jackash Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δοκίμασε κάποιο online shop η από eBay. Βρήκα τελικά στα p_blic την Steinheil αλλά πανάκριβη 18e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Βρήκα τελικά στα p_blic την Steinheil αλλά πανάκριβη 18e. καλυτερα απο ΕΒΑΥ φτηνα και καλα ... Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 καλημέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. βρήκα ένα μεταχειρισμένο htc one XL στα 300€. πιστεύετε ότι αξίζει; η εναλλακτική είναι μεταχιερισμένο nexus 4 στα ίδια χρήματα, το οποίο ξέρω ότι είναι πιο δυνατό και θα παίρνει τα updates, αλλά από την άλλη είμαι στη μειοψηφία που το σκέτο android δεν μου αρέσει όσο πχ το sense και βαριέμαι να ασχολούμαι με παραμετροποιήσεις κτλ. σαν κινητό μου αρέσει πολύ το one Χ/Χ+/XL αλλά με προβληματίζει ότι πέρα από 4.2.2 και sense 5, δε βλέπω να βγάζει άλλο update η htc και εγώ τα κινητά τα κρατάω 2 χρόνια. θα ήθελα δηλαδή κάτι πιο future proof. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Δεν αξίζει μεταχειρισμένο με τόσα λεφτά.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 καλημέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. βρήκα ένα μεταχειρισμένο htc one XL στα 300€. πιστεύετε ότι αξίζει; η εναλλακτική είναι μεταχιερισμένο nexus 4 στα ίδια χρήματα, το οποίο ξέρω ότι είναι πιο δυνατό και θα παίρνει τα updates, αλλά από την άλλη είμαι στη μειοψηφία που το σκέτο android δεν μου αρέσει όσο πχ το sense και βαριέμαι να ασχολούμαι με παραμετροποιήσεις κτλ. σαν κινητό μου αρέσει πολύ το one Χ/Χ+/XL αλλά με προβληματίζει ότι πέρα από 4.2.2 και sense 5, δε βλέπω να βγάζει άλλο update η htc και εγώ τα κινητά τα κρατάω 2 χρόνια. θα ήθελα δηλαδή κάτι πιο future proof. ευχαριστώ! n4 και lg optimus g καινουρια ειναι κοντα στα 350, γιατι να ασχοληθεις με μεταχειρισμενα? :) Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 καλημέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. βρήκα ένα μεταχειρισμένο htc one XL στα 300€. πιστεύετε ότι αξίζει; To one x μου το πήρα €330 μεταχ. 4 μηνών, πριν έναν χρόνο. Οποτε... Μάλλον δεν αξιζει Παράθεση HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solina Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπερα θελω να ρωτησω εχει κανει καποιος την αναβαθμιση στο htc one x plus σε 4.2.2? εγω την εκανα εκανα και κανονικα επανεκινιση το κινητο αλλα παω μετα στην ενημερωση λογισμικου και μου λεει παλι να κανω ληψη και επισης στις πληροφοριες λογισμικο δεν εχει παει σε 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπερα θελω να ρωτησω εχει κανει καποιος την αναβαθμιση στο htc one x plus σε 4.2.2? εγω την εκανα εκανα και κανονικα επανεκινιση το κινητο αλλα παω μετα στην ενημερωση λογισμικου και μου λεει παλι να κανω ληψη και επισης στις πληροφοριες λογισμικο δεν εχει παει σε 4.2.2 Φίλε μου εγώ έχω το ΗΟΧ+ και δεν μου έχει έρθει ακόμα ενημέρωση για αναβάθμιση... Περίεργο.... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παιδια μπορει καποιος να στείλει link με τούς kernels που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με sense 5 και 4.2.2 ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solina Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Οταν πηγαινεις στην ενημερωση τηλεφωνου τι σου λεει; δεν σου λεει νεα ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 τελικα θα περιμενουμε αρκετο καιρο για την ενημεροση για το ΗΟΧ Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avensakias Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) http://img.tapatalk.com/d/13/08/24/a8etuju8.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/08/24/y6emyre5.jpgΕγώ την πήρα με το που βγήκε στο Οne X. CID HTC__032 Tip: Δοκιμάστε να ψάξετε μόνο μέσω wifi.! Edited August 24, 2013 by avensakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Λέω να φορτώσω μια 4.2.2 με sense 5..εχωviper μέσα, πως θα γυρίσω σε. Στοκ για να δοκιμάσω την επίσημη;; η να φορτώσω κάποια ανεπίσημη.. Έχω ξεχάσει και πως φλασαρουν.. Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά καλή ρομ με sense 5 και online update;;; να αλλάξω και κερνελ;; είμαι με τον μανησιο μάλλον.. Καμία βοήθεια στα ελληνικά γιανφλασαρισμα; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Εγώ την πήρα με το που βγήκε στο Οne X. CID HTC__032 Tip: Δοκιμάστε να ψάξετε μόνο μέσω wifi.! παραξενο δοκιμαζο καθημερινα φιλε για update τιποτα δεν μου βγαζει και μονο μεσω wifi Edited August 24, 2013 by kollatos Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 παραξενο δοκιμαζο καθημερινα φιλε για update τιποτα δεν μου βγαζει και μονο μεσω wifi Τι cid έχεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ακόμα δεν έχει δοθεί για όλα τα CID λίγο υπομονή... Φυσικά εγώ είμαι unlocked και την φοράω από την πρώτη μέρα :-) Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Παιδιά έβαλα τη twrp recovery (2.6.0.0.) και δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα. Έχει ένα swipe to unlock και όταν το κάνω (swipe) δε γίνεται τίποτα. Παλεύω να το κάνω root. Το bootloader το ξεκλείδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Τι hboot έχεις; Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Τι hboot έχεις; Hboot-1.39.0000 Radio-5.1204.162A.29 Edited August 24, 2013 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Τι cid έχεις ? τι ειναι το cid ?:p Edited August 24, 2013 by saxselmer Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 τι ειναι το cid ?:p Για να δεις το cid της συσκευής σ κατέβασε την εφαρμογη cid getter και δες πάνω πάνω που λέει cid... τι αριθμο λέει δίπλα από το cid Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solina Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Παιδια στην δικη μου περιπτωση τι συμβαινει; την κανω την ενημερωση κανονικα αλλα δεν την παιρνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μήπως το έχεις ξεκλειδώσει;; Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solina Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Μήπως το έχεις ξεκλειδώσει;; Αν αναφερεσαι σε εμενα οχι δεν το εχω κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxselmer Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Για να δεις το cid της συσκευής σ κατέβασε την εφαρμογη cid getter και δες πάνω πάνω που λέει cid... τι αριθμο λέει δίπλα από το cid TO CID ειναι HTC 304 Παράθεση HTC ONE X :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts