Jump to content

HTC One X / X+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τσίλικα αυτά.

Πόση ώρα κρατάνε αν ακούς μουσική?

Ακούω στο τέρμα αρκετή ώρα/ώρες και με ενδιαφέρει η αυτονομία.

Και η ποιότητα φυσικά γιατί θα τα έχω και στο s3 (που σημαίνει υπερβολική ένταση)

δε ξερω δε τα χω δοκιμασει μεχρι τελος με ομιλια και μουσικη κρατανε πολλες ωρες παντως

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά υπαρχει κανένας τροπος να βρω το imei του one x από άλλο κινητό γιατί το έστειλα στην εγγύηση κ θέλω να το δω .
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά υπαρχει κανένας τροπος να βρω το imei του one x από άλλο κινητό γιατί το έστειλα στην εγγύηση κ θέλω να το δω .

Πως θα γίνει αυτό?

Το κάθε τηλέφωνο εχει το δικό του imei .

Samsung galaxy s21+

Πως θα γίνει αυτό?

Το κάθε τηλέφωνο εχει το δικό του imei .

Αυτό ρωτάω κ εγώ αν γίνετε με κάποιο τρόπο από άλλη συσκευή να το βρω ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση .

Αν ήταν ετσι ο καθένας θα μπορουσε να βρει το imei το δικό μου ,το δικό σου ,και πάει λέγοντας .

Το κουτί πρέπει να το γράφει αλλα υποθέτω οτι το έστειλες μαζι με την συσκευή .

Στην τελική πάρε τηλέφωνο το service δώσε τα στοιχειά σου και πες να σου διαβάσουν το imei .

Samsung galaxy s21+

Το γράφει πάνω στο κουτί και πάνω στην απόδειξη

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ακόμα να μου έρθει η έκδοση.

Η έκδοση kernel που αναφέρετε τι είναι; Γιατί θεωρείτε καλύτερη έκδοση την 3... από την 4; Δεν είναι πιο νέα;

Επίσης στο κινητό μου γράφει

Έκδοση kernel

2.6.39.4-g1389c4c

root@ABM041#1

SMP PREEMPT

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καν την έκδοση 4 kernel? Επίσης το root που αναφέρει έχει σχέση με το root της συσκευής;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ακόμα να μου έρθει η έκδοση.

Η έκδοση kernel που αναφέρετε τι είναι; Γιατί θεωρείτε καλύτερη έκδοση την 3... από την 4; Δεν είναι πιο νέα;

Επίσης στο κινητό μου γράφει

Έκδοση kernel

2.6.39.4-g1389c4c

root@ABM041#1

SMP PREEMPT

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καν την έκδοση 4 kernel? Επίσης το root που αναφέρει έχει σχέση με το root της συσκευής;

Σχετικά με τον κερνελ το 3 πάει στην αρχή εκεί που είναι το 2 ( 2.6.39...) αν έχει στην αρχή το αριθμό 3 η συσκευή είναι πιο smooth αλλά αυτό εχει να κάνει πιο πολύ με τους επεξεργαστές δηλαδή στο one x η NVIDIA κ στο one s η Qualcomm η οποία εχει δώσει 3αρι κερνελ στο one s . Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο ειδικός . Σχετικά με το root που γραφει στο κινητό σου δεν ξέρω τι παίζει .

[sIGPIC][/sIGPIC]

κανείς δεν έχει 4.. όλοι έχουν 2αρι και περιμένουν τον 3 για να ''πετάξει'' το κινητό.

Και απορούσα τόσο καιρό γιατί από 4 θέλουμε να πάμε σε 3. Μάλλον θα ανέφεραν τα παιδιά την έκδοση android.

Με το θέμα root τι παίζει; Σε εσάς έτσι γράφει σε εκείνο το σημείο; Ή δεν έχει σχέση με το root της συσκευής;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Παιδια χαιρεται εχω κατι hands free της samsung και καθε φορα που τα ξεσυνδεω το κινητο κολλαει και δεν βγαζει κανεναν ηχο απο πουθενα απο κανενα ηχειο. Μονο με επανεκινηση διορθωνεται! Υπαρχει καποια λυση σ αυτο ή μηπως ειναι προβλημα της συσκευης μου;

Και απορούσα τόσο καιρό γιατί από 4 θέλουμε να πάμε σε 3. Μάλλον θα ανέφεραν τα παιδιά την έκδοση android.

Με το θέμα root τι παίζει; Σε εσάς έτσι γράφει σε εκείνο το σημείο; Ή δεν έχει σχέση με το root της συσκευής;

σε ολους root γραφει

Παιδια χαιρεται εχω κατι hands free της samsung και καθε φορα που τα ξεσυνδεω το κινητο κολλαει και δεν βγαζει κανεναν ηχο απο πουθενα απο κανενα ηχειο. Μονο με επανεκινηση διορθωνεται! Υπαρχει καποια λυση σ αυτο ή μηπως ειναι προβλημα της συσκευης μου;

βαλε αλλα ακουστικα και δοκιμασε.

τελικα εγινε η αναβαθμιση και μενα με cid htc_001. αφου του εκανα manually αναζητηση αναβαθμισεων

ολα καλα, χρειαζεται ενα back up και hard reset?

ειναι απαραιτητο μαλλον ετσι?

τελικα εγινε η αναβαθμιση και μενα με cid htc_001. αφου του εκανα manually αναζητηση αναβαθμισεων

ολα καλα, χρειαζεται ενα back up και hard reset?

ειναι απαραιτητο μαλλον ετσι?

Ε, ναι, αυτη ειναι η σωστη διαδικασια

πως ακριβως την εκανες γιατι εμενα ακομα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση?

Πως γινεται να εχεις cid 001 και να σου ηρθε η 4.0.4 ενω κανεις αλλος δν εχει αναφερει κατι τετοιο ειδικα στο xda που γινεται χαμος. Στειλε screenshot το cid σου και την εκδοση λογισμικου σου..

Παιδια, η απαντηση μου που κανετε παραθεση, δεν πηγαινε στο οτι εχω κανει update, αλλα πηγαινε στην ερωτηση του @makiskat που ρωτουσε αν πρεπει να γινει επαναφορα ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση,αν δειτε το ποστ που ρωτουσε θα καταλαβετε

Οταν εχω κανει backup μεσο clockwork recovery πως κανω restore γιατι μου κανει ολο restart?

Κανε full wipe τα παντα

:)

Πως γινεται να εχεις cid 001 και να σου ηρθε η 4.0.4 ενω κανεις αλλος δν εχει αναφερει κατι τετοιο ειδικα στο xda που γινεται χαμος. Στειλε screenshot το cid σου και την εκδοση λογισμικου σου..

τελικα το cid ειναι Ε11... εκανα λαθος.

επισης εχετε κανει root πολλοι εδω μεσα? αξιζει ή δεν του χρειαζεται?

• The title was changed to HTC One X / X+