aftergr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω ότι το call lag υπάρχει και στην cm11 Γύρισα σε... Gingerbread μέχρι να λυθεί ΤΕΛΕΊΩς το πρόβλημα, αν λυθεί βέβαια Κάποιες εφαρμογές παπαλα η υποστήριξη αλλά τουλάχιστον το κινητό πετάει πραγματικά, μακάρι να είχε βγει cm7 Υ.γ. Εννοείται η .184 έκδοση με custom prerooted kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Είμαι στην δυσάρεστη θέση να πω ότι το call lag υπάρχει και στην cm11 Γύρισα σε... Gingerbread μέχρι να λυθεί ΤΕΛΕΊΩς το πρόβλημα, αν λυθεί βέβαια Κάποιες εφαρμογές παπαλα η υποστήριξη αλλά τουλάχιστον το κινητό πετάει πραγματικά, μακάρι να είχε βγει cm7 Υ.γ. Εννοείται η .184 έκδοση με custom prerooted kernel Εγώ έβαλα την ICS πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από γκρίνια! Στη moonwalker δεν είχα θέμα με τις κλήσεις,μάλλον θα έτυχε. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αν έχω καταλάβει καλά, έχει το xperia P, το οποίο δεν παίρνει SD κάρτες. Δε θα χαθούν και οι φωτογραφίες αν κάνει καινούργια εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αν έχω καταλάβει καλά, έχει το xperia P, το οποίο δεν παίρνει SD κάρτες. Δε θα χαθούν και οι φωτογραφίες αν κάνει καινούργια εγκατάσταση; Ξεχωριστή μνήμη για το λειτουργικό και ξεχωριστή για τα αρχεία του χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Ναι σωστό αυτό με το lag στην cm 11 Θα λυθεί όμως; Χλωμό το κόβω Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μερικοί δεν το αναφέρουν καθόλου! Ούτε και για το τελευταίο επίσημο firmware της Sony Ή δεν χρησιμοποιουν τη συσκευή σαν τηλέφωνο ή έχουν βγει διαφορετικές παρτίδες P και γι αυτό σε άλλους εμφανίζεται και σε άλλους όχι... Edited March 17, 2014 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μπα απλα ειναι too noob για να το παρουν χαμπαρι..... 2 φορες μου κολλησε το κινητο απο το lag.....κριμα Aρα για χωρις προβληματα εχουμε: Stock GB Stock ICS CM9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaristra Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Ξεχωριστή μνήμη για το λειτουργικό και ξεχωριστή για τα αρχεία του χρήστη. Αυτο θα επρεπε να το εχω ορισει εγω με καποιο τροπο η ετσι ειναι το κινητο απο κατασκευης του.? δηλαδη να χει χωρισμενη μνημη..αλλη μνημη για το λειτουργικο και αλλη για τ αρχεια χρηστη. γτ ακολουθωντας την διαδικασια π μ ειπες μου βγαζει μηνυμα οτι θα χαθουν και φωτογραφιες-βιντεο της εσωτερικης μνημης.. Edited March 17, 2014 by Xaristra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτο θα επρεπε να το εχω ορισει εγω με καποιο τροπο η ετσι ειναι το κινητο απο κατασκευης του.? δηλαδη να χει χωρισμενη μνημη..αλλη μνημη για το λειτουργικο και αλλη για τ αρχεια χρηστη. γτ ακολουθωντας την διαδικασια π μ ειπες μου βγαζει μηνυμα οτι θα χαθουν και φωτογραφιες-βιντεο της εσωτερικης μνημης.. Λοιπόν, κοίτα, εγώ όταν δοκίμασα το εργαλείο δεν μου έσβησε κανένα φάκελο και ειδικότερα κανένα αρχείο. Είχα περασμένες και κάποιες rom οι οποίες επίσης δεν σβήστηκαν. Δεδομένου όμως πως εδώ κοιτάμε να σώσουμε και όχι να ρισκάρουμε να χάσουμε αρχεία, καλύτερα να δοκιμάσεις την εγκατάσταση μιας rom μέσω Flashtool. Δυστυχώς το Flashtool δεν το κατέχω και πολύ και παρόλο που το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, στο συγκεκριμένο κινητό δεν γνωρίζω ποιες συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση στην εξωτερική μνήμη, οπότε καλύτερα να σε συμβουλέψουν οι υπόλοιποι για κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaristra Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Αν καποιος γνωριζει την διαδικασια που αναφερει ο othon και του ειναι ευκολο ας μου στειλει pm. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με φλασαρισματα ρομ κτλ κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ναι σωστό αυτό με το lag στην cm 11 Θα λυθεί όμως; Χλωμό το κόβω Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μερικοί δεν το αναφέρουν καθόλου! Ούτε και για το τελευταίο επίσημο firmware της Sony Ή δεν χρησιμοποιουν τη συσκευή σαν τηλέφωνο ή έχουν βγει διαφορετικές παρτίδες P και γι αυτό σε άλλους εμφανίζεται και σε άλλους όχι... Η αλήθεια είναι μια, συνηθίσαμε στα προβλήματα που παρουσιάζει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Παιδια μια βοηθεια οποιος γνωριζει! Εβαλε ο αδερφος μου καρτα σιμ απο iPhone 5 με ανταπτορα στο Ρ με αποτελεσμα να χαλασει το slim slot!Το στειλαμε στη σονυ στο σερβις κ μας ειπαν ειναι εκτος εγγυησης διοτι ειναι κακη χρηση δικη μας κ χρειαζεται αλλαγη πλακετας με κοστος 163 ευρω!! Υπαρχει τροπος να αλλαχθει με μικροτερο κοστος?Ψαχνω στο ebay για πλακετα αλλα δεν βρηκα κατι. Μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πες τους να πάνε να πνιγούνε Πάρε τηλ στο gphone στο Χαλάνδρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Πες τους να πάνε να πνιγούνε Πάρε τηλ στο gphone στο Χαλάνδρι Το ειδα στο ιντερνετ το Gphone.Ειναι αξιοπιστοι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xaristra Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Φιλε othon τελικα εκανα την διαδικασια επανεγκαταστασης αλλα το προβλημα παραμενει.. μαλλον ειναι οθονη τελικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το ειδα στο ιντερνετ το Gphone.Ειναι αξιοπιστοι? Τους προτεινω γιατι εγινε ενα περιστατικο και μου απεδειξαν οτι ειναι 100% τιμιοι Λεπτομερειες με πμ αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Τους προτεινω γιατι εγινε ενα περιστατικο και μου απεδειξαν οτι ειναι 100% τιμιοι Λεπτομερειες με πμ αν θες Με ενδιαφέρει και εμένα ενα pm με λεπτομέριες αν δεν είναι κόπος!! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_1979 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 γεια σας παιδια.το p μου οσο περναει ο καιρος χειροτερευει:cry:!μπαταρια που μερικες μερες καταναλώνεται απίστευτα γρηγορα (πχ το πρωι που το ανοιγω είναι 100% κ μετα απο 5 λεπτα που το ξανακοιτάζω να εχει πεσει στο 97-96%!!),νεκρωση του τηλ καποιες φορες δηλ ενώ με καλουν εγω δεν βλεπω τιποτα παρα μονο μια μαυρη ανενεργη οθονη,επισης καποιες φορες που τραβάω φωτο μου λεει ότι δεν μπορει να αποθηκευτεί κ την ιδια στιγμη αν ανατρεξω στο αλμπουμ φωτογραφιων δειχνει δηθεν ότι δεν υπαρχουν αρχεια κ πρεπει να κανω επανεκκινηση για να διορθωθεί το πρόβλημα,αρκετα λαγκαρισματα κτλ κτλ!σε κανα διμηνο θα αλλαξω τηλ γιατι δεν παει άλλο με αυτό,αλλα κ επειδή θελω μεγαλυτερη οθονη.το θεμα είναι ότι υπαρχει τροπος να βελτιωθει το κινητακι μου?ισως με μια άλλη rom?τωρα εχει την 4.1.2 με kernel 3.0.8+ και αριθμο 6.2.Α.0.400.επομενα update δεν πηρα γιατι διαβαζα εδώ ότι τα bugs παρεμεναν κ χειροτερευαν οποτε εμεινα εκει.. ΥΓ:δεν εχω καθολου εμπειρια στο 'πειραγμα' των κινητών οποτε θα εκτιμουσα αν υπαρχει λυση να μου παρουσιαστεί οσο γινεται πιο αναλυτικα..:O ελπιζω να μην σας κουρασα.. Παράθεση Samsung GT-I5800,xperia P,xiaomi MI-3,xiaomi MI NOTE PRO,REDMI note 4 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Για να μην στελνω 100πμ, θα το γραψω εδω Το κινητο μου επεσε κατω και εσβησε ακαριαια, δεν ξαναναψε ποτε Λεω παει εγινε κομματια καμια επαφη στην πλακετα κτλ Παρολα αυτα το πηγα για φτιαξιμο και ενω θα μπορουσαν να μου πουν παραμυθια, μου ειπαν την αληθεια, η οποια ηταν οτι απλα ειχε φυγει το βυσμα της μπαταριας, κοστος επισκευης 7€, την ιδια μερα Απο τοτε το εχω ξαναπαει γιατι εβαλε ΠΟΛΛΑ νερα απο βροχη(το ειχα ξεχασει μεσα στην τσεπη του μπουφαν πανω στο μηχανακι), και το επισκευασαν με 55€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 γεια σας παιδια.το p μου οσο περναει ο καιρος χειροτερευει:cry:!μπαταρια που μερικες μερες καταναλώνεται απίστευτα γρηγορα (πχ το πρωι που το ανοιγω είναι 100% κ μετα απο 5 λεπτα που το ξανακοιτάζω να εχει πεσει στο 97-96%!!),νεκρωση του τηλ καποιες φορες δηλ ενώ με καλουν εγω δεν βλεπω τιποτα παρα μονο μια μαυρη ανενεργη οθονη,επισης καποιες φορες που τραβάω φωτο μου λεει ότι δεν μπορει να αποθηκευτεί κ την ιδια στιγμη αν ανατρεξω στο αλμπουμ φωτογραφιων δειχνει δηθεν ότι δεν υπαρχουν αρχεια κ πρεπει να κανω επανεκκινηση για να διορθωθεί το πρόβλημα,αρκετα λαγκαρισματα κτλ κτλ!σε κανα διμηνο θα αλλαξω τηλ γιατι δεν παει άλλο με αυτό,αλλα κ επειδή θελω μεγαλυτερη οθονη.το θεμα είναι ότι υπαρχει τροπος να βελτιωθει το κινητακι μου?ισως με μια άλλη rom?τωρα εχει την 4.1.2 με kernel 3.0.8+ και αριθμο 6.2.Α.0.400.επομενα update δεν πηρα γιατι διαβαζα εδώ ότι τα bugs παρεμεναν κ χειροτερευαν οποτε εμεινα εκει.. ΥΓ:δεν εχω καθολου εμπειρια στο 'πειραγμα' των κινητών οποτε θα εκτιμουσα αν υπαρχει λυση να μου παρουσιαστεί οσο γινεται πιο αναλυτικα..:O ελπιζω να μην σας κουρασα.. γύρνα πίσω στην ics περνώντας την από το flashtool λογικα θα φτοαιχνουν τα πραγμτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγω παντως αφου τις δοκιμασα ΟΛΕΣ τις rom που εχουν βγει για αυτο το κινητο(ναι ειμαι αρρωστος), οι μοναδικες που προτεινω ειναι η μαμα GB και η CM9 Ναι εχει ασυμβατοτητες με καποιες νεες εφαρμογες η GB αλλα αν δεν σας ενδιαφερουν τοτε δεν εχετε καποιο λογο να πατε σε καποια αλλη γιατι ειναι και θα παραμεινει η γρηγοροτερη ROM για αυτο το κινητο Μηδενικα lag, οι εφαρμογες ανοιγουν ακαριαια και γενικα εχει μια αισθηση λες και η rom ειναι πολυ ελαφρια για τον επεξεργαστη και την μνημη του Η stock ICS δεν μου αρεσε επισης, μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα με την CM9 Τωρα ειμαι στην CM9 αν και το backup της GB περιμενει ανα πασα στιγμη να ξαναπεραστει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Εγω παντως αφου τις δοκιμασα ΟΛΕΣ τις rom που εχουν βγει για αυτο το κινητο(ναι ειμαι αρρωστος), οι μοναδικες που προτεινω ειναι η μαμα GB και η CM9 Ναι εχει ασυμβατοτητες με καποιες νεες εφαρμογες η GB αλλα αν δεν σας ενδιαφερουν τοτε δεν εχετε καποιο λογο να πατε σε καποια αλλη γιατι ειναι και θα παραμεινει η γρηγοροτερη ROM για αυτο το κινητο Μηδενικα lag, οι εφαρμογες ανοιγουν ακαριαια και γενικα εχει μια αισθηση λες και η rom ειναι πολυ ελαφρια για τον επεξεργαστη και την μνημη του Η stock ICS δεν μου αρεσε επισης, μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα με την CM9 Τωρα ειμαι στην CM9 αν και το backup της GB περιμενει ανα πασα στιγμη να ξαναπεραστει Με βάζεις σε σκέψεις να περάσω και εγώ τη gingerbread στο Xperia p. Σε ics που το έχω τώρα σέρνεται Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δεν μου άρεσε καθόλου ή ics και δεν την είχα δοκιμάσει παλιότερα γιατί είχα περάσει την cm9 δυο μέρες μετά την αγορά Αν βάλεις GB που στο προτείνω,θα βάλεις την. 184 μαζί με τον prerooted kernel που έχει στο xda Θα βρεις τα λινκ στο αντίστοιχο thread που λέει για roms , kernels κτλ Ότι βοήθεια ρώτα,περνά πρώτα το ftf με το flashtool και πριν μπουταρεις flashάρε τον kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δεν μου άρεσε καθόλου ή ics και δεν την είχα δοκιμάσει παλιότερα γιατί είχα περάσει την cm9 δυο μέρες μετά την αγορά Αν βάλεις GB που στο προτείνω,θα βάλεις την. 184 μαζί με τον prerooted kernel που έχει στο xda Θα βρεις τα λινκ στο αντίστοιχο thread που λέει για roms , kernels κτλ Ότι βοήθεια ρώτα,περνά πρώτα το ftf με το flashtool και πριν μπουταρεις flashάρε τον kernel Το κινητό πια το έχει η γυναίκα μου οπότε δε θα ασχοληθώ με kernel κτλ. Το έχει μόνο για κλήσεις μηνύματα. Για τα υπόλοιπα έχει το ταμπλετ. Αυτή τη στιγμή με 2 μέρες χρήσεις είναι στο 50% με 3.5 ώρες οθόνη, από αυτό καταλαβαίνεις τη χρήση κάνει! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/advanced-stock-kernel-6-0-b-3-184-t1819649 Eδω ειναι ο κερνελ, και εδω http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSony+Xperia+P%2FSTOCK+ROMS η stock gb σε ftf, αλλα δεν ξερω γιατι, το λινκ δεν λειτουργει, μεχρι πριν 2 μερες λειτουργουσε, δοκιμασε αργοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/advanced-stock-kernel-6-0-b-3-184-t1819649 Eδω ειναι ο κερνελ, και εδω http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=Sony+%28Ericsson%29%2FSony+Xperia+P%2FSTOCK+ROMS η stock gb σε ftf, αλλα δεν ξερω γιατι, το λινκ δεν λειτουργει, μεχρι πριν 2 μερες λειτουργουσε, δοκιμασε αργοτερα Να ΄σαι καλά aftergr, έψαχνα κι εγώ τον kernel και τον βρήκα χάρη σ' εσένα. Όσον αφορά το link με τη GB, βρήκα εναλλακτικό link: http://d-h.st/users/spectre51/?fld_id=9017#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts