tsinos_07 Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2012 καλησπερα απο εμενα.προσφατα απεκτησα ενα προβλημα με την μπαταρια μου.κ προφανως χρειαζομαι καινουρια. εχω ενα λαπτοπ Acer aspire 5738.ξερετε σε ποιες τιμες κυμαινονται οι τιμες για μια μπαταρια τετοιου μοντελου λαπτοπ; επεισης που μπορω να βρω μια ; εψαξα σε γνωστες μεγαλες αλυσιδες καταστηματων,μεσω ιντερνετ βεβαια και δεν βρηκα αυτο που ψαχνω. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 (edited) Και εγώ έψαχνα μπαταρία για το δικό μου acer (νετμπουκ) και όσες βρήκα εδώ ήταν γύρω στα 80 ευρώ, δεν άξιζε τον κόπο δηλαδή. Τελικά βρήκα στο ebay (6 κελιών) στα 8 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά !!! H δική σου βγαίνει λίγο ακριβότερη. Edited March 1, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsinos_07 Δημ. March 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 οντως αυτο καταλαβα και εγω σημερα με τις τιμες που ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts