dimitriossara Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Τελικά πλήρωσες τελωνείο φίλε dimitriosara? Όχι φίλε μου δεν πλήρωσα...ζήτα από τον πωλητή να σου το στείλει με EMS με σημείωση "gift" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYSTERY Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 :) Ωραίος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Στείλτε κανένα αξιόπιστο link για eBay!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 http://www.expansys.com.gr/asus-padfone+station-230097/ λίγο ακριβό ίσως, αλλά για να δούμε τι θα περιέχει! μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις αφμ ενδοκοινοτικών συναλλαγών και να μην πληρώσεις φπα! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Pm για το ΑΦΜ ενδοκοινωτικων συναλαγων ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYSTERY Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Aναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Aug 12 http://www.expansys.com.gr/asus-padfone+station-230097/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Για όσους σκέφτονται να πάρουν αυτή την φανταστική συσκευή,θα τους πρότεινα να αποφύγουν να αγοράσουν την Ευρωπαική έκδοση του padphone αλλά την Ταιβανέζικη η οποία είναι και 32gb έναντι 16gb που είναι η ευρωπαική όπως επίσης και πως τα ταιβανέζικα είναι μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα έναντι των άλλων.Επίσης και η τιμή των ευρωπαικών είναι πολύ υψηλότερη και με λιγότερα χαρακτηριστικά;) π.χ Στα χρήματα που ζητάει το expansys παιρνεις 32αρι ταιβανέζικο+ταμπλέτα+stylous+original asus case για την ταμπλέτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYSTERY Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Νομίζω ότι η πρόταση σου φίλε dimitriossara είναι η καλύτερη γι' αυτό θα το παραγγείλω κι εγώ από ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Νομίζω ότι η πρόταση σου φίλε dimitriossara είναι η καλύτερη γι' αυτό θα το παραγγείλω κι εγώ από ebay Σου εύχομαι φίλε να το έχεις όσο πιο σύντομα γίνεται ετσί ώστε να χαρείς αυτό το υπερόπλο της Asus:) Πραγματικά είναι το καλύτερο Notebook που είχα ποτέ και σαν τηλέφωνο το πιο γρήγορο. Προχθές που βρέθηκα με έναν φίλο και συμφορουμίτη ο οποίος έδωσε 650 ευρώ για να πάρει το galaxy s3,τα ψιλοκοντράραμε και μπορώ να πω πως σε κάποια σημεία όπως το ιντερνετ π.χ το padphone λειτουργούσε πιο γρήγορα και πιο smooth:D Αφήστε που όποιος το βλέπει και το πιάνει στα χέρια του παθαίνει πλάκα με την ποιότητα κατασκευής:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYSTERY Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Σ' ευχαριστώ να είσαι καλά. Μόλις το παράγγειλα από δω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370626609317#shId και αναμένω με ανυπομονησία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Σ' ευχαριστώ να είσαι καλά. Μόλις το παράγγειλα από δω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370626609317#shId και αναμένω με ανυπομονησία ... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ:D Ετοιμάσου να πάθεις πλάκα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros-st Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπερα σε ολους!! Σκεφτομαι και εγω να το φερω απ εξω λογο κοστους μπορει να μου πει κανεις τι παιζει με το πληκτρολογιο ελληνικα συμβολα σιγουρα δεν εχει αλλα εχει τουλαχιστον αγγλικα ή τιποτα ταιβανεζικα και θα τρεχω ? ελληνικο menu εχει το κινητο? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλησπερα σε ολους!! Σκεφτομαι και εγω να το φερω απ εξω λογο κοστους μπορει να μου πει κανεις τι παιζει με το πληκτρολογιο ελληνικα συμβολα σιγουρα δεν εχει αλλα εχει τουλαχιστον αγγλικα ή τιποτα ταιβανεζικα και θα τρεχω ? ελληνικο menu εχει το κινητο? ευχαριστω εκ των προτερων Ολα τα android φιλε μου εχουν επισημα Ελληνικα μεσα στο μενου..οπως επισης και το πληκτρολογιο γραφει κανονικα ελληνικα απλα δεν εχει επανω ελληνικα συμβολα...αλλα αυτο δεν ειναι θεμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros-st Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου... ναι μπορει να εχεις δικιο και να μην ειναι το θεμα αλλα για μενα ηταν ενα θεματακι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου... ναι μπορει να εχεις δικιο και να μην ειναι το θεμα αλλα για μενα ηταν ενα θεματακι :) Κυκλοφορει με δυο ειδων πληκτρολογια(μιλαμε για hardware πληκτρολογια παντα και οχι για software)το ενα ειναι με αγγλικα και ταϊβανεζικα και το αλλο ειναι το Ευρωπαϊκό με μόνο αγγλικούς χαρακτήρες επάνω.Εγώ πάντως έχω το πρώτο και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα μιας και όλα τα πληκτρολόγια είναι όλα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Ξέρει κανείς τι γίνεται με το expansys? Βασικά όταν λέει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, πόσο καιρό κάνει να έρθει? XAXAXAX, μόλις έκανα refresh... έρχεται σε 2 μέρες του φουλ πακέτο! ΟΛΕΕ! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 13, 2012 by navi55 Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 (edited) Ξέρει κανείς τι γίνεται με το expansys? Βασικά όταν λέει διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, πόσο καιρό κάνει να έρθει? XAXAXAX, μόλις έκανα refresh... έρχεται σε 2 μέρες του φουλ πακέτο! ΟΛΕΕ! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Στο expansys σημερα,λεει κατοπιν παραγγελιας. Αντιθετα θα ειναι διαθεσιμο στις 20 Σεπτεμβριου απο amazon.de στα 699 ευρω.Καλυτερη τιμη σαφως. http://www.amazon.de/PadFone-Tablet-PC-Qualcomm-Android-Stylus/dp/B008U5PC46/ref=sr_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1347690651&sr=1-8 Edited September 15, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Στο expansys σημερα,λεει κατοπιν παραγγελιας. Αντιθετα θα ειναι διαθεσιμο στις 20 Σεπτεμβριου απο amazon.de στα 699 ευρω.Καλυτερη τιμη σαφως. http://www.amazon.de/PadFone-Tablet-PC-Qualcomm-Android-Stylus/dp/B008U5PC46/ref=sr_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1347690651&sr=1-8 Πανακριβο για σκετο 16αρι χωρις πληκτρολογιο:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 εγώ παιδιά παρήγγειλα το φουλ πακέτο από expansys στα 711, με επιλογή χωρίς να πληρώσω φπα (χρειάζεται ειδικό αφμ). Κατά την γνώμη μου συμφέρει πιο πολύ από όλα! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 εγώ παιδιά παρήγγειλα το φουλ πακέτο από expansys στα 711, με επιλογή χωρίς να πληρώσω φπα (χρειάζεται ειδικό αφμ). Κατά την γνώμη μου συμφέρει πιο πολύ από όλα! Φουλ πακετο το expansys δεν εχει φιλε μου;) Το φουλ πακετο περιλαμβανει: padphone+station+keyboard+stylous+sleeve Ασε που ειναι 16αρι με ευρωπαικη ρομ που δεν ειναι και οτι καλυτερο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Λοιπόν το κινητό είναι σε κατάσταση shipped και το περιμένω αύριο πως και πως! Θέλω κάποιες επεξηγήσεις- βοήθειες: 1) Ποια micro sd έχετε δοκιμάσει 2) Οι φορτιστές για το station και το dock πρέπει να είναι οι ίδιοι, ενώ του κινητού όχι σωστά? 3) Υπάρχει car charger για το station ή για το κινητό? 4) Υπάρχει κάποια καλή θήκη στην οποία να χωράει και πληκτρολόγιο? 5) Η ανάλυση όταν το συνδέεις με την τηλεόραση είναι οκ? Το κινητό ήρθε! Μια βασική ερώτηση Αλλάζει η γλώσσα του hardware keyboard με shortcut? όπως το alt-shift για παράδειγμα? Edit: αλλάζει με Ctrl+Space αν έχεις επιλεγμένο το Asus Keyboard. Αλλιώς με Ctrl+Shift βγάζει επιλογή πιο πληκτρολόγιο θες να χρησιμοποιήσεις Edited September 23, 2012 by maden123456 Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 (edited) Η Asus έχει βαλθεί να μας τρελάνει εντελώς και ετοιμάζει event 16ης Οκτωβρίου σε Μιλανο και Ταιπει όπου θα ανακοινώσει και επισημα το Asus Padfone 2. Για να δούμε τι τρελό project θα μας δείξει. http://www.theverge.com/2012/9/20/3363090/asus-padfone-2-october-16th edit:Συμφωνα με ολες τις ενδειξεις το Asus Padfone 2 θα ενσωματωνει 4.7 ιντσες HD οθονη,13 MP camera και το θηριο Quad Core Snapdragon S4 συν 2GB Ram. http://www.engadget.com/2012/09/21/asus-padfone-2-box-perhaps/ Edited September 21, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Η Asus έχει βαλθεί να μας τρελάνει εντελώς και ετοιμάζει event 16ης Οκτωβρίου σε Μιλανο και edit:Συμφωνα με ολες τις ενδειξεις το Asus Padfone 2 θα ενσωματωνει 4.7 ιντσες HD οθονη,13 MP camera και το θηριο Quad Core Snapdragon S4 συν 2GB Ram. Τούμπανο η συσκευή ! Ολο και καθυστερώ την αγορά του S3, από τη μία η ανακοίνωση της Samsung που έρχεται, από την άλλη η ανακοίνωση της Asus, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα φτάσουμε στην ανακοίνωση του S4 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τούμπανο η συσκευή ! Ολο και καθυστερώ την αγορά του S3, από τη μία η ανακοίνωση της Samsung που έρχεται, από την άλλη η ανακοίνωση της Asus, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα φτάσουμε στην ανακοίνωση του S4 !! Παντως το Padfone 2 μην περιμενεις νωριτερα απο την Ανοιξη,εδω στο 1 υπηρχε χαρακτηριστικη καθυστερηση στην κυκλοφορια του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 (edited) Ειδη βγηκαν περισσοτερες πληροφοριες απο το Asus Padfone 2 http://www.theverge.com/2012/10/12/3495356/asus-padfone-2-video-new-docking-station Και εδω live stream απο την παρουσιαση-ανακοινωση της Asus την Τριτη http://www.asus.com/mobile/padfone2/ Και εδω μια φωτο https://twitter.com/evleaks/status/256904746168881152/photo/1 Edited October 13, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts