Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα η οθονη δεν εχει κανενα προβλημα.

Για την ωρα το κινητο καλα τα παει.Να κανω και γβ μια ερωτηση.γιατι ρε παιδια δε βαζουν ενα κομματι γκοριλα γκλας στο τζαμακι της καμερας?γρατζουνιεται πολυ ευκολα.σε τσεπη,χωρις κερματα και τπτ αλλο και εκανε 1 γρατζουνα.παντα πανω σε πετσετακι το βαζω οπου κατσω η χαρτοπετσετα (αν ειναι δυνατον τι κανουμε)και ομως...λεω να κανω μια εκτυπση του πισβ μερους του κινητου και να κψω μια μεμβρανη πρστασιας να βαλω πανω.δ θελω θηκες κλπ

δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμση επισης.

αν καποιος ξερει εφαρμγη που να "διαβαζει" γραμματοσειρες ας μου πει...οχι αλλα κινεζικα αντι για ελληνικα

ΑΑΑ!!!!Αυτα ατ ακουστικα...ουτε απο ραδιοφωνακι παλνδιου να ταν.....

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θα το επιστρέψω, έχει λίγες κιτρινίλες στην οθόνη χαμηλά αλλά το φαινομενο με την οθόνη είναι ορατό..

Εγώ θα το επιστρέψω, έχει λίγες κιτρινίλες στην οθόνη χαμηλά αλλά το φαινομενο με την οθόνη είναι ορατό..

χωρις να το πιεζεις?

Ούτε εγω έχω λόγο να το επιστρέψω. Όπως περιέγραψα χθες χρειάζεται πολυ μεγάλη πίεση και μόνο στην USB.

Δεν έχω κιτρινιλες, καμένα pixels, τριγμούς κλπ.

@@ κάποιοι είχαν αναφέρει ότι δεν το ακούν όταν βρίσκονται στον δρόμο. Προσοχή γιατι υπάρχει περίπτωση να είναι ενεργοποιημένη μια ρύθμιση που σταματά το κουδούνισμα όταν η συσκευη κινείται. Την πατησα την πρώτη μέρα.

Πλέον με δικούς μου ήχους και πιθανώς λόγο του update το ακούω όπου και να βρίσκομαι. Επίσης ο ήχος είναι πολυ ποιοτικος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ουτε κι εγω θα το επιστρεψω.

Καμια κιτρινιλα,οθονη τελεια,και αυτα που λεγονται για κυματισμους,το δοκιμασα κι εγω περιμετρικα της οθονης,και δεν ειδα κατι.

Μονο οταν το πιεσω αρκετα δυνατα στο σημειο της υποδοχης micro usb.To ξαναλεω παρα πολυ δυνατα.

................................

Γιαννης

Και εγω δε το επιστρφω, δε βλεπω να εχει προβλημα! Στο τελος βεβαια αν συνεχισω το ζουπα εχω, ζουπα εκει θα βγαλει προβλημα απο το πολυ ζουπηγμα το ερμο:p!!! Edited by alfisti

Παιδιά είδα κ εγω την συσκευή σήμερα , μου άρεσε παρα πολυ το μόνο που με χαλάει είναι το μέγεθος ! Έχει δύσκολο έργο η Σαμμυ !
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

ρε παιδια να κανω μια ερώτηση εμένα μου το κάνει απο το usb και κάτω για 1,5 πόντο έτσι είναι και σ εσάς?

στην μέση στην καμπύλη!!

Edited by eliasmad

αποψη μου ειναι πως αν το φαινομενο δεν ειναι εντονο μην δινετε σημασια! φυσικα οποιος μπορει να το αντικαταστησει ας το κανει.

η συσκευη ειναι ΑΨΟΓΗ! μιας και ειμαι νεος στο αντροιτ, ερχομαι απο iphone, εχω αρκετο διαβασμα, αλλα παιδια καποια στιγμη θα ηθελα και την βοήυειά σας:)

Όταν το πιέζω σε συγκεκριμένα σημεία το κάνει.

α οκ...ετσι οπως το ειπες νομιζα οτι στο κανει ακομη και στη καθημερινη χρηση στο scrolling....σε ολους μετα απο πιεση το κανει!πιεση παραπανω απο οτι πραγματικα χρειαζεται το κινητο και σε σημεια που δεν εχει νοημα ουτε να ακουμπαμε οχι και να πιεζουμε

Edited by ximikos_fil

Το είχα βάλει αγγελία και ηταν ετοιμο να φυγει.Καλα που σας διάβασα.Το Δοκιμασα σύμφωνα με το video και το κάνει και σε εμένα, αρκετά θα έλεγα.Εστειλα mail στο expansys και περιμένω.

Όποιος δεν αντέχει να με το δει... :lol::lol:

Εγω άντεξα μόνο το πρώτο τεστ που είναι πιθανόν να συμβεί. Και μπορω να πω έμεινα ευχαριστημένος. :D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω άντεξα μόνο το πρώτο τεστ που είναι πιθανόν να συμβεί. Και μπορω να πω έμεινα ευχαριστημένος. :D

Παιδια χωρις πλακα το κινητο γλιστραει,καλο το crash test αλλα καλυτερα ναχετε το νου σας και παντα σε θηκη γιατι τα λεφτα ειναι πολλα για καθημερινο τηλεφωνο να το αφηνετε ακαλυπτο χωρις θηκη.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ρε παιδια εγω σημερα προσεξα μια κιτριναα καυω γωνια αριστερα της οθονης ... Χαλαστηκα πολυ κι εγω.. να το παω πισω?
Παύλος

"Παίζει" το σενάριο τα περισσότερα προβλήματα ,κιτρινίλες κτλ., να τα έχουν τα λευκά τηλέφωνα για κάποιο λόγο ?

Εγώ έγω μαύρο και δεν έχω δεί κάποιο πρόβλημα.

Ρε παιδια εγω σημερα προσεξα μια κιτριναα καυω γωνια αριστερα της οθονης ... Χαλαστηκα πολυ κι εγω.. να το παω πισω?

Εκτος και αν θελεις να τους κανεις τη χαρη να σκας 600+ και να κανεις διαφορους συμβιβασμους,εγω στη θεση σου ουτε καν δευτερη σκεψη, κατευθειαν αντικατασταση.Εχει παραγινει το κακο με τα τελευταια μοντελα απο τις εταιρειες με τα κουσουρια τους:mad:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια χωρις πλακα το κινητο γλιστραει,καλο το crash test αλλα καλυτερα ναχετε το νου σας και παντα σε θηκη γιατι τα λεφτα ειναι πολλα για καθημερινο τηλεφωνο να το αφηνετε ακαλυπτο χωρις θηκη.

Δεν έχει άσχημο grip αλλα επειδη είναι μεγάλη η συσκευη αναγκαζόμαστε να χαλαρώσουμε την λαβή προκειμένου να την χειριστούμε μ ένα χέρι.

Εκει μπορει να φύγει εύκολα απο το χέρι μας.

Προς το παρών χρησιμοποιω patch γιατι δεν έχουν έλθει οι θήκες που έχω παραγγείλει.

Εκτος και αν θελεις να τους κανεις τη χαρη να σκας 600+ και να κανεις διαφορους συμβιβασμους,εγω στη θεση σου ουτε καν δευτερη σκεψη, κατευθειαν αντικατασταση.Εχει παραγινει το κακο με τα τελευταια μοντελα απο τις εταιρειες με τα κουσουρια τους:mad:

επειδη εχω διαβασει καπου οτι με τον καιρο φευγε η κιτρινιλα ... ισχυει κατι τετοιο ? η αυριο πρωι απευθειας για αλλαγη ? :O

Παύλος

επειδη εχω διαβασει καπου οτι με τον καιρο φευγε η κιτρινιλα ... ισχυει κατι τετοιο ? η αυριο πρωι απευθειας για αλλαγη ? :O

Και εγω εχω διαβασει οτι η κιτρινιλα με το καιρο φευγει και σε μοντελα εκτος htc,αλλα τιποτα δεν ειναι δεδομενο,και εγω που το εστειλα για αλλους λογους και ζητησα επιστροφη χρηματων,εφοσον μου φερουν αντικατασταση με κιτρινιλες οπως θα ερθει θα φυγει:p

Βασικα αυτο ισχυει και οφειλεται στην κολλα που χρησιμοποιειται και εξατμιζεται με τον καιρο και την χρηση!μπορω να στο επιβεβαιωσω οτι μεχρι ενα βαθμο ειχε φυγει η κιτρινηλα στο iphone 4s που ειχα!

Βασικα αυτο ισχυει και οφειλεται στην κολλα που χρησιμοποιειται και εξατμιζεται με τον καιρο και την χρηση!μπορω να στο επιβεβαιωσω οτι μεχρι ενα βαθμο ειχε φυγει η κιτρινηλα στο iphone 4s που ειχα!

το θεμα που σκεφτομαι ειναι αν παρω πισω το κινητο για την κιτρινιλα και παρω αλλο που εχει πιο σοβαρα προβληματα εκει θα ειναι το κακο .. :p

Παύλος

Αν ειναι ετσι οπως λες γιατι σε καποια στο παρουσιαζουν απο την αρχη και σε καποια μετα απο καποιο διαστημα και σε καποια αλλα καθολου.Δεν πιστευω οτι ειναι τοσο απλοικα τα πραγματα.Η κιτρινιλες στις οθονες ειναι κατι απαραδεκτο και υποδηλωνει καποιο κατασκευαστικο προβλημα.Εχω την εντυπωσει οτι οι εταιρειες υποτιμανε τη νοημοσυνη μας πλασαροντας μας οτι ειναι κατι ''φυσιολογικο''

και με το χρονο και τη χρηση φευγει.Το iphone 4s που λες μπορει να ειναι ενα μεμονομενο γεγονος και μπορει να μην ισχυει για ολα τα τηλεφωνα φιλικα:)

• The title was changed to HTC One X / X+