konv Δημοσιεύτηκε May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2004 Παιδιά ξέρετε κανένα προγραμματάκι (αν υπάρχει) που να μετατρέπει αρχεία mp3 σε midi ; Θα ήθελα να τα στείλω σε κινητο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 kati tetoio psaxnw ki egw... Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Εχω κατεβασει ενα προγραμματακι το οποιο λεγεται mp3 to midi.Δεν το εχω δοκιμασει αλλα αμα θελετε δωστε emails να σας το στειλω. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Υπάρχει και το Amazing Midi (v1.70). Ένα freeware προγραμματάκι που μπορείτε να κατεβάσετε από την διεύθυνση: http://www.tucows.com/preview/327319.html Όπου υποστηρίζει αρχεία wav PCM, 16-bit, 22.050kHz ή 44.100kHz, mono ή stereo Standard MIDI Files, σε Format 0 και είναι μόνο 744 KB το οποίο όμως παράγει πολές νότες από αρμονικούς, (για τους μη σχετικούς με ακουστική μπορεί να παίζει μία νότα La και να παράξει και την La μία οκτάβα παραπάνω ή την Mi μία οκτάβα και μία πέμπτη παραπάνω, δηλαδή την διπλάσια και τριπλάσια συχνότητα...) Σίγουρα θα με ενδιέφερε να μάθω για αυτό το πρόγραμμα το οποίο αναφέρει ο asymvivastos. Θα σου στείλω το mail μου με προσωπικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Δε γίνεται αυτό που ζητάτε παιδιά. Και τα προγράμματα που υποτίθεται το κάνουν αυτό, παράγουν ΑΘΛΙΑ αποτελέσματα. Πρέπει να είναι πολύ απλό το κομμάτι για να καταφέρει το πρόγραμμα να βγάλει ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Φίλε gkr41 έχεις δίκιο, αυτές οι προσπάθειες θα έχουν πάντα προβλήματα. Όμως το θέμα δεν είναι τελικά κατά πόσο είναι δυνατόν να γίνει αυτό, αλλά κατά πόσο θα μπορούσες να μειώσεις τον χρόνο του να "βγάλεις" ένα μουσικό κομμάτι, να το γράψεις στο Finale, Sibelius ή Encore, να το σώσεις σε ένα αρχείο midi για να το περάσεις έπειτα στο κινητό σου, σε κάποιον sequenser ή να το κάνεις ό,τι άλλο. Αν για μία απλή μονοφωνική μελωδία ή πολυφωνική από ένα όργανο (πιάνο π.χ.) μπορεί να γίνει αρκετά καλά αυτό, ώστε να μήν χρειάζεται να διορθώνω για μια ώρα αυτό το midi κομμάτι για το οποίο η παραπάνω αναφερθείσα διαδικασία θα μου έπερνε τόσο επίσης, τότε προσωπικά είμαι ευχαριστημένος, γιατί κάνω την ζωή μου ευκολότερη. Δείχνεις να έχεις προσπαθήσει στο παρελθόν όμως. Δεν μοιράζεσαι μαζί μας τις εμπειρίες σου στο θέμα, να αποκτήσουμε και εμείς κάποια εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Το εστειλα στα 2 παιδια που μου το ζητησαν.Ας μας πους τις εντυπωσεις τους και τι αποτελεσμα ειχε. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 2 προγράμματα δοκίμασα (δε θυμάμαι πια) κάποτε, έβγαλαν τραγικά αποτελέσματα, τα έκανα unistall και δεν ξανασχολήθηκα. :p Πάντως αν θες να γλιτώσεις όλη τη διαδικασία που λες και για τελείως απλές μελωδίες, δεν είναι άσχημη λύση. Από την άλλη μπορείς να ψάξεις στο internet, να το βρεις έτοιμο το κομμάτι που θες σε midi :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (18 Μάι. 2004 , 13:33) Από την άλλη μπορείς να ψάξεις στο internet, να το βρεις έτοιμο το κομμάτι που θες σε midi :p Ακριβως για αυτο το λογο παρολο που εχω το προγραμμα δεν το εχω εγκαταστησει.Αφου οποιο θελω το βρισκω κατευθεια σε *.midi format. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. July 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2004 mesw kazaa? kai pws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts