mirrorofsorrow Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετοπίσουμε κάποια προβλήματα στην ελληνική version του κινητού που δεν υπήρχαν στην έκδοση που το έχουμε εγώ και ο Γιάννης. Λογικά θα κυκλοφορήσει με τo ίδιο firmware, οπότε δεν υπάρχει λόγος για ανησυχίες. Είναι το πρώτο κινητό της ΝΟΚΙΑ, που το βλέπω και λέω, είναι τέλειο. Πραγματικά, μας το χρώσταγε αυτό η ΝΟΚΙΑ. Το μόνο πρόβλημα, αν και δεν είναι πρόβλημα του κινητού αλλά γενικότερο, είναι οτι θα είμαστε αναγκασμένοι ναμείνουμε κολλημένοι τον πρώτο καιρό στα 64ΜΒ που είναι απίστευτα λίγα για ένα τέτοιο τηλέφωνο, και να αγοράσουμε άλλου τύπου κάρτες. Το σκέφτομαι να δώσω το 7610. Τις μνήμες, τι θα τις κάνω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 δηλαδη αποκλειεται να διαβασει μια καρτα 128 που ειχα στο 7610 Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αποκλείεται. Διαβάζει μόνο τις DV RS-MMC και οι μοναδικές που υπήρχαν πριν λίγο καιρό στην σγορά, ήταν οι 64άρες του πακέτου των δύο κινητών (7610 και 6630). Δεν ξέρω αν τώρα που μιλάμε έχουν γίνει διαθέσιμες άλλες κάρτε ςμεγαλύτερης χωρητικότητας. Πρέπει να κάνουμε μια έρευνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 ναι οπωσδηποτε πρεπει να ψαχτει το θεμα και να δουμε τι να κανουμε τα 64 πεφτουν λιγα εως τιποτα για τετοιο κινητο Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Εχω κανει μια ερευνα αλλα μεχρι τωρα δεν βρηκα πουθενα DV RS-MMC δυστυχως.Δεν πειστευω να αργησουν και αυτες παντως. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Η έρευνα ξεκίνησε απο τώρα. Ελπίζω να αποδώσει το συντομότερο δυνατό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Απο ρυθμισεις τι κανουμε? Χρησιμοποιουμε του 6600 πχ? Ειμαι Βοντα συνδρομητης. Υποθετω αν βαλω τη καρτα που εχω θα ειμαι σε gsm mode και θα λειτουργει σαν 6600 ας πουμε. Αν αλλαξω καρτα και παρω usim θα πρεπει να βαλω αλλες ρυθμισεις για να μπαινω στο 3g? Ας μου πει καποιος διοτι το απογευμα το παραλαμβανω και κανω τωρα τις ετοιμασιες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Νοέ. 2004 , 10:18) Απο ρυθμισεις τι κανουμε? Χρησιμοποιουμε του 6600 πχ? Ειμαι Βοντα συνδρομητης. Υποθετω αν βαλω τη καρτα που εχω θα ειμαι σε gsm mode και θα λειτουργει σαν 6600 ας πουμε. Αν αλλαξω καρτα και παρω usim θα πρεπει να βαλω αλλες ρυθμισεις για να μπαινω στο 3g? Ας μου πει καποιος διοτι το απογευμα το παραλαμβανω και κανω τωρα τις ετοιμασιες. ego perasa tis rythmiseis apo vodafone.gr kai eimai ok me mms/gprs kai internet (ean eho hrono simera tha pao se vodafone shop na rotiso ti kai pos me 3g usim cards) Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 john74,mirrorofsorrow δοκιμαστε το SPmark04 για να κανετε ενα 3D test να δουμε τι αποτελεσματα εχει.Βεβαια απο τον πινακα που εχει παραθεσει ΕΔΩ ο sequent_c φαινεται οτι το 6630 ειναι ταχυτατο. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (25 Νοέ. 2004 , 10:58) ego perasa tis rythmiseis apo vodafone.gr kai eimai ok me mms/gprs kai internet (ean eho hrono simera tha pao se vodafone shop na rotiso ti kai pos me 3g usim cards) απλα βαζεις την 3G sim και εφυγες !! μονο παρε το 13830 να σου ενεργοποιησουν το 3G ... Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Paidia apo ti magazi mporo na agoraso to 6630.Se Vodafone shop h stin NOKIA ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (25 Νοέ. 2004 , 16:50) Paidia apo ti magazi mporo na agoraso to 6630.Se Vodafone shop h stin NOKIA ??? Μην μασας. Γεματη ειναι η αγορα 6630. Και στα περιπτερα εχει. :p Σοβαρα τωρα, δεν εχει βγει ακομα. Λενε για την ερχομενη εβδομαδα. Εσενα, που βλεπω εισαι Ζακυνθο, σε κοβω για Χριστουγεννα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Κατα τα αλλα η πρωτη εντυπωση (διοτι φορτιζει τωρα) ειναι αριστη. Πανγρηγορο, εξαιρετικη κατασκευη (θα δουμε βεβαια σε λιγο καιρο αν θα συνεχισει να ειναι) αριστη φωτο, αριστο πληκτρολογιο αν και στο κεντρικο οταν πρεπει να πατησω κεντρο λιγο το χανω (σαν το 6230 για οσους το εχουν).Μεγεθος κανονικοτατο με πολυ καλο κρατημα στο χερι. Ηχος καμπανα, ποιοτητα συνομιλιας αριστη και σημα καμπανα επισης. Περισσοτερα αργοτερα. Θα παρω το απογευμα και μια καρτα 3G απο Βοντα και θα δουμε εκει ποσα ψαρια πιανει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Νοέ. 2004 , 17:15) Κατα τα αλλα η πρωτη εντυπωση (διοτι φορτιζει τωρα) ειναι αριστη. redcon καλοριζικο το 6630 :) ,να το χαρεις οσο μπορεις :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Re paidia apo timi gia agora apo Ellada ti lene? 500 euro? Me syndesi Vodafone 120 ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Νοέ. 2004 , 17:04) Μην μασας. Γεματη ειναι η αγορα 6630. Και στα περιπτερα εχει. :p Σοβαρα τωρα, δεν εχει βγει ακομα. Λενε για την ερχομενη εβδομαδα. Εσενα, που βλεπω εισαι Ζακυνθο, σε κοβω για Χριστουγεννα. Me ygeia kai xara to 6630.H kalyteri epilogi !!!!!! Esy apo pou to pires??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Παιδια γαζωνει το εργαλειο. Αεραααααααα Nokia 6630 (firmware 2.39.129) SPMark04 3D score: 985 !!! 3D Game: 14,57 fps 3D Filters: 3,40 Mtexels/s 3D Polycount: 66,46 Ktriangles/s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 533 euro το εχει το Πλαισιο τελικη με φπα ...βεβαια δεν το εχει φερει ακομα , αλλα αυτη η τιμη ειναι περασμενη στα computers των κααστηματων. Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (25 Νοέ. 2004 , 19:46) Me ygeia kai xara to 6630.H kalyteri epilogi !!!!!! Esy apo pou to pires??? Ιταλια. :) Αξιζει φιλε μου μολις βγει να το χτυπησεις. Μην το σκεφτεις ουτε λεπτο. Η Νοκια μπορει να εχει βγαλει τα χειροτερα τηλεφωνα αλλα οταν εχει φλας βγαζει και τα καλυτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (25 Νοέ. 2004 , 19:49) 533 euro το εχει το Πλαισιο τελικη με φπα ...βεβαια δεν το εχει φερει ακομα , αλλα αυτη η τιμη ειναι περασμενη στα computers των κααστηματων. μια χαρα ακουγεται http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (25 Νοέ. 2004 , 19:50) Ιταλια. :) Αξιζει φιλε μου μολις βγει να το χτυπησεις. Μην το σκεφτεις ουτε λεπτο. Η Νοκια μπορει να εχει βγαλει τα χειροτερα τηλεφωνα αλλα οταν εχει φλας βγαζει και τα καλυτερα. Ε, αφού ελλείψη ανταγωνισμού είναι το μοναδικό στην κατηγορία του αναγκαστικά είναι και το καλύτερο. ;) Δεδομένου ότι λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσουν 3G smartphones (Ακόμα και από την ίδια τη Nokia) το 6630 είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος. Άποψή μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Νοέ. 2004 , 19:57) Ε, αφού ελλείψη ανταγωνισμού είναι το μοναδικό στην κατηγορία του αναγκαστικά είναι και το καλύτερο. ;) Δεδομένου ότι λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσουν 3G smartphones (Ακόμα και από την ίδια τη Nokia) το 6630 είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος. Άποψή μου. Τι εννοεις?Το 6630 δεν ειναι 3G smartphone?Σε μενα,πχ, που θελω κινητο 3G με λειτουργικο τι θα προτεινες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Νοέ. 2004 , 19:57) Ε, αφού ελλείψη ανταγωνισμού είναι το μοναδικό στην κατηγορία του αναγκαστικά είναι και το καλύτερο. ;) Δεδομένου ότι λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσουν 3G smartphones (Ακόμα και από την ίδια τη Nokia) το 6630 είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος. Άποψή μου. Περιμένω κι εγώ να το ακούσω τι προτείνεις για εναλλακτική σε 3G Smartphone... :p http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (25 Νοέ. 2004 , 19:57) Ε, αφού ελλείψη ανταγωνισμού είναι το μοναδικό στην κατηγορία του αναγκαστικά είναι και το καλύτερο. ;) Δεδομένου ότι λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσουν 3G smartphones (Ακόμα και από την ίδια τη Nokia) το 6630 είναι η χειρότερη επένδυση που μπορεί να κάνει κάποιος. Άποψή μου. :D μπα... δεν νομίζω alex . θα κάνει το λιγότερο ένα εξάμηνο να πετάξει στην αγορά ανταγωνιστικό μοντέλο ... και θα είναι nokia φυσικά ... αλλα και πάλι το 6630 δεν χάνει την αξια του σε καμια περίπτωση ... θα χάσει μονο σ αυτούς που θέλουν σον και καλά βιντεοτηλέφωνο .. πάλι το αδικείς άτιμε!! :lol: είναι μια πολύ καλή αγορά για φέτος τα χριστούγεννα για όλους τους λάτρεις των smartphones... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Απο την ΝΟΚΙΑ στον Βολο 520-530 τελικη λενε αλλα ποτε θα ερθει δεν ξερουν ...και εχω επιδοτηση που ληγει στις 13/12 :( Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts