semelia Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 halo: Για το θέμα με το viber που ανέφερες, επειδή είχα παρόμοιο θέμα, από τις ρυθμίσεις στο viber απενεργοποίησε την λειτουργία του αναδυόμενου παραθύρου... Semelia: Για την αποστολή ήχων μέσω Bluetooth, χρησιμοποίησε το office suite που έχει προ-εγκατεστημένο ή το astro file manager.. Όσο για τους ιούς.... είναι καθαρά στην δική σου κρίση αν θα χρειαστείς, ανάλογα με το "τί επισκέπτεσαι" στο net και το “Πόσο αξιόπιστο υλικό κατεβάζεις"..... Προσωπικά τα θεωρώ μη χρήσιμα. καλά.... φίλε μου το αστρο δεν το είχα ανοίξει ποτέ γιατί νόμιζα πως έλεγε για ζώδιαααα!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα :shock: τώρα το άνοιξα, βρίσκω τον ήχο αλλά πάλι δεν βλέπω καμιά επιλογή αποστολή προς....... ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!!!! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 καλά.... φίλε μου το αστρο δεν το είχα ανοίξει ποτέ γιατί νόμιζα πως έλεγε για ζώδιαααα!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα :shock: τώρα το άνοιξα, βρίσκω τον ήχο αλλά πάλι δεν βλέπω καμιά επιλογή αποστολή προς....... ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!!!! :rolleyes: Κοινή χρήση ψάξε και μετά bluetooth . Μπορεί να το βρεις ( την κοινή χρήση ) και σαν σύμβολο . Τελείες ενωμένες με γραμμές ( αν το δεις θα καταλάβεις τι εννοώ ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Άσχετο με το πάνω!!! Εάν αλλάξω κερνελ θα επηρεαστούν τα δεδομένα μου;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
semelia Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Κοινή χρήση ψάξε και μετά bluetooth . Μπορεί να το βρεις ( την κοινή χρήση ) και σαν σύμβολο . Τελείες ενωμένες με γραμμές ( αν το δεις θα καταλάβεις τι εννοώ ). τις αντιστοιχισμένες συσκευές εννοείς? αυτό το είχαμε κάνει.... η αποστολή του ήχου πώς θα γίνει δεν έχω καταλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 τις αντιστοιχισμένες συσκευές εννοείς? αυτό το είχαμε κάνει.... η αποστολή του ήχου πώς θα γίνει δεν έχω καταλάβει. http://www.sonymobile.com/gr/support/faq/xperia-sola/wireless-networks/how-do-i-send-or-receive-files-with-bluetooth-1/ Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 τις αντιστοιχισμένες συσκευές εννοείς? αυτό το είχαμε κάνει.... η αποστολή του ήχου πώς θα γίνει δεν έχω καταλάβει. Δεν εννοώ αυτό.Στον astro βρες το αρχείο πάτα πάνω του παρατεταμένα.Θα εμφανιστούν κάποιες επιλογές.Πάτα Share (κοινή χρήση) και μετά bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 καλά.... φίλε μου το αστρο δεν το είχα ανοίξει ποτέ γιατί νόμιζα πως έλεγε για ζώδιαααα!!!!!!! Είσαι ΘΕΑ!!!! :lol::lol::lol::p (sorry για το off topic μην παρασυρθείτε μαζί μου!) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkotsaris Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Εγώ που δεν έχω πάρει ακόμα την jb (ούτε την .200 !!!) να ανησυχώ ή να χαίρομαι? Αλήθεια υπάρχει κανείς άλλος που δεν του έχει έρθει ακόμα η αναβάθμιση ή είμαι μοναδική περίπτωση? Εννοείται ότι έχω μαμά .55 αρουτάριστη! Παράθεση http://mowned.com/sig/master81.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Ούτε όμως αξίζει τον κόπο να γράφει κανείς με τόσο απαξιωτικό, ειρωνικό και.... γκρί ύφος. Χάνεται όλη η ουσία του post. ;) Αν συμφωνούσα μαζί σου δεν θα το έγραφα. Γενικεύσεις που προσφέρουν λανθασμένη πληροφόρηση καλό είναι να αποφεύγονται σε ιστοτόπους τέτοιας προσπελασιμότητας. Αν τα είχα διαβάσει κι εμπιστευτεί , το κινητό μου ακόμη θα είχε κιτρινίλες (να θυμήσω εδώ το ποστ του??? Μη γράφετε ορισμένοι ότι να 'ναι αν δε γνωρίζετε ) Δηλαδή κατά την άποψη σου, ή λέω ψέματα ή δεν ξέρω τι μου γίνεται ας πούμε. Επειδή τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, απλά εύχομαι να μην μπεις ποτέ στις διαδικασίες που χρειάστηκε να μπω εγώ... Δεν απαντάω περαιτέρω στο ύφος σου γιατί θα ανοίξω δουλειά στον mod... Συ είπας. Για να μην μπω σε λεπτομέρειες, εγώ είπα σε απλά ελληνικά ότι η Sony HELLAS τιμά τη διετή εγγύηση ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης και ανεξαρτήτως ύπαρξης απόδειξης (στην οποία περίπτωση στηρίζονται στην εβδομάδα παραγωγής, παρεμπιπτόντως) [επί του παρόντος τουλάστιχον!] Το εγραψα οτι αυτη ηταν η συνηθισμενη προς χαλαρη χρηση,δεν ειναι η μεση χρηση που κανω καθημερινα.Το θεμα ειναι οτι με αντιστοιχη χρηση με ics δεν υπηρχε περιπτωση να δω τετοια διαρκεια.Συνηθως στο 2ημερο++ ειμαι αλλα σιγουρα πολυ καλυτερα απο ics. Η λειτουργια πτησης ειναι χρησιμη τα βραδια κατα τη γνωμη μου. Δίκιο έχεις παλικάρι αλλά αγχώνομαι μη χτυπήσει το τηλέφωνο και είναι ανάγκη Ή νέα lockscreen όσο όμορφη είναι σε εμφάνιση και εφέ, τόσο χάλια σε λειτουργικότητα είναι δυστυχώς!! :( Αν δεχτώ κλήση, ή μήνυμα στο viber και ανοίξει η οθόνη μέσα στην τσέπη μου, ξεκλειδώνει και μετά πατιούνται ένα σωρό πράγματα.. Χθες πήρα 3-4 τηλέφωνα, μπήκα στο Play Store, άνοιξα τον Opera, ένα παιχνίδι, τις επαφές και τις ρυθμίσεις!! :blink: :cry: Θα αναγκαστώ να βάλω κωδικό, μόνο και μόνο για αυτό κι είναι κρίμα.. Το κινητό σου είναι μεθεπόμενης γενεάς... Πλήρως αυτονομημένο!!!!!:p:p::lol::lol: Προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τη μαμά lockscreen. Widget locker Edited July 18, 2013 by SCHUMIFER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchatzip Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Με nova launcher..sms handset.. ex dailer.. και jorte ημερολόγιο το κινητο πεταει..φοβερο interface..τερμα η ασπριλα γρηγορο..μονο η καμερα μενει να φτιαχτει..οποιος εχει ορεξη αξιζει να ασχοληθει να βαλει dark themes σε ολα..και να ψαξει ολες τις ρυθμίσεις..μιλαμε για αλλο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Αν συμφωνούσα μαζί σου δεν θα το έγραφα. Γενικεύσεις που προσφέρουν λανθασμένη πληροφόρηση καλό είναι να αποφεύγονται σε ιστοτόπους τέτοιας προσπελασιμότητας. Αν τα είχα διαβάσει κι εμπιστευτεί , το κινητό μου ακόμη θα είχε κιτρινίλες Μάλλον δεν κατάλαβες το σημείο στο οποίο είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου το οποίο δεν είναι άλλο από τον τρόπο με τον οποίο επισημαίνουμε κάτι. Ποτέ δεν είπα να μην γίνεται επίσημανση λανθασμένων πληροφορίων. Κάθε άλλο. Αυτό είναι θεμιτό για να μην πω υποχρεωτικό. Αυτό που τόνισα είναι ότι θα πρέπει να γίνεται με κόσμιο τρόπο χωρίς ειρωνίες, απαξιώσεις κτλ κτλ. Σκέψου για παράδειγμα να σου έγραφα "Είμαι mod και σ'αρέσει δε σ' αρέσει θα συμφωνήσεις μαζί μου αλλιώς ban". Αφενός θα έχανα όλη την επιχειρηματολογία μου αφετέρου θα έκανα κάτι που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία που δεν είναι άλλη από το ότι όλα λύνονται με τη σωστή διαχείριση. Μπορούμε να συνεχίσουμε τη κουβέντα με πμ για να μην γεμίζουμε το topic με off-topic. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaka22_ Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Αγόρασα ακουστικά, όχι τις Sony. λειτουργούν κανονικά στην μουσική... Βίντεο..κτλ αλλά το μικρόφωνο και τα κουμπάκια του αξεσουάρ μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα. Μήπως διορθώνεται με κάποια εφαρμογή.;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Κατά 99% όχι. Μάλλον υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Αγόρασα ακουστικά, όχι τις Sony. λειτουργούν κανονικά στην μουσική... Βίντεο..κτλ αλλά το μικρόφωνο και τα κουμπάκια του αξεσουάρ μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα. Μήπως διορθώνεται με κάποια εφαρμογή.;;; δυστυχώς εμένα μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα οποια ακουστικά και να συνδέσω και με αυτά της sony.στην jellybean ειδικά όταν συνδέονταν έτρωγε γερό κόλλημα και αναγκαζομουν να κάνω επανεκκίνηση.και τωρα που γύρισα στην ICS όλα λειτουργούν και εμφανίζει απλά το μήνυμα κατά τη σύνδεση.πιστεύω ότι από καμια πτώση έχει χαλάσει καποια από τις επαφές της υποδοχής. Edited July 20, 2013 by giannisg23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and12_ Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Eμενα παντως απο μπαταρια μια χαρα μου φαινεται η Jb Bραδια λειτουργια πτησης με εφαρμογη αυτοματα 1-7. Εκανα την συνηθισμενη προς μειωμενη χρηση και ιδου τα αποτελεσματα. Αν ειχα καλο σημα στο σπιτι μεσα,θα ηταν ακομα καλυτερη επιδοση. Λιγο internet,λιγο κλησεις,αρκετα sms. Οχι οτι ειναι παντα ετσι αλλα ειναι επιδοσεις που ουτε με ICS δεν καταφερνα. Εκει στο τριημερο σχεδον γεματο μπορουσα να φτασω http://s15.postimg.org/83k1visvb/Screenshot_2013_07_10_02_27_51.jpg Με τη χρήση που περιγράφεις (χωρίς βραδινή λειτουργία πτήσης),το βράδυ σίγουρα η μπαταρία θα είναι γύρω στο 35 τοις εκατό (Με οπίσθιο φωτισμό οθόνης,live wallpaper),δηλ. να απολαύσουμε το τηλέφωνο και όχι να "τσιγκουνευόμαστε" τη χρήση του.....Με λίγα λόγια να το χρησιμοποιούμε χωρις φόβο και πάθος.Λογικά έπρεπε να κρατά άνετα περίπου δυο μέρες.....Το δικό μου συμπεριφέρεται όπως περιγράφω πιο πάνω...Δηλαδή με λογική χρήση και με όλα τα καλούδια ενεργοποιημένα,το βράδυ η μπαταρία είναι περίπου στο 35 τοις εκατό....Αν μπορείς ή κάποιος άλλος που θέλει ας μας γράψει αν είναι ευχαριστημένος απ' την ακουστικότητα του εσωτερικού ηχείου (όταν συνομιλάμε με κάποιον,αν είναι αδύναμος ο ήχος του συνομιλητή μας ή όχι...).Επίσης το touchscreen ανταποκρίνεται πάντα με το πρώτο άγγιγμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε jellybean και το πρώτο αρνητικό που παρατήρησα είναι η πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πριν.Για παράδειγμα πέφτω για ύπνο με πλήρως φορτισμένο το τηλέφωνο και το πρωί έχει πέσει στο 80% χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου.Δηλαδή αν ανοίξω wifi,gps κτλ δεν θα κρατάει πάνω από μερικές ώρες;:wacko: Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό ή φταίει τίποτα άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaka22_ Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 While you are plugging the earphone to the phone, pres a + or – button. With this was, your earphone will be automatically detected by your Xperia S. Δουλεύει αλλά νομίζω το μόνο που δεν κάνει είναι να δυναμώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubWrc Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Αγόρασα ακουστικά, όχι τις Sony. λειτουργούν κανονικά στην μουσική... Βίντεο..κτλ αλλά το μικρόφωνο και τα κουμπάκια του αξεσουάρ μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα. Μήπως διορθώνεται με κάποια εφαρμογή.;;; δυστυχώς εμένα μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα οποια ακουστικά και να συνδέσω και με αυτά της sony.στην jellybean ειδικά όταν συνδέονταν έτρωγε γερό κόλλημα και αναγκαζομουν να κάνω επανεκκίνηση.και τωρα που γύρισα στην ICS όλα λειτουργούν και εμφανίζει απλά το μήνυμα κατά τη σύνδεση.πιστεύω ότι από καμια πτώση έχει χαλάσει καποια από τις επαφές της υποδοχής. While you are plugging the earphone to the phone, pres a + or – button. With this was, your earphone will be automatically detected by your Xperia S. Δουλεύει αλλά νομίζω το μόνο που δεν κάνει είναι να δυναμώνει Δείτε εδώ αν δεν το έχετε υπόψη Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε jellybean και το πρώτο αρνητικό που παρατήρησα είναι η πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πριν.Για παράδειγμα πέφτω για ύπνο με πλήρως φορτισμένο το τηλέφωνο και το πρωί έχει πέσει στο 80% χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου.Δηλαδή αν ανοίξω wifi,gps κτλ δεν θα κρατάει πάνω από μερικές ώρες;:wacko: Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό ή φταίει τίποτα άλλο; Μία απ' τα ίδια κι εμένα. Παράθεση Greek generic pre-Rooted 12.1.A.1.201 & 205 Greek generic stock 12.1.A.1.201 Sony Xperia SP SlimKAT (4.4.2 for LBL) by bagyusz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Με τη χρήση που περιγράφεις (χωρίς βραδινή λειτουργία πτήσης),το βράδυ σίγουρα η μπαταρία θα είναι γύρω στο 35 τοις εκατό (Με οπίσθιο φωτισμό οθόνης,live wallpaper),δηλ. να απολαύσουμε το τηλέφωνο και όχι να "τσιγκουνευόμαστε" τη χρήση του.....Με λίγα λόγια να το χρησιμοποιούμε χωρις φόβο και πάθος.Λογικά έπρεπε να κρατά άνετα περίπου δυο μέρες.....Το δικό μου συμπεριφέρεται όπως περιγράφω πιο πάνω...Δηλαδή με λογική χρήση και με όλα τα καλούδια ενεργοποιημένα,το βράδυ η μπαταρία είναι περίπου στο 35 τοις εκατό....Αν μπορείς ή κάποιος άλλος που θέλει ας μας γράψει αν είναι ευχαριστημένος απ' την ακουστικότητα του εσωτερικού ηχείου (όταν συνομιλάμε με κάποιον,αν είναι αδύναμος ο ήχος του συνομιλητή μας ή όχι...).Επίσης το touchscreen ανταποκρίνεται πάντα με το πρώτο άγγιγμα;;; Δεν μπορω να ειμαι ολη μερα πανω απο ενα τηλεφωνο και να το σκαλιζω. Ετυχε και το εβαλα σαν μετρο συγκρισης με το ICS που δεν αγγιζε τετοια αυτονομια.Και τονισα οτι ηταν μειωμενη χρηση.Και να μην εκανα τιποτα,αν επαιζε κατι απο πισω,δεν θα αγγιζε τετοια αυτονομια,οποτε ψαχτειτε λιγο παραπανω με τα κινητα.Ελενξτε εφαρμογες που τρεχουν. Τωρα αν χανει 20% σε ενα βραδυ,κατι παιζει πισω και κατεβαζει μπαταρια. Διημερο βγαζω πολυ ανετα με λειτουργια πτησης 1-7 το βραδυ. Και με πολυ χαλια σημα μεσα στο σπιτι που περναω τις περισσοτερες ωρες.Το να ανοιγω περιτες εφαρμογες-λειτουργιες χωρις να το χρησιμοποιω,σε τι εξυπηρετει? Μηπως πιανετε το αλλο ακρο ομως ρε παιδια? Θα τυχει φορες λογο παιχνιδιων να το φορτισω 2 φορες τη μερα.Κι αυτο παλι υπερβολη ειναι. Για να μην κουραζω,εγω βλεπω καλυτερη καταναλωση μπαταριας με jb σχεση με ics στο κινητο.Και την εχω εδω και 2 μηνες περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and12_ Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε jellybean και το πρώτο αρνητικό που παρατήρησα είναι η πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με πριν.Για παράδειγμα πέφτω για ύπνο με πλήρως φορτισμένο το τηλέφωνο και το πρωί έχει πέσει στο 80% χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου.Δηλαδή αν ανοίξω wifi,gps κτλ δεν θα κρατάει πάνω από μερικές ώρες;:wacko: Το έχετε παρατηρήσει και εσείς αυτό ή φταίει τίποτα άλλο; Ακριβώς όπως το περιγράφεις!!!Πρώτα με την ice cream,κρατούσε τουλάχιστον 12 ώρες επιπλέον...Τώρα με την jellybean αποφορτίζεται πολύ γρήγορα.Μάλιστα έχω ενεργοποιήσει και "την εκτεταμένη κατάσταση αναμονής" της μπαταρίας,αλλά καμία ουσιαστική βελτίωση.Δοκίμασα και χωρίς ζωντανή ταπετσαρία,αλλά βελτίωση διάρκειας μπαταρίας ανεπαίσθητη..Με λίγα λόγια καθε βράδυ πρέπει να φορτίζεται το τηλ.,για να αντιμετωπίσεις "έκτακτες" ανάγκες κατανάλωσης μπαταρίας (φωτογραφίες,βίντεο κλπ).:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ακριβώς όπως το περιγράφεις!!!Πρώτα με την ice cream,κρατούσε τουλάχιστον 12 ώρες επιπλέον...Τώρα με την jellybean αποφορτίζεται πολύ γρήγορα.Μάλιστα έχω ενεργοποιήσει και "την εκτεταμένη κατάσταση αναμονής" της μπαταρίας,αλλά καμία ουσιαστική βελτίωση.Δοκίμασα και χωρίς ζωντανή ταπετσαρία,αλλά βελτίωση διάρκειας μπαταρίας ανεπαίσθητη..Με λίγα λόγια καθε βράδυ πρέπει να φορτίζεται το τηλ.,για να αντιμετωπίσεις "έκτακτες" ανάγκες κατανάλωσης μπαταρίας (φωτογραφίες,βίντεο κλπ).:worry: Πάντως θέμα με την κατανάλωση της μπαταριάς στην jellybean δεν έχει αναφερθεί . Αντίθετα από πολλούς αναφέρεται καλύτερη αυτονομία . Κι εμένα κραταει περισσότερο με jellybean ( χωρίς να έχω κάνει αναλυτικές συγκρίσεις ). Ίσως κάποια εφαρμογή που έχετε να μην "κάθεται" καλά στην jellybean και να δημιουργεί αυτό το θέμα . Όσων αφορά το θέμα με το full hd βίντεο παρατήρησα ότι το κάνει και σε εμένα όταν το τηλέφωνο κινείται κατά την βιντεοσκόπηση αντίθετα όταν είναι σταθερό και κινείται μόνο το "θέμα" της βιντεοσκόπησης η κίνηση είναι πολύ ποιο ομαλή . Check it ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κι εμένα πάντως, με ακριβώς το ίδιο λογισμικο να τρέχει σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, η μπαταρία κρατάει αρκετά λιγότερο με JB. Αισθητα λιγότερο χωρίς διαφορά στη χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and12_ Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κι εμένα πάντως, με ακριβώς το ίδιο λογισμικο να τρέχει σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, η μπαταρία κρατάει αρκετά λιγότερο με JB. Αισθητα λιγότερο χωρίς διαφορά στη χρήση. Εγώ έχω ήδη ενοχλήσει τα κεντρικά της sony με αυτά τα θέματα (ακουστικότητα αδύναμη όταν συνομιλείς,αποφόρτιση μπαταρίας γρήγορη,ανεπαρκές touchscreen,μη ποιοτικό εξωτερικό ηχείο) και μου είπαν να το πάω στο τοπικό service-Πάτρα,στο οποίο ήδη το είχα πάει και απ' το οποίο είχα πάρει την απάντηση ότι το τηλ. είναι οκ.Ενοχλήστε λοιπόν και εσείς τα κεντρικά της sony με mail ή τηλέφωνο,γιατί οι πολλές φωνές διαμαρτυρίας ίσως έχουν αποτέλεσμα....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Sony Xperia Δωδεκάνησου 21 Θεσσαλονίκη 2ος 8.30-16.30 2310500500 Είναι το επίσημο service Xperia στην Θεσσαλονίκη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Εγώ έχω ήδη ενοχλήσει τα κεντρικά της sony με αυτά τα θέματα (ακουστικότητα αδύναμη όταν συνομιλείς,αποφόρτιση μπαταρίας γρήγορη,ανεπαρκές touchscreen,μη ποιοτικό εξωτερικό ηχείο) και μου είπαν να το πάω στο τοπικό service-Πάτρα,στο οποίο ήδη το είχα πάει και απ' το οποίο είχα πάρει την απάντηση ότι το τηλ. είναι οκ.Ενοχλήστε λοιπόν και εσείς τα κεντρικά της sony με mail ή τηλέφωνο,γιατί οι πολλές φωνές διαμαρτυρίας ίσως έχουν αποτέλεσμα....:cry: Ακομα δεν έκανε το ακουστικό? Και εμενα τα ίδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts