SERS1612 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Γνωριζει καποιος? Γνωρίζει ο zxr και σού έχει απαντήσει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Γνωρίζει ο zxr και σού έχει απαντήσει:) Έχει αναφερθεί παραπανω Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αγόρασα τις προάλλες κάτι θήκες από το eBay και μόλις τις φόρεσα, η μπαταρία έπεφτε με ταχείς ρυθμούς, ενώ δεν έκανα τίποτα στο κινητό. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό; Δεν μπορώ να πω ότι το κινητό ήταν ζεστό, ήταν μάλλον σε κανονική θερμοκρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 μήπως η θήκη πατούσε καταλάθος κανα κουμπί? πχ να είναι συνέχεια ανοιχτή η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 μήπως η θήκη πατούσε καταλάθος κανα κουμπί? πχ να είναι συνέχεια ανοιχτή η οθόνη? Όχι, ήταν πολύ καλές σε αυτό το θέμα, το είχα προσέξει ιδιαιτέρως, γιατί μια άλλη που είχα πάρει από το πλαίσιο δεν "κούμπωνε" καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εκτός και αν είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι τελειώνει η μπαταρία με τις καινούργιες θήκες που πήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εκτός και αν είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι τελειώνει η μπαταρία με τις καινούργιες θήκες που πήρες. Το σκέφτηκα, αλλά έβγαλα την θήκη και επανήλθε...Και έκανα πάλι το ίδιο. Εκτός αν μειώνουν το σήμα και λόγω αυτού χάνει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 εγώ είχα πάρει μια θήκη σαν πορτοφολάκι. όσο ήταν μέσα μετά βίας έιχα 1-2 γραμμές σήμα. μόλις έβγαζα το κινητό σήμα μπανάνα:lol: ας είναι καλά η κοσμοτέ. η κεραία στο κιντό μας είναι κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Το γνωρίζω! Αν ήταν πάνω θα ήμουν χαρούμενη, γιατί πάνω είναι κενή η θήκη, πιάνει στα πλάγια και λίγο κάτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 πάντως προς το παρών χρησημοποιώ της Sony που έιχε η συσκευασία του κινητού μέσα. δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με το σήμα και με την κατανάλωση της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εμένα δεν είχε... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 είναι και στην συσκευασία. άλλοι είχανε hdmi καλώδιο μέσα, άλλοι nfc tags, άλλοι θήκη κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 :( http://www.xperiablog.net/2013/04/24/xperia-s-jelly-bean-update-will-land-from-the-end-of-may-same-for-xperia-ion-acro-s-and-sl/ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 μέχρι τέλη μαίου που λένε αυτοί, θα έχω πάρει ήδη το Galaxy S3. sweet dreams Sony :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Στο p ήδη βάλανε μερικά παιδιά jb μόλις πριν λίγο! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 και τι εντυπώσεις έχουν? καλή ή μούφα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 και τι εντυπώσεις έχουν? καλή ή μούφα? Σιγή ιχθύος!Μαλλον το ψάχνουν το θέμα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 όπως κάθε αναβάθμιση θα έχει και τις παιδικές αρρώστιες του στην αρχή. είδωμεν στο άμμεσο μέλλον :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παιδιά οσοι έχουν ξεκλειδώσει τον bootloader συνιστω την jelly bean Slim bean είναι απίστευτη, 0 bugs, κανένα πρόβλημα όλα δουλεύουν και Κανει το κινητό μας απίστευτα γρήγορο! Θα τη βρείτε στο xda, θα δείτε άλλο κινητό! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ειναι μεγαλη αναβαθμιση...θα δουμε πολλες αλλαγες και κατα το καλοκαιρι μαλλον θα βγαλουν και αλλη για να λυσουν τα οποια θεματα.... Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 μέχρι τέλη μαίου που λένε αυτοί, θα έχω πάρει ήδη το Galaxy S3. sweet dreams Sony :D Εγώ σε 10 μέρες περίπου θα δώσω το s στην αδελφή μου και δεν ξέρω αν θα το πάρω πίσω.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ σε 10 μέρες περίπου θα δώσω το s στην αδελφή μου και δεν ξέρω αν θα το πάρω πίσω.... Πως θα το παρεις πισω, οχι αν θα το παρεις!! Παμε για Ζετακι ε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Το illumination bar μπορώ να το ρυθμισω για ειδοποιήσεις η μονο αν κάνω root την συσκευη;; Αν ναι πως;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Η Sony δινει αναβαθμιση και στο Ε απο,τι ειδα.. Τελευταια την παλαι ποτε ναυαρχιδα σου? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Το illumination bar μπορώ να το ρυθμισω για ειδοποιήσεις η μονο αν κάνω root την συσκευη;; Αν ναι πως;; ευχαριστώ Illumination Bar Notification. Κορυφαία!;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts