aftergr Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Δεν έχω πατήσει ποτέ σε επίσημα service ότι κινητό και να είχα Πρόσφατα έφαγα πολύ υγρασία, δηλαδή μπάνιο έκανε, και μου το έφτιαξαν με 55 ευρώ στο GPhone στο Χαλάνδρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Και γιατι να πληρωσω για κατι που μπορει να γινει δωρεαν? Θα περιμενω λιγο καιρο ακομα γιατι δε προλαβαινω αυτο το καιρο και μετα θα τους το στειλω και ο θεος βοηθος. Στη τελικη το κανω εγχειρηση να το φτιαξω μονος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Και γιατι να πληρωσω για κατι που μπορει να γινει δωρεαν? Θα περιμενω λιγο καιρο ακομα γιατι δε προλαβαινω αυτο το καιρο και μετα θα τους το στειλω και ο θεος βοηθος. Στη τελικη το κανω εγχειρηση να το φτιαξω μονος μου. εγώ αφού έχω γνώσεις καλύτερα να το φτιάξω μόνος παρά να το δώσω σε αυτούς (για την sony μιλάω καθαρά, άλλοι είναι σε καλύτερη μοίρα) προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν μιλάω για sony sony σαν εταιρεία αλλά για το αντιπρόσωπο στο service που διάλεξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 καλημερα φιλοι, εχει μια φιλη το Ρ, και μου παραπονιεται οτι κολαει, και γενικα οτι δεν ειναι και πολυ σταθερο.. επειδη ειναι και ξενη και δεν μπορω να βγαλω ακρη για το αν θελει σερβις (πχ υγρασια και δυλειτουργει) ή αν απλα κρασαρει απο κακο λογισμικο, θα ηθελα τη γνωμη σας, αν με την τελευταια εκδοση εχουν ακουστει ασταθειες κτλ ή αν παιζει σωστα, και αν υπαρχει καποια ρομ που να αξιζει να βαλουμε ωστε να παιζει καλυτερα χωρις να χασει σε σταθεροτητα κτλ. πχ ειχα την ultimate HD στο arc S Μου που ηταν καλη γενικα, αλλα κατα καιρους κολαγε και αυτη, μετα το εδωσα το κινητο και ησυχασα. Γενικα λοιπον, τι θα προτεινατε για καλη ολοκληρωμενη ρομ και σταθερη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 καλημερα φιλοι, εχει μια φιλη το Ρ, και μου παραπονιεται οτι κολαει, και γενικα οτι δεν ειναι και πολυ σταθερο.. επειδη ειναι και ξενη και δεν μπορω να βγαλω ακρη για το αν θελει σερβις (πχ υγρασια και δυλειτουργει) ή αν απλα κρασαρει απο κακο λογισμικο, θα ηθελα τη γνωμη σας, αν με την τελευταια εκδοση εχουν ακουστει ασταθειες κτλ ή αν παιζει σωστα, και αν υπαρχει καποια ρομ που να αξιζει να βαλουμε ωστε να παιζει καλυτερα χωρις να χασει σε σταθεροτητα κτλ. πχ ειχα την ultimate HD στο arc S Μου που ηταν καλη γενικα, αλλα κατα καιρους κολαγε και αυτη, μετα το εδωσα το κινητο και ησυχασα. Γενικα λοιπον, τι θα προτεινατε για καλη ολοκληρωμενη ρομ και σταθερη? Xperia p με ολες της εκδόσεις έχει αστάθεια (εκτός από την gingerbread) ειδικά με την τελευταία έκδοση τέρμα χάλι είναι Για αυτό και σκοτονομαστε και περιμένουμε σταθερή cyanogenmod 11 και αρκετοί είμαστε με την cyanogenmod 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Xperia p με ολες της εκδόσεις έχει αστάθεια (εκτός από την gingerbread) ειδικά με την τελευταία έκδοση τέρμα χάλι είναι Για αυτό και σκοτονομαστε και περιμένουμε σταθερή cyanogenmod 11 και αρκετοί είμαστε με την cyanogenmod 9 η ultimate HD τι λεει? βγαινει για Ρ? γενικως θελω μια εκδοση σταθερη και απλα να μην ειναι 100χρονια πισω, αλλα δε με νοιαζει κιολαςαν θαχει στη μπαρα ειδοποιησεων ολες τις συντομευσεις κτλ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 η ultimate HD τι λεει? βγαινει για Ρ? γενικως θελω μια εκδοση σταθερη και απλα να μην ειναι 100χρονια πισω, αλλα δε με νοιαζει κιολαςαν θαχει στη μπαρα ειδοποιησεων ολες τις συντομευσεις κτλ. λοιπόν οτιδήποτε είναι βασισμένο στην μαμά rom είναι σχετικά προβληματικό.......... οτιδήποτε είναι cm9 είναι παλιό..... (αν και αυτό έχω) το μόνο που θα κάνεις είναι να περιμείνεις λίγο καιρώ μέχρι να λυθούν όλα τα θέμα της cm11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 λοιπόν οτιδήποτε είναι βασισμένο στην μαμά rom είναι σχετικά προβληματικό.......... οτιδήποτε είναι cm9 είναι παλιό..... (αν και αυτό έχω) το μόνο που θα κάνεις είναι να περιμείνεις λίγο καιρώ μέχρι να λυθούν όλα τα θέμα της cm11 καταλαβα, θα φαει πουλημα το κινητο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 καταλαβα, θα φαει πουλημα το κινητο. Και ποιος θα το αγοράσει; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Και ποιος θα το αγοράσει; :D πολλοι που θελουν ενα ανδροιδ φθηνο αλλα σχετικα γρηγορο. Ποια εκδοση λειτουργουσε καλα δηλαδη? η 2.3? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 πολλοι που θελουν ενα ανδροιδ φθηνο αλλα σχετικα γρηγορο. Ποια εκδοση λειτουργουσε καλα δηλαδη? η 2.3? yap η 2.3 η cyanogen οτιδήποτε άλλο είναι... για τον........ 3 κινητά είχα από την sony ( neo v , xperia p, xperia z...... το 7 μια βδομάδα κράτησα το πούλησα το neo v μετά το update έγινε πολύ χάλια και μετά χάλασε και touchscreen το p το κράτησα λόγο εμφάνισης.......... είχα και 2 samsung (s2/s3) και εδω τραγικές εμπειρίες (βασικά στο s3 είχα τραγικοί εμπειρία άσο στα υλικά τόσο και στο soft) απο τότε που πήρα το find 5 βρήκα την υγεία μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 yap η 2.3 η cyanogen οτιδήποτε άλλο είναι... για τον........ 3 κινητά είχα από την sony ( neo v , xperia p, xperia z...... το 7 μια βδομάδα κράτησα το πούλησα το neo v μετά το update έγινε πολύ χάλια και μετά χάλασε και touchscreen το p το κράτησα λόγο εμφάνισης.......... είχα και 2 samsung (s2/s3) και εδω τραγικές εμπειρίες (βασικά στο s3 είχα τραγικοί εμπειρία άσο στα υλικά τόσο και στο soft) απο τότε που πήρα το find 5 βρήκα την υγεία μου...... λες να το γυρισω σε 2.3?? η cyanogen η 9 να υποθεσω? τι παραπανω εχει? και ειναι το ιδιο σταθερη ή απλα καλυτερη απο αυτη που εχει τωρα? Φιλε μου οσο αφορα τα κινητα, εγω παντα ειχα την αποψη οτι το ανδροιδ ειναι πολυ μετριο λειτουργικο, ολα οσα ειχα δει μεχρι τοτε ειχαν θεματα, οποια εταιρεια, και γιαυτο αλλωστε υπαρχουν τοσο μεγαλες κοινοτητες υποστηριξης. παρολα αυτα, επειδη απο σποντα εχω αλλαξει πολλες συσκευες (βλεπε υπογραφη), απο το xperia T και μετα ο,τι πηρα ηταν αψογο. τοσο το Τ οσο και το Ζ και το Ζ1 ειναι σταθεροτατα. τωρα αν δεν εχουν την τελεια καμερα που διαφημιζει η σονυ κτλ, ειναι αλλο. αλλα σαν τηλεφωνα, δεν σε πουλανε ποτε, κανεις τη δουλεια σου. Τελος παντων, απλα θελω μια λυση για τη φιλη, γιατι το Ρ το ειχα 1 μηνα και ηταν οκ, και της προτεινα να το παρει, δε πιστευα οτι θα βγει τοσο μετριο εν τελει. Λινκ για την 2.3 εχουμε?? Επισης, την cyanogen, την περναμε ευκολα? (πχ την ultimate την περναω σε 5 λεπτα πανευκολα) ή θελει unlocked bootloader κτλ κτλ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 λες να το γυρισω σε 2.3?? η cyanogen η 9 να υποθεσω? τι παραπανω εχει? και ειναι το ιδιο σταθερη ή απλα καλυτερη απο αυτη που εχει τωρα? Φιλε μου οσο αφορα τα κινητα, εγω παντα ειχα την αποψη οτι το ανδροιδ ειναι πολυ μετριο λειτουργικο, ολα οσα ειχα δει μεχρι τοτε ειχαν θεματα, οποια εταιρεια, και γιαυτο αλλωστε υπαρχουν τοσο μεγαλες κοινοτητες υποστηριξης. παρολα αυτα, επειδη απο σποντα εχω αλλαξει πολλες συσκευες (βλεπε υπογραφη), απο το xperia T και μετα ο,τι πηρα ηταν αψογο. τοσο το Τ οσο και το Ζ και το Ζ1 ειναι σταθεροτατα. τωρα αν δεν εχουν την τελεια καμερα που διαφημιζει η σονυ κτλ, ειναι αλλο. αλλα σαν τηλεφωνα, δεν σε πουλανε ποτε, κανεις τη δουλεια σου. Τελος παντων, απλα θελω μια λυση για τη φιλη, γιατι το Ρ το ειχα 1 μηνα και ηταν οκ, και της προτεινα να το παρει, δε πιστευα οτι θα βγει τοσο μετριο εν τελει. Λινκ για την 2.3 εχουμε?? Επισης, την cyanogen, την περναμε ευκολα? (πχ την ultimate την περναω σε 5 λεπτα πανευκολα) ή θελει unlocked bootloader κτλ κτλ? μπορείς να γυρίσεις σε 2.3 δεν χάνεις πάρα πολλά (ανάλογα με την χρήση που κάνεις πάντα) αν θέλεις cm9 θα σου δώσω μια έκδοση που είχα προσαρμόσει εγώ για την xperia p (είναι αρκετά σταθερή έως πολύ) android αν δεν γίνει σοστη δουλειά είναι χάλια...... αν γίνει σοστη όμως αλλάζουν όλα.... και να πεις οκ χάλια είναι.... δεν έχει κανένα os έστω κοντά να καλύπτει αυτά που θέλω (είχα το nokia n9 κάποτε και ήταν θεϊκό αλλά το meego το παράτησαν) το z/z1 τα είδα από κοντά.... πράγματι camera δεν είναι κτι ιδιαίτερο (άσχετα τι λένε......) κατα τα αλλά πολύ καλά....... δυστυχώς δεν μου κάνουν υπερβολικά μεγάλα δεν χωράνε στην τσέπη μου άνετα (ενοχλούν όταν περπατάω κάθομαι οδιγαω μηχανή κλπ) το cm θέλει unlocked boobloader (αφου θα μπει άλλο kernel) λοιπόν ορίστε link για την 2.3.7 https://mega.co.nz/#!dRJShTaA!OWtbvytkp12dQapmd0tV-SwenOh1X-cG7AYDwVB3i2Q 1. το κατεβάζεις 2. κατεβάζεις το flashtool και περνάς τους αντιστοίχους drivers (installer) που έχει μέσα 3. βάζεις την συσκευη σε flash mode και περνάς τούτο πράμα απο flash tools οριστε link και για το cm9 https://mega.co.nz/#!X4401STY!WEecYX7qX3oradQSZe7nTXHpU-Fm-pc2S91CRBPHAx0 1. κάνεις unlock το bootloader (την διαδικασία την ξέρεις φαντάζομαι) 2. κατεβάζεις το αρχείο που σου έδωσα και το ριχνεις στην μνήμη του κινητού 3. ανοίγεις το αρχείο με winrar στο pc και παίρνεις από μέσα το kernel.elf το οποίο σε fastbootmode το περνάς απο το flashtool (έχει επιλογή flash kernel) 4. μπαίνεις στο recovery κάνεις wipe data factory reset (μια επιλογή είναι) και πατάς install zip from sdcard και περνάς το zip μας αυτά βάλε όποιο θέλεις (η δοκίμασε και τα δυο όπως θέλεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 μπορείς να γυρίσεις σε 2.3 δεν χάνεις πάρα πολλά (ανάλογα με την χρήση που κάνεις πάντα) αν θέλεις cm9 θα σου δώσω μια έκδοση που είχα προσαρμόσει εγώ για την xperia p (είναι αρκετά σταθερή έως πολύ) android αν δεν γίνει σοστη δουλειά είναι χάλια...... αν γίνει σοστη όμως αλλάζουν όλα.... και να πεις οκ χάλια είναι.... δεν έχει κανένα os έστω κοντά να καλύπτει αυτά που θέλω (είχα το nokia n9 κάποτε και ήταν θεϊκό αλλά το meego το παράτησαν) το z/z1 τα είδα από κοντά.... πράγματι camera δεν είναι κτι ιδιαίτερο (άσχετα τι λένε......) κατα τα αλλά πολύ καλά....... δυστυχώς δεν μου κάνουν υπερβολικά μεγάλα δεν χωράνε στην τσέπη μου άνετα (ενοχλούν όταν περπατάω κάθομαι οδιγαω μηχανή κλπ) το cm θέλει unlocked boobloader (αφου θα μπει άλλο kernel) λοιπόν ορίστε link για την 2.3.7 https://mega.co.nz/#!dRJShTaA!OWtbvytkp12dQapmd0tV-SwenOh1X-cG7AYDwVB3i2Q 1. το κατεβάζεις 2. κατεβάζεις το flashtool και περνάς τους αντιστοίχους drivers (installer) που έχει μέσα 3. βάζεις την συσκευη σε flash mode και περνάς τούτο πράμα απο flash tools οριστε link και για το cm9 https://mega.co.nz/#!X4401STY!WEecYX7qX3oradQSZe7nTXHpU-Fm-pc2S91CRBPHAx0 1. κάνεις unlock το bootloader (την διαδικασία την ξέρεις φαντάζομαι) 2. κατεβάζεις το αρχείο που σου έδωσα και το ριχνεις στην μνήμη του κινητού 3. ανοίγεις το αρχείο με winrar στο pc και παίρνεις από μέσα το kernel.elf το οποίο σε fastbootmode το περνάς απο το flashtool (έχει επιλογή flash kernel) 4. μπαίνεις στο recovery κάνεις wipe data factory reset (μια επιλογή είναι) και πατάς install zip from sdcard και περνάς το zip μας αυτά βάλε όποιο θέλεις (η δοκίμασε και τα δυο όπως θέλεις) σε ευχαριστω πολυ! καταρχην για τα Ζ/Ζ1, επειδη τα ειχα/εχω και τα 2, θα σου ελεγα οτι εχουν αρκετα καλη καμερα, απλα το βραδυ θελει ψαξιμο για το πως θα βγαλεις (πχ απογευμα με λιγο φως που βγαζει θορυβο κτλ). κατα ταλλα ειναι κινηταρες, και παντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και το κοστος τους αξιζουν. Τωρα, αν θες να χωραει στην τσεπη, το compact ειναι κορυφη, και οσο το βλεπω στο σπιτι απο τον πατερα μου, τοσο ψηνομαι να το τσιμπησω. Τελος παντων ,για το Ρ, επειδη ειναι φιλης και δε θελω να το παιδεψω πολυ, μαλλον θα ριξω μεσα την 2.3 να ησυχασει. Αυτη που μου εστειλες ειναι ελληνικη ετσι? drivers οταν λες, εννοεις αυτους που κατεβαινουν με pc companion Κτλ οταν συνδεεις τη συσκευη (εγω οταν φλασαρα το Τ και το Ζ1 απλα τα ειχα συνδεσει πιο πριν με pc companion και μετα flashtool Και ετοιμος). Οσο αφορα το μενου, υπαρχει κανας Launcher να δινει κατι παραπανω χωρις να δημιουργει προβληματα? πχ για τη μπαρα ειδοποιησεων που θα μεινει χωρις τις συντομευσεις? Τελος, την ultimate HD την αποκλειουμε δηλαδη? ειναι το ιδιο ή χειροτερη απο την επισημη? δε θελω να ξεκλειδωσω bootloader, και γενικα θελω με ενα φλασαρισμα με το SUS Να επανελθει στη κατασταση εγγυησης το κινητο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 σε ευχαριστω πολυ! καταρχην για τα Ζ/Ζ1, επειδη τα ειχα/εχω και τα 2, θα σου ελεγα οτι εχουν αρκετα καλη καμερα, απλα το βραδυ θελει ψαξιμο για το πως θα βγαλεις (πχ απογευμα με λιγο φως που βγαζει θορυβο κτλ). κατα ταλλα ειναι κινηταρες, και παντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο και το κοστος τους αξιζουν. Τωρα, αν θες να χωραει στην τσεπη, το compact ειναι κορυφη, και οσο το βλεπω στο σπιτι απο τον πατερα μου, τοσο ψηνομαι να το τσιμπησω. Τελος παντων ,για το Ρ, επειδη ειναι φιλης και δε θελω να το παιδεψω πολυ, μαλλον θα ριξω μεσα την 2.3 να ησυχασει. Αυτη που μου εστειλες ειναι ελληνικη ετσι? drivers οταν λες, εννοεις αυτους που κατεβαινουν με pc companion Κτλ οταν συνδεεις τη συσκευη (εγω οταν φλασαρα το Τ και το Ζ1 απλα τα ειχα συνδεσει πιο πριν με pc companion και μετα flashtool Και ετοιμος). Οσο αφορα το μενου, υπαρχει κανας Launcher να δινει κατι παραπανω χωρις να δημιουργει προβληματα? πχ για τη μπαρα ειδοποιησεων που θα μεινει χωρις τις συντομευσεις? Τελος, την ultimate HD την αποκλειουμε δηλαδη? ειναι το ιδιο ή χειροτερη απο την επισημη? δε θελω να ξεκλειδωσω bootloader, και γενικα θελω με ενα φλασαρισμα με το SUS Να επανελθει στη κατασταση εγγυησης το κινητο. τα συγκρίνω με μια ψηφιακή sony που έχω, που έδωσα 110 ευρώ όχι με κινητά :p (βράδυ σχεδόν ολα τα κινητά βγάζουν άθλια με εξαίρεση το nokia 808) παντός ακομι δεν με βλέπω να αποχωρίζομαι την ψηφιακή compact πράγματι είναι εργαλείο περιμένω να πέσει η τιμή του και να βγει μια σταθερή cyanogenmod (rom της sony δεν με καλύπτουν) και την πήρα (θα πάει δορο και το find 5 σε ένα μικρο :p ) 2.3.7 που έδωσα είναι global (worldwide) τα έχει ολα μέσα ναι το companion εχει μέσα τους drivers (το ανέφερα σε περίπτωση που δεν έχεις περασμένο το companion τότε θα τους βρεις μαζι με flashtool οταν το κατεβάσεις ) οχι launcehr καλύπτει το home για συντομεύσεις φτιάξε στο homescreen Κουμπιά να τελειώνεις......... για την εγγύηση και sony γελάμε (για Ελλάδα παντα) πήρες χαμπάρι ότι ο αντιπρόσωπος sony στην Ελλάδα εγινε arabato? ξερής τι σημαίνει αυτό? αν όχι....... να ξέρεις ότι και να παύει η συσκευή στης 85% περιπτώσεων θα ρίξουν φταίξιμο παν σου (υγρασία ει ναι το αγαπημένο τους) εγώ αν πάρω sony ΜΟΝΟ απο το amazon..... αν πάθει κάτι να μην το δώσω στα λαμογια εδώ και να πάει κατευθείαν στην amazon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 τα συγκρίνω με μια ψηφιακή sony που έχω, που έδωσα 110 ευρώ όχι με κινητά :p (βράδυ σχεδόν ολα τα κινητά βγάζουν άθλια με εξαίρεση το nokia 808) παντός ακομι δεν με βλέπω να αποχωρίζομαι την ψηφιακή compact πράγματι είναι εργαλείο περιμένω να πέσει η τιμή του και να βγει μια σταθερή cyanogenmod (rom της sony δεν με καλύπτουν) και την πήρα (θα πάει δορο και το find 5 σε ένα μικρο :p ) 2.3.7 που έδωσα είναι global (worldwide) τα έχει ολα μέσα ναι το companion εχει μέσα τους drivers (το ανέφερα σε περίπτωση που δεν έχεις περασμένο το companion τότε θα τους βρεις μαζι με flashtool οταν το κατεβάσεις ) οχι launcehr καλύπτει το home για συντομεύσεις φτιάξε στο homescreen Κουμπιά να τελειώνεις......... για την εγγύηση και sony γελάμε (για Ελλάδα παντα) πήρες χαμπάρι ότι ο αντιπρόσωπος sony στην Ελλάδα εγινε arabato? ξερής τι σημαίνει αυτό? αν όχι....... να ξέρεις ότι και να παύει η συσκευή στης 85% περιπτώσεων θα ρίξουν φταίξιμο παν σου (υγρασία ει ναι το αγαπημένο τους) εγώ αν πάρω sony ΜΟΝΟ απο το amazon..... αν πάθει κάτι να μην το δώσω στα λαμογια εδώ και να πάει κατευθείαν στην amazon με ψηφιακη δεν συγκρινω, δεν μιλαμε για το ιδιο μεγεθος φακου, και επισης εγω πλεον εχω καταργησει την ψηφιακη. δεν κουβαλαω. Οσο για τον launcher, εννοεις να φτιαξω συντομευσεις των εργαλειων στη homescreen? γενικως το κανω αυτο για να κανω αναζητηση οποτε χρειαζεται, αλλα βολευει και πανω να υπαρχουν. τελος παντων, θα περασω την ρομ και τελος. Οσο για το σερβις, την αρβατο την ξερω απο το 2006, οπου πηγαινα και παντα εβγαζα ακρη, αλλα εβλεπα κοσμο να πλακωνεται μονιμως. γενικα ειναι ο,τι χειροτερο, αλλα ειχα μαθει να τους χειριζομαι. ενα κ750 και δυο κ810 μου ειχαν κανει αντικατασταση ευκολα. τωρα δεν τους εχω χρειαστει για σπουδαιο λογο οποτε δεν εχω αποψη, αλλα γενικα αγοραζω κινητο ελπιζοντας να μην τους χρειαστω. εχω και εναν φιλο στην ericsson στη Γαλλια που εχει επαφες με σονυ και αν γινει κατι πολυ χοντρο, θα τον ενοχλησω. τελος παντων, σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, ελπιζω με τη 2.3 να δουλεψει καλα το Ρ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 με ψηφιακη δεν συγκρινω, δεν μιλαμε για το ιδιο μεγεθος φακου, και επισης εγω πλεον εχω καταργησει την ψηφιακη. δεν κουβαλαω. Οσο για τον launcher, εννοεις να φτιαξω συντομευσεις των εργαλειων στη homescreen? γενικως το κανω αυτο για να κανω αναζητηση οποτε χρειαζεται, αλλα βολευει και πανω να υπαρχουν. τελος παντων, θα περασω την ρομ και τελος. Οσο για το σερβις, την αρβατο την ξερω απο το 2006, οπου πηγαινα και παντα εβγαζα ακρη, αλλα εβλεπα κοσμο να πλακωνεται μονιμως. γενικα ειναι ο,τι χειροτερο, αλλα ειχα μαθει να τους χειριζομαι. ενα κ750 και δυο κ810 μου ειχαν κανει αντικατασταση ευκολα. τωρα δεν τους εχω χρειαστει για σπουδαιο λογο οποτε δεν εχω αποψη, αλλα γενικα αγοραζω κινητο ελπιζοντας να μην τους χρειαστω. εχω και εναν φιλο στην ericsson στη Γαλλια που εχει επαφες με σονυ και αν γινει κατι πολυ χοντρο, θα τον ενοχλησω. τελος παντων, σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, ελπιζω με τη 2.3 να δουλεψει καλα το Ρ. αυτό προσπαθώ να καταφέρω να ξεφορτωθώ την ψηφιακή...... και προφανώς δεν κατάφερα.. μόνο το καημένο 808 μπορούσε...... άγω δυστυχώς κουβαλάω γιατί εχω μια μανία με καλή φωτογραφία......(ο καθένας με τα δικά του :lol: ) ναι αυτό εννοούσα για της συντομεύσεις........ καλά αραβατο άστο..... μόνο πολεμιστές βρίσκουν δίκαιο εκεί..........(άντε και κάνας με απειλή του μπαζουκα :lol::lol::lol: ) γενικός προσπαθώ να αγοράζω πράγματα από amazon κλπ ώστε αν παύουν κατι να μην μπλέκω με τοπικές αντιπροσωπείες αν έχεις καποια απορία γράψε μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 αυτό προσπαθώ να καταφέρω να ξεφορτωθώ την ψηφιακή...... και προφανώς δεν κατάφερα.. μόνο το καημένο 808 μπορούσε...... άγω δυστυχώς κουβαλάω γιατί εχω μια μανία με καλή φωτογραφία......(ο καθένας με τα δικά του :lol: ) ναι αυτό εννοούσα για της συντομεύσεις........ καλά αραβατο άστο..... μόνο πολεμιστές βρίσκουν δίκαιο εκεί..........(άντε και κάνας με απειλή του μπαζουκα :lol::lol::lol: ) γενικός προσπαθώ να αγοράζω πράγματα από amazon κλπ ώστε αν παύουν κατι να μην μπλέκω με τοπικές αντιπροσωπείες αν έχεις καποια απορία γράψε μας εγινε,σευχαριστω. οσο για 808, μετα το Ν8 ενιωσα την απουσια του και σκεφτομουν να το παρω, αλλα τελικα με τα Ζ,Ζ1 καλυφθηκα, εστω και με λιγες υποχωρησεις. (κυριως το xenon). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 εγινε,σευχαριστω. οσο για 808, μετα το Ν8 ενιωσα την απουσια του και σκεφτομουν να το παρω, αλλα τελικα με τα Ζ,Ζ1 καλυφθηκα, εστω και με λιγες υποχωρησεις. (κυριως το xenon). τπτ να σε καλα.... δυστυχώς δεν με κάλυπτε το 808 λόγο os....(παρατημένο χωρίς πολλά πράγματα που ζητάω) τα ίδια και wp δεν με καλύπτουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδιά και η ics είναι πολύ καλή στο P. Αν πάει σε GB θα έχει θέμα με κάποιες νέες εφαρμογές λόγω ασυμβατότητας. Προτείνω λοιπόν 4.0.4 . Μια χαρά πάρει με αυτήν το κινητό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδιά και η ics είναι πολύ καλή στο P. Αν πάει σε GB θα έχει θέμα με κάποιες νέες εφαρμογές λόγω ασυμβατότητας. Προτείνω λοιπόν 4.0.4 . Μια χαρά πάρει με αυτήν το κινητό... :) με αρκετά bugs που μεν λύνονται με καποια patch αλλά δεν νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδιά και η ics είναι πολύ καλή στο P. Αν πάει σε GB θα έχει θέμα με κάποιες νέες εφαρμογές λόγω ασυμβατότητας. Προτείνω λοιπόν 4.0.4 . Μια χαρά πάρει με αυτήν το κινητό... :) με ποιες εφαρμογες δηλαδη θα εχω θεμα? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) με ποιες εφαρμογες δηλαδη θα εχω θεμα? Greenify πχ δε θα παίζει. Θέμα στην ics θα έχεις με τη φωτογραφική. Όταν τραβάς φώτο κ έχει flash δε συγχρονίζει το flash με το φακό. Edited March 3, 2014 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Greenify πχ δε θα παίζει. Θέμα στην ics θα έχεις με τη φωτογραφική. Όταν τραβάς φώτο κ έχει flash δε συγχρονίζει το flash με το φακό. α ναι, το φλας το θυμαμαι, αλλα εγω με το Ρ που ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε επαιζε σωστα. greenify κτλ δε χρησιμοποιει η κοπελα, δεν ειναι για μενα.. απλα πραγματα θελει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 α ναι, το φλας το θυμαμαι, αλλα εγω με το Ρ που ειχα παρει οταν πρωτοβγηκε επαιζε σωστα. greenify κτλ δε χρησιμοποιει η κοπελα, δεν ειναι για μενα.. απλα πραγματα θελει Νομίζω ότι όταν πρωτοβγήκε η ics έπαιζε σωστά, στο επόμενο update της ics χάλασε! Κ γω αυτό θα το δώσω στη γυναίκα μου κ μάλλον ics θα της περάσω! Για jb ούτε λόγος! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts