vlachaquito Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Και τον καιρο μπορεις να το ρυθμισεις να μην κανει. Λογικα τα 300 MB φτανουν πολυ χαλαρα, συνηθως οι push εφαρμογες τρωνε ελαχιστα kb. Προσεξε μονο γιατι οι browser καθε φορα που ανοιγουν κανουν reload την τελευταια σελιδα που εχεις αφησει. Καλο θα ειναι οταν τον κλεισεις να αφησεις μονο μια blank page. Σιγουρα σε chrome, stock και dolphin που εχω δοκιμασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ρε παιδιά...θέλω μία βοήθεια σε ένα θέμα που δεν έχω βρει απάντηση...ούτε λύση...όσο και να έψαξα μέσα στο κινητό... Μπορεί και να είναι μέσα στα μάτια μου και να μη το βλέπω. Έχω τις επαφές μου περασμένες όλες με όνομα και επίθετο. Το καθένα στο δικό του πεδίο. Έχω διαλέξει από τις ρυθμίσεις των επαφών: Ταξινόμηση λίστας επαφών ως: Επώνυμο Προβολή ονόματος επαφής ως: Επώνυμο πρώτα Όταν πάω στις Επαφές (People) μου τα εμφανίζει σωστά: Επώνυμο, Όνομα ΓΙΑΤΙ όλο το υπόλοιπο κινητό δεν λαμβάνει υπόψη αυτή την επιλογή??? Στα: Ιστορικό Κλήσεων (call history) Πληκτρολόγιο έξυπνων κλήσεων (Smart dial keypad) Όταν με καλούν και εμφανίζει το όνομα Στα μηνύματα π.χ αν πάω να γράψω ένα καινούργιο sms και πατήσω να διαλέξω επαφή... τις επαφές τις βγάζει σωστά και τις συχνές επαφές λάθος... τι στο καλό γίνεται.... αλλάζει από κάπου αλλού αυτό? Εκτός από τις επαφές... όλο το υπόλοιπο κινητό μου εμφανίζει πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Και τον καιρο μπορεις να το ρυθμισεις να μην κανει. Λογικα τα 300 MB φτανουν πολυ χαλαρα, συνηθως οι push εφαρμογες τρωνε ελαχιστα kb. Προσεξε μονο γιατι οι browser καθε φορα που ανοιγουν κανουν reload την τελευταια σελιδα που εχεις αφησει. Καλο θα ειναι οταν τον κλεισεις να αφησεις μονο μια blank page. Σιγουρα σε chrome, stock και dolphin που εχω δοκιμασει Ευχαριστω. Σπανια μπαινω σε σελιδες απο browser αλλα μπαινω απο εφαρμογες καποιων σελιδων οπως το in.gr απο την εφαρμογη τους οποτε αν δεν κανω λαθος αν κλεισω την εφαρμογη κλεινει και η χρεωση ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Εχω συνεχεια ανοιχτο το internet μεσω κινητης. Αν δεν το χρησιμοποιω αλλα το εχω ανοιχτο μονο για ειδοποιησεις μου καταναλωνει ΜΒ απο τα διαθεσιμα που εχω ? Ευχαριστω πολυ. Φυσικά ναι! Ανεβάζει κ κατεβάζει δεδομένα γενικώς.. μπες στα στατιστικά κίνησης να δεις κ πόσο.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Φυσικά ναι! Ανεβάζει κ κατεβάζει δεδομένα γενικώς.. μπες στα στατιστικά κίνησης να δεις κ πόσο.. Αυτα απο που μπορω να τα δω ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Αυτα απο που μπορω να τα δω ??? Settings --> More --> Usage Ρυθμίσεις - Περισσότερα --> Χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Τώρα που είπατε για mobile data χρήση... μπήκα στα settings να δω τι χρήση γίνεται... όλα είναι Normal εκτός από ένα παιχνίδι "Pudding Monster" το οποίο είναι γνωστής εταιρείας Zeptolab (cut the rope) με το οποίο ασχολήθηκα 2-3 μέρες και έγραψε foreground data 175mb... Είναι δυνατόν??? θα πάρω την Cosmote να δω στην πραγματικότητα τι χρήση έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Βρε παιδιά μια ερώτηση. Για εγκατάσταση της Official JB στο πρώτο ποστ απαιτείται root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αν εννοείς για το RUU αρχείο, όχι. Είναι η επίσημη έκδοση από την htc. Αν κάνεις update OTA δεν έχεις jelly bean στο κινητό σου; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλησπέρα έχω το one s αξίζει η αλλαγή σε one x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Καλησπέρα έχω το one s αξίζει η αλλαγή σε one x Με ποιον επεξεργαστη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Αν εννοείς για το RUU αρχείο, όχι. Είναι η επίσημη έκδοση από την htc. Αν κάνεις update OTA δεν έχεις jelly bean στο κινητό σου; Βασικά πήρε ο αδερφός μου τη συσκευή απο Ολλανδία (είναι εκεί) και έχει Ολλανδική ρομ ICS και ήθελα να του βάλω μια JB που να υποστηρίζει τα Ελληνικά αλλά φάγαμε πόρτα απο τη συσκευή. ΟΤΑ αν κάνει θα έχει πάλι Ολλανδική. Διάθεση για root δεν τον βλέπω να έχει κι εγώ απο το Skype βαριέμαι να του κάνω μαθήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Βασικά πήρε ο αδερφός μου τη συσκευή απο Ολλανδία (είναι εκεί) και έχει Ολλανδική ρομ ICS και ήθελα να του βάλω μια JB που να υποστηρίζει τα Ελληνικά αλλά φάγαμε πόρτα απο τη συσκευή. ΟΤΑ αν κάνει θα έχει πάλι Ολλανδική. Διάθεση για root δεν τον βλέπω να έχει κι εγώ απο το Skype βαριέμαι να του κάνω μαθήματα. Αν ανησυχείς μόνο για τη γλώσσα, βάλε την εφαρμογή morelocale2 και θα μπορείς να γυρίσεις τη γλώσσα στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpen Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Με ποιον επεξεργαστη;; HTC One S Z520E: 1.5 GHz dual-core Qualcomm MSM8260A Krait (S4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Ρε παιδιά...θέλω μία βοήθεια σε ένα θέμα που δεν έχω βρει απάντηση...ούτε λύση...όσο και να έψαξα μέσα στο κινητό... Μπορεί και να είναι μέσα στα μάτια μου και να μη το βλέπω. Έχω τις επαφές μου περασμένες όλες με όνομα και επίθετο. Το καθένα στο δικό του πεδίο. Έχω διαλέξει από τις ρυθμίσεις των επαφών: Ταξινόμηση λίστας επαφών ως: Επώνυμο Προβολή ονόματος επαφής ως: Επώνυμο πρώτα Όταν πάω στις Επαφές (People) μου τα εμφανίζει σωστά: Επώνυμο, Όνομα ΓΙΑΤΙ όλο το υπόλοιπο κινητό δεν λαμβάνει υπόψη αυτή την επιλογή??? Στα: Ιστορικό Κλήσεων (call history) Πληκτρολόγιο έξυπνων κλήσεων (Smart dial keypad) Όταν με καλούν και εμφανίζει το όνομα Στα μηνύματα π.χ αν πάω να γράψω ένα καινούργιο sms και πατήσω να διαλέξω επαφή... τις επαφές τις βγάζει σωστά και τις συχνές επαφές λάθος... τι στο καλό γίνεται.... αλλάζει από κάπου αλλού αυτό? Εκτός από τις επαφές... όλο το υπόλοιπο κινητό μου εμφανίζει πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο Ευχαριστώ Κι εμένα έτσι είναι. Δεν ξέρω αν υπάρχει και καμιά άλλη ρύθμιση, αλλά δεν νομίζω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Έχω προσέξει στο stock μου κινητό ότι ο 'φωτισμός ειδοποίησης' (led) σβήνει μετλα απο λίγο χωρίς να έχω δει αν έχω κάποια αναπάντητη ή καποιο μήνυμα. Υπάρχει κάπου καμια ρύθμιση για το πόσο να ΄κραταει' ο φωτισμός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλησπέρες. Έχει ο αδερφός μου ένα HTC ONE X. Πριν από 2 μήνες πήγε στο service λόγω του ότι δεν φόρτιζε. Γύρισε και σχεδόν αμέσως, άρχιζε να κάνει νούμερα η οθόνη, μεγάλωνε τα εικονίδια, δεν άνοιγε η οθόνη όταν πατούσε το On/Off και ένα σωρό άλλα. Έχει συμβεί και σε άλλον ; Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους με βοηθησαν σε αυτο το χρονο με αυτο το φανταστικο κινητο. Περασμα σε Asus padfone 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Και δε πρόλαβες ν αλλάξεις και μπαταρία!! Εγώ είδα σήμερα ότι έχει και πάλι στοκ ο τύπος οπότε προχωράω σε παραγγελία! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σωπα ρε vlachaquito ?! Και πανω που θα παιρναμε την μεγάλη αναβάθμιση ? Δεν λέω το κινητακι που χτύπησες φοβερό . και εγώ όμως μετα το καλοκαίρι θα δω τις phablet προτάσεις ολων και θα πάρω ενα αλλά το hoxακι δεν το δίνω ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_XLR8 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπέρες. Έχει ο αδερφός μου ένα HTC ONE X. Πριν από 2 μήνες πήγε στο service λόγω του ότι δεν φόρτιζε. Γύρισε και σχεδόν αμέσως, άρχιζε να κάνει νούμερα η οθόνη, μεγάλωνε τα εικονίδια, δεν άνοιγε η οθόνη όταν πατούσε το On/Off και ένα σωρό άλλα. Έχει συμβεί και σε άλλον ; Εγώ στους 10 μήνες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, μέχρι που πριν 2 εβδομάδες εμφάνισε αυτά που λες με τα εικονίδια και να μην ανοίγει η οθόνη. Απ' ότι διάβασα και σε ξένα forums είναι κλασσικό πρόβλημα των One X και συνήθως θέλει αλλαγή η μητρική (έτσι λένε..). Στη περίπτωσή μου, το έστειλα στην Αθήνα στην αντιπροσωπεία με δικά τους έξοδα αποστολής και μου λένε ότι επειδή η συσκευή είναι από το εργοστάσιο της Σιγκαπούρης (ναί, το πήρα εις γνώσιν μου με αυτό το τρόπο..) θα κάνει 4-6 εργάσιμες εβδομάδες να μου επιστραφεί πλήρως λειτουργικό και επισκευασμένο....:worry: Είμαι σε επικοινωνία μαζί τους μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο ως προς το χρόνο αναμονής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Σωπα ρε vlachaquito ?! Και πανω που θα παιρναμε την μεγάλη αναβάθμιση ? Δεν λέω το κινητακι που χτύπησες φοβερό . και εγώ όμως μετα το καλοκαίρι θα δω τις phablet προτάσεις ολων και θα πάρω ενα αλλά το hoxακι δεν το δίνω ! Το σημαντικο σε εμας τους καμενους ειναι η αλλαγη κινητου να γινεται την στιγμη που πρεπει ωστε να εχουμε την ελαχιστη απωλεια χρηματων απο την μια αγορα στην αλλη. Μου εκαναν μια προσφορα που δεν μπορουσα να αρνηθω, ενω το padfone 2 το βρηκα σε εκπληκτικη τιμη. Παντως το Sense δεν ξεχνιεται ευκολα. Θα το διαβασετε και σε review του padfone ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στην δουλεια εχω ενσυρματο internet στο pc μου Γινεται αν συνδεσω μια ασυρματη καρτα usb στο pc να μπορω να μπω στο internet απο το κινητο ασυρματα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Στην δουλεια εχω ενσυρματο internet στο pc μου Γινεται αν συνδεσω μια ασυρματη καρτα usb στο pc να μπορω να μπω στο internet απο το κινητο ασυρματα ? Ευχαριστω. Παίρνεις ένα τέτοιο και καθάρισες, εκτός αν έχεις κανένα παλιό wifi router οπότε το βάζεις και είσαι κομπλέ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Παίρνεις ένα τέτοιο και καθάρισες, εκτός αν έχεις κανένα παλιό wifi router οπότε το βάζεις και είσαι κομπλέ! Ευχαριστω.Και που θα το βαλω αυτο αφου η θυρα ethernet στο pc ειναι κατειλημμενη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts