redcon Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Να προσθεσω οτι χθες μου εκανε το πρωτο restart μολις του εβαλα τις ρυθμισεις απο το internet. Επισης αργει λιγο οταν ανοιγει sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Παιδια ..ελπιζω να επεσα σε τουλαχιστον ανιδεο εκει στην Alpha Copy , γιατι μου ειπε οτι το 6630 θα ειναι διαθεσιμο απο τις αρχες του νεου ετους.. Δεν θελω φυσικα να το πιστεψω και μαλλον το ειπε αυτο γιατι βαρεθηκε να απανταει στην ιδια ερωτηση ..κοινως θα τον εχουν πρηξει !! Δεν πιστευω να εχει κανεις αλλος την ιδια πληροφορια ?? Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Σε αυτη την περιπτωση καλυπτεσαι απο τα Ελληνικα NοkiaShops... Λοιπόν, όποιο τηλέφωνο αγοράζεται από Ευρώπη καλύπτεται από την Ελληνική αντιπροσωπεία κανονικά εφόσον υπάρχει και η απόδειξη αγοράς. Μόνο για τηλέφωνα εκτός Ευρώπης υπάρχει η χρέωση των 14,15€. Αναβαθμήσεις τώρα για τα 6630 που έχουν έρθει από Ιταλία γίνονται ήδη θεωρητικά από όλα τα Nokia Shops αφού η αναβάθμηση ήρθε το Σάββατο. :) Εδώ τουλάχιστον την έχω σίγουρα. :D Από το σπίτι λίγο δύσκολα να γίνει αναβάθμηση αφού χρειάζεται το Phoenix (το πρόγραμμα που έχουμε για τις αναβαθμήσεις). Να το βρείτε σπασμένο δεν το συνιστώ διότι για να μην υπάρχουν επιπλοκές κατά την αναβάθμσησ χρειάζεστε την τελευταία έκδοση, η οποία είναι απίθανο να υπάρχει οπουδήποτε στο internet. Άλλωστε αν γινόντουσαν οι αναβαθμήσεις από το σπίτι εμείς θα έπρεπε να το κλείσουμε το μαγαζί! :p Επίσης αποφεύγονται καταστροφικά λάθη από "άσχετους" που θα προσπαθήσουν να το κάνουν μόνοι τους. :p http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Νοέ. 2004 , 11:21) Παιδια ..ελπιζω να επεσα σε τουλαχιστον ανιδεο εκει στην Alpha Copy , γιατι μου ειπε οτι το 6630 θα ειναι διαθεσιμο απο τις αρχες του νεου ετους.. Δεν θελω φυσικα να το πιστεψω και μαλλον το ειπε αυτο γιατι βαρεθηκε να απανταει στην ιδια ερωτηση ..κοινως θα τον εχουν πρηξει !! Δεν πιστευω να εχει κανεις αλλος την ιδια πληροφορια ?? Πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι πάντα υπάρχει και μια διαδικασία από την στιγμή που θα έρθουν τα τηλέφωνα στις αποθήκες της εταιρίας μέχρι τη στιγμή που θα βρεθούν στις προθήκες των καταστημάτων, και αυτό δεν μπορεί κανείς να το κατακρίνει αφού δεν ξέρουμε το σύνολο των διαδικασιών που χρειάζονται. Και φυσικά ούτε τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό. Ας μην κατηγορούμε ψυχρά χωρίς να γνωρίζουμε τι παίζει στο παρασκήνιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Alpha Copy δεν θέλει να χάνει πωλήσεις από τηλέφωνα που καθυστερούν να βγούν στην αγορά. The sooner the better! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 ili καλη σου μερα. Ειχαμε κανενα νεοτερο,θα κυκλοφορησουν αυτην την εβδομαδα τελικα ? :worry: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 @ili Πηρα πριν λιγο τηλ/νο σε ενα Nokia Shop και ενω εχουν την αναβαθμιση μου ελεγαν δεν ξερω, παρτε τη Τεταρτη, δεν μας εχουν στειλει τα hasp και κατι τετοια ακαταλαβιστικα. Οντως δεν μπορουν να την κανουν η δεν θελουν μεχρι να βγει το κινητο γα να αποτρεπουν τις αγορες απο αλλες χωρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsolakas Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (29 Νοέ. 2004 , 11:21) Παιδια ..ελπιζω να επεσα σε τουλαχιστον ανιδεο εκει στην Alpha Copy , γιατι μου ειπε οτι το 6630 θα ειναι διαθεσιμο απο τις αρχες του νεου ετους.. Δεν θελω φυσικα να το πιστεψω και μαλλον το ειπε αυτο γιατι βαρεθηκε να απανταει στην ιδια ερωτηση ..κοινως θα τον εχουν πρηξει !! Δεν πιστευω να εχει κανεις αλλος την ιδια πληροφορια ?? H ALPHA COPY ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ALPHA COPY EINAI 80111ΝΟΚΙΑ (66542) ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ.. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.. ..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (28 Νοέ. 2004 , 03:03) Shetika me to 3G ean telika sta networks soy vgazei ayto poy einai sto screenshot edo kai eheis energopiomeno to 3G eisai etoimos gia Videocall :p γιαννη κατάφερες να μπεις στο VODAFONE LIVE 3g με το 6630?? videocall εχεις κάνει μόνο? εχω ενεργοποιησει τη γραμμη αλλα μου λείπουν οι ρυθμήσεις, αα, μου λείπει και το 6630... :p :D *αν βρεις ρυθμησεις για λαιβ 3τζι γραφτες εδω αν γινετε... :) The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που το εχουν,ενταξει φαινεται απο τα specs και γενικοτερα οτι σε θεμα λειτουργικου ειναι κορυφαιο τηλεφωνο.Απο φορητοτητα ομως πως παει,ο ογκος ,το βαρος του? Η διαταξη του πληκτρολογιου βολευει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (29 Νοέ. 2004 , 11:43) @ili Πηρα πριν λιγο τηλ/νο σε ενα Nokia Shop και ενω εχουν την αναβαθμιση μου ελεγαν δεν ξερω, παρτε τη Τεταρτη, δεν μας εχουν στειλει τα hasp και κατι τετοια ακαταλαβιστικα. Οντως δεν μπορουν να την κανουν η δεν θελουν μεχρι να βγει το κινητο γα να αποτρεπουν τις αγορες απο αλλες χωρες? Δεν ξέρω φίλε μου τι σκοπιμότητες μπορεί να έχουν πάντως για μένα δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην γίνεται αναβάθμηση. :confused: Όσο για το πότε ακριβώς θα έρθει, όχι δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Όπως με είχαν ενημερώσει αυτή τη βδομάδα το περιμένουμε. Άλλες πληροφορίες δεν έχουμε. Για όποιον λέει μεγάλες κουβέντες για τις καθυστερήσεις έχω απαντήσει παραπάνω. Χαλαρώστε λίγο... :( http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (29 Νοέ. 2004 , 10:48) Ασε και το αλλο. Η ΤΙΜ Ιταλιας το εβαλε φθηνο για να προωθησει το 3G της. Η ΤΙΜ ελλαδος ποιο 3G να προωθησει? Μονο απο Βοντα υπαρχει περιπτωση να βγει στα 349 τιμη που εχουν και τα Ζ105, Ζ1010, Μοτο κλπ. τι δηλ. υπαρχει περιπτοση η voda να το φερει στα 350 ευρω??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (28 Νοέ. 2004 , 21:46) Καλά ας ξαναμπούμε in-topic... Ερώτηση: Η εκδοση του symbian ειναι v8.0s αλλά ειναι το παλιό 1st edition ή το καινουριο 2nd edition που είναι και το Nokia 3230 ??? το 6630 εχει 2nd edition http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alex_gr (29 Νοέ. 2004 , 14:11) Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που το εχουν,ενταξει φαινεται απο τα specs και γενικοτερα οτι σε θεμα λειτουργικου ειναι κορυφαιο τηλεφωνο.Απο φορητοτητα ομως πως παει,ο ογκος ,το βαρος του? Η διαταξη του πληκτρολογιου βολευει? Να σου πω. Μικρο δεν ειναι αλλα εχει καλο πιασιμο στο χερι μετις καμπυλες. Δεν μπαινει σε τσεπακι σακκακιου ουτε και ειναι ελαφρυ. Ειναι λεπτο παντως. Το πληκτρολογιο ειναι καλο, τα πληκτρα προεξεχουν και αυτη η στρογγυλαδα που εχει στο κατω μερος βοηθαει το πιασιμο και γραψιμο. Το κεντρικο πολυπληκτρο λιγο μου τη σπαει διοτι πρεπει να σημαδευεις κατευθειαν κεντρο για το πατημα. Σαν του 6230 ειναι ας πουμε αλλα καλυτερο. Προτιμω παντως τα joysticks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tsolakas (29 Νοέ. 2004 , 12:18) H ALPHA COPY ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ALPHA COPY EINAI 80111ΝΟΚΙΑ (66542) ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ.. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.. αντε παλι τυχερος μια και οταν ερθουν τα δικα σου απο ιταλια δεν θα εχει κυκλοφορησει Ελλαδα ε? ;) Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (29 Νοέ. 2004 , 15:25) τι δηλ. υπαρχει περιπτοση η voda να το φερει στα 350 ευρω??? Γιατι οχι? Για να μην παρεξηγηθω δεν ξερω τιποτα, υποθεσεις κανω. Αλλα δεν πρεπει να ειναι και το καλυτερο για τη Βοντα καθως εχει μονο 1 καμερα και οχι περιστρεφομενη. Ειναι ψευτο-3G ας πουμε. Αυτοι θελουν να οικονομησουν απο τις βιντεοκλησεις και το 6630 δεν ειναι οτι το καλυτερο για αυτες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (29 Νοέ. 2004 , 15:22) Δεν ξέρω φίλε μου τι σκοπιμότητες μπορεί να έχουν πάντως για μένα δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην γίνεται αναβάθμηση. :confused: Όσο για το πότε ακριβώς θα έρθει, όχι δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Όπως με είχαν ενημερώσει αυτή τη βδομάδα το περιμένουμε. Άλλες πληροφορίες δεν έχουμε. Για όποιον λέει μεγάλες κουβέντες για τις καθυστερήσεις έχω απαντήσει παραπάνω. Χαλαρώστε λίγο... :( Φιλε, κατανοω τη θεση σου οντας υπαλληλος της Alpha Copy.Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει να "χαλαρωσουν" τα μελη του φορουμ που γραφουν τις αποψεις τους σχετικα με την εν λογω εταιρια.Τα σχολια μπορει να ειναι επικριτικα ή οχι αναλογα και με την προσωπικη εμπειρια του καθενος.Οι πιο πολλοι απο εμας εχει τυχει στο παρελθον να χρησιμοποιησουμε τις υπηρεσιες της εν λογω εταιριας για καποιο service και κατα γενικη ομολογια οι παρεχομενες υπηρεσιες ειναι απαραδεκτες.Εχω λοιπον το δικαιωμα να κρινω τον καθε κυριο αντιπροσωπο για την ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφερει, γεγονος που περιλαμβανει την αξιολογηση της αξιοπιστιας του,της ταχυτητας εξυπηρετησης του,της τιμολογιακης του πολιτικης κ.τ.λ Η Alpha Copy οπως και το συνολο των αντιπροσωπειων στην Ελλαδα (και δεν αναφερομαι μονο στην κινητη τηλεφωνια) αποτελουν συνηθως αντιπροσωπειες κατ' ονομα, και στην ουσια δεν προσφερουν σχεδον τιποτα.Αυτου του ειδους οι επιχειρησεις μονο ως "αρπαχτες" θα μπορουσαν να χαραχτηρισθουν.Ολοι οι επιχειρηματιες "σφαζονται" κυριολεκτικα να παρουν τις διαφορες αντιπροσωπειες γιατι ειναι γνωστο οτι αρκει μονο και μονο το εμπορικο ονομα για να βγαλουν σιγουρα κερδη. Σε πολλες χωρες του εξωτερικου οι αντιπροσωπειες αυτου του τυπου δεν θα μπορουσαν να σταθουν στην αγορα.Αλλα εδω ειναι Ελλαδα.... Παντα φιλικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redbaraon152 (29 Νοέ. 2004 , 17:26) Φιλε, κατανοω τη θεση σου οντας υπαλληλος της Alpha Copy.Αυτο ομως που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πρεπει να "χαλαρωσουν" τα μελη του φορουμ που γραφουν τις αποψεις τους σχετικα με την εν λογω εταιρια.Τα σχολια μπορει να ειναι επικριτικα ή οχι αναλογα και με την προσωπικη εμπειρια του καθενος.Οι πιο πολλοι απο εμας εχει τυχει στο παρελθον να χρησιμοποιησουμε τις υπηρεσιες της εν λογω εταιριας για καποιο service και κατα γενικη ομολογια οι παρεχομενες υπηρεσιες ειναι απαραδεκτες.Εχω λοιπον το δικαιωμα να κρινω τον καθε κυριο αντιπροσωπο για την ποιοτητα των υπηρεσιων που προσφερει, γεγονος που περιλαμβανει την αξιολογηση της αξιοπιστιας του,της ταχυτητας εξυπηρετησης του,της τιμολογιακης του πολιτικης κ.τ.λ Η Alpha Copy οπως και το συνολο των αντιπροσωπειων στην Ελλαδα (και δεν αναφερομαι μονο στην κινητη τηλεφωνια) αποτελουν συνηθως αντιπροσωπειες κατ' ονομα, και στην ουσια δεν προσφερουν σχεδον τιποτα.Αυτου του ειδους οι επιχειρησεις μονο ως "αρπαχτες" θα μπορουσαν να χαραχτηρισθουν.Ολοι οι επιχειρηματιες "σφαζονται" κυριολεκτικα να παρουν τις διαφορες αντιπροσωπειες γιατι ειναι γνωστο οτι αρκει μονο και μονο το εμπορικο ονομα για να βγαλουν σιγουρα κερδη. Σε πολλες χωρες του εξωτερικου οι αντιπροσωπειες αυτου του τυπου δεν θα μπορουσαν να σταθουν στην αγορα.Αλλα εδω ειναι Ελλαδα.... Παντα φιλικα. Εδώ κάνεις κάποιο λάθος... ΔΕΝ είμαι υπάλληλος της Alpha Copy και η όποια καθυστέρηση από μέρους της σημαίνει ζημία για την επιχείρηση μου και για όλα τα Nokia Shops. Δεν επιτέθηκα σε κάποιο από τα μέλη του Forum. Απλά είναι κουραστικό να ακούς συνεχώς την καραμέλα του ότι είναι απαράδεκτη η αντιπροσωπεία και γιατί αργεί το τηλέφωνο και γιατί στην Ιταλία ήρθε ποιό νωρίς και η Ελλάδα είναι πίσω από τον κόσμο και και και... Τους λόγους τους εξηγώ παραπάνω. Όπως λένε όλοι την γνώμη τους έτσι λέω κι εγώ την δική μου... Και όπως κρίνεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος έτσι κρίνω κι εγώ τις κρίσεις αυτές. :D Όσο για τις εμπειρίες από την Alpha Copy συμφωνώ κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος μαζί σου αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αν κάποιος πελάτης έχει πρόβλημα σε κάποιο Nokia Shop αμέσως τα πυρά παίρνουν και την Alpha Copy. Αυτό δεν είναι λογικό όταν την ευθύνη μπορεί την να έχει ένας υπάλληλος Nokia Shop ή ακόμα και ο ιδιοκτήτης. Η Alpha Copy δεν είναι πανταχού παρών, ούτε ο μπαμπούλας που θα μαλώσει όποιον δεν φέρεται καλά σε κάποιον πελάτη. Οι ισορροπίες είναι λίγο πιο λεπτές απ'ότι ίσως φαντάζεσαι. Είναι και στο χέρι κάθε επιχειρηματία το τι γραμμές θα τραβήξει στην εταιρία του. Σε κάθε περίπτωση εγώ αυτό που θα ήθελα να περάσω είναι ότι πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο βαθειά και να μην δημιουργούμε εντυπώσεις με το παραμικρό και φυσικά μονομερώς αφού δεν υπάρχει αντίλογος. Επίσης φιλικά http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (29 Νοέ. 2004 , 13:02) γιαννη κατάφερες να μπεις στο VODAFONE LIVE 3g με το 6630?? videocall εχεις κάνει μόνο? εχω ενεργοποιησει τη γραμμη αλλα μου λείπουν οι ρυθμήσεις, αα, μου λείπει και το 6630... :p :D *αν βρεις ρυθμησεις για λαιβ 3τζι γραφτες εδω αν γινετε... :) Mono video call,rythmiseis gia to vodafone live 3G den yparhoune..deite to benchmark toy 6630 se sykrisei me to 6600 se screenshot Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 6600 benchmark..epeidi eho to 6600 akoma tora vlepo pragmatikes diafores se tahytita....megaliiiiiiiiii Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Φιλε ili, η κριτικη μου δεν ηταν σε προσωπικο επιπεδο.Πολυ απλα διατυπωνω κατι το αυτονοητο: Ο ιδιοκτητης-επιχειρηματιας ειναι υπευθυνος για την εικονα του ¨μαγαζιου" του στους πελατες.Δεν τιθεται θεμα δικαιολογιων (πχ φταιει ο υπαλληλος,ο γειτονας ή ο καιρος).Στην ελευθερη αγορα μετρα το αποτελεσμα και μονο αυτο.Οπως εσυ (αν καταλαβα καλα εισαι ιδιοκτητης Nokia shop) εισαι υπευθυνος για την εικονα του μαγαζιου σου, το ιδιο υπευθυνη ειναι και η καθε Alpha Copy για το "μαγαζι" που λεγεται Nokia (ή Ericsson ή οπως αλλιως λεγεται). Tωρα, αν διαβασεις τα post μου, δεν ειμαι ανυπομονος και πιεστικος για να παρω το κινητο στα χερια μου.Μπορω και να περιμενω. Φιλικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 παιδιά όντως λίγο cool!!! τι να πω και γω όπως και ορισμένοι άλλοι εδώ μέσα που το περιμένουμε από τον μάιο!!! δεν κερδίζεις τίποτα με το να λες "αμάν ποτε θα έρθει ,"κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 POS TO PARON AYTA DOULEVOUNE STO 6630... Advanced Call Manager v1.04 App manager 1.04 AutoKeyLock v1.22 Call Control v1.0 (same 1-2 sec delay as on 6600) FExplorer v1.11 FileMan v1.02 Profi Mail v 1.23 Resco viewer v4.20.4 Slovoed v1.1 Smart Birthday v1.2 Smart Movie v2.50 Smart vCard v1.01 Smartprofiles v1.06 SMS centers SMS Timer v1.31 SMS Xtender v3.1.0 Torch UltraMP3 v1.32 wirelessirc 1.82 LocknLoad (no sound) Agile Fighter 1.10 (weak sound) YoYo Fighter v1.0.7 pass the test IceFall v1.0 pass the test SkyForce v1.2 pass the test Metalbluster II v0.8.17 pass the test AGILE MESSENGE 3.11 NETWORKER MAU MAU MAGIC MINE COLLAPSE STACK UP DARTS MICRO POOL FROGGER SPRITE BACK UP CAMERA FX 2.03 HANDY PHOTO RINGMASTER MMS IT FLEXICAM 0.72 WIB CAPTURE E FILE MANAGER MINUTES MANAGER GPL WORLD CLOCK WORLD MATE 1.25 STOOLS CALL RECORDER COCKTAIL TUBE SLOVOED ERECORDER ROUTE66 VIKING MP3 PLAYER 3.0 Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Alles allages sto 6630 apo ta alla series60 phones...deite photos Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 kai to exis Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 @John74 FScaller το εβαλα αλλα δεν βγαζει φωτο το ατιμο. εχω το v3 μολις το κατεβασα απο aivanet. Τι τρεχει δεν καταλαβαινω. Καμπανα ηταν ρε συ απο το Μαρουσι σημερα. Και ο ηχος και η εικονα. Μπραβο στη Βοντα. Πρωτη φορα εχω δει δοκιμαστικη υπηρεσια δωρεαν να δουλευει τοσο καλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts