Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να ενεργοποιείς την οθόνη χωρίς να πατάς το κουμπί απενεργοποίησης και στη συνέχεια να ξεκλειδώνεις την οθόνη;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με αυτή την εφαρμογή μπορείς να ενεργοποιείς την οθόνη χωρίς να πατάς το κουμπί απενεργοποίησης και στη συνέχεια να ξεκλειδώνεις την οθόνη;

Ναι πατάς τα πλαϊνά πλήκτρα έντασης, ανοίγει η οθόνη όπως δείχνω στο ss και μετά ξεκλειδώνεις. Βάζεις και στην αρχική οθόνη το εικονίδιο της εφαρμογής και το πατάς για να κλειδώσει η οθόνη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Υπάρχει τρόπος να μειωθεί το lag των "πλήκτρων" στο κάτω μέρος του τηλεφώνου?

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο. Τα παλιότερα xperia που είχαν hardware keys μπορούσες να ενεργοποιήσεις την οθόνη χωρίς να πατάς το κουμπί της απενεργοποίησης. Στο Go που έχω πρέπει να το πατάς μιας και όλα τα υπόλοιπα κουμπιά είναι αφής.

Μπορείς να μας πεις καμία;

Εχει δικιο ο φιλος για το κουμπι.

Απο την πρωτη εβδομαδα εχω το WidgetLocker Lockscreen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker

http://img221.imageshack.us/img221/1009/attachmentphpf.jpg

Υπάρχει και η free εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.destil.fixbrokenpb, που κάνει το ίδιο. Eχει σταματήσει η ανάπτυξη της, αλλά την χρησιμοποιώ στο Desire S μου πάνω από εξάμηνο (λόγω βλάβης του power button) χωρίς πρόβλημα.

με ενδιαφέρει και εμένα αυτό ,έχω απενεργοποιήσει το firewall αλλά τίποτα

Τελικά το έκανα!

Συνδέεις το κινητό, πας στο myComputer, δεξί πλήκτρο, πατάς δεξί πλήκτρο πάνω στο εικονάκι του xperia >Sony Xperia S-Network configuration και ακολουθείς τις οδηγίες.

Στο firewall (έχω Kaspersky) επιτρέπεις το UDP.

Στο xperia ανοίγεις το connected devices και το ρυθμίζεις και σαν media server αν θέλεις.

Με Wifi από τον media player των Windows μπορείς να δείς τις φωτό, video και μουσική που έχεις στο Xperia και να τις παίξεις.

Στο xperia μπορείς να δείς τους κλασσικούς κοινόχρηστους φακέλλους των Windows και να ακούσεις μουσική, να δείς φωτό.

Τα video δεν μου τα άνοιγε μου έλεγε ότι δεν υποστηρίζεται το συγκεκριμένο format. (Δοκίμασα avi και wmv).

Άρα για μένα η λύση του να βλέπεις τις ταινίες που έχεις στον υπολογιστή στο xperia λέγεται Plex for Android και κοστίζει 4€.

Είδα το Battleship στα 720p μ' αυτό τον τρόπο, άψογα!

Το plex παίζει srt υπότιτλους κι έχει δικό του player.

Σήμερα μου ήρθε από το Hong Kong το Usb On the Go και καλώδιο HDMI, οπότε θα δω πως πάει το stream από το plex > xperia> στη 40αρα Samsung. :p

Στο UOG έβαλα επάνω ένα ποντίκι και έπαιζε κανονικά. Οπότε ψάχνω για ένα καλό 16άρι στικάκι. Καμιά πρόταση;

Το εκανε κανεις ?

Το έκανα μόλις ! εύκολο ήταν ! πως θα είμαι σίγουρος ότι έγινε ?

Ωραιος zxr !

Μετα αν θελουμε να το κανουμε unroot φλασαρουμε με το flashtool το ftf της Ελληνικης ICS που εχει ανεβασει ο alex_oz στο ποστ #2014 και ολα μια χαρα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4196642#post4196642

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Eχω προσπαθησει 5-6 φορες τζιφος ,

οκ καταλαβα τι εκανα λαθος ,νομιζα οτι απο τις ρυθμισεις και backup&reset ενω πρεπει απο το μενου στο backup&restore ,τωρα πρεπει να ειναι οκ ,πως ομως μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε ?

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

ξεζιπαρουμε το αρχειο στον υπολογιστη ανοιγουμε το pc companion τρεχουμε την εφαρμογη απο τον υπολογιστη , σε καποιο σημειο μας λεει και παμε στο τηλεφωνο στη διμιουργια αντιγραφων ασφαλειας και διαλεγουμε το ,,root me,,σε δυο λεπτα ειμαι ετοιμο

Ωραια λιοπον ..και τωρα που ειμαστε rooted τι καταλαβαμε ? ποιο το ωφελος ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Μπορείς να κάνεις ό,τι θες στο τηλέφωνό σου. Μερικά παραδείγματα:

1) Μπορείς να απεγκαταστήσεις προεγκατεστημένα προγράμματα της sony που δε χρειάζεσαι.

2) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις προγράμματα όπως το titanium backup που χρειάζονται root.

3) Μπορείς να πειράξεις αρχεία ρυθμίσεων συστήματος πχ το build.prop

4) Εγκαθιστώντας αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1744878 , μπορείς να κάνεις mount τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο σαν ένα mass storage device, σαν ένα απλό φλασάκι δηλαδή κι όχι με mtp.

5) Ακολουθώντας τις απλές οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1729195 , μπορείς με ένα otg καλώδιο να κάνεις mount φλασάκια με ntfs

και γενικά μπορείς να πειράξεις τα πάντα ;)

Κάτι έκανα εγώ αλλά δεν είναι αυτό που εννοείς!!! :p

Enjoy!!! :)

Στον bin4ry τα respect ε;; (που νομιζω ειναι Ελληνας)

Σε μενα που εφερα την ειδηση, τιποτα;; :p

Δουλευει τελικα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να κάνεις ό,τι θες στο τηλέφωνό σου. Μερικά παραδείγματα:

1) Μπορείς να απεγκαταστήσεις προεγκατεστημένα προγράμματα της sony που δε χρειάζεσαι.

2) Μπορείς να χρησιμοποιήσεις προγράμματα όπως το titanium backup που χρειάζονται root.

3) Μπορείς να πειράξεις αρχεία ρυθμίσεων συστήματος πχ το build.prop

4) Εγκαθιστώντας αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1744878 , μπορείς να κάνεις mount τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο σαν ένα mass storage device, σαν ένα απλό φλασάκι δηλαδή κι όχι με mtp.

5) Ακολουθώντας τις απλές οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1729195 , μπορείς με ένα otg καλώδιο να κάνεις mount φλασάκια με ntfs

και γενικά μπορείς να πειράξεις τα πάντα ;)

Ευχαριστω ,κατεβασα τον root uninstaller και σκουπισα κατι facebook και λοιπα αχρηστα..

Καλα ,εντελως αλλο τηλεφωνο τωρα ,πριν ηταν γρηγορο τωρα ειναι πυραυλος ,μονο που στην επομενη αναβαθμιση θα το ξαναχασουμε μαλλον..

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Παιδιά έβγαλα σήμερα το εργοστασιακό πλαστικό της οθόνης γιατί είχε γίνει χάλια μετά

από 3 μήνες και διαπίστωσα ότι είναι ένα χοντρό πλαστικό το οποίο μπλοκάρει την ευαισθησία

των κουμπιών αφής.

Χωρίς αυτό αρκεί απλά ένα ''χάδι'' για να ενεργοποιηθούν, υπακούν τέλεια, τεράστια διαφορά στην

απόκριση.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παιδιά έβγαλα σήμερα το εργοστασιακό πλαστικό της οθόνης γιατί είχε γίνει χάλια μετά

από 3 μήνες και διαπίστωσα ότι είναι ένα χοντρό πλαστικό το οποίο μπλοκάρει την ευαισθησία

των κουμπιών αφής.

Χωρίς αυτό αρκεί απλά ένα ''χάδι'' για να ενεργοποιηθούν, υπακούν τέλεια, τεράστια διαφορά στην

απόκριση.

Δεν ξερω κατα ποσο μπλοκαρει την αφη ,εγω εχω κι αλλη απο πανω ,αλλα καλυτερα μην το αφησεις χωρις μεμβρανη στην οθονη

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Δεν ξερω κατα ποσο μπλοκαρει την αφη ,εγω εχω κι αλλη απο πανω ,αλλα καλυτερα μην το αφησεις χωρις μεμβρανη στην οθονη

την μπλοκάρει σίγουρα, πως είναι δυνατόν να βελτιώνεται τόσο με ίδια rom; δεν άλλαξα τίποτα!

Έχω πάρει ήδη screen protector θα το βάλω αύριο πρωί :D

Πάντως, το κινητό τα σπάει, κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω, τέλειο σε όλα

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

την μπλοκάρει σίγουρα, πως είναι δυνατόν να βελτιώνεται τόσο με ίδια rom; δεν άλλαξα τίποτα!

Έχω πάρει ήδη screen protector θα το βάλω αύριο πρωί :D

Πάντως, το κινητό τα σπάει, κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω, τέλειο σε όλα

Κανε και το root που περιγραφετε στα προηγουμενα ποστς και θα δεις αλλο τηλεφωνο

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Κανε και το root που περιγραφετε στα προηγουμενα ποστς και θα δεις αλλο τηλεφωνο

Ξεκλείδωσα το bootloader εδώ και 2 μήνες, πετάει το τηλέφωνο με custom roms!

Ειδικά CM9.2 πολύ πολύ καλά, περιμένω την CM10 λένε ότι πάει σφαίρα αλλά δεν λειτουργεί η κάμερα...

Ξεκλείδωσα το bootloader εδώ και 2 μήνες, πετάει το τηλέφωνο με custom roms!

Ειδικά CM9.2 πολύ πολύ καλά, περιμένω την CM10 λένε ότι πάει σφαίρα αλλά δεν λειτουργεί η κάμερα...

Cm 9.2 ? Εγω εχω cm9.1 μπορεις να μου πεις απο που την κατεβασες?

Ωραιος zxr !

Μετα αν θελουμε να το κανουμε unroot φλασαρουμε με το flashtool το ftf της Ελληνικης ICS που εχει ανεβασει ο alex_oz στο ποστ #2014 και ολα μια χαρα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4196642#post4196642

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπεις σε τόση φασαρία. Με μια επιδιόρθωση με το SEUS καθάρισες.

οκ καταλαβα τι εκανα λαθος ,νομιζα οτι απο τις ρυθμισεις και backup&reset ενω πρεπει απο το μενου στο backup&restore ,τωρα πρεπει να ειναι οκ ,πως ομως μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε ?

Θα πρέπει να βλέπεις το εικονίδιο του SuperUser στις εφαρμογές σου.

Με κάλυψε ο alex

Στον bin4ry τα respect ε;; (που νομιζω ειναι Ελληνας)

Σε μενα που εφερα την ειδηση, τιποτα;; :p

Δουλευει τελικα;

Όλο παράπονα είσαι μικρέ! :p:p

Αν τωρα κανουμε αναβαθμηση το root παραμενει η θελει ξανα?

Κατά 99% θα θέλει ξανά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Xperia S