Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν τα παράτησε συνεχίζει εκτός xda

https://code.google.com/p/sony-xperia-p/

Edited by AnDas

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν τα παράτησε συνεχίζει εκτός xda

https://code.google.com/p/sony-xperia-p/

α καλά...... because of internal conflicts.......

εκεί δεν βλέπω ουτε changelog ούτε τι γράφει καποιος ούτε τι δουλεύει τι όχι......

Τον percy τον κλειδωσανε...Τον λογο δεν τον εχω καταλαβει ακομα....Παντως οντως τις ρομ που εχει φτιαξει τις συνεχιζει εκτος xda και προς το παρων γραφει στο facebook σε ενα γκρουπ για το Xperia p....

Παντως εγω με Νεμεσις και Ενιγμα δεν εχω προβλημμα και εχει στρωσει η μπαταρια του....

Ομως για εμενα πλησιαζει ο καιρος που θα το αλλαξω....Ο ενας ο λογος και ο Βασικοτερος ειναι για την καλυψη της Sonny στα θεματα λογισμικου (Νομιζω οτι ειναι απο τις χειροτερες εταιρειες....). Ο αλλος μου εμφανιστηκε ξαφνικα υστερα απο ενα πεσιμο :rolleyes: . Εσπασε η πανω δεξια γωνια πανω απο την οθονη και εχει αρχισει να γινεται ενοχλητικο στην εμφανιση και απο οτι φανταζομαι σιγα σιγα και στην λειτουργια του (αν αρχισει και μπαινει η σκονη απο μεσα....).

Ομως εχω ενα διλλημα και λεω μηπως με βοηθησετε να το λυσω.....

Ειμαι αναμεσα στο xperia SP (παλι Sonny το ξερω....αλλα βλεπω οτι ειναι τα πιο ευκολα σε rootαρισμα και με αρκετους moderators που ασχολουνται με ρομ και κερνελ....) και το LG L9 ii ......Στο φορουμ του LG εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα αλλα γενικως δεν ξερω αρκετα απο LG ....

Η διαφορα της τιμης δεν ειναι προβλημμα....

Τωρα αν υπαρχει κατι αλλο καλο στα 230 με 260 ευρω δεκτη καθε προταση....Με ενδιαφερει κυριως η μπαταρια και η καμερα με την Οθονη....

Εγώ πλέον δε θα ασχοληθώ άλλο για την ώρα καθώς σε λίγες μέρες αλλάζω thread.. Θα μετακομίσω στο sp!Πάλι Sony, γνωρίζω για τις αναβαθμίσεις, ξέρω τι θα συναντήσω αλλά πλέον δε με νοιάζει καθώς να αλλάξεις ρομ είναι εύκολο!είχα σκεφτεί κ άλλες 2 μάρκες αλλά έχω βολευτεί με τη Sony. Το sp το πήρε κ ένας συνάδελφος κ το δούλεψα κ μου άρεσε ακόμα πιο πολύ!

Όσο για το p θα περάσει στα χέρια της γυναίκας μου,μάλλον θα της περάσω την ics με root εννοείται. Δε θα βάλω jb για ένα λόγο κ μόνο, το θέμα των κλήσεων! Ίσως περάσω λίγο πριν το αφήσω κ τη moonwalker να δω πως είναι :p

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Τον percy τον κλειδωσανε...Τον λογο δεν τον εχω καταλαβει ακομα....Παντως οντως τις ρομ που εχει φτιαξει τις συνεχιζει εκτος xda και προς το παρων γραφει στο facebook σε ενα γκρουπ για το Xperia p....

Παντως εγω με Νεμεσις και Ενιγμα δεν εχω προβλημμα και εχει στρωσει η μπαταρια του....

Ομως για εμενα πλησιαζει ο καιρος που θα το αλλαξω....Ο ενας ο λογος και ο Βασικοτερος ειναι για την καλυψη της Sonny στα θεματα λογισμικου (Νομιζω οτι ειναι απο τις χειροτερες εταιρειες....). Ο αλλος μου εμφανιστηκε ξαφνικα υστερα απο ενα πεσιμο :rolleyes: . Εσπασε η πανω δεξια γωνια πανω απο την οθονη και εχει αρχισει να γινεται ενοχλητικο στην εμφανιση και απο οτι φανταζομαι σιγα σιγα και στην λειτουργια του (αν αρχισει και μπαινει η σκονη απο μεσα....).

Ομως εχω ενα διλλημα και λεω μηπως με βοηθησετε να το λυσω.....

Ειμαι αναμεσα στο xperia SP (παλι Sonny το ξερω....αλλα βλεπω οτι ειναι τα πιο ευκολα σε rootαρισμα και με αρκετους moderators που ασχολουνται με ρομ και κερνελ....) και το LG L9 ii ......Στο φορουμ του LG εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα αλλα γενικως δεν ξερω αρκετα απο LG ....

Η διαφορα της τιμης δεν ειναι προβλημμα....

Τωρα αν υπαρχει κατι αλλο καλο στα 230 με 260 ευρω δεκτη καθε προταση....Με ενδιαφερει κυριως η μπαταρια και η καμερα με την Οθονη....

γιατί δεν κοιτάς στην μεριά του oppo? τουλάχιστον απ ποιότητα και υποστήριξη θα είσαι super

Το κοιταξα...αλλα μονο μεσω ιντερνετ το βρηκα....Οχι σε καταστημα....

Παντως η επιλογη εγινε.....Απο σημερα μετακομιζω στο νημα του LG L9 II.....

Χαρηκα που σας γνωρισα και θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια που με βοηθησαν στα προβλημματα που ειχα με το κινητο...

Βεβαια παντα θα περναω και απο εδω να ριχνω καμια ματια και να δωσω καμια ιδεα απο την εμπειρια μου με το συγκεκριμενο κινητο ;)

:clap::clap::clap::clap:

Για πες τι σου παρουσίασε. Θέλω κ εντυπώσεις από τη moonwalker!

Καλημερα! Χρησιμοποιω την moonwalker 6.5 με stock bootloader 1-2 μερες τωρα, και μπορω να πω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Eιναι πολυ ομαλη και γρηγορη, καθως και πολυ παραμετροποιησημη χαρη στα πολλα addons που ειναι συμβατα με τη ρομ. Σε μπαταρια περιπου οπως η enigma. Ισως στην επομενη εκδοση v7 που θα ειναι και με aroma installer, να ξεκλειδωσω και τον bootloader -κυριως για λογους αυτονομιας αφου κι ετσι ειναι πολυ γρηγορη με interactive/noop:)

edit: βγηκε η v7 με aroma, και μολις περασα την 6.5 ρε ****το.. :P

Edited by theok7

Καλημερα! Χρησιμοποιω την moonwalker 6.5 με stock bootloader 1-2 μερες τωρα, και μπορω να πω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος μεχρι στιγμης. Eιναι πολυ ομαλη και γρηγορη, καθως και πολυ παραμετροποιησημη χαρη στα πολλα addons που ειναι συμβατα με τη ρομ. Σε μπαταρια περιπου οπως η enigma. Ισως στην επομενη εκδοση v7 που θα ειναι και με aroma installer, να ξεκλειδωσω και τον bootloader -κυριως για λογους αυτονομιας αφου κι ετσι ειναι πολυ γρηγορη με interactive/noop:)

edit: βγηκε η v7 με aroma, και μολις περασα την 6.5 ρε ****το.. :P

Έχει ίδια διαδικασία εγκατάστασης με την enigma; Κάτι διάβασα στο thread του και το είδα λίγο μπέρδεμα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έχει ίδια διαδικασία εγκατάστασης με την enigma; Κάτι διάβασα στο thread του και το είδα λίγο μπέρδεμα!

Οχι ειναι λιγο πιο πολυπλοκη ακομα και με aroma, η enigma ειναι απλη σαν να εγκαθιστας προγραμμα στο pc :lol:

Εχοντας δοκιμασει και τις δυο σε jb , διαπιστωσα οτι αν καποιος δεν θελει να ξεκλειδωσει τον bootloader η καλυτερη λυση ειναι η ics, μιας και το κινητο ειναι πολυ γρηγορο χωρις να ειναι ενεργοβορο. οτιδηποτε εχει σχεση με jb την λιωνει την μπαταρια:(. Εχω καταληξει πλεον: ή το ξεκλειδωνω, ή παω σε ics, μεση λυση δεν υπαρχει δυστηχως. Οσον αφορα τις δυο ρομ, η enigma εχει καλυτερη αυτονομια, ενω η mw ειναι πιο γρηγορη. Δεν μιλαω για χαοτικες διαφορες βεβαια..

edit: H Enigma v6.3 AROMA κανει για stock bootloader? Δεν βρισκω κατι..

Edited by theok7

καλησπερα, εχω ενα xperia p και εχει απο την 4.1.2 της cosmote.

Καθε μερα το πρωι μετα απο την αναμονη ολο το βραδυ το κινητο ειναι κωλημενο.

Ανοιγει η οθονη απο το power button αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο. π.χ. το ξεκλειδωμα δεν λειτουργει.

Αν ας πουμε χτυπησει το ξυπνητηρι το πρωι (το οποιο λειτουργει) δεν μπορω να το κλεισω παρα μονο αν κανω restart με vol up + power button.

Ξερετε τι φταιει και πως το διορθωνω? ειναι καποιο κοινο προβλημα η ειναι κακη η rom και να του περασω καποια αλλη?

Ευχαριστω πολυ.

Παιδια καμια βοηθεια....

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Στην θέση σου θα έκανα hart reset η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σε πρώτη φάση.

Επειδη ειναι 500 σελιδες το θεμα, καποιος να βοηθησει πλιζζζζζ

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την εργοστασιακή rom από την αρχή με το SUS:

http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/

Θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο(εκτός απ'ότι έχεις στην micro-SD).

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις την εργοστασιακή rom από την αρχή με το SUS:

http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/

Θα σβηστούν τα πάντα από το τηλέφωνο(εκτός απ'ότι έχεις στην micro-SD).

Δεν εχει micro SD το P ;)

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Θα ήθελα να ρωτήσω αν το πρόβλημα του lag στον dialer υπάρχει στην cm11

Το lag υπάρχει μόνο στην jb

Στις cm η λέξη lag είναι άγνωστη

;)

Υ.γ. Περίμενε ακόμα για την 11, ακόμα είναι nightly

Χρονια πολλα με υγεια ευχομαι σε ολους.

Την εργοστασιακη ρομ που την βρισκω? Την βρισκει το sus η πρεπει να την κατεβασω απο καποιο site?

Χρόνια πολλά

Το sus θα στην κατεβάσει μόνο του και θα στην βάλει

Θα σου βάλει την jb

καλησπερα, κατεβασα το SUS και μου ξαναπερασε την τελευταια version του κινητου με 2-3 κλικ μονο.

α) Σε περιπτωση που εχω παλει προβλημα πως βαζω αλλη rom? με τι προγραμματα και που βρισκω αλλες επισημες του κινητου?

β) υπαρχει καπου official ics η καποια αλλη που να ξερουμε οτι δουλευει απροβληματιστα?

γ) ποια rom εχει βγει καλυτερη για αυτο το τηλεφωνο. Επειδη το κινητακι προοριζεται για κοπελα που δεν θα ασχολειθει με πειραγματα και αλλες τετοιες ιστοριες. Θελει απλα το κινητακι να δουλευει σωστα σε ολες του τις λειτουργιες.

Αν θελετε δοκιμαστε το νεο Nemesis Kernel και την νεα Enigma Rom. Προσοχη στις οδηγιες και στο εξτρα βημα στα downloads.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2214141

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391858

Σας ευχομαι χρονια πολλα

• The title was changed to Sony Xperia P