tfa Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δεν είχα χρόνο σήμερα να ασχοληθώ με τη ρομ, είμαι με stock jb αυτή τη στιγμή. Σκεφτόμουν πριν ξαναβάλω την enigma να ξεκλειδώσω τον bootloader, μπορεί να μου πει κάποιος τι θα κερδίσω περίπου όσον αφορά την αυτονομία ποσοστιαία ? Αν δηλαδή τώρα αντέχει με Χ χρήση 24 ώρες πόσο θα αντέχει μετά το ξεκλείδωμα με την ίδια χρήση ? Ακριβώς την ίδια. Το ξεκλείδωμα του bootloader δεν επηρεάζει την αυτονομία της μπαταρίας. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ακριβώς την ίδια. Το ξεκλείδωμα του bootloader δεν επηρεάζει την αυτονομία της μπαταρίας. Οπότε πιο το νόημα να το ξεκλειδώσει κανείς ? Μόνο και μόνο για cyanogen κτλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ni63 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Τελικά το αρχείο της enigma 6.5 είναι κατεστραμμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Οπότε πιο το νόημα να το ξεκλειδώσει κανείς ? Μόνο και μόνο για cyanogen κτλ ? Ότι μπορείς να βάλεις ότι kernel θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Έχω κατεβάσει την enigma 6.5 4-5 φορές, και μόλις πάω να την περάσω στο τηλέφωνο βλέπω το εξής μήνυμα : δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του στοιχείου - η συσκευή έχει σταματήσει να αποκρίνεται ή έχει αποσυνδεθεί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε άλλο αρχείο, υπάρχει λύση ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Έχω κατεβάσει την enigma 6.5 4-5 φορές, και μόλις πάω να την περάσω στο τηλέφωνο βλέπω το εξής μήνυμα : δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του στοιχείου - η συσκευή έχει σταματήσει να αποκρίνεται ή έχει αποσυνδεθεί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε άλλο αρχείο, υπάρχει λύση ?? Το μηνυμα σου λεει οτι η συσκευη εχει το προβλημμα.....οχι το αρχειο ;) Κανε μια αλλαγη στις θυρες στον υπολογιστη σου.... Μην προσπαθησεις να το περασεις μεσω PC-COMPANION (σε περιπτωση που περνας ηχους και φωτο με τον ιδιο τροπο....) Σιγουρεψου οτι δεν αποσυνδεεται η συσκευη την ωρα που γινεται ο διαμοιρασμος του αρχειου..... Αν το περνας μεσω wifi δες μηπως απενεργοποιειται το wifi οταν σβηνει η οθομη του κινητου.... Προς το παρων αυτα σκεφτομαι.....Ελπιζω να σε βοηθησουν σε κατι..... Νικολα το κατεβασα και εγω το αρχειο και θα ασχοληθω να το περασω την Κυριακη.... Παρολο που σαν πρωτη συσκευη εχω αλλη πλεον θα δοκιμασω το update και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.....οπως παντα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Το μηνυμα σου λεει οτι η συσκευη εχει το προβλημμα.....οχι το αρχειο ;) Κανε μια αλλαγη στις θυρες στον υπολογιστη σου.... Μην προσπαθησεις να το περασεις μεσω PC-COMPANION (σε περιπτωση που περνας ηχους και φωτο με τον ιδιο τροπο....) Σιγουρεψου οτι δεν αποσυνδεεται η συσκευη την ωρα που γινεται ο διαμοιρασμος του αρχειου..... Αν το περνας μεσω wifi δες μηπως απενεργοποιειται το wifi οταν σβηνει η οθομη του κινητου.... Προς το παρων αυτα σκεφτομαι.....Ελπιζω να σε βοηθησουν σε κατι..... Νικολα το κατεβασα και εγω το αρχειο και θα ασχοληθω να το περασω την Κυριακη.... Παρολο που σαν πρωτη συσκευη εχω αλλη πλεον θα δοκιμασω το update και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα.....οπως παντα ;) Όλες οι παλιότερες enigma καθώς και άλλες ρομ περνάνε μια χαρά, δεν φταίει το κινητό, κάτι παίζει με το αρχείο, μάλλον θα δοκιμάσω πάλι την 6.2 -δεν θυμάμαι αν δούλευε το Gps σε αυτή αλλά γενικά ήταν πολύ καλή- και βέβαια τελική λύση η ics.. Σου είναι εύκολο να δοκιμάσεις να την περάσεις στο δικό σου ? Είμαι περίεργος να δω αν συμβαίνει μόνο σε μένα Edited May 16, 2014 by theok7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Το αρχειο ειχε διαφορετικο checksum.Παρ'όλα αυτα το ανεβασα σε mediafire για πιο γρηγορο κατεβασμα. http://www.mediafire.com/download/obw5aj2cx0u888j/Enigma_6.5.zip Edited May 16, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το αρχειο ειχε διαφορετικο checksum.Παρ'όλα αυτα το ανεβασα σε mediafire για πιο γρηγορο κατεβασμα. http://www.mediafire.com/download/obw5aj2cx0u888j/Enigma_6.5.zip Όλα καλά Νικόλα, περαστηκε κανονικά στο τηλέφωνο, αύριο θα την εγκαταστήσω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Εγκατέστησα σήμερα την enigma 6.5 και το gps εξακολουθεί να βρίσκει δορυφόρους αλλά αργεί να κλειδώσει, θα τη δοκιμάσω περαιτέρω και θα σας πω εντυπώσεις Edited May 18, 2014 by theok7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Εγκατέστησα σήμερα την enigma 6.5 και το gps εξακολουθεί να βρίσκει δορυφόρους αλλά ΔΕΝ κλειδώνει, άρα μόνη λύση η επιστροφή σε ics.. Επειδή μόνο με πειραματισμούς θα βρούμε λύση, θέλεις να δοκιμάσεις να αντικαταστήσεις το gps.config file με αυτό που παραθέτω για να δούμε τι αποτέλεσμα βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Εγκατέστησα σήμερα την enigma 6.5 και το gps εξακολουθεί να βρίσκει δορυφόρους αλλά αργεί να κλειδώσει, θα τη δοκιμάσω περαιτέρω και θα σας πω εντυπώσεις Επειδη ειναι σαν να ανοιγεις το gps πρωτη φορα,θα κλειδωσει γυρω στα 3 λεπτα τους δορυφορους. Απο την δευτερη φορα και μετα θα εχεις κλειδωμα μεσα σε 20 δευτερολεπτα λογικα. Δοκιμασε το. Edited May 18, 2014 by nicolasdr διορθωση ωρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Επειδη ειναι σαν να ανοιγεις το gps πρωτη φορα,θα κλειδωσει γυρω στα 10 λεπτα τους δορυφορους. Απο την δευτερη φορα και μετα θα εχεις κλειδωμα μεσα σε 20 δευτερολεπτα λογικα. Δοκιμασε το. Όντως μετά το αρχικό κλείδωμα -ακριβώς μετά την εγκατάσταση της ρομ- που αργεί είναι μια χαρά. Έκανα πολλά reboot για να σιγουρευτώ ότι είναι οκ. Μετά από κάθε reboot θέλει 2-3 λεπτά περίπου, τις επόμενες κλειδώνει σχεδόν αμέσως. Κατά τα άλλα ρομ είναι πολύ καλή και από ότι είδα έχει τις εφαρμογές από το z2. Το μόνο που μένει είναι να δούμε πως τα πάει με τις κλήσεις μετά από λίγο καιρό, αν είναι σαν την z1 ρομ στις κλήσεις, θα είναι αψογη!! Σε ευχαριστούμε πολύ Νικόλα :-) Edit: δυστυχώς δεν κλειδώνει πάντα το gps, ήθελα να το χρησηποιησω στο τρέξιμο το απόγευμα και δεν κλειδωνε με τίποτα, δεν ξέρω μήπως έφταιγε που έβαλα interactive governor.. Edited May 18, 2014 by theok7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Όντως μετά το αρχικό κλείδωμα -ακριβώς μετά την εγκατάσταση της ρομ- που αργεί είναι μια χαρά. Έκανα πολλά reboot για να σιγουρευτώ ότι είναι οκ. Μετά από κάθε reboot θέλει 2-3 λεπτά περίπου, τις επόμενες κλειδώνει σχεδόν αμέσως. Κατά τα άλλα ρομ είναι πολύ καλή και από ότι είδα έχει τις εφαρμογές από το z2. Το μόνο που μένει είναι να δούμε πως τα πάει με τις κλήσεις μετά από λίγο καιρό, αν είναι σαν την z1 ρομ στις κλήσεις, θα είναι αψογη!! Σε ευχαριστούμε πολύ Νικόλα :-) Edit: δυστυχώς δεν κλειδώνει πάντα το gps, ήθελα να το χρησηποιησω στο τρέξιμο το απόγευμα και δεν κλειδωνε με τίποτα, δεν ξέρω μήπως έφταιγε που έβαλα interactive governor.. Δοκιμασε με wheatley/row Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 (edited) Δοκιμασε με wheatley/row Δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader Νικολα υπαρχει περιπτωση να κανεις αναβαθμιση στην enigma για ics? Πραγματικά αυτό το τηλέφωνο το έχω σιχαθεί από τότε που πήρε jb Edited May 19, 2014 by theok7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Δεν έχω ξεκλείδωτο bootloader Νικολα υπαρχει περιπτωση να κανεις αναβαθμιση στην enigma για ics? Πραγματικά αυτό το τηλέφωνο το έχω σιχαθεί από τότε που πήρε jb Για ics οχι δε νομιζω. Δοκιμασε να flashareis αυτο το fix : http://www8.***************/v/42213633/file.html οπου αστερακια--> zippyshare [dot]com Γινεται optimized το systemui. Για τον governor βαλε τον performance. Δεν καταναλωνει πολυ επιπλεον μπαταρια. Edited May 19, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Επειδή μόνο με πειραματισμούς θα βρούμε λύση, θέλεις να δοκιμάσεις να αντικαταστήσεις το gps.config file με αυτό που παραθέτω για να δούμε τι αποτέλεσμα βγάζει; Το δοκίμασα, κάνει το ίδιο που κάνει και το faster gps στην ουσία. Την ξαναπέρασα την enigma 6.5 με το fix μήπως και γίνει κανένα θαύμα αλλά το gps τα ίδια όπως και σε όλες τις ρομ jb, μαμά ή όχι. Με ics κλειδωνε ακόμα και μέσα στο σπίτι!! Αν δεν βρεθεί λύση σύντομα θα το γυρίσω σε ics να τελειώνει το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Δοκιμασε το multifix. Κλειδωνει το gps μεσα σε 30 δευτερολεπτα και μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο. Το δοκιμασα σε συσκευη γνωστου οποτε γνωριζω οτι λειτουργει αψογα. http://speedy.sh/CjCfg/MultiFix.zip Edited May 20, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δοκιμασε το multifix. Κλειδωνει το gps μεσα σε 30 δευτερολεπτα και μεσα στο σπιτι κοντα σε παραθυρο. Το δοκιμασα σε συσκευη γνωστου οποτε γνωριζω οτι λειτουργει αψογα. http://www.speedyshare.com/rzyCx/MultiFix.zip Το multifix έχει πρόβλημα, δεν περνάει μέσω cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Το multifix έχει πρόβλημα, δεν περνάει μέσω cwm Δοκιμασε ξανα απο εδω http://speedy.sh/CjCfg/MultiFix.zip Edited May 20, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Δοκιμασε ξανα απο εδω http://speedy.sh/CjCfg/MultiFix.zip Καλημέρα, το πέρασα και δοκίμασα το gps χθες, κλείδωσε σε 2-3 λεπτά -πολύ καλά για πρώτη φορά - αλλά το δοκιμασα πάλι το πρωί και δεν κλειδωνε. Έβαλα και το faster gps μετά αλλά δε είχα χρόνο, θα το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή αργότερα και θα ενημερώσω. Με ics πάντως κλειδωνε άμεσα σε εξωτερικό χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Να χρησιμοποιησεις και το a-gps αν μπορεις. Αυτο που λες για μεσα στο σπιτι εχει αμεση συναρτηση επισης με το αν εχει συννεφα ή οχι. Να επισημανω οτι η κεραια ειναι μονή για το gps και εχει επισης καποια παρεμβολη απο την κεραια κινητης τηλεφωνιας. Σε πιο νεες συκευες ειναι folded και dual συνηθως. Και ics να γυρισεις το ιδιο θεμα θα εχεις με την εννοια οτι,οτι optimizations ειχα κανει στην ics στο θεμα gps εγιναν και στην jb. Σε καλες μερες θα διαπιστωσεις πως κοντα σε ενα παραθυρο θα εχεις καλο στιγμα. Με εκτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Να χρησιμοποιησεις και το a-gps αν μπορεις. Αυτο που λες για μεσα στο σπιτι εχει αμεση συναρτηση επισης με το αν εχει συννεφα ή οχι. Να επισημανω οτι η κεραια ειναι μονή για το gps και εχει επισης καποια παρεμβολη απο την κεραια κινητης τηλεφωνιας. Σε πιο νεες συκευες ειναι folded και dual συνηθως. Και ics να γυρισεις το ιδιο θεμα θα εχεις με την εννοια οτι,οτι optimizations ειχα κανει στην ics στο θεμα gps εγιναν και στην jb. Σε καλες μερες θα διαπιστωσεις πως κοντα σε ενα παραθυρο θα εχεις καλο στιγμα. Με εκτιμηση Καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για τη βοήθεια που δίνεις σε όλους μας!! Όσον αφορά το θέμα μας τώρα, χρησιμοποιώ πάντα τα δεδομένα, ενώ όταν λέω για ics εννοώ την στοκ, έβαλα μια φορά την enigma 3.5 όταν το είχα γυρίσει από jb κάποια στιγμή αλλά δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Σε ics μαμά λοιπόν κλειδωνε αμέσως. Το δοκιμασα πάλι πριν λίγο για πέντε λεπτά και πάλι τίποτα. Μέσα στο σ /κ θα το γυρίσω σε ics. Σε ευχαριστώ και πάλι. Καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για τη βοήθεια που δίνεις σε όλους μας!! Όσον αφορά το θέμα μας τώρα, χρησιμοποιώ πάντα τα δεδομένα, ενώ όταν λέω για ics εννοώ την στοκ, έβαλα μια φορά την enigma 3.5 όταν το είχα γυρίσει από jb κάποια στιγμή αλλά δεν μου άρεσε εμφανισιακά. Σε ics μαμά λοιπόν κλειδωνε αμέσως. Το δοκιμασα πάλι πριν λίγο για πέντε λεπτά και πάλι τίποτα. Μέσα στο σ /κ θα το γυρίσω σε ics. Σε ευχαριστώ και πάλι. Edit: πάντως όσον αφορά την μπαταρία η enigma είναι κορυφαία Edited May 27, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Edit: πάντως όσον αφορά την μπαταρία η enigma είναι κορυφαία Ενα logcat θα βοηθουσε για να δω ακριβως το θεμα. Δοκιμασε να κανεις reset τα agps-data. Νομιζω πως γινεται με το gps status & toolbox Edit : Τα agps data μπαινουν στην cache και εχω βαλει αυτοματο καθαρισμο ανα καποια ωρα. Το πιθανοτερο να ειναι αυτο. Μπες στο /system/bin και βρες το αρχειο Cache_Cleaner.sh και ανοιξε το. Αφαιρεσε την γραμμη "rm -f /cache/*" αποθηκευσε το,κανε επανεκκινηση και αστο να κλειδωσει δορυφορους.Δες μετα αν ανακυκλωνεται η συμπεριφορα αυτη. Edited May 23, 2014 by nicolasdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Τα έκανα όλα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αργεί πολύ να λοκαρει την πρώτη φορά,και τις αμέσως επόμενες που θα κλείσω και ανοίξω πάλι το gps κλειδωνει αμέσως. Αν όμως το χρησιμοποιησω μετά από πολύ ωρα κάνει πάλι τα ίδια Γύρισα σε stock rooted ics και το τηλέφωνο δουλεύει ρολόι, χωρίς call lags/ dialer lags , η μπαταρία κρατάει μια χαρά και το gps επιτέλους δουλεύει όπως πρέπει. Παλιότερα είχα δοκιμάσει την enigma 3.5 αλλά η status bar και τα toggles της δεν μου άρεσαν, ενώ ειχε θέματα με την μπαταρία, δεν κρατούσε, ενώ είχε πχ 20% έσβηνε κτλ. Την είχα κρατήσει μόνο 1-2 μέρες γιατί είχα ξενερώσει αλλά ίσως της δώσω άλλη μία ευκαιρία κάποια στιγμή μιας και από ότι είδα μάλλον είναι η πιο updated ics rom Edited May 27, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts