Cannibal Δημοσιεύτηκε March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2012 Δημιουργειτε εδω και καιρο με τα 7αρια, ενταξει αφενος εχουν τσιμπησει καποια trojan κλπ απο την αλλη δε εχω το προβλημα που ανεβασα στην εικονα, και μου το κανει μονο στα 7αρια στο ιδιο pc σε αλλο δισκο που εχω ubuntu ολα κομπλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkount Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπέρα! Πρώτα κάνε έλεγχο σε μνήμη και σκληρό δίσκο. (με ανάλογο πρόγραμμα). Υπάρχει περίπτωση να έχει bad sector ο σκληρός και να μην μπορεί να φορτώσει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. March 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Εκανα ελεγχο μηνημης ειναι ολα καλα, μαλλον οπως φαινετε το λειτουργικο φταει και θελει ξανα απο την αρχη κ παλι περασμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Τα κλασικά τσέκαρε. Αν έχεις OCing, βάλε τα stock νούμερα ή δες για τίποτα drivers αν θέλουν ανανέωση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 η βλακεια ειναι οτι και σε ενα αλλο pc που εχω ,τον εβαλα επανω τον δισκο και το mouse & kb δεν επερναν ρευμα και η οθονη ηταν μαυρη.. τι διαολο παιζει με ολα αυτα, σε καθε ενα pc που τον καρφωνω βλεπω και διαφορετικα πραγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts