Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα reboot 2 φορες....αλλα δεν μου αλλαξε κατι.....

Παιζει να υπαρχει προβλημμα με τον Nemesis 6.3 που εχω??? Κατι τετοιο καταλαβα και απο αυτα που διαβαζω στους xda (υποψιν οτι τα αγγλικα μου δεν ειναι επιπεδου lower :rolleyes: ).

Παντως εχω χρονο τωρα οποτε θα ξαναδοκιμασω ;)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκανα reboot 2 φορες....αλλα δεν μου αλλαξε κατι.....

Παιζει να υπαρχει προβλημμα με τον Nemesis 6.3 που εχω??? Κατι τετοιο καταλαβα και απο αυτα που διαβαζω στους xda (υποψιν οτι τα αγγλικα μου δεν ειναι επιπεδου lower :rolleyes: ).

Παντως εχω χρονο τωρα οποτε θα ξαναδοκιμασω ;)

Πες μου ακριβως το προβλημα που υπαρχει

Το γραφω στο ποστ 5122 αλλα μην ασχοληθεις ακομα καθως την ξαναπερασα τωρα και ξαναδοκιμαζω....

Επειδη με καιει αρκετα η αυτονομια διαβασα σε πιο πανω ποστ σου οτι πρωτειμας το minmax η' το interactiveX ...Στην επιλογη Ι/Ο τι βαζεις??? Εχω βαλει το row....

Στο Antutu μου εβγαλε 7467.....

Καλο ειναι τωρα αυτο????????? :rolleyes:

Το γραφω στο ποστ 5122 αλλα μην ασχοληθεις ακομα καθως την ξαναπερασα τωρα και ξαναδοκιμαζω....

Επειδη με καιει αρκετα η αυτονομια διαβασα σε πιο πανω ποστ σου οτι πρωτειμας το minmax η' το interactiveX ...Στην επιλογη Ι/Ο τι βαζεις??? Εχω βαλει το row....

Για την μπαταρια σαφως :)

να προτιμας row/sio

Οκ.

Παντως τωρα που ξαναπερασα την 6.3 δουλευει κανονικα....Δεν εχω κανενα κολλημα ...το playstore ανοιξε και κατεβαζει ενημερωσης...Οποτε ακυρωνεται το ποστ μου 5122......

Αν κρατησει και η μπαταρια καμια εβδομαδα θα εχουμε το τελειο κινητο με την τελεια ρομ :lol: :lol: :lol:

Οκ.

Παντως τωρα που ξαναπερασα την 6.3 δουλευει κανονικα....Δεν εχω κανενα κολλημα ...το playstore ανοιξε και κατεβαζει ενημερωσης...Οποτε ακυρωνεται το ποστ μου 5122......

Αν κρατησει και η μπαταρια καμια εβδομαδα θα εχουμε το τελειο κινητο με την τελεια ρομ :lol: :lol: :lol:

me ton minmax θα κρατησει ανω των 2 ημερων με normal χρηση. Για εβδομαδα θα πρεπει να δινω δωρο με την ρομ και ενα powerbank :)

Εγώ με κλειδωμένο bootloader δε μπορώ να τα περάσω αυτά :(

Σιγά σιγά έρχεται η ώρα να ξεκλειδώσω τον bootloader!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ουσιαστικα δεν χανεις τιποτα αν τον ξεκλειδωσεις. Κανε backup απλα το TA partition. Οδηγιες στο xda :)

Δηλαδη δεν εχεις στις ρυθμισεις την επιλογη eXperience_R ???????

Τα επιπλεον που προσφερει το kernel εννοει καθοτι ειναι locked ο bootloader του

κανει μονο του reboot

κανει crash το System UI και ξανα ξεκιναει

πολλες φορες χανεται η μπαρα του σηματος

ολα γινονται αυθαιρετα? Και δεν νομιζω απο καθαρη εγκατασταση. Γι αυτο προσπαθησε πρωτα να κανεις εναν καθαρισμο της dalvik και της cache και πες μου τι γινεται αφου το αφησεις 2-3 λεπτα να σεταριστει

Με εκτιμηση

Edited by nicolasdr

Μωρέ κανονικά τα χω όλα κ μου δίνει επιλογή να αλλάξω ρυθμίσεις αλλά δε το ρισκάρω να πειράξω τίποτα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Μωρέ κανονικά τα χω όλα κ μου δίνει επιλογή να αλλάξω ρυθμίσεις αλλά δε το ρισκάρω να πειράξω τίποτα!

ηλια παιζει καλα μεχρι στιγμης?

ηλια παιζει καλα μεχρι στιγμης?

Κανένα πρόβλημα,έχεις κάνει πολύ καλη δουλειά!Δε βρίσκω κάτι αρνητικό μέχρι στιγμής!

@nicolasdr

Με την Ενιγμα 6.1 ειχα ενα θεμα... οταν εγραφα κειμενο δεν μου εμφανιζε ολες τις προτεινομενες λεξεις οπως με την stock rom.

Δηλαδη δεν ειχε βελακια αριστερα δεξια για να επιλεξω μια αλλη απο τις 2 μονο που εβγαζε.

Ειναι bug? Θα μπορουσε να διορθωθει?

https://www.dropbox.com/s/9sa8hnl4sf1tw5v/enigmaprob.jpg

@nicolasdr

Με την Ενιγμα 6.1 ειχα ενα θεμα... οταν εγραφα κειμενο δεν μου εμφανιζε ολες τις προτεινομενες λεξεις οπως με την stock rom.

Δηλαδη δεν ειχε βελακια αριστερα δεξια για να επιλεξω μια αλλη απο τις 2 μονο που εβγαζε.

Ειναι bug? Θα μπορουσε να διορθωθει?

https://www.dropbox.com/s/9sa8hnl4sf1tw5v/enigmaprob.jpg

Η αριστερή εικόνα είναι το πληκτρολόγιο της stock jb.Η δεξιά εικόνα είναι το πληκτρολόγιο που έχει βάλει ο Νίκος προφανώς από νέα έκδοση ίσως 4.2 κ μετά.

Είχες βάλει εσύ μέσω cwm το πληκτρολόγιο της stock rom;

Η αριστερή εικόνα είναι το πληκτρολόγιο της stock jb.Η δεξιά εικόνα είναι το πληκτρολόγιο που έχει βάλει ο Νίκος προφανώς από νέα έκδοση ίσως 4.2 κ μετά.

Είχες βάλει εσύ μέσω cwm το πληκτρολόγιο της stock rom;

Οχι, θα ηθελα να το κανω αν γινοταν :)

Εγκατεστησα κι εγω την enigma 6.2 με locked bootloader χθες, ειναι πολυ καλη με εξαιρεση καποια προβληματα που λυθηκαν με επανεκινηση:

1. κατα την διαρκεια κλησης ακουγα τον συνομιλητη αλλα αυτος δεν με ακουγε

2. δεν δουλευε ο ηχος των ειδοποιησεων

3. ενα-δυο κρασαρισματα οταν την προτοεγκατεστησα

Επισης ενα θεμα που εχω και με τις δυο -6.1-6.2- ειναι πως δεν κανει προβλεψεις λεξεων στα μηνυματα, με αποτελεσμα να αναγκαστω να εγκαταστησω το swiftkey.

Την εγκατεστησα μετα απο καθαρη εγκατασταση με το sus λογω του οτι στο flashtool οταν ζηταει να πατησω το back button και να συνδεσω το κινητο, ξεκιναει να φορτιζει και δεν συνδεεται, οσες φορες κι αν προσπαθησα.

Εχει κανεις καποια προταση για governor και ΙΟ sscheduler, σε locked bootloader?:worry:

Οχι, θα ηθελα να το κανω αν γινοταν :)

Ωραία έχω το stock πληκτρολόγιο της jb που το περνάς με το cwm.Στείλε μου το mail σου με π.μ

Εγκατεστησα κι εγω την enigma 6.2 με locked bootloader χθες, ειναι πολυ καλη με εξαιρεση καποια προβληματα που λυθηκαν με επανεκινηση:

1. κατα την διαρκεια κλησης ακουγα τον συνομιλητη αλλα αυτος δεν με ακουγε

2. δεν δουλευε ο ηχος των ειδοποιησεων

3. ενα-δυο κρασαρισματα οταν την προτοεγκατεστησα

Επισης ενα θεμα που εχω και με τις δυο -6.1-6.2- ειναι πως δεν κανει προβλεψεις λεξεων στα μηνυματα, με αποτελεσμα να αναγκαστω να εγκαταστησω το swiftkey.

Την εγκατεστησα μετα απο καθαρη εγκατασταση με το sus λογω του οτι στο flashtool οταν ζηταει να πατησω το back button και να συνδεσω το κινητο, ξεκιναει να φορτιζει και δεν συνδεεται, οσες φορες κι αν προσπαθησα.

Εχει κανεις καποια προταση για governor και ΙΟ sscheduler, σε locked bootloader?:worry:

Πρεπει να βαλεις το patch_v2 που υπαρχει στο thread του xda στα τελευταια ποστ. Επισης δεν λειτουργουμε το κινητο οταν ανοιγει αλλα περιμενουμε 3 λεπτα κανουμε επανεκκινηση και μετα κανουμε οτι θελουμε. Το εχω πει στο xda αλλα κι εδω.

Για την προβλεψη δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει.αν πας στην επιλογη γλωσσα και εισαγωγη και γλωσσες πληκτρολογιου,τοτε επιλεγοντας τα διαθεσιμα πακετα,κατεβαινει το λεξικο αυτοματα. :)

Σε locked δεν μπορεις να εχεις και τρομερες επιλογες. Performance με noop ειναι μια καλη επιλογη

Πρεπει να βαλεις το patch_v2 που υπαρχει στο thread του xda στα τελευταια ποστ. Επισης δεν λειτουργουμε το κινητο οταν ανοιγει αλλα περιμενουμε 3 λεπτα κανουμε επανεκκινηση και μετα κανουμε οτι θελουμε. Το εχω πει στο xda αλλα κι εδω.

Για την προβλεψη δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχει.αν πας στην επιλογη γλωσσα και εισαγωγη και γλωσσες πληκτρολογιου,τοτε επιλεγοντας τα διαθεσιμα πακετα,κατεβαινει το λεξικο αυτοματα. :)

Σε locked δεν μπορεις να εχεις και τρομερες επιλογες. Performance με noop ειναι μια καλη επιλογη

Performance & noop τι μας δίνει αυτό;

Το patch_v2 τι διορθώνει;

Edited by iliasx8

Ολα καλα!! Σ'ευχαριστω πολυ Νικολα :D

Λοιπόν μετά από λίγες μέρες με την enigma βρήκα 3 bugακια:p

1.Όταν κάνεις αναζήτηση στο play store δε κάνει revert τα χρώματα με αποτέλεσμα να μη βλέπεις καλά τι γράφεις.

2.Πατώντας το home button παρατεταμένα για να μεταβείς σε μια άλλη εφαρμογή βγάζει κάποιες φορές το ui διακόπηκε κ με βγάζει στην αρχική χωρίς τη μπάρα με την ώρα κτλ.

3.Κατεβάζοντας τη notification bar δεν εμφανίζει την ώρα κ μερικά toggle.

Κάτι άσχετο, επειδή δε μου άρεσε το μαύρο στο playstore το έβγαλα κ έβαλα το άσπρο που βρήκα στο xda.τα κάνα λίγο μπάχαλο :p αλλά βρήκα την άκρη κ έχω βρεθεί με δύο vending.apk.κρατάω κ τα δύο;

Μετα απο δυο μερες λειτουργιας με την 6.2 και με το patch 2 ενω η μπαταρια δειχνει πολυ καλα στοιχεια (πρωτη φορα μου γραφει αναμονη 3 μερες και 12 ωρες ), φτανει απογευμα και ακομα εχω 55% μπαταρια....διαπιστωσηκα και εγω μερικα προβληματακια.....

Οταν μπαινω στο αλμπουμ μου βγαζει οτι η εφαρμογη system throw επαψε να λειτουργει...το εμφανιζει δυο τρεις φορες και μετα κλεινει το αλμπουμ....

Επισης οντως αν δεν το αφησεις να ολοκληρωσει την διαδικασια του μετα απο επανεκινηση (ο Νικος συστηνει να το αφησουμε κανα 3 λεπτο για να επανερθει) τοτε υπαρχει η πιθανοτητα να κανει επανεκινηση μονο του οταν μπλοκαρει σε καποια εφαρμογη...

Αυτο ομως που διαπιστωσα σημερα και με ανυσηχει περισοοτερο ειναι οτι το τηλεφωνο χανει κλησεις!!!!!!!!!!

Συγκεκεριμενα με πηρανε τρεις φορες και ενω στον αλλον εδειχνε οτι καλει το κινητο δεν κουδουνισε καθολου...ουτε ειδοποιηση εβγαλε...Την τεταρτη φορα χτυπησε με αλλο ηχο απο αυτον που εχω για το συγκεκριμενο ατομο και ταυτοχρονα εβγαλε και την ειδοποιηση για τις τρεις προηγουμενες κλησεις...Μεχρι στιγμης αυτο εγινε δυο φορες σημερα...

• The title was changed to Sony Xperia P