elephantas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 ναι, το κανει με ολους τους ηχους. απο ρομ , ενιγκα 6.1. το θεμα ειναι οτι στην 5.5 δεν το εκανε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πέρασα την 6.1 επιτέλους.πολύ γρήγορη rom.Μπράβο στο Νίκο! Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν θελετε προβλημματα να λυσετε να σας πω εγω !!!!!!!!!!!:wacko: Καταρχην εχω για κερνελ τον Nemesis 5.4 και σαν ρομ την Enigma 6.1 αλλα δεν νομιζω τα προβλημματα να ωφειλονται στην ρομ μιας και ειχαν ξεκινησει και με την 6 που ειχα..... Ειχα αναφερει σε λιγο παλιοτερο μηνυμα για το μπλε πλαισιο που εμφανιστηκε ξαφνικα...Αυτο συνεχιζει και εμφανιζεται οποτε βαζω το handsfree (το δικο του...). Προχθες και σημερα εντελως ξαφνικα μειωσε τον ηχο απο μονο του και μπηκε στην δονηση!!!!!!!!! μετα απο λιγο την αυξησε παλι μονο του ....εβλεπα την μπαρα να ανεβοκατεβαινει λες και υπηρχε καποιο φαντασμα και παταγε τα πληκτρα :lol: Το βραδυ το αφησα να φορτισει κανονικα και το πρωι που ξυπνησα το βρηκα σε κατασταση....πτησης !!!!! Ξαφνικα ανοιγει το bluetooth η' ενεργοποιουνται τα δεδομενα... Σημερα ειχα βαλει παλι το handsfree και ακουγα ραδιο με την ενταση στην μεση και ξαφνικα ανεβηκε στο δυνατοτερο σημειο !!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: Χωρις να υπαρχει επαφη με το κινητο...στο τραπεζι διπλα μου το ειχα.... Ενεργοποιητε η οθονη απο μονη της και ενω παταω το κουμπι power δεν κανει τιποτα...Σβηνει απο μονη της αλλα δεν κλειδωνει.... Ολα αυτα σταματανε με μια επανεκινηση αλλα καποια στιγμη ξαναξεκινανε... Κατα τα αλλα....ολα καλα :lol: :lol: Μηπως ηρθε ο καιρος για ανταλαγη?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μάλλον στο ματιάσανε !!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αμα ειναι ετσι να του βαλω κανα ....ματακι η' κανα....σκορδο!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν θελετε προβλημματα να λυσετε να σας πω εγω !!!!!!!!!!!:wacko: Καταρχην εχω για κερνελ τον Nemesis 5.4 και σαν ρομ την Enigma 6.1 αλλα δεν νομιζω τα προβλημματα να ωφειλονται στην ρομ μιας και ειχαν ξεκινησει και με την 6 που ειχα..... Ειχα αναφερει σε λιγο παλιοτερο μηνυμα για το μπλε πλαισιο που εμφανιστηκε ξαφνικα...Αυτο συνεχιζει και εμφανιζεται οποτε βαζω το handsfree (το δικο του...). Προχθες και σημερα εντελως ξαφνικα μειωσε τον ηχο απο μονο του και μπηκε στην δονηση!!!!!!!!! μετα απο λιγο την αυξησε παλι μονο του ....εβλεπα την μπαρα να ανεβοκατεβαινει λες και υπηρχε καποιο φαντασμα και παταγε τα πληκτρα :lol: Το βραδυ το αφησα να φορτισει κανονικα και το πρωι που ξυπνησα το βρηκα σε κατασταση....πτησης !!!!! Ξαφνικα ανοιγει το bluetooth η' ενεργοποιουνται τα δεδομενα... Σημερα ειχα βαλει παλι το handsfree και ακουγα ραδιο με την ενταση στην μεση και ξαφνικα ανεβηκε στο δυνατοτερο σημειο !!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: Χωρις να υπαρχει επαφη με το κινητο...στο τραπεζι διπλα μου το ειχα.... Ενεργοποιητε η οθονη απο μονη της και ενω παταω το κουμπι power δεν κανει τιποτα...Σβηνει απο μονη της αλλα δεν κλειδωνει.... Ολα αυτα σταματανε με μια επανεκινηση αλλα καποια στιγμη ξαναξεκινανε... Κατα τα αλλα....ολα καλα :lol: :lol: Μηπως ηρθε ο καιρος για ανταλαγη?????? φίλε μου αυτά δεν είναι θέματα με software για αρχή πρέπει να λύσεις το θέμα με τα φαντάσματα σπίτι και μετά βλέπουμε :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν ειναι θεμα φαντασματων τοτε δεν ειναι μονο στο σπιτι μου!!!!!!!! Μονο οταν μπηκε σε κατασταση πτησης ημουν σπιτι!!!!! Ολα τα αλλα εγιναν στην δουλεια που δεν ειναι σε σταθερο χωρο ;) Παντως ολες οι λυσεις καταληγουν στο......σκορδο :D Ειτε ματιασμενο ειτε φαντασματα....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αν ειναι θεμα φαντασματων τοτε δεν ειναι μονο στο σπιτι μου!!!!!!!! Μονο οταν μπηκε σε κατασταση πτησης ημουν σπιτι!!!!! Ολα τα αλλα εγιναν στην δουλεια που δεν ειναι σε σταθερο χωρο ;) Παντως ολες οι λυσεις καταληγουν στο......σκορδο :D Ειτε ματιασμενο ειτε φαντασματα....:lol: ακόμη χειρότερα σε ακολουθούν για λεγε ποιον καθάρισες και έθαψες το πτώμα και τώρα ο φουκαράς σε ακολουθάει παντού :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αυτον που ειχε το κινητο πριν απο εμενα :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αυτον που ειχε το κινητο πριν απο εμενα :lol: :lol: :lol: ξέθαψε τον κανε σωστή ταφή και μετά βλέπουμε :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Για Ghost gadget junkie μου μοιαζει εμενα :lol: Εχεις δωσει χωρις να το ξερεις δικαιωματα ROOT στο φαντασμα :ninja: Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Για Ghost gadget junkie μου μοιαζει εμενα :lol: :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ευχάριστο το διάλειμμα κι όπως έχω πει μου αρέσει που και που να σπάει η μονοτονία των τεχνικών ζητημάτων αλλά όπως καταλαβαίνετε πρέπει να πάμε πάλι on topic κύριοι! Σας ευχαριστώ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπερα... Ξαναγυρνοντας on topic ;) ....τα προβλημματα ολα τα παρουσιαζει το habdsfree...Σιγουρα μετα απο εναμιση χρονο εχει χαλασει μιας και ορισμενες φορες δεν ανταποκρινεται και στις κλησεις (δεν με ακουνε η' δεν λειτουργει το κουμπι απαντησης...) Οποτε το χρησιμοποιω μετα απο λιγο παρουσιαζονται τα προβλημματα....ακομα και αν το βγαλω απο πανω αυτα συνεχιζουν μεχρι το πρωτο reset....Σημερα που δεν χρησιμοποιησα handsfree ολα λειτουργουσαν κανονικα... Οποτε μαλλον θα αλλαξω handsfree εκτος αν βρω κανα φθηνο bluetooth με ραδιο....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Για τσέκαρε αυτό. http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmis00 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπέρα.. έχω ένα "πρόβλημα" με το sony xperia p ενώ είχα βάλει το viber και το δούλευα κανονικά είπα να το περάσω και στο tablet samsung galaxy tab 2 από τι στιγμή που το πέρασα στο tablet έχασα τις επαφές μου στο xperia έκανα διαγραφή στο tablet και ξανά εγκατέστησα στο xperia το viber και πάλι δεν έχω τις επαφές μου στο xperia... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με της επαφές.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) Λοιπόν μετά από 2 μέρες με την 6.1 μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Γρήγορη,καλή μπαταρία. Στα προβλήματα τώρα..είχα την εφαρμογή wifi pass recovery,έκανα restore τους κωδικούς μου κ μετά που έκλεισα το wifi μετά το wifi δεν άνοιγε καθόλου.Μέσα από τις επιλογές της εν λόγω εφαρμογής έκανα reset το wifi κ έστρωνε.Άρα τώρα δε μπορώ καθόλου να δω τους αποθηκευμένους κωδικούς μου.. Στο πληκτρολόγιο δε μου αρέσει το μαύρο φόντο στις προτεινομενες λέξεις, προτιμώ το γκρι που είχε πριν. Άλλο ένα πιθανότατα bug είναι όταν θες να επιλέξεις ένα κείμενο δε κάνει reverse τα χρώματα. Επίσης μου άρεσε η εναλλαγή στα χρώματα στη status bar που είχε η 5. Ένα τελευταίο,ο αριθμός έκδοσης εμένα γράφει .100 αντί για έκδοση της enigma. Αυτά τα λίγα και καλημέρα! Edited October 18, 2013 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostasvr21 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Αποφάσισα τελικά μετά απο 6 μήνες που έχω το κινητό να του περάσω custom rom και kernel, γιατί τα εργοστασιακά είναι επιοικως χάλια. Εχω 6.2.Α.1.100 και kernel 3.0.8+. Δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader αλλά του εχω κανει root. Θα ήθελα να μου προτείνετε την καλύτερη rom που ξέρετε (βασικό να μην εχει το θεμα με τις κλησεις και να περνιούνται με κλειδωμένο bootloader αν γινεται), όπως και να μου δώσετε κανένα link :rolleyes: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Κι εγώ μετά από 14 μήνες αποφάσισα να του αλλάξω launcher. Ποιός ξέρει τι θα του κάνω στα 2 χρόνια :-):-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Kostasvr21....Αρκετοι απο εμας χρησιμοποιουμε την Enigma 6.1 που την εχει φτιαξει και δικο μας παιδι ;). Θα την βρεις εδω..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391858 Οτι αλλη απορια εχεις ρωτα μας.... Iliasx8 ....Για να σου γραψει την εκδοση κανε μια επανεκινηση... Για τα υπολοιπα δεν μπορω να βοηθησω μιας και εγω χρησιμοποιω τα μαυρα χρωματα και εχουν αλλη επισημανση... Μονο για τα χρωματα στην statusbar ....νομιζω οτι αυτα αλλαζουν αναλογα το θεμα που εχεις επιλεξει... Παντως και εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και με την Enigma 6.1 και τον Nemesis 6 και απο την ωρα που δεν ξαναεβαλα το handsfree δεν εχω κανενα προβλημμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ni63 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Με το Enigma6.1 και kernel Nemesis 6 αναστήθηκε το xperia p μου.Μπράβο στον Νικόλα!!! Δυο προβλήματα που εχω είναι που δεν δουλεύει το hotspot και οταν συνδέεται το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μου δεν το αναγνωρίζει. Εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Kostasvr21....Αρκετοι απο εμας χρησιμοποιουμε την Enigma 6.1 που την εχει φτιαξει και δικο μας παιδι ;). Θα την βρεις εδω..... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391858 Οτι αλλη απορια εχεις ρωτα μας.... Iliasx8 ....Για να σου γραψει την εκδοση κανε μια επανεκινηση... Για τα υπολοιπα δεν μπορω να βοηθησω μιας και εγω χρησιμοποιω τα μαυρα χρωματα και εχουν αλλη επισημανση... Μονο για τα χρωματα στην statusbar ....νομιζω οτι αυτα αλλαζουν αναλογα το θεμα που εχεις επιλεξει... Παντως και εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος και με την Enigma 6.1 και τον Nemesis 6 και απο την ωρα που δεν ξαναεβαλα το handsfree δεν εχω κανενα προβλημμα. δεν εχει να κάνει με το θέμα,τα δοκίμασα όλα! Να τονίσω ότι είμαι με lock bootloader. Όταν μπει ο Νίκος θα μας διαφωτίσει! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Υπάρχει το εξής πρόβλημα. Με official update σε ICS η οθόνη κάποιες φορές ανάβει (backlight) και το πρωί την βρίσκω έτσι με φωτισμένο backlight με αποτέλεσμα να αδειάζει η μπαταρία συνεχώς. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; Συνεχίζει και δείχνει στο status της μπαταρίας ότι η οθόνη καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία... Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι η οθόνη έχει εμφανίσει μια κίτρινη κηλίδα (προηγ. post μου). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Με το Enigma6.1 και kernel Nemesis 6 αναστήθηκε το xperia p μου.Μπράβο στον Νικόλα!!! Δυο προβλήματα που εχω είναι που δεν δουλεύει το hotspot και οταν συνδέεται το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μου δεν το αναγνωρίζει. Εχω κάνει καθαρή εγκατάσταση. Περασε ξανα το κερνελ καθ΄οτι ανεφερα στο thread οτι ανεβηκε ξανα με το ιδιο build number. Για το tethering εχω δωσει fix στο thread και μπορεις να το βρεις απο εδω :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46568710&postcount=1117 Ο dialer δεν εχει lag απλα πρεπει να ακολοθουνται οι οδηγιες. Συνεχίζει και δείχνει στο status της μπαταρίας ότι η οθόνη καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία... Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι η οθόνη έχει εμφανίσει μια κίτρινη κηλίδα (προηγ. post μου). εχει ζεσταθει η οθονη και αυτο που βλεπεις ειναι λιωμενη κολα. πηγαινε το στο service για αλλαγη οθονης δεν εχει να κάνει με το θέμα,τα δοκίμασα όλα! Να τονίσω ότι είμαι με lock bootloader. Όταν μπει ο Νίκος θα μας διαφωτίσει! ειναι θεμα framework.Θα λυθει στο επομενο update :) Καλησπερα... Ξαναγυρνοντας on topic ;) ....τα προβλημματα ολα τα παρουσιαζει το habdsfree...Σιγουρα μετα απο εναμιση χρονο εχει χαλασει μιας και ορισμενες φορες δεν ανταποκρινεται και στις κλησεις (δεν με ακουνε η' δεν λειτουργει το κουμπι απαντησης...) Οποτε το χρησιμοποιω μετα απο λιγο παρουσιαζονται τα προβλημματα....ακομα και αν το βγαλω απο πανω αυτα συνεχιζουν μεχρι το πρωτο reset....Σημερα που δεν χρησιμοποιησα handsfree ολα λειτουργουσαν κανονικα... Οποτε μαλλον θα αλλαξω handsfree εκτος αν βρω κανα φθηνο bluetooth με ραδιο....:rolleyes: κακη επαφη στο jack για ενσυρματο ή φθορα απο τον χρονο στο τσιπ του bluetooth(για το headset) μπορει να προκαλεσει μια τετοια συμπεριφορα. και η υπηρεσια bluetooth τρεχει προφανως σαν root. :) Edited October 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 ειναι θεμα framework.Θα λυθει στο επομενο update :) Οκ πότε υπολογίζεις να το βγάλεις;; Είχα ένα θέμα με το wifi,είχα την εφαρμογή wifi pass recovery,έκανα restore τα wifi μου και για κάποιο λόγο μόλις το άνοιγα το wifi δε συνδεόταν με τίποτα,ούτε restart hard reset. Δούλεψε μόνο όταν έκανα reset το wifi μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά και πάλι μετά από λίγο δε συνδεόταν με τίποτα! Την έσβησα τελείως την εφαρμογή και έστρωσε. Κάποιος είπε στο xda ότι δε τον βολεύει να έχει το slide to unlock και μετά να του ζητάει το pin. Προσωπικά μου αρέσει αλλά αν είμαι η μειοψηφία πάω πάσο! Πάντως από μπαταρία σκίζει.Χθες ήμουν στο 40% και είχα 4 ώρες και 20 λεπτά οθόνη!Με μέτρια χρήση! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts