ardonhs Δημοσιεύτηκε April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2012 Καλησπέρα Θα ήθελα με κάποιο τρόπο να ελέγχω ποιοί συνδέονται στο ρούτερ μου και να αποσυνδέω τους 'ανεπιθύμητους' που συνδέονται ! :mad: (υπολογιστές,κινητά τηλέφωνα) :mad: Κωδικό δεν θέλω να αλλάξω γιατί χρησιμοποιούν αρκετοί γνωστοί μου το ρούτερ Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιος τρόπος ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Ποιον router εχεις? Σε καποιους εχεις την δυνατοτητα να δηλωσεις συγκεκριμενους υπολογιστες βαση των mac τους και να κανουν συνδεση μονο αυτοι. Οσο για το ποιος συνδεεται και πως μπορεις να το δεις, σχεδον σε ολους τους routers κραταει ενα log αμα μπεις στο interface του. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Εχω ρουτερ της cyta , ποιοι ειναι συνδεμενοι ναι μπορω να τους δω Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkount Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Μπορείς αρχικά να περιορίσεις των αριθμών των συσκευών που συνδέονται με DHCP, μετά να κλειδώσεις με MAC address όπως λέει ο manolog3 και να πεις στους γνωστούς σου να μήν μοιράζουν τον κωδικό σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δοκίμασε τo Wireless Network Watcher το οποίο σαρώνει το ασύρματο δίκτυο και σου εμφανίζει μια λίστα με όλους τους υπολογιστές και τις συσκευές που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο σου (μπορει να λειτουργήσει και σε ενσύρματα δίκτυα). Για κάθε συνδεδεμένη συσκευή, σου εμφανίζεται η διεύθυνση IP, η διεύθυνση MAC, ο κατασκευαστής της κάρτας δικτύου και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή. Τρέχει χωρις set up και κάνει scan σε πραγματικο χρόνο. Μόλις δεις κατι που δεν ειναι δικό σου, απλά το πετάς εξώ απο το Router σου. Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Δοκίμασε τo Wireless Network Watcher το οποίο σαρώνει το ασύρματο δίκτυο και σου εμφανίζει μια λίστα με όλους τους υπολογιστές και τις συσκευές που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο σου (μπορει να λειτουργήσει και σε ενσύρματα δίκτυα). Για κάθε συνδεδεμένη συσκευή, σου εμφανίζεται η διεύθυνση IP, η διεύθυνση MAC, ο κατασκευαστής της κάρτας δικτύου και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή. Τρέχει χωρις set up και κάνει scan σε πραγματικο χρόνο. Μόλις δεις κατι που δεν ειναι δικό σου, απλά το πετάς εξώ απο το Router σου. Καλησπερα Ευχαριστω για την απαντηση ,το εβαλα και ειναι πολυ καλο! Ομως πως μπορω να πεταξω οτι δεν ειναι δικο μου? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπερα Ευχαριστω για την απαντηση ,το εβαλα και ειναι πολυ καλο! Ομως πως μπορω να πεταξω οτι δεν ειναι δικο μου? Νομίζω, έχει επιλογή μέσα από το ρούτερ να διαγράψεις ή αποσυνδέσεις τις mac adress / ip που θέλεις. Μετά όμως πρέπει να τις μπλοκάρεις για να μην ξαναμπούν. Δε θυμάμαι καλά, πάει καιρός που έχω ν' ασχοληθώ με pirelli.. Το καλύτερο όμως είναι αυτό που προειπώθηκε, να ορίσεις μόνος σου τις mac adress, που επιτρέπεις να συνδέονται στο ρούτερ σου. Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts