aftergr Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έβαλα και την miui που βασίζεται στην cm10.1 Πρεπει να είναι κάποιος πολύ Κινέζος για να την θεωρεί smooth και βασικά είναι φουλ στο bloatware Υπάρχει όμως και miui launcher καθως και miui theme στο xda, για όποιον του αρέσει το look ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Και μια φώτο με χρήση 3g. Από περιέργεια πήγα κ ρώτησα σε μαγαζί στο Χαλάνδρι για το κάτω πλαστικό που γράφει xperia.. Ενώ σε ebay το βρίσκω με 5€, ο τύπος μου είπε 15€:eek::banghead: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έβαλα και την miui που βασίζεται στην cm10.1 Πρεπει να είναι κάποιος πολύ Κινέζος για να την θεωρεί smooth και βασικά είναι φουλ στο bloatware Υπάρχει όμως και miui launcher καθως και miui theme στο xda, για όποιον του αρέσει το look ;) miui στο p μόνο smooth δεν είναι............ άλλο τι γίνετε με άλλες συσκευές (εκεί πετάει και θερίζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχω δοκιμάσει miui σε διάφορες εκδόσεις, cm & stock based, αλλά δεν με έπεισαν, και εκνευριστικά fool proof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αν φοράει κάποιος την ics ή έστω jelly cream μπορεί να μου πει όταν είναι με 3g κ μπαταρία κάτω από 30% κ σερφάρει ή είναι σε κάποια εφαρμογή αν του κλείνει ξαφνικά από μπαταρία. Δεν είναι κατάσταση αυτή, το χω ξαναγράψει. Χθες το κανε από το 35%. Μόλις το άνοιξα 15%. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Και αν ξανακάνεις restart πάει 25% :D Μην δίνεις σημασία, είναι feature για να μην ξεμενεις από μπαταρία :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Και αν ξανακάνεις restart πάει 25% :D Μην δίνεις σημασία, είναι feature για να μην ξεμενεις από μπαταρία :cool: Ναι αλλά εγώ δε μπορώ να βασιστω πάνω του!Τις προάλλες πήγα να τραβήξω βίντεο το πιτσιρίκο μου κ έκλεισε. Έλεος! Για αυτό λέω αν τα κάνει κ αυτά στην ics Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Είναι το κλασσικό hardware bug δεν έχει σημασία σε τι os είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δοκίμασε να το φορτίσεις κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πάντως σε ics νομίζω ότι δε το κανε! Είτε κλειστό είτε ανοιχτό το ίδιο είναι! Έχω παρατηρήσει ότι όταν το φορτίζω κλειστό πέφτει πιο γρήγορα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το έκανε αλλά πολύ σπάνια.. Τελευταία φορά μου το έκανε πριν κάνα μήνα. Το άφησα να ξεφορτισει και το φορτισα κλειστό. Από τότε δεν μου το ξανακανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Και με την ICS το κάνει. Τα battery stats μπορείς να τα διαγράψεις; Αν ναι, κάντο. Διαφορετικά φόρτιση όταν είναι κλειστό και ποτέ μην το αφήνεις να σβήνει από μπαταρία. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Και με την ICS το κάνει. Τα battery stats μπορείς να τα διαγράψεις; Αν ναι, κάντο. Διαφορετικά φόρτιση όταν είναι κλειστό και ποτέ μην το αφήνεις να σβήνει από μπαταρία. Μέσω cwm μπορώ να το κάνω;Αλλιώς αν τα σβήσω με root explorer πρέπει να το έχω φορτίσει full; Κ κλειστό που το φορτίζω το κάνει. Δε το αφήνω να κλείσει από μπαταρία. Κάποιες φορές το φορτίζω στο 4%:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αν δεν στρώσει με την διαγραφή των στατιστικών της μπαταρίας, υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία από τις πολλές φορτίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αν δεν στρώσει με την διαγραφή των στατιστικών της μπαταρίας, υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τα παίζει η μπαταρία από τις πολλές φορτίσεις Δηλαδή εσύ δε το χεις παρατηρήσει;Μόνο σε συγκεκριμένες συνθήκες γίνεται. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δυο τρεις φορές μου το έκανε, όταν είχα αλλάξει ρομ, αλλά με την διαγραφή των στατιστικών είχε στρώσει. Το ίδιο όμως μου συνέβαινε συνέχεια στο x10 mini που είχα και εκεί ήταν θέμα μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Με την Enigma v3 Final και το Nemesis v6.3 Final πειτε μου την αποψη σας. Να σημειωσω οτι πρεπει να γινει μια μικρη αλλαγη στο updater-script για να λειτουργησει ομαλα ο aroma installer και το αναφερω κανονικα στο OP post. Ευχομαι σε ολους υγεια,χαρα και καλη χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Με την Enigma v3 Final και το Nemesis v6.3 Final πειτε μου την αποψη σας. Να σημειωσω οτι πρεπει να γινει μια μικρη αλλαγη στο updater-script για να λειτουργησει ομαλα ο aroma installer και το αναφερω κανονικα στο OP post. Ευχομαι σε ολους υγεια,χαρα και καλη χρονια ευχαριστώ πολυυυυυυυυυυυυυυυυθα το τεστάρω στις μάνας μου την συσκευή :D (δεν έχει εφαρμογές όλο και όλο 3 δεν θα ne παίδεμα το σετάρισμα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αν φοράει κάποιος την ics ή έστω jelly cream μπορεί να μου πει όταν είναι με 3g κ μπαταρία κάτω από 30% κ σερφάρει ή είναι σε κάποια εφαρμογή αν του κλείνει ξαφνικά από μπαταρία. Δεν είναι κατάσταση αυτή, το χω ξαναγράψει. Χθες το κανε από το 35%. Μόλις το άνοιξα 15%. Το χει κάνει και σε μένα αυτό αλλά μόνο μια φορά ! του χω την jelly cream. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Με την Enigma v3 Final και το Nemesis v6.3 Final πειτε μου την αποψη σας. Να σημειωσω οτι πρεπει να γινει μια μικρη αλλαγη στο updater-script για να λειτουργησει ομαλα ο aroma installer και το αναφερω κανονικα στο OP post. Ευχομαι σε ολους υγεια,χαρα και καλη χρονια Την χρησιμοποιώ από την στιγμή που την ανέβασες στο xda, σε stock bl και είναι πραγματικά πολύ καλή, συγχαρητήρια ! Είχα ενα θέμα με την μπαταρία, αλλά από την στιγμή που άλλαξα το θέμα χωρίς να βάλω φωτογραφίες στην οθόνη κλειδώματος και στην ταπετσαρία, όλα καλά :-) Αυτά με ondemand / cfq, τώρα το δοκιμάζω με interactive / noop που είναι πιο smooth, αν τα πάει εξίσου καλά όσον αφορά την μπαταρία θα το αφήσω έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παρατηρώ κάποιες μέρες ότι, όταν είμαι στο Facebook με wifi τρώει σκάλωμα κ τα παίζει!Κλείνω, ανοίγω το wifi αλλά δε βρίσκει το router,κλείνω το κινητό το ανοίγω κ πάλι τίποτα, όταν κάνω restart το router όλα καλά! Μα σημειώσω ότι παίζει κανονικά το ασύρματο στον υπολογιστή κ στο neo v! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Γενικότερα το νέο update του Fb πρέπει να είναι προβληματικό ή να προβληματίζει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toils_K Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους.αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν ξέρει κανείς πως να ξεκλειδώσω την Rom από το EXPERIA p αλλά σας παρακαλώ κατανοητές εξηγήσεις γιατί είμαι λίγο άσχετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι εννοείς να ξεκλειδώσεις τη rom. Μήπως θες να πεις τον bootloader; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasvr21 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα σε όλους όσοι έχετε Ενιγμα και Νεμεσις κερνελ τι governors προτείνετε για καλύτερη απόδοση της μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts