Pharmex Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Όποιος δεν αντέχει να με το δει... :lol::lol: Gorilla Glass σου λέει μετά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Αν ειναι ετσι οπως λες γιατι σε καποια στο παρουσιαζουν απο την αρχη και σε καποια μετα απο καποιο διαστημα και σε καποια αλλα καθολου.Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα.Η κιτρινιλες στις οθονες ειναι κατι απαραδεκτο και υποδηλωνει καποιο κατασκευαστικο προβλημα.Εχω την εντυπωσει οτι οι εταιρειες υποτιμανε τη νοημοσυνη μας πλασαροντας μας οτι ειναι κατι ''φυσιολογικο'' και με το χρονο και τη χρηση φευγει.Το iphone 4s που λες μπορει να ειναι ενα μεμονομενο γεγονος και μπορει να μην ισχυει για ολα τα τηλεφωνα φιλικα:) δεν ειπα οτι ειναι κανονας αλλα οτι ισχυει θεμα με κολλα και οτι υπαρχει πιθανοτητα αλλαγης χρωματος με τον καιρο...!για το iphone μπορω να σου πω οτι δεν ημουν το μοναδικο παραδειγμα σε αντιστοιχο forum που ασκολειται περισσοτερο με προιοντα apple!απο την αλλη παλι σε galaxy s2 η κιτρινηλα ηταν αποδεδειγμενα αστοχια κατασκευαστικη και οσοι λεγανε για κολλα απλως επεσαν εξω....και η πλακα ητανε οτι δεν ηταν οι πρωτες παρτιδες γιατι και το δικο μου που το πηρα μαιο (απο τους πρωτους) και φιλου μου που το πηρε αυγουστο και συναδελφου που το πηρε με αναβαθμιση πριν κανα μηνα ηταν μισο κιτρινες οι οθονες! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ενα συμπερασμα που μπορω να βγαλω απο ολα αυτα ειναι οτι οσο αυξανεται η πολυπλοκοτητα των συσκευων και η προσπαθεια να χωρεσουν ολα τα καλουπια σε ενα λεπτο πλαισιο τοσο αυξανεται η πιθανοτητα για ελλατωματικα προιοντα και ο παραγοντας τυχη να αυξανει το ''μεριδιο αγορας'' του αν θα σου τυχει σε μια συσκευη η' οχι πραγμα που ειναι πολυ δυσαρεστο στη τελικη Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ενα συμπερασμα που μπορω να βγαλω απο ολα αυτα ειναι οτι οσο αυξανεται η πολυπλοκοτητα των συσκευων και η προσπαθεια να χωρεσουν ολα τα καλουπια σε ενα λεπτο πλαισιο τοσο αυξανεται η πιθανοτητα για ελλατωματικα προιοντα και ο παραγοντας τυχη να αυξανει το ''μεριδιο αγορας'' του αν θα σου τυχει σε μια συσκευη η' οχι πραγμα που ειναι πολυ δυσαρεστο στη τελικη συμφωνω απολυτα....σε λιγο θα ειναι σαν να παιζουμε ζαρι το εαν θα πετυχουμε συσκευη οχι τελεια αλλα με τα λιγοτερα προβληματα... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ρε παιδια εμενα παντως τωρα που περασανε λιγες ωρες εξαφανιστηκε η κιτρινιλα εντελως .. λετε να ηταν θεμα θερμοτητας τελικα ? Στις ακρες της οθονης αμα πατας με δυναμη ειναι λογικο να κανει η οθονη μια αντιδρασηαν να αγγιζεις στο πανελ μεσα ? Τι λετε ? :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Για να αλλάξουμε λίγο θέμα δείτε μια απλή και λειτουργική διάταξη στις οθόνες του HOX μου. Δεξιά έχω ημερολόγιο και ToDo, ενώ αριστερά settings και people. http://img855.imageshack.us/img855/8217/photostrip201204211.jpg http://img31.imageshack.us/img31/6224/photostrip201204212.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Λοιπον εκει που σκεφτομουν χτες ποσο τυχερος ειμαι που το δικο μου ΟNE X δεν εχει βγαλει κανενα απο τα γνωστα προβληματα (παροτι ηταν απο τα πρωτα, αγορασμενο απο eXpansys με ημερονηνια αποδειξης αγορας 3 Απριλιου 2012) ηρθε χτες η μεγαλη ανατροπη με προχλημα χαντρο... η συσκευη αρνειται να ανοιξει!!! Οταν πατησαγια τεελευταια φορα απενεργοποιηση η μπαταρια ηταν στο 28%, ηταν και βραδυ που παντα το κλεινω, οποτε λεω κλειστο και αφου ειναι τοσο κατω η μπαταρια βαλ' το να φορτισει...τιποτα περιεργοπ δε ν παρατηρησα που να εδειχνε πως δε θα ξανανοιγε! Εν το μεταξυ πολυ χλωμο να ναι βλαβη του power button, καθως πηρα πρεφα οτι κατι δεν παει καλα οταν παρατηρησα πως ενω ηταν συνδεδεμενο στο φορτιστη δεν αναβε το ledaki, ουτε κοκκινο ηταν μα ουτε και πρασινο. Φανταζζομαι με καποιο hard reset μπορει και να στρωσει, μα ποιος μου λεει εμενα οτι αυτο δε θα γινεται μετα καθε τρεις και λιγο! Email τη Δευτερα πρωι θα εχει το eXPANSYS με αιτημα αντικαταστασης (Σαββατο Νομιζω δεν απαντανε...εγω βεβαια σημερα θα στειλω τπο εμαιλ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Για να αλλάξουμε λίγο θέμα δείτε μια απλή και λειτουργική διάταξη στις οθόνες του HOX μου. Δεξιά έχω ημερολόγιο και ToDo, ενώ αριστερά settings και people. πολύ όμορφο, έχει τρόπο για να τραβά screenshots? Edited April 21, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 (edited) Για να αλλάξουμε λίγο θέμα δείτε μια απλή και λειτουργική διάταξη στις οθόνες του HOX μου. Δεξιά έχω ημερολόγιο και ToDo, ενώ αριστερά settings και people. μια ερωτήσει πιο ειναι το app που εχεις για μετρητή μπαταρίας μνήμης κλπ Edited April 21, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 πολύ όμορφο, έχει τρόπο για να τραβά screenshots? Φυσικα κι έχει,power button σε συνδυασμό με το το volume down Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 μια ερωτήσει πιο ειναι το app που εχεις για μετρητή μπαταρίας μνήμης κλπ System info widget Και το ημερολόγιο απο το Android pro widget Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 οταν στελνεις πισω τη συσκευη στο expansys προς αντικατασταση, ποιος πληρωνει τα μεταφορικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 οταν στελνεις πισω τη συσκευη στο expansys προς αντικατασταση, ποιος πληρωνει τα μεταφορικα; αυτοι.. 10χ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 οταν στελνεις πισω τη συσκευη στο expansys προς αντικατασταση, ποιος πληρωνει τα μεταφορικα; Τις πρωτες 15 ημερες αναλαμβανουν αυτοι,εφοσον περασουν αναλαμβανεις εσυ τα εξοδα,εφοσον περασουν οι 15 ημερες στειλτε το με συστημενο express Ελτα κανα 15 ευρω συν ασφαλεια κανα 3 ευρω για σιγουρια,γιατι αλλιως αν το στειλεις με DHL σου ζητανε τον ουρανο με τα αστρα:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα για κατέβασμα επιπλέον θέματα και ταπετσαρίες? Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμα για κατέβασμα επιπλέον θέματα και ταπετσαρίες? Για ταπετσαριες τσιμπα τη δωρεαν εφαρμογη ZEDGE απο το Playstore! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 γιατι δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμση σε μενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 γιατι δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμση σε μενα?? Eισαι σιγουρος; Απο πού το πηρες; Απο το serial number της συσκευης σου μπορεις να δεις απο ποια χωρα ειναι. Ισως να οφειλεται στη χωρα προελευσης αυτη η καθυστερηση. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Eισαι σιγουρος; Απο πού το πηρες; Απο το serial number της συσκευης σου μπορεις να δεις απο ποια χωρα ειναι. Ισως να οφειλεται στη χωρα προελευσης αυτη η καθυστερηση. γαλλιας ειναι η συσκεη φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 γαλλιας ειναι η συσκεη φιλε μου εμενα με χρηση data δεν μου την εδινε....μονο οταν συνδεθηκα σε wifi μου την εδωσε κατευθειαν! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 System info widget Δεν ειναι αυτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Δεν ειναι αυτο . Μας δουλευεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jasoncalhoun.android.systeminfowidget&hl=el Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Μας δουλευεις; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jasoncalhoun.android.systeminfowidget&hl=el Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Beta-6 δικιο εχεις αλλα στο sιι μου βγαζει αλλο :worry: tony smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 δικιο εχεις αλλα στο sιι μου βγαζει αλλο :worry: tony smith Το συγκεκριμενο δεν ειναι διαθεσιμο στο "δικο μας" market. Γι αυτο δεν στο βγαζει. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Ουδεν σχολιο δεν ελαβα απο το πρωι που δημοσιευσα "τη συμφορα που με βρηκε" :lol::lol::lol: Καλε κανα σχολιο σε ενδειξη συμπαραστασης δεν θα μου δωσετε;;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts