Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

update μεσω ftf. Δεν εχω να σχολιασω τπτ , αλλα ειναι πραγαμτικα αλλο κινητο.

http://img571.imageshack.us/img571/7648/screenshot2012062121540.png

Uploaded with ImageShack.us

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατεβάστε την εφαρμογή iseeyou από το google play...Είναι ίσως η καλύτερη καινοτομία του galaxy sIII τώρα και στο S...

από θέμα ταχύτητας???

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ειναι πολυ ΜΑ ΠΟΛΥ πιο smooth σε browsing και τα παντα εκτελουνται εν ριπει οφθαλμου. Δε μπορω να το εξηγησω ειναι ακομα πιο γρηγορο !!!!

τραβα καμμια φωτο να μας πεις αν ειδες διαφορα στην ποιοτητα...

Λογω φωτισμου συνθηκων δεν αντιλαμβανομαι καποια διαφορα ως προς τη ποιοτητα. Η ταχυτητα ληψης τους ομως ειναι αισθητα βελτιωμενη σε σχεση με GB

Λογω φωτισμου συνθηκων δεν αντιλαμβανομαι καποια διαφορα ως προς τη ποιοτητα. Η ταχυτητα ληψης τους ομως ειναι αισθητα βελτιωμενη σε σχεση με GB

μας κάνεις ζημιααααααααααα,χαχαχαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειναι πολυ ΜΑ ΠΟΛΥ πιο smooth σε browsing και τα παντα εκτελουνται εν ριπει οφθαλμου. Δε μπορω να το εξηγησω ειναι ακομα πιο γρηγορο !!!!

το δικό μου δειχνει οτι σερνεται. ισως να καταβασει οτι εχει να κατεβασει απο αναβαθμίσεις, και τα σχετικά και στρωσει :p

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

μας κάνεις ζημιααααααααααα,χαχαχαχαχαχα

Τωρα αυτο τι ειναι, ειρωνια στο προηγουμενο ποστ μου που ρωτησα αν τυχον αναβαθμισαν κ την καμερα ή εξυπναδα??

Poco X3 nfc 6/128

Τωρα αυτο τι ειναι, ειρωνια στο προηγουμενο ποστ μου που ρωτησα αν τυχον αναβαθμισαν κ την καμερα ή εξυπναδα??

με GB https://docs.google.com/file/d/0ByWECxQhg5GIUWlJenNfbU1yWEU/edit

με ICS https://docs.google.com/file/d/0ByWECxQhg5GIczBXSzJFZDJTclk/edit

Λαμπα δεν αλλαξα στο δωματιο :P και οι 2 ειναι με auto scan sta 12mp 4;3

Ευχαριστω ρε φιλε αλλα το σχολιο πηγαινε σε αλλον οχι σε σενα....Εχω κανει κ παραθεση
Poco X3 nfc 6/128

Ευχαριστω ρε φιλε αλλα το σχολιο πηγαινε σε αλλον οχι σε σενα....Εχω κανει κ παραθεση

πρώτον δεν απευθυνόμουν σε σένα και δεύτερον δεν είναι δυνατόν να σε ειρωνευόμουν, γιατί άλλωστε? το είπα έτσι γιατί το παιδί το έχει πάρει το παγωτό και πολλοί από εμάς ''όπως και εσύ'' περιμένουμε πως και πως! γιαυτό το είπα, μην αρπάζεσαι με την πρώτη και ας έβλεπες ότι δεν έκανα σχόλιο σε δικό σου σχόλιο, έχω κάνει και παράθεση και πάλι δεν έκανα ειρωνικά σχόλια! συγνώμη αν κατάλαβες λάθος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@nikaki i know :P Απο sleep σε capture ειναι 1 τικ πιο γρηγορο αποτι πριν.

@nondaz στην αρχη σερνοταν και εμενα μεχρι να τελειωσουν κατεβασματα κ λοιπα restore.

Αν καποιος εχει σκοπο να κανει το update μεσω ftf να ξερει οτι ολα τρεχουν ρολοι, πληκτρολογια κλπ

@nikaki i know :P Απο sleep σε capture ειναι 1 τικ πιο γρηγορο αποτι πριν.

@nondaz στην αρχη σερνοταν και εμενα μεχρι να τελειωσουν κατεβασματα κ λοιπα restore.

Αν καποιος εχει σκοπο να κανει το update μεσω ftf να ξερει οτι ολα τρεχουν ρολοι, πληκτρολογια κλπ

Να κάνουμε μια σημαντική σημείωση που ισως ενδιαφέρει αρκετούς.

Τα sms ΔΕΝ υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες με την ftf που κυκλοφορεί στο ιντερνετ (LT26_6.1.A.0.452_Generic_CH_1257-3740_.ftf) για αναβαθμιση με flashtool

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Το βίντεο κάτι o ήχος πως είναι κάνει τίποτα σπασίματα?

Μπήκε και karnel 3xxx!

είναι κάι το δικό μου στη λίστα 1257-5063 άλλα δεν έχει έρθει ακόμα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γεια σας και απο μενα ro.product.name=LT26i_1257-4626

Ενω στο πισω γραφει -5026, αν θυμάμαι καλα, δεν μπορω να κατάλαβω την διαφορα, και τον λόγο.

Επίσης όσοι έκαναν με flashtool update, τα εχασαν όλα απο το κιν?

Μην ανεβάζετε ss, μας χαλατε το παγωτο μας!!!!:-D

Α ναι και αυτη τη φορα δεν ειναι μουφα το παγωτο οπως τις αλλες φορες, που το εβαζαν στο ψυγειο, τωρα το τρώμε !!!!:-D

Εμένα και στο καπάκι και στο service menu μου βγάζει το ίδιο αλλά αναβάθμιση δεν βλέπω. Γιατί άραγε?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλημερα,

πες μας τα βήματα που εκανες και απο που τα κατεβασες?

Εμένα και στο καπάκι και στο service menu μου βγάζει το ίδιο αλλά αναβάθμιση δεν βλέπω. Γιατί άραγε?

και μενα το ιδιο, και θα το κανω με ftf, απο 'τι καταλαβαινω

Καλημερα,

πες μας τα βήματα που εκανες και απο που τα κατεβασες?

Κατεβαζεις το flashtool απο εδω : http://androxyde.github.com/Flashtool/

Κατεβαζεις πρωτα το full install version 0.8.0.0 και μετα το update 0.8.6.0

Μετα κατεβαζεις το ftf απο εδω : http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSE+Xperia+S+%28LT26i%29%2FSTOCK+ROMS%2FICS

Το αποσυμπιεζεις στον φακελο flashtool/firmwares

Μετα τρεχεις το flashtool πατας το πρωτο εικονιδιο που ειναι σαν κεραυνος και στο μενου που ανοιγει πατας flashmode, μετα διαλεγεις το ftf αρχειο και με το κινητο κλειστο κρατας το κουμπι τις εντασεις πατημενο κατω και το συνδεεις στο usb..

Οταν θα επιλεξεις το ftf αρχειο στα δεξια εχει επιλογη wipe data αν ειναι μαρκαρισμενη θα στα σβησει ολα και θα κανει καθαρη εγκατασταση..

Αυτα.. :D

Edited by redsky

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

Κατεβαζεις το flashtool απο εδω : http://androxyde.github.com/Flashtool/

Κατεβαζεις πρωτα το full install version 0.8.0.0 και μετα το update 0.8.6.0

Μετα κατεβαζεις το ftf απο εδω : http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSE+Xperia+S+%28LT26i%29%2FSTOCK+ROMS%2FICS

Το αποσυμπιεζεις στον φακελο flashtool/firmwares

Μετα τρεχεις το flashtool πατας το πρωτο εικονιδιο που ειναι σαν κεραυνος και στο μενου που ανοιγει πατας flashmode, μετα διαλεγεις το ftf αρχειο και με το κινητο κλειστο κρατας το κουμπι τις εντασεις πατημενο κατω και το συνδεεις στο usb..

Οταν θα επιλεξεις το ftf αρχειο στα δεξια εχει επιλογη wipe data αν ειναι μαρκαρισμενη θα στα σβησει ολα και θα κανει καθαρη εγκατασταση..

Αυτα.. :D

Thanks man, θα το κανω ετσι γιατι αν περιμενω απο την Sony, καηκαμε, θα περιμενουμε αλλου 6 μηνες...:lol:

Στο σημείο " Μετα τρεχεις το flashtool πατας το πρωτο εικονιδιο που ειναι σαν κεραυνος και στο μενου που ανοιγει πατας flashmode, μετα διαλεγεις το ftf αρχειο και με το κινητο κλειστο κρατας το κουμπι τις εντασεις πατημενο κατω και το συνδεεις στο usb.."

εχω μια απορεία.

Αφου πατησω το κουμπί της εντασης κατω και το συνδεω με το usb, στο flashtool παταω οκ? ή δεν κάνω τίποτα?

Edited by bpapad81

Ψάχνοντας το επίσημο announcement της Sony βρήκα αυτό το video που δίνει τα βήματα για την αναβάθμιση. Μπορεί να σου είναι χρήσιμο

Πιο πολύ έψαχνα την περιγραφή των νέων features γιατί βαριόμουν να δω το video του release. Για όποιον τα θέλει here you are:

First off, we’re excited to introduce a completely new way to experience your media – your music, images, videos, movies and films – with our new “WALKMAN”, “Album” and “Movies” applications:

• The “WALKMAN” application blends the best of signature Sony audio technology with social features; to discover the music your friends like and share personal favorites. Facebook integration gives you a visual way to interact with content – accessing album art, artist images and information, directly from Gracenote®
  • The “Album” application brings new intuitive ways to sort and browse high quality photos and videos in blazing speed, as well as providing instant viewing, commenting and sharing of photos on Facebook and other online albums, leveraging the great camera capabilities of Xperia S
  • The “Movies” application streamlines the playback and viewing of movies in high quality audio and video, whilst using intelligent database search to grab movie posters and information for a richer experience

And now for the software upgrade to Android version 4.0.4 Ice Cream Sandwich– some of the cool features you can look forward to are:

• Lock screen with improved functionality
  • Resizable widgets (improved personalization)
  • Improved control of your mobile data consumption
  • Recent Apps button for clear overview of your applications

Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα…

Αφου πατησω το κουμπί της εντασης κατω και το συνδεω με το usb, στο flashtool παταω οκ? ή δεν κάνω τίποτα?

Τιποτα, ξεκιναει το flashing κ απλα περιμενεις να τελειωσει.

Ενα ακομη mirror για τη rom https://docs.google.com/uc?id=0B189Uykq0wt6VE9wRlpZX0pyLVk&export=download

Ψάχνοντας το επίσημο announcement της Sony βρήκα αυτό το video που δίνει τα βήματα για την αναβάθμιση. Μπορεί να σου είναι χρήσιμο

Πιο πολύ έψαχνα την περιγραφή των νέων features γιατί βαριόμουν να δω το video του release. Για όποιον τα θέλει here you are:

Η SI μου ηταν στη λιστα, απλα δεν εκανε αναβαθμιση για αυτο κ προχωρησα σε ftf. seus,pc companion k web το βγαζανε ενημερωμενο :/ Αν εγινε update σε καποιον ας το ποσταρει :)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Τιποτα, ξεκιναει το flashing κ απλα περιμενεις να τελειωσει.

Ενα ακομη mirror για τη rom https://docs.google.com/uc?id=0B189Uykq0wt6VE9wRlpZX0pyLVk&export=download

Δεν ξεκινησε όμως !!!

Δεν εκανα κατι λάθος.

1.κατεβασα τα flash tools, πρωτα ετρεξα το 8, μετα το 8.6

2.Εβαλα στο φακελο firmware το ftf.

3. ετρεξα το flashtool, επελεξα το ftf,

4.εκλεισα το κιν, πριν το ανοιξω πατησα το volume down και το συνδεσα με το usb.

5. Περιμενα, αλλα τπτ.

Ειναι λάθος κάποιο βήμα?

Επισης το 2ο link, φαινεται για LT26, και εγω έχω το LT26i, μαλλον ειναι το ίδιο ε?

Σορρυ για το πρίξημο

yep. Στη συσκευη εχεις επιλεξει το usb debuging ? Αν καταλαβα καλα παγωνει στο σημειο που σου δινει οδηγια να συνδεσεις το κινητο

ειναι ενεργοποιημένο, όπως και οι ψευδείς τοποθεσείες.

Για μισο.. ανοιγω το flashtool, και πατάω πρωτα flash και μετά συνδέω το κινητό με το volum down? ή

ανοιγω το flashtool, συνδέω το κινητό με το volum down και μετά παταω flash?

edit:

οκ το βρηκα ειναι το 2ο που λεω, κανει updating.

επιστρεφω...

Μου έβγαλε αυτα:

22/003/2012 13:03:44 - INFO - <- This level is successfully initialized

22/003/2012 13:03:44 - INFO - Flashtool Version 0.8.6.0 built on 2012-06-13 08:08:54

22/003/2012 13:03:44 - INFO - You can drag and drop ftf files here to start flashing them

22/003/2012 13:03:50 - INFO - Device disconnected

22/007/2012 13:07:56 - INFO - Device connected in flash mode

22/008/2012 13:08:23 - INFO - Selected LT26_6.1.A.0.452_Generic_CH_1257-3740_.ftf

22/008/2012 13:08:23 - INFO - Preparing files for flashing

22/008/2012 13:08:42 - INFO - Device disconnected

22/008/2012 13:08:46 - INFO - Device connected with USB debugging off

22/008/2012 13:08:46 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode

22/009/2012 13:09:20 - INFO - Please connect your device into flashmode.

22/009/2012 13:09:33 - INFO - Device disconnected

22/009/2012 13:09:59 - INFO - Device connected in flash mode

22/009/2012 13:09:59 - INFO - Opening device for R/W

22/010/2012 13:10:00 - INFO - Reading device information

22/010/2012 13:10:00 - INFO - Phone ready for flashmode operations.

22/010/2012 13:10:00 - INFO - Start Flashing

22/010/2012 13:10:00 - INFO - Flashing loader

22/010/2012 13:10:02 - INFO - Loader : S1_Root_de72 - Version : R5C004 / Bootloader status : ROOTABLE

22/010/2012 13:10:02 - INFO - Disabling final data verification check

22/010/2012 13:10:02 - INFO - Flashing partition-image.sin

22/010/2012 13:10:05 - INFO - Flashing kernel.sin

22/010/2012 13:10:09 - INFO - Flashing fotakernel.sin

22/010/2012 13:10:13 - INFO - Flashing amss_fs_2.sin

22/010/2012 13:10:16 - INFO - Flashing amss_fs_1.sin

22/010/2012 13:10:17 - INFO - Flashing amss_fsg.sin

22/010/2012 13:10:19 - INFO - Flashing apps_log.sin

22/010/2012 13:10:22 - INFO - Flashing system.sin

22/012/2012 13:12:14 - INFO - Flashing userdata.sin

22/012/2012 13:12:23 - INFO - Flashing cache.sin

22/012/2012 13:12:27 - INFO - Ending flash session

22/012/2012 13:12:27 - INFO - Flashing finished.

22/012/2012 13:12:27 - INFO - Please wait. Phone will reboot

22/012/2012 13:12:27 - INFO - For flashtool, Unknown Sources and Debugging must be checked in phone settings

22/012/2012 13:12:27 - INFO - Device connected in flash mode

Τι κανω?

Edited by bpapad81

• The title was changed to Sony Xperia S