egodemis Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Καλησπέρα παίδες.. Έχω στην κατοχή μου εδώ και μια βδομάδα το Sony Xperia P Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα, δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν είναι απο το Play Store. Τις ίδιες εφαρμογές τις τρέχω κανονικά στο tablet .. Τη πρέπει να κάνω.? έχει επιλογή στο security να μπορείς να αυγατιστας εφαρμογές εκτός του store λέγετε άγνωστες πηγές (unknownsources) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 έχει επιλογή στο security να μπορείς να αυγατιστας εφαρμογές εκτός του store λέγετε άγνωστες πηγές (unknownsources) Χαχα έλιωσα..αυγατιστας:p:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Ήρθε ο καιρός να αποχαιρετήσω αυτό το thread. Πούλησα προ ημερών το κινητάκι μου, με λύπη λόγω του ότι προσφάτως έμαθα ότι η ROM που χρησιμοποιούσα, εδώ και καιρό, είναι developed από Έλληνα που παρακολουθεί και το myphone. Thumbs up for Enigma. Τα συγχαρητήρια μου στον nicolasdr για την δουλειά του που πραγματικά έσβησε τους #@%^@ της SONY και έκανε ένα κινητό να τρέχει γρήγορα και απροβλημάτιστα. Θα χαρώ να σε δω και προς mediatek πλευρά (αν και το κόβω δύσκολο) γιατί μου έχει πάρει το μυαλό τον Oppo R819. (άλλωστε και τα Novathor δεν είχαν καμία τρελή υποστήριξη από developers. Νικόλα έλα!! :lol: ) Καλή συνέχεια στο boosting του Xperia P σας, παίδες. Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmis00 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Άγνωστες πηγές Να επιτρέπετε η εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές.. το εχω τσεκάρει και παλι δεν γίνετε, μου κάνει εγκατάσταση αλλά δεν τις ανοίγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Χαχα έλιωσα..αυγατιστας:p:p autocorrector rules :lol: Άγνωστες πηγές Να επιτρέπετε η εγκατάσταση εφαρμογών απο άγνωστες πηγές.. το εχω τσεκάρει και παλι δεν γίνετε, μου κάνει εγκατάσταση αλλά δεν τις ανοίγει. δώσε μου με μια από της εφαρμογές που δεν μπορείς να περάσεις να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmis00 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Geek WAP Finder NAVIGON Europe Tις τρέχω κανονικά σε samsung galaxy tab 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Geek WAP Finder NAVIGON Europe Tις τρέχω κανονικά σε samsung galaxy tab 2 για δώσε λίγο παραπάνω πληροφορίες τι σου βγάζει δλδ όταν τα πατάς δλδ που είναι το πρόβλημα το error θέλω να δω δλδ Greek Wifi Wpa Finder ήθελες να πεις προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmis00 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Έκανα τιν εγκατάσταση του NAVIGON κ μόλις πάω να το ανοίξω μου λέει τα εξής: από τον ελέγχον αυτού του αντίγραφου του NAVIGON προέκυψε οτι δεν εχει αγοραστεί νόμιμα απο το android market. Γιατο λόγο αυτο, η εφαρμογή θα αποκλειστεί. απεγκαταστήστε το NAVIGON και αγοράστε ενα νόμιμο αντίγραφο απο το android market. αυτά ακριβός μου λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Έκανα τιν εγκατάσταση του NAVIGON κ μόλις πάω να το ανοίξω μου λέει τα εξής: από τον ελέγχον αυτού του αντίγραφου του NAVIGON προέκυψε οτι δεν εχει αγοραστεί νόμιμα απο το android market. Γιατο λόγο αυτο, η εφαρμογή θα αποκλειστεί. απεγκαταστήστε το NAVIGON και αγοράστε ενα νόμιμο αντίγραφο απο το android market. αυτά ακριβός μου λέει! αυτό σημαίνει δεν είναι καλά σπασμένο :p ειδικά αν εχεις jb έχει και αλγόριθμους που το ελέγχουν εγώ νομιζα γενικός δεν μπορείς να περάσεις εφαρμογές εκτός του market........... δεν περνάει κλπ εσύ εχεις τελείως διαφορετικό πρόβλημα και δεν έχει καμία σχέση ούτε με το forum μας ούτε με το section αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimmis00 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Μετά από 5-6 φορές που το έκανα εγκατάσταση απεγκατασταση μου το τρέχει κανονικά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εγινε release στο xda η Enigma και εγινε επισης release το Nemesis v5.4 kernel με TRIM support καλυτερο και καποια extra features. Ευχομαι happy flashing και καλο βραδυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Εγινε release στο xda η Enigma και εγινε επισης release το Nemesis v5.4 kernel με TRIM support καλυτερο και καποια extra features. Ευχομαι happy flashing και καλο βραδυ :) Να σε καλα φιλε μου για αλλη μια φορα!!!!!:respect: Εγινε release στο xda η Enigma και εγινε επισης release το Nemesis v5.4 kernel με TRIM support καλυτερο και καποια extra features. Ευχομαι happy flashing και καλο βραδυ :) Tελικα δν μου τρεχει το ν5,4 kernel :( Edited September 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εγινε release στο xda η Enigma και εγινε επισης release το Nemesis v5.4 kernel με TRIM support καλυτερο και καποια extra features. Ευχομαι happy flashing και καλο βραδυ :) η Εκδοση που εκανες release στους xda ειναι διαφορετικη απο την τελευταια που ειχες αναρτησει εδω ή ειναι ιδιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Εγινε release στο xda η Enigma και εγινε επισης release το Nemesis v5.4 kernel με TRIM support καλυτερο και καποια extra features. Ευχομαι happy flashing και καλο βραδυ :) το είδα το είδα με για το releace trim τώρα δεν μας πολυβοηθαει πλέων περισσότεροι εδώ από τόσες φορές που έχουν κάνει flashing - wipe κλπ άρχισε nand να κάνει degradation :lol::lol::lol::lol: edit: εχω ένα θέμα με το kernel πολλές φορές κινητό μένει στην bootscreen και κάνω reset με παλιότερο ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Οπως σου εγραψα και στο xda, δυστηχως enigma 5.1 + nemesis 5.4, δεν συνεργαζονται Γυρισα στον 5.3 μεχρι νεωτερας ;) Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 παιδια,να ρωτησω κατι.ειμαι με την enigma,μπορω να φλασαρω την jelly cream(η καποια αλλη τελωσπαντων) που να ειναι ics based,κατευθειαν? 'η θα πρεπει να περασω πρωτα ics,μετα root,μετα cwm και μετα φλασαρισμα?(απο την αρχη ολα δλδ) και κατι που μου ηρθε τωρα στο μυαλο. αν φλασαρω πχ. τον .75 κερνελ μεσω flashtool(δεν το εχω σε zip) και μετα περασω την οποια ics based rom,θα τα εκανα μανταρα? αν πεταω κοτσανες,πειτε το μη ντρεπεστε:):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 παιδια,να ρωτησω κατι.ειμαι με την enigma,μπορω να φλασαρω την jelly cream(η καποια αλλη τελωσπαντων) που να ειναι ics based,κατευθειαν? 'η θα πρεπει να περασω πρωτα ics,μετα root,μετα cwm και μετα φλασαρισμα?(απο την αρχη ολα δλδ) και κατι που μου ηρθε τωρα στο μυαλο. αν φλασαρω πχ. τον .75 κερνελ μεσω flashtool(δεν το εχω σε zip) και μετα περασω την οποια ics based rom,θα τα εκανα μανταρα? αν πεταω κοτσανες,πειτε το μη ντρεπεστε:):p Εφοσον εχεις την enigma εχεις και κερνελ που αφορα την JB ....Αρα για να βαλεις ρομ που ειναι σε ics θα πρεπει να βαλεις και κερνλε της ics ....απλα πραγματα....:D Αρα ...ολα απο την αρχη.....εκτος αν βρεις κερνελ prorooted οποτε γλυτωνεις διαδικασια....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Χίλια μπράβο τον Νίκο. Με την Enigma 5.1 (είμαι με κλειδωμένο bootloader), μπορώ να χρησιμοποιήσω πάλι το P σαν τηλεφωνική συσκευή! Είχα μαρτυρήσει με το lag του dialer όταν απαντούσα, τόσο πολύ, που ήμουν έτοιμος να γυρίσω σε ics ξανά. Το μόνο βασικό πρόβλημα που έχω είναι ότι μου κλείνει η cybershot, αλλά θα φτιαχτεί και αυτό. Τα υπόλοιπα που έχω εντοπίσει είναι αμελητέα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Νικολαα εγω που εχω την V5.1 μπορω να περασω απο πανω την V5.5 χωρις factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Όχι θα μπεις σε boot loop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Όχι θα μπεις σε boot loop εγω περα τον καινουριο κερνελ εκανα factory reset περασα την αινιγμα V5.5 αλλα συνεχισε το bootloop και εκανα restore την 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ni63 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 εγω περα τον καινουριο κερνελ εκανα factory reset περασα την αινιγμα V5.5 αλλα συνεχισε το bootloop και εκανα restore την 5.1 Βάλε τον kernel 5.3 και θα σε τρέξει η v.5.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qman Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά μπορεί κανείς να μου δώσει ένα link για stock 4.1.2 firmware; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Η Enigma v5.5 πλεον λειτουργει διχως προβλημα με το Nemesis Kernel v5.4. Ευχομαι να σας αρεσει. Την δοκιμασε και το μελος aftergr. Με εκτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Aκριβως αυτο :cool: Ακολουθηστε τα βηματα install οπως προτεινει και ο Νικολας στο OP thread του XDA Nemesis 5.3 kernel--->enigma 5.5--->boot into rom-->nemesis 5.4 kernel--->wipe data/cache/dalvik και ολα θα δουλεψουν τελεια Φανερη διαφορα σε αποδοση απο την 5.1 στο UI, και τα benchmark πηραν την πανω βολτα ;) Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts