duc Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Λήγει σε 2 ημέρες! Όποιος την θέλει προλαβαίνει...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2017 Όποιος την θέλει προλαβαίνει...... Με πετάει διαρκώς έξω..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Nova launcher prime στα 99λεπτά Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Nova launcher prime στα 99λεπτά Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμένα στα 50 λεπτά το βγάζει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Edited December 18, 2017 by ankostas Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έμενα στα 50 λεπτά το βγάζει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk ευχαριστώ για το λινκ και την φωτο ήμουν από κινητό και δεν μπορούσα να βάλω...... το έχω αγορασμένο από παλιά ακόμα καλύτερα τα 50 απ τα 99 :):):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 ευχαριστώ για το λινκ και την φωτο ήμουν από κινητό και δεν μπορούσα να βάλω...... το έχω αγορασμένο από παλιά ακόμα καλύτερα τα 50 απ τα 99 :):):lol:Τόσο καιρό το είχα σπασμένο αλλά σήμερα χαλάλι τα 50 λεπτά Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Το ειχα αγορασει τον Απρίλιο του 14, 3€. Πόσο εχει σημερα, κ το εχει προσφορα 0.50€? ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Το ειχα αγορασει τον Απρίλιο του 14, 3€. Πόσο εχει σημερα, κ το εχει προσφορα 0.50€? ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.Αν δεν κάνω λάθος 4.90 Edit: Τελικά 4.50 ήταν η αρχική τιμή Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Edited December 18, 2017 by ankostas Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Τον ειχα δοκιμασει αρκετα παλαιοτερα αλλα δεν με ειχαν ενθουσιασει τα features και ημουν με stock. Τωρα μετα απο μεταβαση σε miui το σκεφτομαι. Στα 50 λεπτα θα τον αγορασω να υπαρχει απλα αξιζει να του αφιερωσω χρονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Τον ειχα δοκιμασει αρκετα παλαιοτερα αλλα δεν με ειχαν ενθουσιασει τα features και ημουν με stock. Τωρα μετα απο μεταβαση σε miui το σκεφτομαι. Στα 50 λεπτα θα τον αγορασω να υπαρχει απλα αξιζει να του αφιερωσω χρονο?Με stock ήμουν αλλά ο Tesla κάνει μια μικρή οπτική διαφορά που μ'αρέσει. Και μάλιστα με stock της Cubot που είναι σχεδόν πεντακάθαρο και εντελώς basic. Επίσης αν αλλάξεις γνώμη μπορείς εντός 2 ωρών να ζητήσεις refund, οπότε μια δοκιμή μετράει σίγουρα. Sent from my CUBOT_MANITO using Tapatalk Edited December 18, 2017 by ankostas Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μόλις το τσίμπησα και εγώ σε αυτά τα λεφτά είναι ότι καλύτερο τα αξίζει με το παραπάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Τον ειχα δοκιμασει αρκετα παλαιοτερα αλλα δεν με ειχαν ενθουσιασει τα features και ημουν με stock. Τωρα μετα απο μεταβαση σε miui το σκεφτομαι. Στα 50 λεπτα θα τον αγορασω να υπαρχει απλα αξιζει να του αφιερωσω χρονο? αυτο σκεφτομαι και εγω,δεν ειναι τα 50 λεπτα αλλα ο χρονος και οταν αλαξεις τηλεφωνω τουλαχιστον τα κραταει buckup η ξανα απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 αυτο σκεφτομαι και εγω,δεν ειναι τα 50 λεπτα αλλα ο χρονος και οταν αλαξεις τηλεφωνω τουλαχιστον τα κραταει buckup η ξανα απο την αρχη? Κραταει. και οταν πατας στο play, να σου εγκαταστήσει μερος των εφαρμογών, στους φακελους που εχεις φτιαξει κ εχεις κανει μπακαπ, δεν σου τις βαζει Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Το πήρα 0,50€ κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μόλις τον πήρα κι εγώ. Μας έπιασαν τον κ..... με το μισό ευρώ.... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 εγώ το είχα πάρει κανα χρόνο πίσω σε 0.99€, είναι ότι καλύτερο σε launcher. τόσα χρόνια έχω ξεχάσει πως είναι οι stock Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Τον είχα αγορασμενο χρόνια.... Σήμερα τον αγόρασα και στα 2 παιδιά μου. Ευχαριστώ για την επισήμανση από τους φίλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 εγώ το είχα πάρει κανα χρόνο πίσω σε 0.99€, είναι ότι καλύτερο σε launcher. τόσα χρόνια έχω ξεχάσει πως είναι οι stock Μιας και τελευταίο χρησιμοποιουσα το arrow μπορώ να πω πως είναι αρκετά κοντά και δωρεάν ο δεύτερος...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παιδιά ερώτηση! Έχω τον Nova launcher prime σπασμένο (μη βαράτε :D) και θέλω να τον αγοράσω τώρα που είναι στα 50 λεπτά! Αν τον αγοράσω θα πρέπει να σβήσω τον παλιό;; ;η μπαίνει από πάνω;;; γιατί σκέφτομαι το στήσιμο από την αρχή αν σβήσω τον παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Παιδιά ερώτηση! Έχω τον Nova launcher prime σπασμένο (μη βαράτε :D) και θέλω να τον αγοράσω τώρα που είναι στα 50 λεπτά! Αν τον αγοράσω θα πρέπει να σβήσω τον παλιό;; ;η μπαίνει από πάνω;;; γιατί σκέφτομαι το στήσιμο από την αρχή αν σβήσω τον παλιό.Πάρε ένα backup σβήσε το παλιό περνά το καινούριο και κάνε restore. Don't mess with mi note 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Πόσο θα τον έχει ακόμα σε προσφορά;;; Για να δω αν θα προλάβω να τον πάρω το βράδυ που θα έχω χρόνο να ασχοληθώ. Edit : τον αγόρασα!!! Αλλά δεν βρίσκει το αρχείο που κράτησα μπακαπ τις παλιές ρυθμίσεις :/ Πατάω επαναγορά αντίγραφου ασφαλείας και δεν βρίσκει κάτι. Μάλλον επειδή έκανα απεγκατασταση τον παλιό σπασμένο Nova μέσω SD Maid μου έσβησε τα πάντα που είχαν σχέση με αυτόν. Και τα αντίγραφα...... Πάλι Edit : το βρήκα με χίλια ζόρια! Όλα οκ! Πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του ο Nova. Δεν έχω δώσει ξανά λεφτά για εφαρμογή Edited December 18, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Έτσι να μην δίνεις ποτέ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 (edited) Έτσι να μην δίνεις ποτέ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόνο τον Nova έχω αγορασμένο από σήμερα! Αν δεν έπεφτε τόσο πολύ η τιμή του δεν θα το αγόραζα στην φουλ τιμη. Αλλά είναι μια εφαρμογή που την έχω μόνιμα στις συσκευές μου. Ο στοκ launcher δεν ξέρω καν πως είναι. Οπότε χαλάλι τα 50λ. Και πέρυσι έδωσα 10€ για μονάδες viber που το χρησιμοποιώ καθημερινά. Γεννικα δεν είμαι υπέρ των αγορασμένων εφαρμογών. Προτιμώ περισσότερο τις free εκδόσεις του play store. Αυτές είναι όλες κ όλες οι αγορές μου όσα χρόνια έχω Smartphone. Edited December 18, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Μόνο τον Nova έχω αγορασμένο από σήμερα! Αν δεν έπεφτε τόσο πολύ η τιμή του δεν θα το αγόραζα στην φουλ τιμη. Αλλά είναι μια εφαρμογή που την έχω μόνιμα στις συσκευές μου. Ο στοκ launcher δεν ξέρω καν πως είναι. Οπότε χαλάλι τα 50λ. Και πέρυσι έδωσα 10€ για μονάδες viber που το χρησιμοποιώ καθημερινά. Γεννικα δεν είμαι υπέρ των αγορασμένων εφαρμογών. Προτιμώ περισσότερο τις free εκδόσεις του play store. Αυτές είναι όλες κ όλες οι αγορές μου όσα χρόνια έχω Smartphone. Ειρωνικά σου το είπε...... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Ειρωνικά σου το είπε...... :)Όπως και να μου το είπε δεν έχει σημασία! Ο καθένας έχει την άποψη του για την αγορά εφαρμογών :D κ εγώ είπα την δικιά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts