haritos14 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τσίλικα αυτά. Πόση ώρα κρατάνε αν ακούς μουσική? Ακούω στο τέρμα αρκετή ώρα/ώρες και με ενδιαφέρει η αυτονομία. Και η ποιότητα φυσικά γιατί θα τα έχω και στο s3 (που σημαίνει υπερβολική ένταση) δε ξερω δε τα χω δοκιμασει μεχρι τελος με ομιλια και μουσικη κρατανε πολλες ωρες παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά υπαρχει κανένας τροπος να βρω το imei του one x από άλλο κινητό γιατί το έστειλα στην εγγύηση κ θέλω να το δω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά υπαρχει κανένας τροπος να βρω το imei του one x από άλλο κινητό γιατί το έστειλα στην εγγύηση κ θέλω να το δω . Πως θα γίνει αυτό? Το κάθε τηλέφωνο εχει το δικό του imei . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Πως θα γίνει αυτό? Το κάθε τηλέφωνο εχει το δικό του imei . Αυτό ρωτάω κ εγώ αν γίνετε με κάποιο τρόπο από άλλη συσκευή να το βρω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Αυτό ρωτάω κ εγώ αν γίνετε με κάποιο τρόπο από άλλη συσκευή να το βρω ? Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση . Αν ήταν ετσι ο καθένας θα μπορουσε να βρει το imei το δικό μου ,το δικό σου ,και πάει λέγοντας . Το κουτί πρέπει να το γράφει αλλα υποθέτω οτι το έστειλες μαζι με την συσκευή . Στην τελική πάρε τηλέφωνο το service δώσε τα στοιχειά σου και πες να σου διαβάσουν το imei . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Αυτό ρωτάω κ εγώ αν γίνετε με κάποιο τρόπο από άλλη συσκευή να το βρω ? Το γράφει πάνω στο κουτί και πάνω στην απόδειξη Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ακόμα να μου έρθει η έκδοση. Η έκδοση kernel που αναφέρετε τι είναι; Γιατί θεωρείτε καλύτερη έκδοση την 3... από την 4; Δεν είναι πιο νέα; Επίσης στο κινητό μου γράφει Έκδοση kernel 2.6.39.4-g1389c4c root@ABM041#1 SMP PREEMPT Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καν την έκδοση 4 kernel? Επίσης το root που αναφέρει έχει σχέση με το root της συσκευής; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 ποτε θα ερθει αυτο το update παναθεματο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ακόμα να μου έρθει η έκδοση. Η έκδοση kernel που αναφέρετε τι είναι; Γιατί θεωρείτε καλύτερη έκδοση την 3... από την 4; Δεν είναι πιο νέα; Επίσης στο κινητό μου γράφει Έκδοση kernel 2.6.39.4-g1389c4c root@ABM041#1 SMP PREEMPT Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω καν την έκδοση 4 kernel? Επίσης το root που αναφέρει έχει σχέση με το root της συσκευής; Σχετικά με τον κερνελ το 3 πάει στην αρχή εκεί που είναι το 2 ( 2.6.39...) αν έχει στην αρχή το αριθμό 3 η συσκευή είναι πιο smooth αλλά αυτό εχει να κάνει πιο πολύ με τους επεξεργαστές δηλαδή στο one x η NVIDIA κ στο one s η Qualcomm η οποία εχει δώσει 3αρι κερνελ στο one s . Αν κανω λάθος ας με διορθώσει κάποιος πιο ειδικός . Σχετικά με το root που γραφει στο κινητό σου δεν ξέρω τι παίζει . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Εμένα πως γίνεται να έχει kernel 2 ενώ εσάς έχει 4; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 κανείς δεν έχει 4.. όλοι έχουν 2αρι και περιμένουν τον 3 για να ''πετάξει'' το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 κανείς δεν έχει 4.. όλοι έχουν 2αρι και περιμένουν τον 3 για να ''πετάξει'' το κινητό. Και απορούσα τόσο καιρό γιατί από 4 θέλουμε να πάμε σε 3. Μάλλον θα ανέφεραν τα παιδιά την έκδοση android. Με το θέμα root τι παίζει; Σε εσάς έτσι γράφει σε εκείνο το σημείο; Ή δεν έχει σχέση με το root της συσκευής; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδια χαιρεται εχω κατι hands free της samsung και καθε φορα που τα ξεσυνδεω το κινητο κολλαει και δεν βγαζει κανεναν ηχο απο πουθενα απο κανενα ηχειο. Μονο με επανεκινηση διορθωνεται! Υπαρχει καποια λυση σ αυτο ή μηπως ειναι προβλημα της συσκευης μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Και απορούσα τόσο καιρό γιατί από 4 θέλουμε να πάμε σε 3. Μάλλον θα ανέφεραν τα παιδιά την έκδοση android. Με το θέμα root τι παίζει; Σε εσάς έτσι γράφει σε εκείνο το σημείο; Ή δεν έχει σχέση με το root της συσκευής; σε ολους root γραφει Παιδια χαιρεται εχω κατι hands free της samsung και καθε φορα που τα ξεσυνδεω το κινητο κολλαει και δεν βγαζει κανεναν ηχο απο πουθενα απο κανενα ηχειο. Μονο με επανεκινηση διορθωνεται! Υπαρχει καποια λυση σ αυτο ή μηπως ειναι προβλημα της συσκευης μου; βαλε αλλα ακουστικα και δοκιμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 τελικα εγινε η αναβαθμιση και μενα με cid htc_001. αφου του εκανα manually αναζητηση αναβαθμισεων ολα καλα, χρειαζεται ενα back up και hard reset? ειναι απαραιτητο μαλλον ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 τελικα εγινε η αναβαθμιση και μενα με cid htc_001. αφου του εκανα manually αναζητηση αναβαθμισεων ολα καλα, χρειαζεται ενα back up και hard reset? ειναι απαραιτητο μαλλον ετσι?Ε, ναι, αυτη ειναι η σωστη διαδικασια Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ε, ναι, αυτη ειναι η σωστη διαδικασια πως ακριβως την εκανες γιατι εμενα ακομα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Ε, ναι, αυτη ειναι η σωστη διαδικασια Πως γινεται να εχεις cid 001 και να σου ηρθε η 4.0.4 ενω κανεις αλλος δν εχει αναφερει κατι τετοιο ειδικα στο xda που γινεται χαμος. Στειλε screenshot το cid σου και την εκδοση λογισμικου σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδια, η απαντηση μου που κανετε παραθεση, δεν πηγαινε στο οτι εχω κανει update, αλλα πηγαινε στην ερωτηση του @makiskat που ρωτουσε αν πρεπει να γινει επαναφορα ρυθμισεων μετα την αναβαθμιση,αν δειτε το ποστ που ρωτουσε θα καταλαβετε Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 παιδια εγω δε περιμενα αλλο και την εβαλα μονος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Οταν εχω κανει backup μεσο clockwork recovery πως κανω restore γιατι μου κανει ολο restart? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Οταν εχω κανει backup μεσο clockwork recovery πως κανω restore γιατι μου κανει ολο restart? Κανε full wipe τα παντα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Κανε full wipe τα παντα Δεν χρειαζεται fastboot κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Πως γινεται να εχεις cid 001 και να σου ηρθε η 4.0.4 ενω κανεις αλλος δν εχει αναφερει κατι τετοιο ειδικα στο xda που γινεται χαμος. Στειλε screenshot το cid σου και την εκδοση λογισμικου σου.. τελικα το cid ειναι Ε11... εκανα λαθος. επισης εχετε κανει root πολλοι εδω μεσα? αξιζει ή δεν του χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 cid htc_001 bench stock rom 2.17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts