nikosdov Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Πως μπορώ να βάλω αρχεία MS Office στο iPad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Κάποια ασυμβατότητα θα είναι. Μη δίνεις σημασία. Και προσωπική μου άποψη, μόνο 2 browsers αξίζουν. Ο σαφάρι (κατά κύριο λόγο) και ο chrome, μόνο για λόγους συγχρονισμού των σελιδοδεικτών με τον επιτραπέζιο chrome. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Πως μπορώ να βάλω αρχεία MS Office στο iPad? Μέσω κάποιας εφαρμογής. Κυκλοφορούν πολλές. Εγώ χρησημοποιώ το smart office 2. Βγαίνει πολλές φορές δωρεάν αν θέλεις περίμενε γιατί αξήζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Έχω την εντύπωση οτι το έχω,αλλά απ'τον υπολογιστή μου πως θα τα ρίξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Παιδιά καλησπέρα.Πως μπορώ να βάλω αρχεία MS Office στο iPad? Δοκίμασε κι αυτήν την εφαρμογή, το Files App: https://itunes.apple.com/app/id595075818 http://www.getfilesapp.com/ Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Έχω την εντύπωση οτι το έχω,αλλά απ'τον υπολογιστή μου πως θα τα ρίξω? Mέσω itunes. Θα πας στην καρτέλα εφαρμογές και κάτω κάτω θα δείς που λέει "κοινή χρήση αρχείων" και σου έχει τις εφαρμογές που μπορούν να κάνουν κοινή χρήση αρχείων. Εκεί θα βρείς και την εφαρμογή office που έχεις και θα ρίξεις μέσα τα αρχεία που θέλεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Mέσω itunes. Θα πας στην καρτέλα εφαρμογές και κάτω κάτω θα δείς που λέει "κοινή χρήση αρχείων" και σου έχει τις εφαρμογές που μπορούν να κάνουν κοινή χρήση αρχείων. Εκεί θα βρείς και την εφαρμογή office που έχεις και θα ρίξεις μέσα τα αρχεία που θέλεις. Τόσα χρόνια με το 3GS και ούτε το είχα δεί.Εισαι πρώτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Τόσα χρόνια με το 3GS και ούτε το είχα δεί.Εισαι πρώτος. Να σαι καλα.:) Αυτος ειναι ο κανονικος τροπος. Προσωπικα ομως, όα μου τα αρχεια τα εχω στο dropbox και απο εκει τα ανεβοκατεβαζω στο ipad. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Να σαι καλα.:) Αυτος ειναι ο κανονικος τροπος. Προσωπικα ομως, όα μου τα αρχεια τα εχω στο dropbox και απο εκει τα ανεβοκατεβαζω στο ipad. Tα έχεις εμπιστοσύνη αυτού του είδους σελίδες αποθήκευσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Tα έχεις εμπιστοσύνη αυτού του είδους σελίδες αποθήκευσης? Το χρησιμοποιω χρονια το dropbox. Ειναι πολυ διαδεδομενο, ναι το εμπιστευομαι:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Χαιρετω. Αμα θελω να ακουσω κανα σταθμο Web jazz radio,τι player πρεπει να εχω;Γιατι σε καποιο σταθμο που προσπαθησα,μου ζηταγε flash player,που δεν εχει το iPad. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Χαιρετω. Αμα θελω να ακουσω κανα σταθμο Web jazz radio,τι player πρεπει να εχω;Γιατι σε καποιο σταθμο που προσπαθησα,μου ζηταγε flash player,που δεν εχει το iPad. Μερικοι σταθμοι, μπορει να χρειαζονται φλας πλειερ. Αλλα θα σου προτεινα να δοκιμασεις την εφαρμογη tune in radio απο το μαρκετ. Υπαρχει και δωρεαν εκδοση. Εχει παρα πολλους σταθμους ανα τον κοσμο (και Ελλαδα). Και μπορεις να αναζητησεις με βαση το ειδος της μουσικης, τη δεκαετια κλπ κλπ. Αγαπημενη εφαρμογη! Μακαρι να υπηρχε και για τα windows στο pc μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 αρκετες φορες με πεταει εξω απο τον safari.συμβαινει και σε αλλους αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 αρκετες φορες με πεταει εξω απο τον safari.συμβαινει και σε αλλους αυτο? Τι εκδοση εχεις? αυτα συνεβαιναν συχνα με την 5 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Τι εκδοση εχεις? αυτα συνεβαιναν συχνα με την 5 Εμενα συμβαινει και στην 6,0,1 που εχει και οχι μονο με τον σαφαρι αλλα και με αλλες εφαρμογες. Λες αν του περασω την 6,1, και για jb, να περιοριστει το προβλημα ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Μερικοι σταθμοι, μπορει να χρειαζονται φλας πλειερ. Αλλα θα σου προτεινα να δοκιμασεις την εφαρμογη tune in radio απο το μαρκετ. Υπαρχει και δωρεαν εκδοση. Εχει παρα πολλους σταθμους ανα τον κοσμο (και Ελλαδα). Και μπορεις να αναζητησεις με βαση το ειδος της μουσικης, τη δεκαετια κλπ κλπ. Αγαπημενη εφαρμογη! Μακαρι να υπηρχε και για τα windows στο pc μου. Σ'ευχαριστω πολυ.Το κατεβασα και δουλευει μια χαρα. Τωρα ακουω Τσαρλυ Παρκερ.Μπομπα.:p Edit. Θα ξαναβαλω το προβλημα που με βασανιζει οταν γραφω με το 4. Ενω εχω σβυσει τις αυτοματες διορθωσεις κλπ,μου πεταει συνεχεια το γραμμα μ συνηθως,αλλα μερικες φορες και το ν,οταν παταω το space,ωστε τελικα να κολλαει η επομενη λεξη και να κανει τραινακι. Και πολλες φορες,δεν παταει το γραμμα π.Δηλαδη εγω το παταω,αλλα αυτο,αγρον αγοραζει. Τι να κανω; Σε δυο σερβις που πηγα,μου ειπαν οτι το μηχανημα ειναι ΟΚ,εσεις,τι λετε; Edited March 6, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Τι εκδοση εχεις? αυτα συνεβαιναν συχνα με την 5ειχα την 5.τωρα εκανα αναβαθμιση,ελπιζω να μου μου ξανακανει τετοια...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ειχα την 5.τωρα εκανα αναβαθμιση,ελπιζω να μου μου ξανακανει τετοια...:) Εχει πολυ καιρο να μου σκασει καποια εφαρμογη, σαφαρι δεν χρησιμοποιω, μονο chrome. Ελπιζω να μην εχεις προβληματα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω τo ipad4 wifi, αν το πάρω από skrutz λόγω τιμής θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν είναι παραεισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 ειχα την 5.τωρα εκανα αναβαθμιση,ελπιζω να μου μου ξανακανει τετοια...:) Η δική μου εμπειρία μέχρι τώρα, είναι η εξής. Με το iOS 6.0.1 η μόνη εφαρμογή που τερμάτιζε απρόσμενα ήταν ο Safari όταν έκανα log-in στο Blackboard. Με την αναβάθμιση στο iOS 6.1, 6.1.1 και 6.1.2, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Αντιθέτως, η εφαρμογή του Facebook μετά την αναβάθμισή της στην έκδοση 5.5 είναι τραγική. Φυσικά ευθύνεται η ίδια η εφαρμογή, και όχι το λειτουργικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 επειδη δεν εχω πολυ καιρο το ipad ηθελα να ρωτησω αν εκτος απο την εφαρμογη facebook που μπορουμε να ειμαστε online,οταν μπαινω facebook απο safari ,υπαρχει η δυνατοτητα να φραφω και να δεχομαι online μηνυματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καλημέρα παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω τo ipad4 wifi, αν το πάρω από skrutz λόγω τιμής θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση αν είναι παραεισαγωγης? Ξέρει κανείς παιδιά?!? Μου είπαν οτι είναι ευρωπαϊκής ένωσης και την εγγύηση την καλύπτει η info quest! Μπορεί να χω κάποιο άλλο θέμα?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Να σαι καλα.:) Αυτος ειναι ο κανονικος τροπος. Προσωπικα ομως, όα μου τα αρχεια τα εχω στο dropbox και απο εκει τα ανεβοκατεβαζω στο ipad. Αυτο γινεται μεσα απο την εκαστοτε εφαρμογη (πχ PDF pro, comic zeal) ή απο την εφαρμογη του dropbox; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ανάλογα την εφαρμογή. Κάποιες παρέχουν σύνδεση με cloud υπηρεσίες, κάποιες όχι. Για παράδειγμα, εγώ χρησιμοποιώ για διαχείριση αρχείων την εφαρμογή Documents by Readdle, η οποία διαθέτει τη δυνατότητα σύνδεσης με τις εξής cloud υπηρεσίες: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Ανάλογα την εφαρμογή. Κάποιες παρέχουν σύνδεση με cloud υπηρεσίες, κάποιες όχι. Έπρεπε να το είχα σκεφτει. Σε ευχαριστώ για την απάντηση edit: απ'ότι καταλαβαίνω, χρησιμοποιείς το documents by readdle ως file manager, κατεβάζοντας τα αρχεία που θέλεις κάθε φορά να χρησιμοποιήσεις σε κάποια άλλη εφαρμογή, σωστά; έξυπνη ιδέα και δε το είχα σκεφτεί πρέπει να παραδεχτώ! Edited March 14, 2013 by alexandr0s Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts