Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνώμη μου, όπως είπα και παραπάνω, από τη στιγμή που παρουσιάζει πρόβλημα καλό είναι να επιστραφεί. Και πόσο μάλλον τη στιγμή που και η ίδια η HTC το αναγνωρίζει.

σεβαστη η γνωμη σου και ευχαριστω πολυ για την συμβουλη!

επειδη εχω ξανατυχει σε περιπτωσεις που η εταιρεια μπορει να αναγνωριζει το προβλημα αλλα οταν ερχεται το καινουργιο να υπαρχει μεγαλυτερο προβλημ- παρολο που συμφωνω μαζι σου-προτιμω να περιμενω ή να μην αντικαταστησω καθολου παρα να χτυπαω το κεφαλι μου....

Έκανα ένα βιντεακι 10" για να δείτε πως τσεκάρω την οθόνη μου για το γνωστο πρόβλημα.

Δείτε το και πείτε μου αν εσείς κάνετε κάτι άλλο.

Η πίεση που ασκώ με τον αντιχειρα είναι αρκετή.

http://www.youtube.com/watch?v=UwChjVxSrBg

ετσι οπως το κανεις ουτε εμενα βγαζει προβλημα....εμενα εχει μικρο κυματισμους οταν πιεζω το μαυρο πλαισιο της οθονης περιπου στην μεση....πιεσε κατα μηκος της οθονης στο μαυρο πλαισιο με ανοιχτη την οθονη και δες....

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:D

Προσοχή: Εγώ δεν μίλησα για flickering, αλλά για τους κυματισμους που κάνει η οθόνη στη πίεση, όπως όταν πιέζουμε την οθόνη ενός laptop.

Μα ούτε κυματισμους κάνει όπου και να την πιέσω.

Για τις γωνίες σε όσους το κάνει παίζει να φταίει η στήριξη. Για τους κυματισμους στο κέντρο φταίει καθαρά το κρυστάλλο, η γενικά η κατασκευή του πάνελ.

Επίσης δεν είναι απόλυτο ότι αν κάποιος το πάρει τώρα θα είναι απο νεότερη παρτίδα.

Σημασία έχει ότι η HTC αναγνώρισε το πρόβλημα και αντικαθιστά τις συσκευές που το έχουν.

Εγω παιδιά επαναλαμβανω οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς. Περισσότερο απ ότι περίμενα πριν το αγοράσω.

Μοναδικό σημείο που δεν το βαθμό λόγω με άριστα είναι κάμερα.

@@himikos

Βρε Χημικέ :) κρίμα που δεν είσαι φυσικός να το αιτιολογησουμε.:D

Λοιπόν έκανα και το δικό σου τεστ.

Κάνει ένα μικρο κυματισμο (μήκους 2-3) mm όταν πιεζω στο μαύρο πλαίσιο απο το πλάι και μόνο στο σημείο που βρίσκεται το άνοιγμα της micr USB.. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό αφου το polycarbonate είναι ασθενεστερο λόγο της οπής.

Αυτο είναι απόλυτα φυσιολογικό στο σημείο αυτο.

Γίνεται μόνο αν πιέσω απο έξω προς τα μέσα ώστε να δεχθεί πίεση και το περίβλημα.

Στην απέναντι πλευρά όσο και να πιέσω, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το ίδιο πάνω και κάτω.

Αν και το δικό σου είναι έτσι, κακώς το θεωρείς πρόβλημα. Εκτός και αν το κάνει σε όλη την περίμετρο.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

:D

Μα ούτε κυματισμους κάνει όπου και να την πιέσω.

Για τις γωνίες σε όσους το κάνει παίζει να φταίει η στήριξη. Για τους κυματισμους στο κέντρο φταίει καθαρά το κρυστάλλο, η γενικά η κατασκευή του πάνελ.

Επίσης δεν είναι απόλυτο ότι αν κάποιος το πάρει τώρα θα είναι απο νεότερη παρτίδα.

Σημασία έχει ότι η HTC αναγνώρισε το πρόβλημα και αντικαθιστά τις συσκευές που το έχουν.

Εγω παιδιά επαναλαμβανω οτι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς. Περισσότερο απ ότι περίμενα πριν το αγοράσω.

Μοναδικό σημείο που δεν το βαθμό λόγω με άριστα είναι κάμερα.

@@himikos

Βρε Χημικέ :) κρίμα που δεν είσαι φυσικός να το αιτιολογησουμε.:D

Λοιπόν έκανα και το δικό σου τεστ.

Κάνει ένα μικρο κυματισμο (μήκους 2-3) mm όταν πιεζω στο μαύρο πλαίσιο απο το πλάι και μόνο στο σημείο που βρίσκεται το άνοιγμα της micr USB.. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό αφου το polycarbonate είναι ασθενεστερο λόγο της οπής.

Αυτο είναι απόλυτα φυσιολογικό στο σημείο αυτο.

Γίνεται μόνο αν πιέσω απο έξω προς τα μέσα ώστε να δεχθεί πίεση και το περίβλημα.

Στην απέναντι πλευρά όσο και να πιέσω, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το ίδιο πάνω και κάτω.

Αν και το δικό σου είναι έτσι, κακώς το θεωρείς πρόβλημα. Εκτός και αν το κάνει σε όλη την περίμετρο.

φιλε μου και το δικο σου εαν κανει μικροκυματισμους εχει το γνωστο θεμα και δεν δικαιολογειται λογω υποδοχης!και εμενα καπου εκει το κανει για 2 mm!ειτε το κανει σε ενα σημειο ειτε το κανει σε ολη την περιμετρο προβλημα αποτελει δυστηχως και με βαση οτι εχεις πει!ελαττωματικο γυαλι σε εκεινο το σημειο εχουμε!αρα πιθανοτητα για μελλοντικο προβλημα

φιλε μου και το δικο σου εαν κανει μικροκυματισμους εχει το γνωστο θεμα και δεν δικαιολογειται λογω υποδοχης!και εμενα καπου εκει το κανει για 2 mm!ειτε το κανει σε ενα σημειο ειτε το κανει σε ολη την περιμετρο προβλημα αποτελει δυστηχως και με βαση οτι εχεις πει!ελαττωματικο γυαλι σε εκεινο το σημειο εχουμε!αρα πιθανοτητα για μελλοντικο προβλημα

Όχι διαφωνο μαζί σου.

Όταν γίνεται μόνο σ αυτο το σημείο όπου το polycarbonate στο σημειο πανω απο το κενό της USB είναι μόλις 3mm, δεν έχει την δύναμη να συγκρατήσει την πίεση που ασκούμε με αποτέλεσμα αυτη η απειροελαχιστη κίνηση να δημιουργεί αυτη την υποψία κυματισμου.

Είπαναλαμβανω ότι η πίεση πρέπει να είναι ισχυρή και υπό συγκεκριμένη γωνία για να δημιουργηθεί ο κυματισμους στο συγκεκριμένο σημείο. Αν πιέσω κατακόρυφα πάνω στο μαύρο πλαίσιο δεν το κάνει.

Δοκίμασα να το αποτύπωσω σε φωτο αλλα δεν το πιάνει η κάμερα.

Αυτο που περιγράφω εγω δεν έχει καμία σχέση με αυτο που βλέπουμε εδω http://www.youtube.com/watch?v=ExXfmctuyUA

Ούτε εδω

Επίσης αν το κάνω όπως ο τύπος εδω που λέει ότι δεν έχει πρόβλημα, κι εμένα δεν κάνει τίποτα.

Πιστεύω ότι θα αντικατασταθούν μόνο όσα το κάνουν παντού στην περιμετρο, τοσο ευκολα οσο φαινεται στο πρωτο βιντεο. φυσικα και αυτα που κάνουν κυματισμους με πάτημα πάνω στην οθόνη.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όχι διαφωνο μαζί σου.

Όταν γίνεται μόνο σ αυτο το σημείο όπου το polycarbonate στο σημειο πανω απο το κενό της USB είναι μόλις 3mm, δεν έχει την δύναμη να συγκρατήσει την πίεση που ασκούμε με αποτέλεσμα αυτη η απειροελαχιστη κίνηση να δημιουργεί αυτη την υποψία κυματισμου.

Είπαναλαμβανω ότι η πίεση πρέπει να είναι ισχυρή και υπό συγκεκριμένη γωνία για να δημιουργηθεί ο κυματισμους στο συγκεκριμένο σημείο. Αν πιέσω κατακόρυφα πάνω στο μαύρο πλαίσιο δεν το κάνει.

http://www.youtube.com/watch?v=ExXfmctuyUA παιδια δειτε αυτο το βιντεο.οταν λεμε πιεση δεν εννοουμε πανω στην οθονη αλλα οπως δειχνει το βιντεακι και οντως εκει που ειναι η θυρα το κανει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλακα-πλακα παντως εχουμε μεζευτει αρκετοι απο εδω μεσα που πηραμε απο expansys,και ζηταμε αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων λογω διαφορων προβληματων της συσκευης,δεν πιστευω να κατηγορηθουμε για οργανωμενο καρτελ που στρεφετε εναντιων της εταιρειας:lol::lol:.Εγω παντως ζητησα πιστωση χρηματων και οχι αντικατασταση συσκευης, με τοσο που ακουω για κυματισμους,παραμορφωση στην οθονη,flickering συν τα restart στο δικο μου για να δεσει το γλυκο.

Παμε για GSIII και ελπιζουμε να σταθουμε τυχεροι,γιατι ετσι οπως τα εχουν κανει ειναι καθαρα θεμα τυχης να μην σου τυχει προβληματικη συσκευη.Πειραματοζωα εχουμε γινει:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όχι διαφωνο μαζί σου.

και εγω διαφωνω μαζι σου και ας εχουμε σχεδον το ιδιο προβλημα γιατι και εμενα εχει γυρω απο το βυσμα το παρουσιαζει!με το ιδιο σκεπτικο και οταν οι κυματισμοι εμφανιζονται σε αλλο σημειο οφειλετε στο κενο μεταξυ οθονης και πλακετας εσωτερικα και αρα δεν πρεπει να ανυσηχει κανενας!!η οθονη ειναι κατι ενιαιο και δεν θα επρεπε να παρουσιαζει πουθενα κυματισμους!και ουτε συμφωνω με καποιους που λενε οτι ειναι lcd γιατι πολλα κινητα με ιδιο τυπο οθονης δεν εμφανιζουν κατι τετοιο!αλλα απο την αλλη δεν το θεωρω προβλημα αντικαταστασης δεδομενου πως οπως προειπες γινεται με μεγαλη πιεση και περναει απαρατηρητο στην καθημερινοτητα και οχι μονο!γιαυτο και δεδομενου απο οτι εχω διαβασει πολΛΑ ONE X εχουν παρομοιασει λιγο ή πολυ το προβλημα μαλλον δεν θα το παω για αντικατασταση!

Πω, πω, παιδιά, αν μπει κάποιος άσχετος με κινητά και διαβάσει αυτά που γράφουμε θα μας πάρει στο ψιλό. Θα πει, είναι δυνατόν να ασχολούνται με αυτά τα πράγματα; Τελικά, η τρέλα μας δεν περιγράφεται! Χαίρομαι, βέβαια, αφού δεν πιστεύω πια ότι μόνο εγώ είμαι για το Δαφνί με 2-3 καινούρια high-end κινητά το μήνα...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Παντως το κινητο ουτε καν προλαβα καλα-καλα να το δουλεψω απο τη πρωτη μερα επανεκκινησεις σε σημειο που ουτε καν να δω αν ειχε κυματισμους η τιποτα αλλο περιεργο με την οθονη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πλακα-πλακα παντως εχουμε μεζευτει αρκετοι απο εδω μεσα που πηραμε απο expansys,και ζηταμε αντικατασταση η' επιστροφη χρηματων λογω διαφορων προβληματων της συσκευης,δεν πιστευω να κατηγορηθουμε για οργανωμενο καρτελ που στρεφετε εναντιων της εταιρειας:lol::lol:.Εγω παντως ζητησα πιστωση χρηματων και οχι αντικατασταση συσκευης, με τοσο που ακουω για κυματισμους,παραμορφωση στην οθονη,flickering συν τα restart στο δικο μου για να δεσει το γλυκο.

Παμε για GSIII και ελπιζουμε να σταθουμε τυχεροι,γιατι ετσι οπως τα εχουν κανει ειναι καθαρα θεμα τυχης να μην σου τυχει προβληματικη συσκευη.Πειραματοζωα εχουμε γινει:p

Φιλε, οποιο κινητο και να αγορασεις, οταν το αγοραζεις απο την πρωτη βδομαδα της κυκλοφοριας του στην αγορα, ειναι λογικο να ειναι και ελαττωματικο.

Ολες οι εταιριες στα προιοντα τους αφηνουν καποιες ελλειψεις, για να τις καλυψουν με αναβαθμισεις αργοτερα ωστε να δικαιολογησουν το ποσο καλες εταιριες ειναι!

Ακομα και σε ενα service να ρωτησεις, θα σου πουν οτι ειναι καλυτερα να αγορασεις ενα κινητο μετα απο 4-5 μηνες κυκλοφριας στην αγορα, γιατι ολοι θα εχουν παρει τα ελαττωματικα και θα ερχονται οι καινουριες φουρνιες που θα ειναι μαζεμενες, καλυτερες και χωρις προβληματα. Οποτε μη νομιζεις οτι και το samsung galaxy s3 δε θα εχει ισως καποια θεματακια στην αρχη του.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πω, πω, παιδιά, αν μπει κάποιος άσχετος με κινητά και διαβάσει αυτά που γράφουμε θα μας πάρει στο ψιλό. Θα πει, είναι δυνατόν να ασχολούνται με αυτά τα πράγματα; Τελικά, η τρέλα μας δεν περιγράφεται! Χαίρομαι, βέβαια, αφού δεν πιστεύω πια ότι μόνο εγώ είμαι για το Δαφνί με 2-3 καινούρια high-end κινητά το μήνα...

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Ειδικά σ αυτο που συζητάμε με τον Χημικό, που είναι τόσο λίγο, αν δεν το γνωρίζαμε θα περναγαν 2 χρόνια και δεν θα το είχαμε πάρει χαμπάρι.

Ένταξη κάποια αλλα προβλήματα που μετακινηται η οθόνη προς τα κάτω και τρίζει η όπου και να την πιέσεις κάνει κυματισμους, είναι υπαρκτά και σοβαρά.

και εγω διαφωνω μαζι σου και ας εχουμε σχεδον το ιδιο προβλημα γιατι και εμενα εχει γυρω απο το βυσμα το παρουσιαζει!με το ιδιο σκεπτικο και οταν οι κυματισμοι εμφανιζονται σε αλλο σημειο οφειλετε στο κενο μεταξυ οθονης και πλακετας εσωτερικα και αρα δεν πρεπει να ανυσηχει κανενας!!η οθονη ειναι κατι ενιαιο και δεν θα επρεπε να παρουσιαζει πουθενα κυματισμους!και ουτε συμφωνω με καποιους που λενε οτι ειναι lcd γιατι πολλα κινητα με ιδιο τυπο οθονης δεν εμφανιζουν κατι τετοιο!αλλα απο την αλλη δεν το θεωρω προβλημα αντικαταστασης δεδομενου πως οπως προειπες γινεται με μεγαλη πιεση και περναει απαρατηρητο στην καθημερινοτητα και οχι μονο!γιαυτο και δεδομενου απο οτι εχω διαβασει πολΛΑ ONE X εχουν παρομοιασει λιγο ή πολυ το προβλημα μαλλον δεν θα το παω για αντικατασταση!

Έχεις απόλυτο δίκιο.

Ειδικά σ αυτο που συζητάμε με τον Χημικό, που είναι τόσο λίγο, αν δεν το γνωρίζαμε θα περναγαν 2 χρόνια και δεν θα το είχαμε πάρει χαμπάρι.

Ένταξη κάποια αλλα προβλήματα που μετακινηται η οθόνη προς τα κάτω και τρίζει η όπου και να την πιέσεις κάνει κυματισμους, είναι υπαρκτά και σοβαρά.

και εννοειτε οτι οποια αντιπαραθεση μας ειναι μεσα στο πνευμα διαλογου και χωρις αντιπαλοτητες και εχθρες....φιλικα!

στο θεμα μας τωρα εαν ειχαμε τετοια προβληματα που αναφερεις παραπανω ειναι σιγουρο οτι θα τα ειχαμε επιστρεψει και οι δυο....

Edited by ximikos_fil

Αυτο που περιγράφω εγω δεν έχει καμία σχέση με αυτο που βλέπουμε εδω http://www.youtube.com/watch?v=ExXfmctuyUA

Ούτε εδω

Αυτό ακριβώς κάνει το δικό μου, γι' αυτό και λέω να το στείλω πίσω.

ΥΓ. Λέτε να ζητήσω λευκό αυτή τη φορά?

Edit: Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την εξυπηρέτηση πελατών της HTC στην Αγγλία.

Προσωπικά θα μείνω σε αυτό:

Steve: Are you pushing the corners independently and this effect is happening?

Chris Hail: if i press either the left or right edges of the display it causes a rainbow effect, this also happens

if i press and slide my finger along the edge the rainbow effect follows my finger

Steve: This shouldn't happen.

Steve: I would recommend having this device replaced once more.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πέρα από πιέσεις σε αυτή, η οθόνη του είναι απλά εκπληκτική !

Γενικά όλο το κινητό είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία απο κοντά. Το μέγεθος του δε φαίνεται πουθενά για 4.7 ίντσες και φαίνεται πολύ καλοδουλεμένο σύνολο.

Θα πρέπει να δω απο κοντά και το One S για να έχω πιο σφαιρική εικόνα αλλά το X μπήκε σίγουρα στα to do list !

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εννοειτε οτι οποια αντιπαραθεση μας ειναι μεσα στο πνευμα διαλογου και χωρις αντιπαλοτητες και εχθρες....φιλικα!

στο θεμα μας τωρα εαν ειχαμε τετοια προβληματα που αναφερεις παραπανω ειναι σιγουρο οτι θα τα ειχαμε επιστρεψει και οι δυο....

Φυσικά και είναι συζήτηση.:)

Ουσιαστικά δεν διαφωνούμε. Απλα εγω αν το έκανε και στις δυο πλευρές θα το αλλαζα παρόλο που χρειάζεται μεγάλη πίεση, κυρίως για να μην έχω προβλήματα στην μεταπωληση.

Το συμπέρασμα μου μετα απο πολυ ψάξιμο όλο το βράδυ είναι ότι δεν έχει σχέση το γυαλί αλλα η κακή εφαρμογή της οθόνης που της επιτρέπει να υποχωρεί προς τα κάτω και φυσικά να παραμορφωνει και να δημιουργεί τους κυματισμους.

Σε καποιες συσκευές δεν πατα καλα σε όλη την περίμετρο ενω σε ολες τις αλλες (όπως οι δικές μας), μόνο στο σημείο του κενού για την USB όπου είναι αδύνατο το περίβλημα και επιτρέπει αυτη την απειροελαχιστη ταλαντωση της οθόνης.

Εκ των πραγμάτων είναι σχεδιαστικό λάθος η τοποθέτηση της USB σ αυτο το σημείο.

Όμως το χειρότερο είναι ότι δεν φρόντισαν οι μηχανικοί να βρουν ένα καλύτερο τροπο ώστε να σταθεροποιηται η οθόνη.

Σ αυτές τις μασιφ συσκευές όπως και στο iPad η πρόσβαση γίνεται αφαιρώντας την οθόνη. Αντίθετα στις νορμάλ συσκευές συγκρατείται στο πλαίσιο με βίδες.

Στην προκειμένη περίπτωση επειδή έχουμε καμπύλη και πλαστικό ( το polycarbonate είναι ένα είδος πλαστικού με εξαιρετικές ιδιότητες), χρειάζονταν μεγαλύτερη προσοχή.

Σημασία έχει ότι δεκάδες κάτοχοι θα ταλαιπωρηθούν με τις επιστροφές αλλα τουλάχιστον οι μελλοντικοί αγοραστές θα βρουν ένα προϊόν σωστό.

@@ στην κάμερα δοκιμάστε να αυξήσετε λίγο το κοντραστ. Βελτιώνει κάπως το αποτέλεσμα.

Επίσης φοβερό το HDR.

Δεν δεχομαι παντως την ανευθυνοτητα των εταιρειων ναδινουν τοσσες πολλες συσκευες στην αγορα με προβληματα.και μην μου πειτε οτι το κανουν επιτηδες.εδω φιλος δουλευε σε εργοστασιο παραγωγης στυλο στην γερμανια και μου ελεγε οτι πριν βγει μια σειρα στην αγορα περνουσε δειγματοληπτικο ελεγχο σε 30 σημεια!σε ενα στυλο!η htc δεν μπορει δηλαδη να ελεγξει τις συσκευες της,και μην μου πειτε οτι την αντικαθιστα με καινουρια οταν την στελνετε πισω δεν ειναι λυση αυτη,δεν ειναι στο κατω κατω 600€ δεν ειναι 1€

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδιά επειδή η δουλειά μου έχει σχέση με την παραγωγη, θα σας πω ότι τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται σε σημεία που δεν το περιμένεις και φυσικά δεν τα έχεις ελέγξει. Αν σταθείς τυχερός μπορεί να αποκαλυφθεί το πρόβλημα πριν την κυκλοφορία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν το εντόπισαν στον έλεγχο.

Σε καμία περίπτωση δεν συμφέρει την εταιρεία η επιστροφη και αντικατάσταση. Το αντίθετο θα έλεγα. Εκτός απο το κόστος υπάρχει και η δυσφήμιση.

Ξεχάσατε ότι η apple άφησε το iPhone 4 να κυκλοφορήσει με το γνωστο πρόβλημα του σήματος? Ενω φέτος άφησε για 5,5 μηνες τα iPad 1 & 2 να ταλαιπωρούν τους χρήστες με συνεχή κρας ΟΕΜ εφαρμογών εξ αιτίας τους προβληματικούς iOS 5 & 5.0.1

Το ίδιο είχε κάνει και η Samsung με διάφορες συσκευές όπως πΧ το Galaxy S, galaxy tab κλπ.

Με λίγα λόγια είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Το ζήτημα είναι να αναγνωρίζεται το πρόβλημα και να βρίσκει το δίκιο του ο καταναλωτής.

λοιπον,μιλησα με htc(service, κυπρος) και τους αναφερα το προβλημα με την οθονη οταν πιεσεις στα πλαγια που κανει κυμματισμο. Μου ειπαν να το παρω και να μου δωσουν αλλο στο καταστημα που το αγορασα! τωρε εγω να το παρω???? αν η αλλη συσκευη εχει παλι προβλημα? αν ειναι χειροτερη? η συσκευη μαρεσει και δεν ενοχλει πραγματικα σε κατι αυτο με την οθονη. απο την αλλη τοσα λεφτα δινεις θες να ειναι τελειο! τι με συμβουλευετε να κανω?

λοιπον,μιλησα με htc(service, κυπρος) και τους αναφερα το προβλημα με την οθονη οταν πιεσεις στα πλαγια που κανει κυμματισμο. Μου ειπαν να το παρω και να μου δωσουν αλλο στο καταστημα που το αγορασα! τωρε εγω να το παρω???? αν η αλλη συσκευη εχει παλι προβλημα? αν ειναι χειροτερη? η συσκευη μαρεσει και δεν ενοχλει πραγματικα σε κατι αυτο με την οθονη. απο την αλλη τοσα λεφτα δινεις θες να ειναι τελειο! τι με συμβουλευετε να κανω?

Δεν είναι και πυρηνική φυσική, ούτε χωράει ερώτημα: εννοείται πως πρέπει να το αλλάξεις! Είναι δικαίωμα σου σαν αγοραστής! Ξέρω άτομο, που πήγε και του άλλαξαν ελαττωματική συσκευή 2 φορές! Και εσύ να κάνεις το ίδιο μέχρι να πάρεις προϊόν αντάξιο των χρημάτων σου!!!

Εγω θα ελεγα παντως οσοι το αντικαθιστουν να μας ενημερωνουν εαν τελικα το προβλημα λυθηκε ή οχι.....

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Beta-5

Εγώ πάλι είμαι περίεργος να μάθω ποιοί ΔΕΝ θα το επιστρέψουν. Ένας είμαι εγώ. :p

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Και ενας εγω αλλα ξαναλεω οτι το μονο θεμα μου ειναι αυτο....ουτε κιτρινηλες ουτε τριγμοι ουτε αλλα προβληματα με οθονη μονο μικροκυματισμοι στην περιφερεια μετα απο πιεση...

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Ούτε εγώ..γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρόν :)
Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

παιδιά και εμένα τελικά εκεί που είναι το usb μου κάνει ενα ελαφρά κυματισμό αλλα δεν θα το επιστρέψω γιατι δεν ειναι κατι ενοχλητικό δηλαδή αν δεν έβλεπα το βίντεο δεν θα το έβρισκα!!οποτε για εμενα δεν ειναι θεμα!!! Edited by eliasmad

• The title was changed to HTC One X / X+