Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δωρεάν τον είχα κατεβάσει. Τώρα δεν τον έχω πλέον. Δεν με βόλεψε.

Βρε evris, αυτό που σου έστειλα μπορείς να το κατεβάσεις ή σου ζητάει χρήματα?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε evris, αυτό που σου έστειλα μπορείς να το κατεβάσεις ή σου ζητάει χρήματα?

Εκείνη τη στιγμή ζητούσε 0,59€. Εσύ όταν έστειλες το λινκ πήγε 4,50€. Τόσο γρήγορα αυξήθηκε η τιμή του;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εκείνη τη στιγμή ζητούσε 0,59€. Εσύ όταν έστειλες το λινκ πήγε 4,50€. Τόσο γρήγορα αυξήθηκε η τιμή του;

Αυτή είναι και η έννοια της προσφοράς...

Το θέμα είναι ότι εσύ δεν το βρήκες ποτέ ΔΩΡΕΑΝ όπως λανθασμένα ανέφερες.

Κάπως έτσι δημιουργείται μπέρδεμα.

Το θέμα είναι ότι εσύ δεν το βρήκες ποτέ ΔΩΡΕΑΝ όπως λανθασμένα ανέφερες.

Κάπως έτσι δημιουργείται μπέρδεμα.

Και οι άλλοι που λένε ότι το βρήκαν δωρεάν, ψεύτες είναι; Με screenshot για απόδειξη...

Αν ήξερα ότι θα γινόταν τέτοιο ζήτημα θα το έβγαζα κι εγώ σε screenshot.

Edited by evris2013

Και οι άλλοι που λένε ότι το βρήκαν δωρεάν, ψεύτες είναι; Με screenshot για απόδειξη...

Αν ήξερα ότι θα γινόταν τέτοιο ζήτημα θα το έβγαζα κι εγώ σε screenshot.

Εσύ evris ΔΕΝ κατέβασες αυτό. Αν το είχες κατεβάσει τότε δεν θα σου ζητούσε χρήματα.

Παίδες επειδή κούρασε το θέμα,προτείνω να μας ανεβάσει κάποιος screenshot από την "αγορά" της εφαρμογής. Αν είναι δωρεάν δείχνει χρέωση 0€ ,τόσο απλά.

Εγώ είχα δώσει 0,50€

Screenshot-2021-01-03-15-12-24-650-com-android-vending.jpg

subscript calculator

Edited by vasileios13

Παίδες επειδή κούρασε το θέμα,προτείνω να μας ανεβάσει κάποιος screenshot από την "αγορά" της εφαρμογής. Αν είναι δωρεάν δείχνει χρέωση 0€ ,τόσο απλά.

Έχει ανεβάσει ένας φίλος πιο πάνω. Οι υπόλοιποι μπερδεύουν τον nova (free) με τον nova prime (που ήταν σε προσφορά)

δεν αγοράζεις την εφαρμογή αγοράζεις ξεχωριστά την άδεια και κατεβάζεις την εφαρμογή για να γίνεις prime

εδώ είναι η άδεια

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime

και εδώ η εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε μάλλον,καλό μεσημέρι. :D
είπε κάποιος μια βλακεία και το χούμε δέσει σχοινί κορδόνι,με τις υγείες μας

είπε κάποιος μια βλακεία και το χούμε δέσει σχοινί κορδόνι,με τις υγείες μας

Δεν ξέρω ποιον λες,αλλά δε μπορείς να μειώνεις κάποιον λέγοντας ότι γράφει βλακείες.

Κανονικά πρέπει να γίνει αναφορά διαγραφής στο σχόλιο σου.

Μα ο φίλος πριν 1-2 σελίδες τον Prime έβγαλε screenshot χωρίς τιμή επάνω. Εγώ τον είχα κατεβάσει δωρεάν κάπου στην άνοιξη του 2020. Όχι τώρα. Όπως είπα και πριν, τον απεγκατέστησα ξανά γιατί δεν με βόλεψε. Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

Κι αφού δεν υπήρξε ποτέ δωρεάν τότε πως έβγαλε screenshot τον Prime χωρίς τιμή επάνω; Μαγικά έκανε;

Edited by evris2013

Δεν ξέρω ποιον λες,αλλά δε μπορείς να μειώνεις κάποιον λέγοντας ότι γράφει βλακείες.

Κανονικά πρέπει να γίνει αναφορά διαγραφής στο σχόλιο σου.

το μοναδικό που πρέπει να γίνει συμφωνώ ,πας στο play store σου την βγάζει δωρεάν την κατεβάζεις αν δεν είναι την πληρώνεις απλά πράγματα όλα τα άλλα είναι με άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε

κατεβάζεις χωριστά και το apk και είσαι prime

Edited by akalos

Μα ο φίλος πριν 1-2 σελίδες τον Prime έβγαλε screenshot χωρίς τιμή επάνω. Εγώ τον είχα κατεβάσει δωρεάν κάπου στην άνοιξη του 2020. Όχι τώρα. Όπως είπα και πριν, τον απεγκατέστησα ξανά γιατί δεν με βόλεψε. Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

Κι αφού δεν υπήρξε ποτέ δωρεάν τότε πως έβγαλε screenshot τον Prime χωρίς τιμή επάνω; Μαγικά έκανε;

Evris αν τον κατεβάσεις μια φορά, ακόμη και δωρεάν, μετά δεν σου ζητάει λεφτά.....

Ο vasileios είπε πολύ απλά να πάτε στις αγορές να δείτε την τιμή του nova prime....αν ποτέ τον είχατε κατεβάσει θα λέει και την τιμή.

Εγώ π.χ. στο nova prime έχω 0,50, στo torque 3.99 και σε κάτι icon packs 0,0€.

Για να μην το κουράζουμε το κάνετε και μιλάμε.

Evris αν τον κατεβάσεις μια φορά, ακόμη και δωρεάν, μετά δεν σου ζητάει λεφτά.....

Ο vasileios είπε πολύ απλά να πάτε στις αγορές να δείτε την τιμή του nova prime....αν ποτέ τον είχατε κατεβάσει θα λέει και την τιμή.

Εγώ π.χ. στο nova prime έχω 0,50, στo torque 3.99 και σε κάτι icon packs 0,0€.

Για να μην το κουράζουμε το κάνετε και μιλάμε.

Αυτό ακριβώς,κατάλαβες 100%

Screenshot-2021-01-03-15-12-24-650-com-android-vending.jpg

Edited by vasileios13

Ξέρω κι εγώ μαγικά ! :lol:

IMG-20210103-192449-222.jpg

IMG-20210103-192457-057.jpg

Είναι απλά αγορασμένο με άλλο λογαριασμό στο ίδιο κινητό.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Σε μένα αναφέρεσαι?? Ειλικρινά καταντάει κουραστικό το θέμα κ θα το πω για τελευταία φορά!!!! Προέρχομαι από ios, ο άλλος λογαριασμός μου που σαν εξυπνάδα λες ήταν στο App store οπότε ψάξε αλλού για μαγικά κόλπα, έλεος!!! Εδώ οι αγορές μου.... 1cc83bb7a0e05dc7245be608a2900a66.jpg

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε μένα αναφέρεσαι?? Ειλικρινά καταντάει κουραστικό το θέμα κ θα το πω για τελευταία φορά!!!! Προέρχομαι από ios, ο άλλος λογαριασμός μου που σαν εξυπνάδα λες ήταν στο App store οπότε ψάξε αλλού για μαγικά κόλπα, έλεος!!! Εδώ οι αγορές μου.... 1cc83bb7a0e05dc7245be608a2900a66.jpg

Όχι φίλε μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα, ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί σου, άλλωστε δε σε γνωρίζω καν. Στα "μαγικά" που προαναφέρθηκαν έκανα πλάκα πάνω στη συζήτηση (δες το emoticon,), ούτε εξυπνάδες, ούτε τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεται. Όπως σου εξήγησα, απλά ψάχνουμε το πώς μπορεί να έχει συμβεί αυτό και ανέφερα με εικόνες μια πιθανότητα, τίποτα περισσότερο.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Όχι φίλε μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα, ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί σου, άλλωστε δε σε γνωρίζω καν. Στα "μαγικά" που προαναφέρθηκαν έκανα πλάκα πάνω στη συζήτηση (δες το emoticon,), ούτε εξυπνάδες, ούτε τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεται. Όπως σου εξήγησα, απλά ψάχνουμε το πώς μπορεί να έχει συμβεί αυτό και ανέφερα με εικόνες μια πιθανότητα, τίποτα περισσότερο.
Έγινε φίλε, συγγνώμη τότε!! Οπότε ας το τελειώσουμε το θέμα εδώ γιατί κούρασε!! Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά!!!

Έγινε φίλε, συγγνώμη τότε!! Οπότε ας το τελειώσουμε το θέμα εδώ γιατί κούρασε!! Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά!!!

το screenshot σου δεν είναι σωστό,διότι αν το είχες πάρει δωρεάν θα έγραφε 0 € όπως το δικό μου πιο πάνω που έχω δωρεάν εφαρμογές από προσφορές

δες την φωτο μου να καταλαβεις τι λεμε

οπως και το παλικαρι πιο κατω που εχει ανεβασει

https://prnt.sc/wg5u6l

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια :P

Έχει παίξει και 0.25€. Ένα λάθος έκανε το παιδί, ας μην τον κρεμάσουμε. Το "Εγκατάσταση" μάλλον φαίνεται αφού έχεις εγκαταστήσει τον Free και μέσω αυτού παίρνεις την άδεια για prime, είναι η μόνη υπόθεση που μπορώ να κάνω

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές σε προσφορά