Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tha mporousa,alla tha mporousa episis na to paro kai me 700 euro.Gia auta pou prosferei to 6630 ta 560euro einai i idaniki timi.Oles autes tis dinatotites den tis exoun kinita me 400 euro....

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με retro σχεδίαση και επιτέλους στερεοφωνικό ήχο, η νέα πρόταση της Nokia στον τομέα των smartphones ερχεται να εντυπωσιάσει.

Auto einai ena mikro komati apo tin parousiasi tou 3230!Auto pou me provlimatise einai(επιτέλους στερεοφωνικό ήχο).Diladi to 6630 den tha exei? :eek:

[sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotirakiss (12 Νοέ. 2004 , 20:32)

Diladi to 6630 den tha exei? :eek:

Θα εχει φιλε μου ,μην λεμε τα ιδια :worry:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

θα έχει στέρεο ήχο κάτι που το έχουμε πει πολλές φορές!!!!!!!!!!

6630 ιφ Μοαμεθ κανοτ καμ του γιου, γιου αρ γκοινγκ του καμ του μι

http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akoro (11 Νοέ. 2004 , 15:41)

φίλε nikoleon μήπως η τιμή ήταν για το 6260;

Η τιμή δεν ήταν σίγουρα για το 6260, αλλά είμαι κι εγώ πλέον σίγουρος ότι το παιδί έκανε κάποιο λάθος. Δυστυχώς... :(

Πάντως έχετε αρχίσει και μου κεντρίζετε το ενδιαφέρον με αυτή την ομαδική παραγγελία από Ιταλία, θα αρχίσω να παρακολουθώ το εν λόγω θέμα από πολύ κοντά μου φαίνεται.

Αχ, τι μου κάνετε, πάνε τα λεφτά όλα! :p :lol:

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

Allaxan ta sxedia... Tin alli deytera tha to exo(an thelei o theos)...

!blusprint to pires pes mou an exei kamia moufia na akiroso tin agora...

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SubeRip (13 Νοέ. 2004 , 01:26)

Allaxan ta sxedia... Tin alli deytera tha to exo(an thelei o theos)...

!blusprint to pires pes mou an exei kamia moufia na akiroso tin agora...

Δεν υπαρχει καμια μουφια φιλαρακο μεινε ησυχος.Εγω ακομα περιμενω να μου τηλεφωνησουν απο το μαγαζι..Εχει παει σχεδον παντου εκτος απο την πολη μου, μα την ατυχια μου :mad: :mad: :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SubeRip (13 Νοέ. 2004 , 12:30)

NAi.Mporeis na valeis kai to Opera Browser...!!!

I-mode tha exoume???

με τον opera θα μπορεις να μπαινεις σε i-mode site αλλα μην περιμενεις και τελοια αποτελεσματα

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320))

Αρχικό Μήνυμα από argi_7

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SubeRip (13 Νοέ. 2004 , 12:30)

NAi.Mporeis na valeis kai to Opera Browser...!!!

I-mode tha exoume???

με τον opera θα μπορεις να μπαινεις σε i-mode site αλλα μην περιμενεις και τελοια αποτελεσματα

netfront makran kaliteros meta apo polla tests.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

στα 6630 και 7710 έχουν ενσωματώσει τον ποιο εξελιγμένο internet browser που έχει βγει σε κινητό μέχρι σήμερα.

το όνομα του είναι mozilla.

οποτε δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε δεξιά και αριστερά ποιο browser να χρησιμοποιήσετε.

Επειδή προσπαθώ να διαλέξω ανάμεσα σε 6630 και 6670 μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στο 6630 υπάρχει δυνατότητα λήψης VIDEO έως μία ώρα? προφανώς λόγω hot swapping? Επίσης όταν αναφέρεται στο 6630 "ομαλό 6Χ ψηφιακό zoom" και στο 6670 απλά "ψηφιακό zoom 4Χ " ποιά η διαφορά? Το zoom γίνεται μετά την λήψη της Foto η μπορείς να ζουμάρεις πρίν φωτογραφήσεις?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nickzaxi (13 Νοέ. 2004 , 20:48)

Επειδή προσπαθώ να διαλέξω ανάμεσα σε 6630 και 6670 μπορεί κάποιος να μου πει γιατί στο 6630 υπάρχει δυνατότητα λήψης VIDEO έως μία ώρα? προφανώς λόγω hot swapping? Επίσης όταν αναφέρεται στο 6630 "ομαλό 6Χ ψηφιακό zoom" και στο 6670 απλά "ψηφιακό zoom 4Χ " ποιά η διαφορά? Το zoom γίνεται μετά την λήψη της Foto η μπορείς να ζουμάρεις πρίν φωτογραφήσεις?

Ετσι σχεδιαστηκε φιλε μου το 6630 με αυτα τα χαρακτηριστικα

αφου ειναι και ανωτερο μοντελο.

Το ζουμ γινεται πριν βγαλεις τη φωτο.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (13 Νοέ. 2004 , 22:00)

Τίμη 6630 για έλλαδα ξέρουμε σιγουρα ακόμα?

Φιλε απο τι μας εχουν πει τα nokia shop η τελικη τιμη θα ειναι 560ευροπουλαΤωρα αν αλλαξει κατι δεν το γνωριζω!Μακαρι να κανει κ λιγοτερα :!: :happy:

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Επειδή είμαι κάπως επιφυλακτικός με την ομαδική παραγγελία 6630 από την Ιταλία, θα μπορούσε κάποιος που έχει κάνει πρόσφατα έρευνα αγοράς σε κανένα πχ 7610 να μου πει από που συμφέρει να πάρω το 6630 από Ελλάδα.

Εννοώ Ηλεκτρονική, Πλαίσιο, Oteshop, Vodafon, Tim Center, Elephant :) ή play247.gr πρόκειτε να το έχουν φθηνότερα;

Επίσης, τα Nokia shops πουλάνε κι αυτά;

Τέλος, μπορώ να προπαραγγείλω ένα 6630 σε κάποιο από τα παραπάνω ή και άλλα καταστήματα, ώστε να το έχω από τους πρώτους;

Το expansys δεν το συζητάω από άποψη τιμής.

Άντε με το καλό να μας έρθει.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος intelx86 (14 Νοέ. 2004 , 01:02)

Επίσης, τα Nokia shops πουλάνε κι αυτά;

Τέλος, μπορώ να προπαραγγείλω ένα 6630 σε κάποιο από τα παραπάνω ή και άλλα καταστήματα, ώστε να το έχω από τους πρώτους;

Άντε με το καλό να μας έρθει.

Φιλε intelx86, τα Nokia shops εχουν τις χαμηλοτερες τιμες,μιλαμε

παντα για συσκευη μονο ,χωρις συνδεση.

Απο το 7610 και μετα απο εκει αγοραζω.

Λογικα θα μπορεις να το προπαραγγείλεις. :)

iPhone 5S Space Grey

Σχόλιο κάποιου που το έχει ήδη αποκτήσει (από ξένο forum) :

I have mine and very chuffed with it, apart from security features when installing programs!! (think this is due to the firmware version I am running will check on monday, There are other issues like the T9 is missing basic words etc etc but I am sure this will be fixed before the masses get it from Voda & Orange) I has something called a device manager which looks after other devices connected to it, GPS and BT keyboard etc

It is very very quick at opening apps and just generally using the UI. It will start up without a SIM. (why they didn't enclude this on the n-gage/QD I do not know!!!)

The image viewer app is very handy for full screen slideshows and also the movie player plays full screen out of the box (it will not let you fast forward or change the volume whilst in full screen but this is most likley down to firmware once again). The MP3 works great but has no EQ.

You can customise all 7 softkeys/directional buttons (like on series 40 up for camera right for cal etc etc)

It will poll you POP e-mail account but the min time is 30 mins the comes in like a text with its own tone, doesn't actually get the header just tells you how many, you still have to connect and download the mails. I like the Opera broswer on my 6600 & 7610 to the Netfront one preinstalled in this Opera in my view was way way better.

GPRS has been renamed as packet data and there is no G with a box round it anymore, ther is a new symbol.

Using it GSM so havn't tryed the video calls yet, there is an addition to the contact cards for a video call number also you can set a predefined image for video calls.....

:) Να δούμε πότε θα κάνουμε και τα δικά μας σχόλια!.... ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...