Jump to content

Nokia 6630 (CHARLIE)

DON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενταξει και 650 να εχει Ok το θεμα ειναι ποσο θα εχει το Video Call Stand.Ελπιζω να μην το χτυπησουν και αυτο και αναγκαστουμε να δωσουμε ενα σωρο λεφτα παλι. :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (28 Ιούλ. 2004 , 00:06)

Αρα μηπως παει για καμμια 600αρα ευρω και βαλε??? :worry:

Θα τα "ακουμπησουμε" γερα αυτην την φορα :whistle: :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (28 Ιούλ. 2004 , 00:53)

Θα τα "ακουμπησουμε" γερα αυτην την φορα :whistle: :)

τα αξιζει τα λεφτα του ομως. ;)

Γιατι ρε παιδια το Z1010 εχει 700 τοσα ευρω.600-650 ειναι πολλα.

Θα μου πεις εχει δυο καμερες το Z1010 αλλα μεχρι εκει.Το 6630 τα εχει ολα.

Nexus 4 & iPad mini

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (28 Ιούλ. 2004 , 13:04)

Γιατι ρε παιδια το Z1010 εχει 700 τοσα ευρω.600-650 ειναι πολλα.

Θα μου πεις εχει δυο καμερες το Z1010 αλλα μεχρι εκει.Το 6630 τα εχει ολα.

Εγω τουλαχιστον δεν υποστηριζω οτι ειναι ακριβο το κινητο.Η τιμη του ειναι πολυ λογικη.Απλα ελπιζω να μην χτυπησει στην τιμη τα υπολοιπα αξεσουαρ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (28 Ιούλ. 2004 , 14:51)

Εγω τουλαχιστον δεν υποστηριζω οτι ειναι ακριβο το κινητο.Η τιμη του ειναι πολυ λογικη.Απλα ελπιζω να μην χτυπησει στην τιμη τα υπολοιπα αξεσουαρ.

Ακριβως... ;)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (27 Ιούλ. 2004 , 22:26)

Ενταξει και 650 να εχει Ok το θεμα ειναι ποσο θα εχει το Video Call Stand.Ελπιζω να μην το χτυπησουν και αυτο και αναγκαστουμε να δωσουμε ενα σωρο λεφτα παλι. :rolleyes:

δεν νομίζω να είναι τόσο χρήσιμο ένα εξάρτημα που θα δουλεύει μονο στο σπίτι ή στο γραφείο..

αν είσαι στο 3g δίκτυο και σου χτυπήσουν videocall στο δρόμο τι θα κανεις?

απλά ...η θα βλέπεις τον άλλον και δεν θα σε βλέπει ή το αντίθετο.

μου θύμισες τώρα το πρώτο μεγάλο ξενέρωμα που έφαγα με το 6630. :cry:

το videocall stand δουλεύει μονο με ρεύμα για όσους ακόμα δεν το γνωρίζουν.

αξίζει να δώσεις λεφτά γί αυτό?

δεν νομίζω. γιατί πιστεύω θα κοστίζει και καμια 150 ευρώ

αλλα ρε παιδιά αναμεταξύ μας τώρα...

εδώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι σημαίνει mms και θα κάνει video κλήσεις?

άντε βρές εσύ άτομο που να τον ξέρεις και να έχει τέτοιο τηλέφωνο....

φέξε μου και γλίστρησα!!

:)

entaksei re paidia synexizoum na mas koroideuoumn kai den to exoun oloi katalabei.To poio symantiko sta 3g kinita einai h video klhsh.To na bgazoun 3g kinita xwris deyterh kamera einai sketh koroidia.Ti na to kanw to grigoro internet,yparxei h dsl pou einai kai pio oikonomikh kai den nomizw oti to kinito einai gia na kanoume downloading.Egw eixa kinito 3g me 2h kamera enamish xrono prin(Nec e606)apo thn italia.Eytyxws vrika kai to edwsa giati sthn ellada eimaste poly pisw kai 8a mou htan entelws axristo mexri kai shmera.Oi typoi sth 3(triths genias diktyo sthn italia kai oxi mono) edinan 2 kinita 3g me 2 kameres(2mpataries to ka8ena,handsfree,kalwdio usb) apo 700eyro peripou to ka8ena,mono 400 kai ta 2.Ayth h prosfora htan gia 2 ebdomades kai zhtagan ektos ta 400 mia opoiadhpote palia syskeyei kai ena ari8mo opoiasdhpote etairias gia metafora sthn 3.To apotelsma poio htan,polys kosmos na exei 3g kinhto me dynatothta videoklhshs.Etairia me magkia kai @rxidi@.Mas douleyoun sth ellada!!Antidraste!!
http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg

Για το θέμα του λειτουργικού, έπεσα πάνω σε αυτό εδώ από το series60.com το οποίο αναφέρεται (κοντά στο τέλος) στο Series 60 με Feature Pack 1 & 2 ως Series 60 v. 2.6, και πως είναι βασισμένο στο Symbian OS 8.0a. Εδώ λέει ότι το Symbian OS 8.0a αντιστοιχεί στον EKA1 πυρήνα, δηλ. τον συμβατικό, που δεν είναι real-time. Μάλλον αυτά ισχύουν και για το 6630 (δηλ. Symbian OS 8.0a & Series 60 v. 2.6). Νομίζω ότι έτσι απαντάται το θέμα του λειτουργικού...

όταν λες real time τι ακριβώς εννοείς?

και επίσης όσο αναφορά το multitasking.

θα μπορούν να τρέχουν συνχρονος 2 ή και περισσότερες εφαρμογές χωρίς να κάνουν παύση όταν πηγαίνεις από την μια στην άλλη?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (28 Ιούλ. 2004 , 19:22)

δεν νομίζω να είναι τόσο χρήσιμο ένα εξάρτημα που θα δουλεύει μονο στο σπίτι ή στο γραφείο..

αν είσαι στο 3g δίκτυο και σου χτυπήσουν videocall στο δρόμο τι θα κανεις?

απλά ...η θα βλέπεις τον άλλον και δεν θα σε βλέπει ή το αντίθετο.

μου θύμισες τώρα το πρώτο μεγάλο ξενέρωμα που έφαγα με το 6630. :cry:

το videocall stand δουλεύει μονο με ρεύμα για όσους ακόμα δεν το γνωρίζουν.

αξίζει να δώσεις λεφτά γί αυτό?

δεν νομίζω. γιατί πιστεύω θα κοστίζει και καμια 150 ευρώ

αλλα ρε παιδιά αναμεταξύ μας τώρα...

εδώ ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι σημαίνει mms και θα κάνει video κλήσεις?

άντε βρές εσύ άτομο που να τον ξέρεις και να έχει τέτοιο τηλέφωνο....

φέξε μου και γλίστρησα!!

:)

1)ποιος να σε παρει σε video call????αφου τα κινητα στην ελλαδα με 3g και 2 καμερες ειναι ανυπαρκτα(εκτος αν παρει ενα 6630 ενα αλλο 6630) 2)και 2 καμερες να ειχε(τοτε η τιμη θα ηταν στα 700 ευρω υπολογιζω),εχει δυκτιο 3 γενιας η ελλαδα????καθηστε να γινει διαδεδομενο και λιγο ποιο φθινω και μετα ασχολουμαστε αν θα παρουμε το εξαρτημα της νοκια

mipos tha mporouse na mou apantisi kapios (SIGOURA OMOS) :) an telika to NOKIA 6630 tha kikloforisi? giati exo akousi apo kapou pos den tha kikloforisi san siskeuei stin ellada.

opios kserei as mou apantisi me ena (pm) thanks prokatavolika :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος makisand (29 Ιούλ. 2004 , 17:11)

mipos tha mporouse na mou apantisi kapios (SIGOURA OMOS) :) an telika to NOKIA 6630 tha kikloforisi? giati exo akousi apo kapou pos den tha kikloforisi san siskeuei stin ellada.

opios kserei as mou apantisi me ena (pm) thanks prokatavolika :)

Φυσικα θα κυκλοφορησει το 6630. :)

Μαλλον το μπερδεψες με το 7700.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Οχι θα κυκλοφορησει ΣΙΓΟΥΡΑ.Οποιος και να στο ειπε μαλλον θα ακουσε λαθος η δεν θα γνωριζει για ποιο κινητο μιλαμε.;)
Nexus 4 & iPad mini

Ακόμα ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που αναφέρεται στο αρχείο pdf παρουσίασης του λειτουργικού, είναι η δυνατότητα για off-line mode. Κάτι που έχουμε συναντήσει μόνο σε pda συακευές. Το off-line mode είναι πολύ πιο χρήσιμο απο το flight mode μιας και δεν απενεργοποιούνται όλες οι επικοινωνιακές δυνατότητες της συσκευής παρα μόνο το σήμα της. Έτσι μπορεί να επικοινωνήσει μέσω bluetooth πχ.

Η συσκευή, όπως αναφέρεται, θα έχει την δυνατότητα να λειτουργεί και χωρίς την κάρτα sim, με ενεργοποίηση του off-line mode. Κάτι επίσης πρωτόγνωρο για series 60 συσκευή.

Στο αρχείο γίνεται συνεχώς αναφορά στις υπέρυθρες ως ένας τρόπος επικοινωνίας της συακευής. Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ξανά την συγκεκριμένη θύρα σε μελλοντικό series 60.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (29 Ιούλ. 2004 , 22:35)

Ακόμα ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που αναφέρεται στο αρχείο pdf παρουσίασης του λειτουργικού, είναι η δυνατότητα για off-line mode. Κάτι που έχουμε συναντήσει μόνο σε pda συακευές. Το off-line mode είναι πολύ πιο χρήσιμο απο το flight mode μιας και δεν απενεργοποιούνται όλες οι επικοινωνιακές δυνατότητες της συσκευής παρα μόνο το σήμα της. Έτσι μπορεί να επικοινωνήσει μέσω bluetooth πχ.

Η συσκευή, όπως αναφέρεται, θα έχει την δυνατότητα να λειτουργεί και χωρίς την κάρτα sim, με ενεργοποίηση του off-line mode. Κάτι επίσης πρωτόγνωρο για series 60 συσκευή.

Στο αρχείο γίνεται συνεχώς αναφορά στις υπέρυθρες ως ένας τρόπος επικοινωνίας της συακευής. Οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ξανά την συγκεκριμένη θύρα σε μελλοντικό series 60.

Aρκετα ενδιαφεροντα αυτα που μας

ειπες φιλε mirrorofsorrow,thanks :cool:

iPhone 5S Space Grey

Symbian 8.0a για την ακρίβεια. Με s είναι το 7 (symbian 7.0s). :)

Ο ενσωματωμένος browser επίσης του 6630 θα είναι πολύ βελτιωμένος σε σύγκριση με αυτούς που έχουν τα 6600 και 7610.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (28 Ιούλ. 2004 , 20:54)

όταν λες real time τι ακριβώς εννοείς?

και επίσης όσο αναφορά το multitasking.

θα μπορούν να τρέχουν συνχρονος 2 ή και περισσότερες εφαρμογές χωρίς να κάνουν παύση όταν πηγαίνεις από την μια στην άλλη?

(Hard) Real-Time είναι ένας πυρήνας όταν μπορεί να προσφέρει (απαράβατες, όχι "προσεγγιστικές") εγγυήσεις για τους χρόνους απόκρισής του στις διάφορες λειτουργίες. Αυτό αφορά μόνο τον πυρήνα, και όχι τα παραπάνω layers (όπως το filesystem κτλ). Το χαρακτηριστικό αυτό κάνει το σύστημα να λειτουργεί πιο ομαλά, και εμφανίζεται να αντιδρά πιο άμεσα στο input του χρήστη.

Το αν θα τρέχουν "ταυτόχρονα" δύο εφαρμογές γίνεται και στα παλαιότερα Symbian OS - ακόμα κι αν έχεις μία στο προσκήνιο, τρέχουν και άλλες στο παρασκήνιο (π.χ. λαμβάνεις SMS την ώρα που είσαι στο phonebook). Βέβαια, αφού ο κύριος επεξεργαστής είναι μόνο ένας, γίνεται χρονοκαταμερισμός του, οπότε σε μία δεδομένη χρονική στιγμή μόνο μία εφαρμογή δεσμεύει πραγματικά τον επεξεργαστή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (29 Ιούλ. 2004 , 22:35)

Έχω την εντύπωση ότι το έγγραφο αυτό αναφέρει γενικά όλα τα χαρακτηριστικά της έκδοσης αυτής της πλατφόρμας Series 60 και δεν νομίζω να σημαίνει ότι θα ενσωματώνονται όλα τα χαρακτηριστικά σε όλες τις συσκευές. Έτσι, όπως το 6630 δεν θα έχει IR, έτσι νομίζω ότι (μάλλον) δεν θα έχει και offline mode, διότι αλλιώς φαντάζομαι θα το ανέφερε η Nokia στα specs ως feature. Βέβαια αυτό είναι ακόμα μία εικασία...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...