Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι σαν hard reset wipe data θέλω να κάνω...Τι άλλες επιλογές έχω?

Βρες το sus(Sony update service) και μόλις το συνδέσεις θα σε ρωτήσει τι θες να κάνεις, νομίζω γράφει επιδιόρθωση δεν είμαι σίγουρος.

Θα περάσει πάλι από την αρχή όλο το τελευταίο λογισμικό. Ποια έκδοση έχεις; Την 4.1;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βρες το sus(Sony update service) και μόλις το συνδέσεις θα σε ρωτήσει τι θες να κάνεις, νομίζω γράφει επιδιόρθωση δεν είμαι σίγουρος.

Θα περάσει πάλι από την αρχή όλο το τελευταίο λογισμικό. Ποια έκδοση έχεις; Την 4.1;

Ναι την 4.1 φοράει.Θα το προσπαθήσω αν και όπως είπα από σονυ δεν τα πάω καλά ;)

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• 2 weeks later...

Kαλησπέρα σε όλους.

Ξαφνικά στο τηλεφωνο μου σταμάτησε να λειτουργεί το 3g και δεν εμφανίζεται ουτε το αντίστοιχο εικονίδιο στο πάνω μερος της οθόνης οταν το ενεργοποιώ. Μιλησα με την cosmote και ξαναπέρασα τις ρυθμισεις APN χειροκινητα και εγκατέστησα απο την αρχή την εκδοση 4.1.2 με αριθμο εκδοσης 6.2.A.1.100 αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Το pc companion μου λεει οτι το τηλεφωνο ειναι update.

Tι μπορώ να κάνω;

Σας ευχαριστω πολύ.

Edited by Discordia

Μπες μια σε προφίλ πτήσης και μετά από 1-2 λεπτά κλείσε το προφίλ πτήσης ξανά.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δυστυχώς αν κ το δοκιμασα 2-3 φορές δεν έπιασε. Υπάρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα hardware; Το τηλεφωνο το εχω 1 χρονο χωρις παρόμοιο πρόβλημα.

Edit: restart ατελειωτα μεχρι που ξαναπερασα το android αλλα παλι τα ιδια. Ουτε εικονίδιο ουτε συνδεση :)

Δύο πράγματα μπορείς να δοκιμάσεις

Ενώσου στο WiFi και από τις ρυθμίσεις βάλε να κατέβουν αυτόματα οι ρυθμίσεις Internet.

Μετά από εγκατάσταση rom πάντα λειτουργεί σε μένα αυτό.

Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση των δικτύων και δες σου βρίσκει δίκτυα 3G;

Υποθέτω ότι σε gprs συνδέεσαι και κατεβάζεις δεδομένα ή όχι;

Τέλος δοκίμασε με άλλη καρτούλα sim να δεις τι γίνεται...

θελω να αλλαξω γραμματοσειρα στο κινητο( κυριως ό,τι περιεχεται δηλαδη στο εικονιδιο ρυθμισεις).Πρεπει να ειμαι root? Αν οχι ποια εφαρμογη γραμματοσειρας θα προτεινατε για Xperia P?

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα. Μόλις συνδέω το κινητό μου Sony xperia P με το PC για να δώ αν υπάρχει κάποια αναβάθμηση αυτόματα με πετάει απο το οικιακό internet και δεν μπορώ να δώ αν υπάρχει αναβάθμηση. Μπορεί να βοηθίσει κάποιος?

Βγάλε και βάλε κανά το pc companion. Αλλά αν έχεις την .100 JB έκδοση δεν υπάρχει νέα.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Η χρήση που κάνει η γυναίκα μου! Ελάχιστο ίντερνετ. Κυρίως κλήσεις και μηνύματα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ειναι λογικο να ενεργοποιείται το κινητο περιπου 45 δευτερολεπτα μετά την συνδεση του σε Fastboot mode και κατα συνεπεια να αποσυνδεεται απο το flashtool; Ή το κανει επειδη το λειτουργικο του υπολογιστη ειναι win8.1;

Ειναι λογικο να ενεργοποιείται το κινητο περιπου 45 δευτερολεπτα μετά την συνδεση του σε Fastboot mode και κατα συνεπεια να αποσυνδεεται απο το flashtool; Ή το κανει επειδη το λειτουργικο του υπολογιστη ειναι win8.1;

ναι αν δεν υπάρχουν drivers περασμενοι.. +μακριά από τα 8 και οτιδήποτε έχει σχέση με δουλειά η γενικός κάτι πολύπλοκο... έχουν χάλια μαύρα συμβατότητα η οποία αλλάζει από μηχάνημα σε μηχάνημα μάλιστα (κόλαση με λίγα λόγια)

Μέσα στο φάκελο του flashtool υπάρχουν οι drivers. Πέρνα τους, γιατί λογικά όπως είπε ο egodemis αν δεν υπάρχουν drivers αποσυνδέεται από το fastboot.

+1 για τα Windows 8

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, είμαι με JB και θέλω να γυρίσω σε ICS με flashtool. Ποιο είναι το καλύτερο firmware για ICS για το Xperia P γιατί βρίσκω πολλά διαφορετικά. Αν υπάρχει και κάποιο λίνκ... Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, είμαι με JB και θέλω να γυρίσω σε ICS με flashtool. Ποιο είναι το καλύτερο firmware για ICS για το Xperia P γιατί βρίσκω πολλά διαφορετικά. Αν υπάρχει και κάποιο λίνκ... Ευχαριστώ!

Μετά από πολλά πειράματα και ταλαιπωρία με την jelly bean κατέληξα πάλι σε αυτή: http://d-h.st/SbJ είναι η τελευταία ics, με ρουτ και μερικά mods γίνεται πολύ καλή και το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει, πλέον δεν εύχομαι κάθε φορά που χρειάζομαι κάτι να δουλέψει (όπως γίνεται με την jb και τις rom της) , απλά δουλεύει!!

Edited by theok7

Μετά από πολλά πειράματα και ταλαιπωρία με την jelly bean κατέληξα πάλι σε αυτή: http://d-h.st/SbJ είναι η τελευταία ics, με ρουτ και μερικά mods γίνεται πολύ καλή και το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει, πλέον δεν εύχομαι κάθε φορά που χρειάζομαι κάτι να δουλέψει (όπως γίνεται με την jb και τις rom της) , απλά δουλεύει!!

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, το Link δεν δουλεύει, θα μπορούσες να μου πεις έκδοση firmware ή κάποιο καινούργιο link;

Ψάχνοντας έως τώρα έχω βρει τις εξής Stock ICS:

1)lt22i_6.1.B.0.544_Central Europe

2)Sony_XperiaP_6.1.1.b.1.75_Generic_World

3)Sony Xperia P LT22i_ 6.1.1.B.1.54_sony

Να προτιμήσω κάποια;

Από τις τελευταίες που βγήκαν είναι οι .54 και η .75, αν και νομίζω ότι η 75 ηταν localised, αλλά αφού λέει generic world, δεν σε ενοχλεί. Βάλε αυτήν ως πιο καινούργια και λογικά με τα περισσότερα bug fixes.

Έβαλα την 544 νόμιζα αυτή ήταν η πιό καινούργια. Καλά πηγαίνει το κινητακι και με το root που έσβησα άχρηστο πράμα, απλά κρίμα αν δεν είναι η τελευταία...

• The title was changed to Sony Xperia P