junglist Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Το American Gods που είδα τυχαία, χωρίς να ξέρω ότι είναι υπερεπιτυχημενο και πολυβραβευμενο βιβλίο, μου άρεσε πολύ :) Τέτοιον αχταρμά δεν έχω ξαναδεί. Vikings, εξωγήινοι και σπλατερ (αίμα με κουβάδες) στο πρώτο επεισόδιο. Έτσι, από περιέργεια θα δω και το δεύτερο. Μόνο ο τυπάς ο μεγάλος αξίζει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το American Gods είναι "υπερβολικό" σα βιβλίο, οπότε είναι λογικο η μεταφορά στη μικρή οθόνη να είναι επίσης υπερβολική. Για τον Ian McShane απλά δεν υπάρχουν λόγια. Κυριολεκτικά η ερμηνεία του πρέπει να διδάσκεται στις σχολές θεάτρου. Τον είχα δει και πέρσι στο Game of Thrones αλλά ο ρόλος του ήταν τόσο μικρός και (κατά την άποψή μου) άχρηστος που δε μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Εδώ είναι κυριολεκτικά όλη η σειρά εκείνος. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Το American Gods είναι "υπερβολικό" σα βιβλίο, οπότε είναι λογικο η μεταφορά στη μικρή οθόνη να είναι επίσης υπερβολική. Για τον Ian McShane απλά δεν υπάρχουν λόγια. Κυριολεκτικά η ερμηνεία του πρέπει να διδάσκεται στις σχολές θεάτρου. Τον είχα δει και πέρσι στο Game of Thrones αλλά ο ρόλος του ήταν τόσο μικρός και (κατά την άποψή μου) άχρηστος που δε μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Εδώ είναι κυριολεκτικά όλη η σειρά εκείνος. Δίνει ρεσιταλ στο RAY DONOVAN. Ελπίζω να το έχεις δει. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Το American Gods είναι "υπερβολικό" σα βιβλίο, οπότε είναι λογικο η μεταφορά στη μικρή οθόνη να είναι επίσης υπερβολική. Για τον Ian McShane απλά δεν υπάρχουν λόγια. Κυριολεκτικά η ερμηνεία του πρέπει να διδάσκεται στις σχολές θεάτρου. Τον είχα δει και πέρσι στο Game of Thrones αλλά ο ρόλος του ήταν τόσο μικρός και (κατά την άποψή μου) άχρηστος που δε μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Εδώ είναι κυριολεκτικά όλη η σειρά εκείνος. +1. Δεν τον χορταινω στην οθόνη. Όλοι οι άλλοι τώρα μου είναι αδιαφοροι. Αλλά τρομερός και στο δράμα και στη κωμωδία. Πιο πολύ dark humor θα ελεγα, το οποίο και κάνει στη σειρά πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μετά το χθεσινό επεισόδιο, μάλλον θα το κόψω το American Gods.... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Μετά το χθεσινό επεισόδιο, μάλλον θα το κόψω το American Gods.... Sent from my MI MAX using Tapatalk Άσε έμαθα για τα ομοφυλοφιλικα με τους 2 μουσουλμάνους. Θέλει να προκαλέσει η σειρά. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Και το είχα στα υπόψιν να το ξεκινήσω..... Nolite te bastardes carborundorum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Φαντάζομαι με αυτήν την λογική το 90% των σειρών θέλουν να προκαλέσουν, δεν μένουν και πολλές σειρές που δεν έχουν έστω έναν gay χαρακτήρα. Το Modern Family προκαλεί, το Grey's Anatomy και αν δεν προκαλεί, το Sense8 χαμός, μέσα στην πρόκληση, Unbreakable Kimmy Schmidt, απαράδεκτο, Wentworth, Orange Is The New Black, The Walking Dead, House Of Cards, The 100, τα πάντα όλα, μην τις πιάσω όλες μία μία. Μάλλον θα δυσκολευτούμε να βρούμε σημερινή σειρά που να μην έχει έστω μία γκέι σκηνή ή έναν γκέι χαρακτήρα. Όλες μες την πρόκληση για να τσιμπήσουν θεατές είναι. Ή...ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο, δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Φαντάζομαι με αυτήν την λογική το 90% των σειρών θέλουν να προκαλέσουν, δεν μένουν και πολλές σειρές που δεν έχουν έστω έναν gay χαρακτήρα. Το Modern Family προκαλεί, το Grey's Anatomy και αν δεν προκαλεί, το Sense8 χαμός, μέσα στην πρόκληση, Unbreakable Kimmy Schmidt, απαράδεκτο, Wentworth, Orange Is The New Black, The Walking Dead, House Of Cards, The 100, τα πάντα όλα, μην τις πιάσω όλες μία μία. Μάλλον θα δυσκολευτούμε να βρούμε σημερινή σειρά που να μην έχει έστω μία γκέι σκηνή ή έναν γκέι χαρακτήρα. Όλες μες την πρόκληση για να τσιμπήσουν θεατές είναι. Ή...ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο, δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα. To Walking Dead τι gay/lesbo σκηνές είχε; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 To Walking Dead τι gay/lesbo σκηνές είχε; Sent from my m1 note using Tapatalk Στο όλο λεσβιακό/gay ρομάντσο θα αναφέρεται. Φάνηκε σαν μία μάλλον σχεδιαστή σκηνή πάντως στο American gods. Προσωπικά έκανα fast forward. Αλλά ναι, τελικά εκεί στην Αμερική αρχίζουν και το κάνουν συστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Το θέμα του γιατί είχε μια gay σκηνη είναι πλέον λίγο βαρετό και κουραστικό. Είχε gay σκηνή γιατί οι straight white males δεν είμαστε το μοναδικό κοινό στο οποίο απευθύνονται οι σειρές και έχουν και οι υπόλοιποι δικαίωμα να βλέπουν / ταυτίζονται / παίρνουν μάτι (πείτε το όπως θέλετε). Επίσης πάνε χρόνια από τότε που διάβασα το βιβλίο, αλλά νομίζω ήταν και εκεί μέσα. Οπότε θα αλλάξω θέμα και θα πω ...Unbreakable Kimmy Schmidt, απαράδεκτο... ότι το Unbreakable Kimmy Schmidt με έκανε να βαρεθώ απίστευτα και περίμενα να μου αρέσει λόγω της συνδημιουργού (Tina Fey), του πρωτότυπου θέματος και της συνήθως καλής ποιότητας του Netflix. Δεν το βρήκα καθόλου αστείο, με το ζόρι προσπαθούσε να βγάλει γέλιο και το σταμάτησα μετά από 3 επεισόδια. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Το θέμα του γιατί είχε μια gay σκηνη είναι πλέον λίγο βαρετό και κουραστικό. Είχε gay σκηνή γιατί οι straight white males δεν είμαστε το μοναδικό κοινό στο οποίο απευθύνονται οι σειρές και έχουν και οι υπόλοιποι δικαίωμα να βλέπουν / ταυτίζονται / παίρνουν μάτι (πείτε το όπως θέλετε). Επίσης πάνε χρόνια από τότε που διάβασα το βιβλίο, αλλά νομίζω ήταν και εκεί μέσα. Το οτι υπαρχει και αλλο "κοινο" που θελει να ταυτιστει/να βλεπει/ παιρνει ματι, δε σημαινει οτι αρεσει σε ολους και φυσικα δε σημαινει οτι πρεπει σωνει και καλα να το θεωρησουμε φυσιολογικο! Ναι ξερουμε οτι ανεκαθεν υπηρχαν αυτα σε διαφορες περιοδους της ιστοριας αλλα τουλαχιστον τοτε δεν το "βροντοφωναζαν"! Αντιθετως σημερα θελουμε ολο αυτο να το προβαλλουμε σε εναν πολυ εντονο βαθμο που δημιουργει επιφυλαξεις η και καχυποψιες! Δυστυχως υπαρχουν πλεον και ελληνικες σειρες στην τηλεοραση που δειχνουν τετοια ζευγαρακια, που συζουν, που υιοθετουν παιδια κλπ κλπ, οποτε δεν ειναι κατι που συμβαινει μονο στην Αμερικη. Ειναι απλα ενα συστημα σαπιλας και διαστροφης που εσκεμμενα προσπαθουν εδω και δεκαετιες να περασουν στις συνειδησεις του Δυτικου κοσμου, ως κατι το φυσιολογικο. Και σε τελικη αναλυση, τι μου προσφερει εμενα ολη αυτη η διαστροφη? Ακομα περισσοτερο τι παραπανω προσφερει στην υποθεση και την πλοκη μια σειρας οταν απλα υπαρχει και δεν παιζει καποιο σημαντικο ρολο στην εξελιξη της? Προφανως τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι με αυτήν την λογική το 90% των σειρών θέλουν να προκαλέσουν, δεν μένουν και πολλές σειρές που δεν έχουν έστω έναν gay χαρακτήρα. Το Modern Family προκαλεί, το Grey's Anatomy και αν δεν προκαλεί, το Sense8 χαμός, μέσα στην πρόκληση, Unbreakable Kimmy Schmidt, απαράδεκτο, Wentworth, Orange Is The New Black, The Walking Dead, House Of Cards, The 100, τα πάντα όλα, μην τις πιάσω όλες μία μία. Μάλλον θα δυσκολευτούμε να βρούμε σημερινή σειρά που να μην έχει έστω μία γκέι σκηνή ή έναν γκέι χαρακτήρα. Όλες μες την πρόκληση για να τσιμπήσουν θεατές είναι. Ή...ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο, δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα. Οχι μπορει, σιγουρα παιζει κατι αλλο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Η σκηνή αυτή στο βιβλίο υπάρχει ή έγινε επί τούτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους και ούτε που με ενόχλησε και στο Sense8 που έχει σχεδόν μόνο τέτοιους. Με ενόχλησε η σκηνή που ήτανε γυρισμένη τόσο όσο για να προκαλέσει και μάλιστα δεν προσέφερε τίποτα στην ιστορία. Θα δω και το επόμενο πάντως για να μην την αδικήσω, αν και προς το παρών την έχω για πολύ μέτρια... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2017 ότι το Unbreakable Kimmy Schmidt με έκανε να βαρεθώ απίστευτα και περίμενα να μου αρέσει λόγω της συνδημιουργού (Tina Fey), του πρωτότυπου θέματος και της συνήθως καλής ποιότητας του Netflix. Δεν το βρήκα καθόλου αστείο, με το ζόρι προσπαθούσε να βγάλει γέλιο και το σταμάτησα μετά από 3 επεισόδια. Στην πρώτη σαιζόν θυμάμαι έκλαιγα από τα γέλια, η 2η μου φάνηκε πολύ μέτρια και τώρα η 3η εντελώς βαρετή, ζήτημα να χαμογέλασα κανά 2 φορές σε όλη την σαιζόν. Όλο αυτό το σουρεαλιστικό και το ό,τι να 'ναι βγάζει γέλιο όταν γίνεται με μέτρο ή υπάρχει έστω και κάτι λογικό από πίσω, αυτοί πλέον το πήγανε στο άλλο άκρο λόγω ανυπαρξίας εντελώς σεναρίου. Η ατάκα π.χ. "να σου προσφέρω κάτι; Καφέ, νερό;" "Νερό, 2 ζάχαρες παρακαλώ!", λες οκ, βγάζει λίγο γέλιο γιατί δείχνει τον τρελό τρόπο σκέψης του Titus και πόσο περίεργος είναι, το "συνάντησα ένα περιστέρι που φορούσε στολή πυροσβέστη και αποφάσισα να βάλω την χρυσή στολή σούπερμαν μου για να πολεμήσω τους Ινδιάνους-ρομπότ στο χωριό της Ραπουνζέλ" που είναι όλη η σειρά δεν σε κάνει να γελάς, να λες wtf σε κάνει. Οκ, είναι όλοι τους quirky και weirdos, αλλά πρέπει να υπάρχει έστω μια υποψία σεναρίου από πίσω να το στηρίζει αυτό το πράγμα. Αυτοί απλά σε κάθε ατάκα παίρνου 15 τρελά πράγματα, τα συνδυάζουν και βγάζουν την σκηνή. Δεν γίνεται έτσι. Θέλει και κάποιον νορμάλ για να γίνεται η αντίθεση, πλέον όλοι τους είναι ο ένας πιο τρελός από τον άλλον και μάλιστα 24/7, δεν χαλαρώνουν δευτερόλεπτο. Οι συζητήσεις π.χ. μεταξύ Titus, Kimmy, Lillian & Jacqueline, απλά δεν βγάζουν κανένα νόημα, 4 τρελοί με καμία επαφή με την πραγματικότητα, λένε άκυρα πράγματα non stop. Πως να βγάλει γέλιο αυτό, βαρεμάρα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 (edited) Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους και ούτε που με ενόχλησε και στο Sense8 που έχει σχεδόν μόνο τέτοιους. Με ενόχλησε η σκηνή που ήτανε γυρισμένη τόσο όσο για να προκαλέσει και μάλιστα δεν προσέφερε τίποτα στην ιστορία. Θα δω και το επόμενο πάντως για να μην την αδικήσω, αν και προς το παρών την έχω για πολύ μέτρια... Στο Sense8 αν μη τι άλλο οι σκηνές ήταν ΠΟΛΥ πιο προκλητικές και μπήκαν απλά για να προκαλέσουν. Όχι όλες, αλλά κάποιες. Κάθε 3-4 επεισόδια και ένα όργιο χωρίς νόημα. Αν και το Sense8, το οποίο γενικά μου άρεσε, έχει μεγαλύτερα προβλήματα όπως το ότι επένδυσε απίστευτα στο χτίσιμο των χαρακτήρων του για να τελειώσει τη σεζόν του απελπιστικά πρόχειρα. Και δεν ακούω και τα καλύτερα για τη δεύτερη σεζόν... Πάντως, προσωπικά δε με ενοχλεί τίποτα από όλα αυτά. Με ενοχλεί όταν κάτι γίνεται συνεχώς και χωρίς κανένα νόημα, όπως για παράδειγμα στις τελευταίες σεζόν του True Blood. Και πάλι βέβαια δεν ήταν τα gay ζευγάρια που με ενοχλούσαν, αλλά το ότι δεν είχε απολύτως κανένα νόημα και δεν ήταν πλέον αυτό που είχα ξεκινήσει να βλέπω. Οπότε και το σταμάτησα. Πάντως, το αν προσφέρει κάτι στην ιστορία δε μπορούμε να το ξέρουμε στα 3 επεισόδια... Στην πρώτη σαιζόν θυμάμαι έκλαιγα από τα γέλια, η 2η μου φάνηκε πολύ μέτρια και τώρα η 3η εντελώς βαρετή, ζήτημα να χαμογέλασα κανά 2 φορές σε όλη την σαιζόν. Τι να πω, εγώ είδα τρία επεισόδια. Ο Titus έπαιζε πολύ ωραία οφείλω να ομολογήσω. Η πρωταγωνίστρια, όπως και στο The Office, μου ήταν πολύ άχρωμη και υπερβολικά quirky για να με κάνει να γελάσω. Η υπόθεση μου έδινε την αίσθηση από την αρχή ότι δε θα οδηγούσε κάπου και έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο τις σειρές με απολύτως αυτοτελή επεισόδια, θέλω να δω ιστορίες με αρχή-μέση-τέλος. Edited May 21, 2017 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τέρμα τα gaylikia του Sense8, καθώς έφαγε ακύρωση. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 για οσους το βλεπουν,εχουν βγει και τα επ του BLOODLINE που θα ναι και ο τελευταιος κυκλος. Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Πολυ δυνατη σειρα το billions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Πολυ δυνατη σειρα το billions Είδα την πρώτη σεζόν και δεν με ενθουσίασε. Εάν βρω χρόνο, ίσως να δω και την δεύτερη. Είναι καλύτερη; Αξίζει το χρόνο; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Είδα την πρώτη σεζόν και δεν με ενθουσίασε. Εάν βρω χρόνο, ίσως να δω και την δεύτερη. Είναι καλύτερη; Αξίζει το χρόνο; Εμενα μου αρεσε. Παρολο που βλεπω αλλου τυπου σειρες αυτη μου αρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Βλέπει κανείς το POWER? Το ανακάλυψα πρόσφατα και απλά κόλλησα! 8.1 βαθμολογία πολύ δίκαια. Προσωπικά μου θυμίζει το Ray Donovan στο ύφος. Δραματική σειρά που δείχνει μπροστά πλούτη, ακριβά αμάξια, ρούχα, γυναίκες, σπίτια κλπ και από πίσω υπάρχει διαφθορά, οικογενειακά προβλήματα, απιστία, μέσα από εμπόριο ναρκωτικών. Πολύ σεξ, αλλά τρομεροί χαρακτήρες και φοβερό soundtrack. Παίζει και ο 50cent. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 που το ξετρυπωσες; :O απ το 2014 παιζει κι ενω παρακολουθω σειρες και φορουμς, μπλογκς, facebook κλπ δεν το εχω ακουσει ποτε! gypsy & el chapo τσεκαρω αυτο τον καιρο που ειναι καινουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Αφού τελείωσε φέτος είπα να ξεκινήσω το Leftovers Είδα την πρώτη σεζόν και μου άρεσε πολύ. Όπως διάβασα και σε μια κριτική είναι σειρά για μικρότερο κοινό, ένα κρυφό διαμάντι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 που το ξετρυπωσες; :O απ το 2014 παιζει κι ενω παρακολουθω σειρες και φορουμς, μπλογκς, facebook κλπ δεν το εχω ακουσει ποτε! gypsy & el chapo τσεκαρω αυτο τον καιρο που ειναι καινουργια Τελείωσα 2 σεζόν σε λίγες μέρες!! Είχα καιρό να κολλήσω τόσο άσχημα λέμε. Η σειρά τρέχει τώρα στην 4η σεζόν. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts