Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έχω κάτι ώρες,αρκετά σταθερή και γρήγορη.

Υπάρχουν και μερικά bugs όπως η κάμερα που κλείνει στην λειτουργία Photo Sphere,το nfc που δεν αναγνωρίζει τα smart tags αλλά στέλνει με nfc σε άλλο κινητό.Και τα κλασσικά fm radio και ad2p στο Bluetooth.

Βέβαια θα επιλυθούν (κατά τη γνώμη μου) από τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμος ο κώδικας της μαμάς Sony!! :)

Εγώ περιμένω να γίνει το ad2p και κατά προτίμηση tags και την βάζω μου φαίνεται τελικά αποφάσισαν να δώσουν κώδικα... Επιτέλους μια σωστή rom, βέβαια δεν καίγομαι τρελά το έχω για δεύτερη συσκευή αλλά και πάλι ( να γίνει και fm και τι στον κόσμο.. Σαν δέκτης δουλεύει απλός δεν μπορεί να γίνει rout ο ήχος τώρα με κώδικα στα χέρια είναι καθαρά και μόνο 2 γραμμές κώδικα)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ωπα! δώσανε τον πολυπόθητο κώδικα και θα χει πλέον ραδιόφωνο και bluetooth η cm11????? :D Αυτά είναι! Ε, νομίζω πλέoν ήρθε η ώρα για ξεκλείδωμα του BL :D

Μια διευκρίνηση : Αν περάσουμε την CM11 όπως την έχουν οι xda, θα χουμε ραδιόφωνο ή χρειάζονται οι αλλαγές που λέει ο φίλος egodemis, να γίνουν από εμάς ?

Leak έγινε ο κώδικας,σιγά μην ενδιαφερόταν η σόνυ να τον δώσει για novathor.

Ραδιόφωνο δεν έχει η cm11 (και μέχρι στιγμής καμιά άλλη cm rom για το Ρ) και θέλει δουλίτσα από τους devs για να λειτουργήσει.Αλλά αφού υπάρχει ο κώδικας θέμα χρόνου είναι να επιλυθούν όλα τα bugs.

http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

Leak έγινε ο κώδικας,σιγά μην ενδιαφερόταν η σόνυ να τον δώσει για novathor.

Ραδιόφωνο δεν έχει η cm11 (και μέχρι στιγμής καμιά άλλη cm rom για το Ρ) και θέλει δουλίτσα από τους devs για να λειτουργήσει.Αλλά αφού υπάρχει ο κώδικας θέμα χρόνου είναι να επιλυθούν όλα τα bugs.

ε ναι βεβαια leak........... σιγα μιν εδεινε sony κατι (η και καθε sony)

fm αν κάνουν να λειτουργεί σωστά το audio routing απλός περνάς μια εφαρμογή όπως Spirit FM και καθάρισες

για fm εχω πάντως αμφιβολίες αν γίνει... όχι ότι δεν γίνεται η είναι δύσκολο...... απλός δεν θα ασχοληθούν στης περισσότερες περιπτώσεις όποιος ασχολείται με roms κλπ συνήθως χε...... για multimedia

Μια διευκρίνιση μόνο. Δεν είναι από τη Sony ο κώδικας, αλλά από την τέως ST-E, η οποία έβγαζε το SoC. Εκεί ήταν το πρόβλημα με τα sources... Πάντως μακάρι να πάνε όλα καλά και να αναστηθούν όλες οι STE-based συσκευές!!!

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μια διευκρίνιση μόνο. Δεν είναι από τη Sony ο κώδικας, αλλά από την τέως ST-E, η οποία έβγαζε το SoC. Εκεί ήταν το πρόβλημα με τα sources... Πάντως μακάρι να πάνε όλα καλά και να αναστηθούν όλες οι STE-based συσκευές!!!

για επίσημη αναβάθμιση ξέχνα το............ ακόμη και να έδιναν απλοχειρα τα drivers την sony δεν συμφέρει με τπτ να δώσει update σε αυτές της συσκευές

Η rc1 πάντως λειτουργεί τέλεια σε dalvik mode, σε art δεν δοκίμασα

Λογικά και η carbon beta 5 θα λειτουργεί καλά αφού βασίζεται στην rc1

Με τρώει να φλασαρω :D

για επίσημη αναβάθμιση ξέχνα το............ ακόμη και να έδιναν απλοχειρα τα drivers την sony δεν συμφέρει με τπτ να δώσει update σε αυτές της συσκευές

Προφανώς... Δεν το συζητάμε καν για επίσημη αναβάθμιση.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Προφανώς... Δεν το συζητάμε καν για επίσημη αναβάθμιση.

ε ναι εξαλου πως και πως κανουμε να αππαλαγουμε απο λογισμικο της sony........

Η rc1 πάντως λειτουργεί τέλεια σε dalvik mode, σε art δεν δοκίμασα

Λογικά και η carbon beta 5 θα λειτουργεί καλά αφού βασίζεται στην rc1

Με τρώει να φλασαρω :D

μέχρι μια μέρα να μιν γίνετε καν wipe γιατί η nand τα κακάρωσε......

Γειά σου Νικόλα! Ναι στη final αναφέρομαι, την είχα βάλει τη πρώτη μέρα που την έκανες release, που έπρεπε να κάνουμε αντικατάσταση σε ένα αρχείο. Θες ss να δεις το πρόβλημα;

Εχει γινει update και δεν χρειαζεται καποιο αρχειο επιπλεον.αν θελετε μπορειτε να την δοκιμασετε. αν δειτε οτι υπαρχει καποιο lag που δεν πιστευω, απλα αφαιρεστε το Optimize script απο τον φακελο /etc/init.d/ και καντε επανεκκινηση καθ'οτι τα περισσοτερα tweaks εχουν ενσωματωθει στο nemesis kernel.

Με εκτιμηση

Εχει γινει update και δεν χρειαζεται καποιο αρχειο επιπλεον.αν θελετε μπορειτε να την δοκιμασετε. αν δειτε οτι υπαρχει καποιο lag που δεν πιστευω, απλα αφαιρεστε το Optimize script απο τον φακελο /etc/init.d/ και καντε επανεκκινηση καθ'οτι τα περισσοτερα tweaks εχουν ενσωματωθει στο nemesis kernel.

Με εκτιμηση

Lag δεν έχω, τα προβλήματα που έχω τα έγραψα παραπάνω. Αν σβήσω το αρχείο θα στρώσει το σφάλμα που βγάζει όταν πατάω το home button παρατεταμένα; Το σφάλμα μνήμης στη φωτογραφική;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπέρα στα μέλη!

Έχω ένα Xperia P το οποίο έτρεχε μια custom ROM JB pre-rooted (δεν θυμάμαι ποια ακριβώς γιατί δεν την έβαλα πρόσφατα, πάντως δεν ήταν κάποια γνωστή).

Πριν λίγο καιρό το κινητό "κόλλησε" και αφού προσπάθησα να το κάνω restart με POWER + VOLUME UP δεν ξαναάνοιξε ποτέ.

Η μόνη λειτουργία που κατάφερε να κάνει η συσκευή ήταν να μπεί σε flashmode και σε fastboot mode.

Ετοιμάστηκα να flashάρω μια άλλη rom αλλά ξέμεινα από μπαταρία και το κινητό δεν φορτίζει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να φορτίσω την μπαταρία εξωτερικά; Έψαξα για εξωτερικό φορτιστή αλλά δεν βρήκα πουθενά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Spend time to think before you do...

Καλησπέρα στα μέλη!

Έχω ένα Xperia P το οποίο έτρεχε μια custom ROM JB pre-rooted (δεν θυμάμαι ποια ακριβώς γιατί δεν την έβαλα πρόσφατα, πάντως δεν ήταν κάποια γνωστή).

Πριν λίγο καιρό το κινητό "κόλλησε" και αφού προσπάθησα να το κάνω restart με POWER + VOLUME UP δεν ξαναάνοιξε ποτέ.

Η μόνη λειτουργία που κατάφερε να κάνει η συσκευή ήταν να μπεί σε flashmode και σε fastboot mode.

Ετοιμάστηκα να flashάρω μια άλλη rom αλλά ξέμεινα από μπαταρία και το κινητό δεν φορτίζει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να φορτίσω την μπαταρία εξωτερικά; Έψαξα για εξωτερικό φορτιστή αλλά δεν βρήκα πουθενά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

nop το έχει πάθει ένα παιδί εδώ στο τέλος αναγκαστήκαμε να συναντηθούμε έβγαλα μπαταρια από το δικό μου και έβαλα στο δικό του και επί τόπου το flasarame απο netbook (όλα αυτά μέσα σε 10 λεπτά σε μια καφετερία)........... γιατί όση ώρα και να το άφηνε δεν φόρτιζε καθόλου

πάντως δεν χάνεις τπτ άστο στην πρίζα κάνα 24 ώρες

Μου έπεσε από τα χέρια και έσβησε αμέσως, hard bricked :eek:

Τελικά είχε φύγει το βύσμα της μπαταρίας :D

Λέω τώρα που έχουμε τα sources βρήκα να την πάθω ;:banghead:

Μου έπεσε από τα χέρια και έσβησε αμέσως, hard bricked :eek:

Τελικά είχε φύγει το βύσμα της μπαταρίας :D

Λέω τώρα που έχουμε τα sources βρήκα να την πάθω ;:banghead:

Μικρό το κακό αφού στο τέλος όλα καλα!!!

:lol: :D

I am a programmer, i write code,

I will NOT fix your pc!

Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει φορτίζοντάς μου την μπαταρία ας μου στείλει πμ.

Θα την στείλω εγώ με κούριερ στον χώρο του και θα έρθουν να την παραλάβουν ξανά με δικά μου έξοδα.

Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει φορτίζοντάς μου την μπαταρία ας μου στείλει πμ.

Θα την στείλω εγώ με κούριερ στον χώρο του και θα έρθουν να την παραλάβουν ξανά με δικά μου έξοδα.

Αν είναι να μπεις σε τέτοια έξοδα τότε στο φλασάρω κιόλας αν δεν ανοίξει και μετά τη φόρτιση.

Είμαι Κομοτηνή.

I will NOT fix your pc!

Καλησπέρα. Λέω να αλλάξω μπαταρία σε λίγο καιρό γιατί νομίζω ότι πλέον χάνει πολύ γρήγορα η δικιά μου. Το θέμα όμως είναι ότι κοιτάζοντας στο ebay βλέπω διάφορες διακυμάνσεις τιμών, από 7.50 μέχρι 38 ευρώ. Οι φθηνές πρέπει να ναι nomame... Τι προτείνετε να κοιτάξω? Έχει αλλάξει κανείς μπαταρία και αν ναι από που την πήρε?

Τι διαφορά έχουν οι μπαταρίες των sola και GO ? Μου φαίνονται ίδιες με τη δικιά μας.

σορρυ αν σας κούρασα.

Αν είναι να μπεις σε τέτοια έξοδα τότε στο φλασάρω κιόλας αν δεν ανοίξει και μετά τη φόρτιση.

Είμαι Κομοτηνή.

Δεν είναι πολλά τα έξοδα γιατί ήμουν αντιπρόσωπος εταιρίας κούριερ οπότε έχω πολύ φτηνές τιμές :)

Θα μπορούσες να μου τη φορτίσεις δηλαδή αν σου την έστελνα;

Καλησπέρα. Λέω να αλλάξω μπαταρία σε λίγο καιρό γιατί νομίζω ότι πλέον χάνει πολύ γρήγορα η δικιά μου. Το θέμα όμως είναι ότι κοιτάζοντας στο ebay βλέπω διάφορες διακυμάνσεις τιμών, από 7.50 μέχρι 38 ευρώ. Οι φθηνές πρέπει να ναι nomame... Τι προτείνετε να κοιτάξω? Έχει αλλάξει κανείς μπαταρία και αν ναι από που την πήρε?

Τι διαφορά έχουν οι μπαταρίες των sola και GO ? Μου φαίνονται ίδιες με τη δικιά μας.

σορρυ αν σας κούρασα.

Βάλε την γνήσια, κάπου 20 ευρώ την αγόρασα, από κατάστημα στην Αθήνα

καλησπερα θα μπορουσε να μου πει καποιος πως να rootaρω την συγκεκριμενη συσκευη? την εδωσε το πρωι η κουνιαδα μου στην γυναιακα μου και το ψαχνω και δεν μπορω να καταλαβω πως rootaρετε...το κινητο απο οτι ειδα φοραει πανω την μαμησια ρομ με αριθμο εκδοσης 6.2.Α.0.400...

μπορει να βοηθησει καποιος?

διαβασα και τον οδηγο στο 1ο ποστ αλλα δεν πολυ καταλαβα γιατι ελεγε κατι για ics και κατι τετια και πολα link δεν λειτουργουν...

καλησπερα θα μπορουσε να μου πει καποιος πως να rootaρω την συγκεκριμενη συσκευη? την εδωσε το πρωι η κουνιαδα μου στην γυναιακα μου και το ψαχνω και δεν μπορω να καταλαβω πως rootaρετε...το κινητο απο οτι ειδα φοραει πανω την μαμησια ρομ με αριθμο εκδοσης 6.2.Α.0.400...

διαβασα και τον οδηγο στο 1ο ποστ αλλα δεν πολυ καταλαβα γιατι ελεγε κατι για ics και κατι τετια και πολα link δεν λειτουργουν...

Καλησπέρα!

Ρίξε μια ματιά στο 1ο πόστ.

edit: σορυ βιάστηκα να απαντήσω. Δεν είδα ότι κοίταξες το 1o ποστ. Αν τα βγάζεις πέρα με αγγλικά διάβασε εδώ

Edited by sotosk

Απλά φλασαρε τον κέρνελ που θα βρεις εδώ.

I will NOT fix your pc!

Απλά φλασαρε τον κέρνελ που θα βρεις εδώ.

εχει κατι κινεζικα σε αυτο το λινκ... δεν καταλαβαινω και οταν παταω το λινκ τοθ nemesis που λεει βγαζει παλι κατι κινεζικα... μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης?

• The title was changed to Sony Xperia P