Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ομορφα κ ωραια το ξεσυνδεεις και το ανοιγεις :P

edit: Σε λοιπα φορουμ προβληματα εχουν οσοι δεν κανανε wipe πριν το flash.

Edited by jotoxic

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ομορφα κ ωραια το ξεσυνδεεις και το ανοιγεις :P

οκ, ελπιζω να το εκανα σωστα, γιατι με αυτα

22/012/2012 13:12:27 - INFO - For flashtool, Unknown Sources and Debugging must be checked in phone settings

22/012/2012 13:12:27 - INFO - Device connected in flash mode

ψιλοχε*****

Αλλα μαλλον το εκανα σωστά γιατι αργεί να ανοιξει

ουφ, σωστο ειναι ...:D:p

Thanks...:lol:

Παιδια εγω που το εχω στο service για αντικατασταση οθονης θα μου περασου αυτοι το παγωτο?! Θα το παραλαβω στην καλυτερη περιπτωση 28 Ιουνιου.

Παντως εγω εχω αναγραψει τα παντα σε χαρτι τους κωδικους και τα σχετικα μεσα απο τις πληροφοριες που αναγραφονται στη ρυθμισεις της συσκευης αλλα και στην μπαταρια οτι αναγραφει εκει τα παντα για να δω αν εχουν οντως αλλαξει την οθονη και αν εχουν πειραξει το λογισμικο της συσκευης.

Πειτε πρωτες εντυπωσεις τι σας αρεσε και τι οχι.:)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony Xperia S και έχω μερικές ερωτήσεις - απορίες σχετικά με αυτό το κινητό (έχω μείνει αιώνες πίσω στα κινητά οπότε οι απορίες μου είναι αρκετές και ελπίζω να μην σας κουράσουν).

Μπορώ να μπω στο internet μέσω ασύρματου δικτύου (πχ στο σπίτι μου) ακόμα και αν έχω κωδικό στο δίκτυο? Δηλαδή εννοώ μπορώ να μπω σε κλειδωμένο δίκτυο αν γνωρίζω τον κωδικό του και να σερφάρω η μπαίνει μόνο σε ελεύθερα δίκτυα?

Έχει κανένα ελάττωμα σαν κινητό? Πχ στο Xperia P από ότι έχω διαβάσει έχει κάποιο ελάττωμα με την μπαταρία του (αδειάζει πολύ γρήγορα).

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάω μεταφέρονται στον υπολογιστή?

Για να κάνω αναβάθμιση σε νεότερες εκδόσεις πρέπει να το πηγαίνω στο κατάστημα που το πήρα και να πληρώνω η μπορώ και μόνος μου μέσω κάποιον online tutorials που εξηγούν σε αρχάριους σαν εμένα πως γίνεται?

Ισχύει ότι υπάρχει ενσωματωμένο το android store και μπορώ να βρω δωρεάν εφαρμογές - παιχνίδια ή επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια για αυτό το κινητό?

Κολλάνε ιούς αυτά τα κινητά και αν ναι υπάρχουν antivirus που να κάνουν δουλειά ή άμα κολλήσω ιο πάει το κινητό?

Αυτά τα λίγα για αρχή και ελπίζω να μην σας ζάλισα.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Sony Xperia S και έχω μερικές ερωτήσεις - απορίες σχετικά με αυτό το κινητό (έχω μείνει αιώνες πίσω στα κινητά οπότε οι απορίες μου είναι αρκετές και ελπίζω να μην σας κουράσουν).

Μπορώ να μπω στο internet μέσω ασύρματου δικτύου (πχ στο σπίτι μου) ακόμα και αν έχω κωδικό στο δίκτυο? Δηλαδή εννοώ μπορώ να μπω σε κλειδωμένο δίκτυο αν γνωρίζω τον κωδικό του και να σερφάρω η μπαίνει μόνο σε ελεύθερα δίκτυα?

Έχει κανένα ελάττωμα σαν κινητό? Πχ στο Xperia P από ότι έχω διαβάσει έχει κάποιο ελάττωμα με την μπαταρία του (αδειάζει πολύ γρήγορα).

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάω μεταφέρονται στον υπολογιστή?

Για να κάνω αναβάθμιση σε νεότερες εκδόσεις πρέπει να το πηγαίνω στο κατάστημα που το πήρα και να πληρώνω η μπορώ και μόνος μου μέσω κάποιον online tutorials που εξηγούν σε αρχάριους σαν εμένα πως γίνεται?

Ισχύει ότι υπάρχει ενσωματωμένο το android store και μπορώ να βρω δωρεάν εφαρμογές - παιχνίδια ή επί πληρωμή εφαρμογές και παιχνίδια για αυτό το κινητό?

Κολλάνε ιούς αυτά τα κινητά και αν ναι υπάρχουν antivirus που να κάνουν δουλειά ή άμα κολλήσω ιο πάει το κινητό?

Αυτά τα λίγα για αρχή και ελπίζω να μην σας ζάλισα.

Καλησπέρα,για το WiFi μπαίνεις κανονικά είτε είναι ανοιχτό είτε κλειδωμένο(αρκεί να ξέρεις κωδικό).

Φυσικά κ μπαίνουν στο pc είτε με καλώδιο είτε με WiFi.

Έχει το play store από τη μάνα του κ κατεβάζεις εφαρμογές παιχνίδια free or paid.

Αν κατεβάζεις από το market της Google δε θα έχεις θέμα με ιούς,αν μπλέκεις με παράνομα ίσως να έχεις θέμα!

Αναβάθμιση μπορείς κ μόνος σου ή πας σε κάποιο κατάστημα κ στο κάνουν.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εγω που πηγα να φλασαρω μεσω flashtool μετα το βημα ending flash session εφαγα πορτα κ με κοκκινα γραμματα ERROR,ERROR FLASHING,ABORTING...:mad:
Poco X3 nfc 6/128

Εγω που πηγα να φλασαρω μεσω flashtool μετα το βημα ending flash session εφαγα πορτα κ με κοκκινα γραμματα ERROR,ERROR FLASHING,ABORTING...:mad:

Φιλε μου κατι λαθος κανεις, δες πιο πανω τα σχόλια μου

Βαλε ολο το log απο το flashtool..Κατι λαθος κανεις...

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

Ακόμα τίποτα. Γιατί έτσι ? ξέρει κανείς ? Αφού την έχουν δώσει γιατί δεν γίνεται η αναβάθμιση??
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ακόμα τίποτα. Γιατί έτσι ? ξέρει κανείς ? Αφού την έχουν δώσει γιατί δεν γίνεται η αναβάθμιση??
Δε τη δίνουν σε όλο τον κόσμο την ίδια μέρα. Εμείς μπορεί πχ να την πάρουμε μετά από μία βδομάδα.

Εγω πάντως επιλέγω να περιμένω να γίνει αυτόματα απο το PC companion για πιο σίγουρα....

Μια ερώτηση: πρέπει να παρω τα παντα backup? σβήνονται τα στοιχεία-επαφές κλπ. που έχω μέσα?

μολις πηρα στα χερια μου ενα xperia S...

το συνδεσα στο pc companion και μου βγαλε αναβαθμιση σε 6,0,Α,3,75

την εκανα αλλα βεβαια ειδα οτι εμεινε ακομα στην 2,3,7 :(:(

υπαρχει καποιος οδηγος για ροοτ?

1 απορια που παντα ειχα...τελικα το S εχει προστατευτικο οθονης κατω απο το αυτοκολλητο που ειχε με τα δαχτυλακια αφαιρωντας το,οταν το αγορασαμε ή οχι??:confused:
Poco X3 nfc 6/128

1 απορια που παντα ειχα...τελικα το S εχει προστατευτικο οθονης κατω απο το αυτοκολλητο που ειχε με τα δαχτυλακια αφαιρωντας το,οταν το αγορασαμε ή οχι??:confused:
Έχει, αν δεις προσεκτικά στις άκρες της οθόνης ξεχωρίζει.

Ευχαριστω..Αρα δεν ειναι απαραιτητο να βαλουμε κ απο πανω αλλο ετσι?

Όχι δεν χρειάζεται.

Φαινόμενο κιτριναλας και στο δικό μου όταν είναι σε θερμοκρασίες από 42-45 βαθμούς, παραπάνω δεν κατάφερα να το φτάσω. Είναι στο κάτω μέρος κάι το μέγεθος είναι όσο o πάτος ενός αναπτήρα bic μικρού.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σε fast capture απο lock screen ενεργοποιειται το flash σε εσας ? Σε χαμηλο φωτισμο παντα. Δε το ειχα δοκιμασει με GB, ειναι θεμα του ICS η προυπηρχε αυτο το "προβλημα". Δεν υπαρχει κ καποιο μενου για παιρετερω παραμετροποιηση απ'οσο κοιταξα. Εχω απορια για τη κιτρινιλα κ για αυτες τις θερμοκρασιες. Επειδη τις πρωτες μερες ειχα ζορισει το δικο μου με games, ειχα μαζοχικες τασεις να την εμφανισω και εγω τη κιτρινιλα αλλα δε τα καταφερα. Εσας λοιπον εμφανιστηκε κατόπιν συχνης χρησης σε αυτες τις θερμοκρασιες η μια και εξω, "τυχαια" ?

μολις πηρα στα χερια μου ενα xperia S...

το συνδεσα στο pc companion και μου βγαλε αναβαθμιση σε 6,0,Α,3,75

την εκανα αλλα βεβαια ειδα οτι εμεινε ακομα στην 2,3,7 :(:(

υπαρχει καποιος οδηγος για ροοτ?

Τσεκαρε εδω, αν δε σε καλυπτει μπορεις να κοιταξεις προς xda forums :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918423#post3918423

Ωστε δεν εχει δωθει ακομη η αναβαθμιση :/ Λογικα το πολυ την επομενη βδομαδα θα την εχετε, αλλιως ftf. Αν κ θα ηθελα κ το δικο μας ftf οταν κυκλοφορησει :)

Edited by jotoxic

Τ ο Ελληνικο ftf που θα μπορουσαμε να το βρουμε ή θα μπορουμε να περασουμε το Ελληνικο απο πανω οσοι εχουμε φλασαρει??Παρεπιπτοντως δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενος με την διαρκεια της μπαταριας μετα το φλασαρισμα σε παγωτο...Μπορω να πω οτι πριν διαρκουσε περισσοτερο :O
Poco X3 nfc 6/128

Τ ο Ελληνικο ftf που θα μπορουσαμε να το βρουμε ή θα μπορουμε να περασουμε το Ελληνικο απο πανω οσοι εχουμε φλασαρει??Παρεπιπτοντως δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενος με την διαρκεια της μπαταριας μετα το φλασαρισμα σε παγωτο...Μπορω να πω οτι πριν διαρκουσε περισσοτερο :O

Στην ουσια θα ξαναφλασαρουμε :P Καποιος καλος σαμαρειτης θα μας το δωσει (Δεν ειναι κ θεμα πυρηνικης φυσικης να το "δημιουργησεις-εξαγεις" ) :P Νομιζω πως η μονη διαφορα θα υπαρχει στα μνμ με τους 160 χαρακτηρες σε σχεση με τωρα, εκτος και αν δεν αλλαξει. Εγω το φορτιζω καθε βραδυ οποτε δε βλεπω καποια διαφορα, οτι εκανα κανω κ τωρα :)

edit: Διαφορετικα θα παω σε ενα sony service (οταν κυκλοφορησει) και θα τη παρω και θα την ανεβασω για φλασαρισμα :)

Edited by jotoxic

Έχει πάρει κανείς κάποιον αντάπτορα usb on the go; Αν έχετε πάρει από εδώ, που μπορώ να βρω; Να μην περιμένω από e-bay για κάτι τόσο μικρό. :D
Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Έχει πάρει κανείς κάποιον αντάπτορα usb on the go; Αν έχετε πάρει από εδώ, που μπορώ να βρω; Να μην περιμένω από e-bay για κάτι τόσο μικρό. :D
Εγώ από ebay πήρα...

Ναι φίλε μου από αυτό το κατάστημα και κάνει τη δουλειά του μια χαρά!

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=39645

Μια ερωτηση εβγσλε κιτρινιλα γνωστου μου. Υπαρχει καποις που το πηγε για αλλαγη κ το πηρε; ποσες μερες θελει;

Κανεις που να ξερει

• The title was changed to Sony Xperia S