montoya_42 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Δωρεάν τον είχα κατεβάσει. Τώρα δεν τον έχω πλέον. Δεν με βόλεψε. Βρε evris, αυτό που σου έστειλα μπορείς να το κατεβάσεις ή σου ζητάει χρήματα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Βρε evris, αυτό που σου έστειλα μπορείς να το κατεβάσεις ή σου ζητάει χρήματα? Εκείνη τη στιγμή ζητούσε 0,59€. Εσύ όταν έστειλες το λινκ πήγε 4,50€. Τόσο γρήγορα αυξήθηκε η τιμή του; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Εκείνη τη στιγμή ζητούσε 0,59€. Εσύ όταν έστειλες το λινκ πήγε 4,50€. Τόσο γρήγορα αυξήθηκε η τιμή του; Αυτή είναι και η έννοια της προσφοράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Εκείνη τη στιγμή ζητούσε 0,59€. Εσύ όταν έστειλες το λινκ πήγε 4,50€. Τόσο γρήγορα αυξήθηκε η τιμή του; Το θέμα είναι ότι εσύ δεν το βρήκες ποτέ ΔΩΡΕΑΝ όπως λανθασμένα ανέφερες. Κάπως έτσι δημιουργείται μπέρδεμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 (edited) Το θέμα είναι ότι εσύ δεν το βρήκες ποτέ ΔΩΡΕΑΝ όπως λανθασμένα ανέφερες. Κάπως έτσι δημιουργείται μπέρδεμα. Και οι άλλοι που λένε ότι το βρήκαν δωρεάν, ψεύτες είναι; Με screenshot για απόδειξη... Αν ήξερα ότι θα γινόταν τέτοιο ζήτημα θα το έβγαζα κι εγώ σε screenshot. Edited January 3, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Και οι άλλοι που λένε ότι το βρήκαν δωρεάν, ψεύτες είναι; Με screenshot για απόδειξη... Αν ήξερα ότι θα γινόταν τέτοιο ζήτημα θα το έβγαζα κι εγώ σε screenshot. Εσύ evris ΔΕΝ κατέβασες αυτό. Αν το είχες κατεβάσει τότε δεν θα σου ζητούσε χρήματα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 (edited) Παίδες επειδή κούρασε το θέμα,προτείνω να μας ανεβάσει κάποιος screenshot από την "αγορά" της εφαρμογής. Αν είναι δωρεάν δείχνει χρέωση 0€ ,τόσο απλά. Εγώ είχα δώσει 0,50€ subscript calculator Edited January 3, 2021 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Παίδες επειδή κούρασε το θέμα,προτείνω να μας ανεβάσει κάποιος screenshot από την "αγορά" της εφαρμογής. Αν είναι δωρεάν δείχνει χρέωση 0€ ,τόσο απλά. Έχει ανεβάσει ένας φίλος πιο πάνω. Οι υπόλοιποι μπερδεύουν τον nova (free) με τον nova prime (που ήταν σε προσφορά) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Παίδες επειδή κούρασε το θέμα,προτείνω να μας ανεβάσει κάποιος screenshot από την "αγορά" της εφαρμογής. Αν είναι δωρεάν δείχνει χρέωση 0€ ,τόσο απλά.δεν αγοράζεις την εφαρμογή αγοράζεις ξεχωριστά την άδεια και κατεβάζεις την εφαρμογή για να γίνεις prime εδώ είναι η άδεια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime και εδώ η εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε μάλλον,καλό μεσημέρι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Δε μπορούμε να συνεννοηθούμε μάλλον,καλό μεσημέρι. :Dείπε κάποιος μια βλακεία και το χούμε δέσει σχοινί κορδόνι,με τις υγείες μας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 είπε κάποιος μια βλακεία και το χούμε δέσει σχοινί κορδόνι,με τις υγείες μας Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Δεν ξέρω ποιον λες,αλλά δε μπορείς να μειώνεις κάποιον λέγοντας ότι γράφει βλακείες. Κανονικά πρέπει να γίνει αναφορά διαγραφής στο σχόλιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 (edited) Μα ο φίλος πριν 1-2 σελίδες τον Prime έβγαλε screenshot χωρίς τιμή επάνω. Εγώ τον είχα κατεβάσει δωρεάν κάπου στην άνοιξη του 2020. Όχι τώρα. Όπως είπα και πριν, τον απεγκατέστησα ξανά γιατί δεν με βόλεψε. Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Κι αφού δεν υπήρξε ποτέ δωρεάν τότε πως έβγαλε screenshot τον Prime χωρίς τιμή επάνω; Μαγικά έκανε; Edited January 3, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 (edited) Δεν ξέρω ποιον λες,αλλά δε μπορείς να μειώνεις κάποιον λέγοντας ότι γράφει βλακείες. Κανονικά πρέπει να γίνει αναφορά διαγραφής στο σχόλιο σου.το μοναδικό που πρέπει να γίνει συμφωνώ ,πας στο play store σου την βγάζει δωρεάν την κατεβάζεις αν δεν είναι την πληρώνεις απλά πράγματα όλα τα άλλα είναι με άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε κατεβάζεις χωριστά και το apk και είσαι prime Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 3, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Μα ο φίλος πριν 1-2 σελίδες τον Prime έβγαλε screenshot χωρίς τιμή επάνω. Εγώ τον είχα κατεβάσει δωρεάν κάπου στην άνοιξη του 2020. Όχι τώρα. Όπως είπα και πριν, τον απεγκατέστησα ξανά γιατί δεν με βόλεψε. Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Κι αφού δεν υπήρξε ποτέ δωρεάν τότε πως έβγαλε screenshot τον Prime χωρίς τιμή επάνω; Μαγικά έκανε; Evris αν τον κατεβάσεις μια φορά, ακόμη και δωρεάν, μετά δεν σου ζητάει λεφτά..... Ο vasileios είπε πολύ απλά να πάτε στις αγορές να δείτε την τιμή του nova prime....αν ποτέ τον είχατε κατεβάσει θα λέει και την τιμή. Εγώ π.χ. στο nova prime έχω 0,50, στo torque 3.99 και σε κάτι icon packs 0,0€. Για να μην το κουράζουμε το κάνετε και μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Που βλέπουμε την τιμή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 (edited) Evris αν τον κατεβάσεις μια φορά, ακόμη και δωρεάν, μετά δεν σου ζητάει λεφτά..... Ο vasileios είπε πολύ απλά να πάτε στις αγορές να δείτε την τιμή του nova prime....αν ποτέ τον είχατε κατεβάσει θα λέει και την τιμή. Εγώ π.χ. στο nova prime έχω 0,50, στo torque 3.99 και σε κάτι icon packs 0,0€. Για να μην το κουράζουμε το κάνετε και μιλάμε. Αυτό ακριβώς,κατάλαβες 100% Edited January 3, 2021 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Που βλέπουμε την τιμή;; Playstore > Λογαριασμός > ιστορικό αγορών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 (edited) Και εγώ 0.50 το είχα πάρει πριν χρόνια Edited January 3, 2021 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Μα ο φίλος πριν 1-2 σελίδες τον Prime έβγαλε screenshot χωρίς τιμή επάνω. Εγώ τον είχα κατεβάσει δωρεάν κάπου στην άνοιξη του 2020. Όχι τώρα. Όπως είπα και πριν, τον απεγκατέστησα ξανά γιατί δεν με βόλεψε. Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Κι αφού δεν υπήρξε ποτέ δωρεάν τότε πως έβγαλε screenshot τον Prime χωρίς τιμή επάνω; Μαγικά έκανε; Ξέρω κι εγώ μαγικά ! :lol: Είναι απλά αγορασμένο με άλλο λογαριασμό στο ίδιο κινητό. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Σε μένα αναφέρεσαι?? Ειλικρινά καταντάει κουραστικό το θέμα κ θα το πω για τελευταία φορά!!!! Προέρχομαι από ios, ο άλλος λογαριασμός μου που σαν εξυπνάδα λες ήταν στο App store οπότε ψάξε αλλού για μαγικά κόλπα, έλεος!!! Εδώ οι αγορές μου.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Σε μένα αναφέρεσαι?? Ειλικρινά καταντάει κουραστικό το θέμα κ θα το πω για τελευταία φορά!!!! Προέρχομαι από ios, ο άλλος λογαριασμός μου που σαν εξυπνάδα λες ήταν στο App store οπότε ψάξε αλλού για μαγικά κόλπα, έλεος!!! Εδώ οι αγορές μου.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φίλε μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα, ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί σου, άλλωστε δε σε γνωρίζω καν. Στα "μαγικά" που προαναφέρθηκαν έκανα πλάκα πάνω στη συζήτηση (δες το emoticon,), ούτε εξυπνάδες, ούτε τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεται. Όπως σου εξήγησα, απλά ψάχνουμε το πώς μπορεί να έχει συμβεί αυτό και ανέφερα με εικόνες μια πιθανότητα, τίποτα περισσότερο. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Όχι φίλε μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα, ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί σου, άλλωστε δε σε γνωρίζω καν. Στα "μαγικά" που προαναφέρθηκαν έκανα πλάκα πάνω στη συζήτηση (δες το emoticon,), ούτε εξυπνάδες, ούτε τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεται. Όπως σου εξήγησα, απλά ψάχνουμε το πώς μπορεί να έχει συμβεί αυτό και ανέφερα με εικόνες μια πιθανότητα, τίποτα περισσότερο.Έγινε φίλε, συγγνώμη τότε!! Οπότε ας το τελειώσουμε το θέμα εδώ γιατί κούρασε!! Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά!!! Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Έγινε φίλε, συγγνώμη τότε!! Οπότε ας το τελειώσουμε το θέμα εδώ γιατί κούρασε!! Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά!!! Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το screenshot σου δεν είναι σωστό,διότι αν το είχες πάρει δωρεάν θα έγραφε 0 € όπως το δικό μου πιο πάνω που έχω δωρεάν εφαρμογές από προσφορές δες την φωτο μου να καταλαβεις τι λεμε οπως και το παλικαρι πιο κατω που εχει ανεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 https://prnt.sc/wg5u6l Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια :P Έχει παίξει και 0.25€. Ένα λάθος έκανε το παιδί, ας μην τον κρεμάσουμε. Το "Εγκατάσταση" μάλλον φαίνεται αφού έχεις εγκαταστήσει τον Free και μέσω αυτού παίρνεις την άδεια για prime, είναι η μόνη υπόθεση που μπορώ να κάνω Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts