asbatey Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 (edited) Εχει κανεις αλλος προβλημα με το cybershot? κλεινει και σε σενα να υποθεσω? μια απο τα ιδια και εδω.ισως να ειναι και το πιο ''σοβαρο '' bug.χρησιμοποιωντας snap camera δεν εχω προβλημα ομως. για τις κλησεις.3 μερες τωρα το εχω σκισει!τι απανωτες κανω,τι μετα απο ωρες,τι κανοντας κατι αλλο στο κινητο και απαντωντας σε εισερχομενη,δεν εχει κολλησει πουθενα.μακαρι να συνεχισει ετσι...φτου φτου:) αν κανει και τα toggles που προσθεσε λιγο πιο μεγαλα και καποια μικροπαραγματακια στα ''χρωματα''(στο πως φαινονται οι αριθμοι στα sms πχ.),πιστευω η εμπειρια χρησης θα ειναι ακομα καλυτερη. edit:μολις το προσπαθησα νικολα,αλλα παλι κλεινει:( α!και 160 χαρακτηρες στα μηνυματα με counter:) Edited September 6, 2013 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ηλια αυτο που ανεφερε ο asbatey αλλα φιλε και εγω το snap περασα αν και μου αρεσε περισσοτερο το cybershot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Ειναι ευκολο να βγουν καποια screenshot απο την Enigma??? Κυριως τα toggles... Την εχω κατεβασει στο κινητο και το σαββατοκυριακο θα την περασω επειδη θελω να κανω καθαρη εγκατασταση.... Θα κανεις τιποτα διορθωσεις Νικολα πριν βγει στους xda??? Μηπως να περιμενω να την παρω απο εκει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 μετά από δυο μέρες τα φτύσε και σε μένα το cybershot δοκίμασα -force stop and clear data -delete davklik cache kai cache -remove and reninstal the apk -factory reset!!! με σβήσιμο του data partition -σβήσιμο του stroage (σε περίπτωση που κάποιο media file κάνει βλακείες) τπτ δεν έπιασε πάλι πέρασα από την αρχή την rom και δουλεύει για την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 μετά από δυο μέρες τα φτύσε και σε μένα το cybershot δοκίμασα -force stop and clear data -delete davklik cache kai cache -remove and reninstal the apk -factory reset!!! με σβήσιμο του data partition -σβήσιμο του stroage (σε περίπτωση που κάποιο media file κάνει βλακείες) τπτ δεν έπιασε πάλι πέρασα από την αρχή την rom και δουλεύει για την ώρα θα σου ξανασταματησει και εγω την ξαναπερασα αλλα μετα απο λιγες ωρες ξαναχαλασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 @Expendable, screenshots που ηθελες, απο enigma toggles:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 θα σου ξανασταματησει και εγω την ξαναπερασα αλλα μετα απο λιγες ωρες ξαναχαλασε χάλασε σήμερα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 χάλασε σήμερα :D χαχα κανενα καλο antitheft προγραμματακι για καμια στιγμη ατυχιας εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 χαχα κανενα καλο antitheft προγραμματακι για καμια στιγμη ατυχιας εχουμε? μπα antitheft δεν αξίζουν όσα είναι software based όσους κλέφτες εχω δει μόλις παίρνουν κινητό του ρίχνουν με την μια reset έτσι software λύση είναι άχρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 @egodemis δηλαδη λυσεις τυπου android lost,cerberus, δεν ειναι επαρκεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 @Expendable, screenshots που ηθελες, απο enigma toggles:) Ευχαριστω :D Την περασα πριν απο λιγο (ειχα βαλει για λιγες μερες την Honami του pandemic ) και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα... Θα περιμενω να δω και το προβλημμα στην cybershot που λετε (χρησιμοποιω αρκετα την φωτογραφικη και δεν θα ηθελα να βρεθω προ εκπληξεως!!!!!!!! ;) ) Νικο δεν βλεπω μεγαλες διαφορες απο την ρομ του pandemic (αν εξαιρεσουμε την εμφανιση πλησιαζουν αρκετα η μια την αλλη...) Για antitheft γιατι δεν χρησιμοποιητε την εφαρμογη της sonny ????? το my xperia....Αν σας εχει φυγει κανοντας αλλαγες στις ρομ για ψαξτε στο τιτανιουμ μηπως εχει κρατησει κανα μπακ απ....εγω εκει την εχω και την επανατοποθετω οταν την χανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Tην περασα και εγω την 5.1 με wipe data γιατι χωρις αυτο δεν δουλευε τιποτα, απο FC σε FC Με την cybershot δεν εχω δει κατι ακομα γιατι δεν την χρησιμοποιω καθολου, τραβαω φωτο με αλλο προγραμμα :D Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 μπα antitheft δεν αξίζουν όσα είναι software based όσους κλέφτες εχω δει μόλις παίρνουν κινητό του ρίχνουν με την μια reset έτσι software λύση είναι άχρηστη εννοειται οτι αν ειναι ο αλλος ψαγμενος θα κανει αυτο που λες αλλα παραδειγμα αν εγω το χασω και το βρει ενας τυχαιος δεν νομιζω να κανει αυτο που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Ευχαριστω :D Την περασα πριν απο λιγο (ειχα βαλει για λιγες μερες την Honami του pandemic ) και μεχρι στιγμης ολα πανε καλα... Θα περιμενω να δω και το προβλημμα στην cybershot που λετε (χρησιμοποιω αρκετα την φωτογραφικη και δεν θα ηθελα να βρεθω προ εκπληξεως!!!!!!!! ;) ) Νικο δεν βλεπω μεγαλες διαφορες απο την ρομ του pandemic (αν εξαιρεσουμε την εμφανιση πλησιαζουν αρκετα η μια την αλλη...) Για antitheft γιατι δεν χρησιμοποιητε την εφαρμογη της sonny ????? το my xperia....Αν σας εχει φυγει κανοντας αλλαγες στις ρομ για ψαξτε στο τιτανιουμ μηπως εχει κρατησει κανα μπακ απ....εγω εκει την εχω και την επανατοποθετω οταν την χανω... Λογικο αφου η ρομ του ειναι το μεγαλυτερο μερος της δικης μου :) ειπαμε να συνεργαστουμε (Olympus team με Moonbreakers αλλα αυτοι τα παιρνουν οπως ειναι..) Στο οπτικο μπορει να μοιαζουν..στο core δεν θα μοιασουν γιατι δεν ξερει ποια αρχεια εχω αλλαξει και ποια νεα εχω προσθεσει. Ειναι ευκολο να βγουν καποια screenshot απο την Enigma??? Κυριως τα toggles... Την εχω κατεβασει στο κινητο και το σαββατοκυριακο θα την περασω επειδη θελω να κανω καθαρη εγκατασταση.... Θα κανεις τιποτα διορθωσεις Νικολα πριν βγει στους xda??? Μηπως να περιμενω να την παρω απο εκει??? Θα γινουν καποιες διορθωσεις και θα ανεβει πρωτα εδω Edited September 7, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 @νικολαρααα Το θεμα με το cybershot γνωριζεις τι το προκαλει"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 @egodemis δηλαδη λυσεις τυπου android lost,cerberus, δεν ειναι επαρκεις? ούτε καν ένα reset του ρίχνεις και τελείωσε μοναδική αξιόπιστη λύση είναι μέσο κάποιο hardware chip ακομι και αν είναι κλειστή η συσκευή....... το θέμα είναι ότι 100% θα το εκμεταλλευτούν αλλού αυτό το πράγμα (cia/nsa και τα αφεντικά τους ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 @νικολαρααα Το θεμα με το cybershot γνωριζεις τι το προκαλει"? Καποια libs κανουν fail να γινουν registered.Πιο απλα δεν φορτωνουν καποια σημαντικα μερη του προγραμματος. Δοκιμασε το fix_v2 http://www.mediafire.com/download/9jfcjyxzgeg629k/CameraFix_v2.zip Και πες μου αν σου ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Γειά σας. Για να συνδεσω το κινητο στην hdmi υποδοχή της τηλεόρασης ο πιο φθηνός τρόπος ποιος είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Γειά σας. Για να συνδεσω το κινητο στην hdmi υποδοχή της τηλεόρασης ο πιο φθηνός τρόπος ποιος είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων http://www.ebay.com/itm/5FT-Micro-HDMI-To-HDMI-Cable-for-Sony-LT26i-Xperia-S-LT22i-Xperia-P-MK16i-/271208310648 ή αν θες να σου ερθει πιο αμεσα http://viewitem.eim.ebay.gr/Micro-HDMI-To-HDMI-Ver14-Adapter-Cable-Cord-for-HTC-Sony-Xperia-Full-HD-1080p/111094051113/item Αρκετα οικονομικο πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Καποια libs κανουν fail να γινουν registered.Πιο απλα δεν φορτωνουν καποια σημαντικα μερη του προγραμματος. Δοκιμασε το fix_v2 http://www.mediafire.com/download/9jfcjyxzgeg629k/CameraFix_v2.zip Και πες μου αν σου ανοιγει οκ το περναω και απανταω με edit edit φιλε μου τιποτα συνεχιζεται το προβλημα(εγω την ειχα απενοργοποιησει την εφαρμογη και ειχα περασει snap camera και περασα το fix σου εκανα ενεργοποιηση εκαθαρισση δεδομενων πηγα να την ανοιξω και παλι το ιδιο Edited September 7, 2013 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 οκ το περναω και απανταω με edit edit φιλε μου τιποτα συνεχιζεται το προβλημα(εγω την ειχα απενοργοποιησει την εφαρμογη και ειχα περασει snap camera και περασα το fix σου εκανα ενεργοποιηση εκαθαρισση δεδομενων πηγα να την ανοιξω και παλι το ιδιο Μπορεις να δοκιμασεις να την κανεις force close,να καθαρισεις τα data της και να την την ανοιξεις μετα απο reboot? Μπορεις να κατεβασεις το catlog απο το play store και να το ανοιξεις. Επειτα προσπαθησε να ανοιξεις την καμερα. αν εμφανισει error θα εμφανιστει στο catlog. Μπορεις να το σωσεις σε αρχειο και να μου το δωσεις για να δω την αιτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Μπορεις να δοκιμασεις να την κανεις force close,να καθαρισεις τα data της και να την την ανοιξεις μετα απο reboot? Μπορεις να κατεβασεις το catlog απο το play store και να το ανοιξεις. Επειτα προσπαθησε να ανοιξεις την καμερα. αν εμφανισει error θα εμφανιστει στο catlog. Μπορεις να το σωσεις σε αρχειο και να μου το δωσεις για να δω την αιτια. οκ σε μισο λεπτο σε εχω Edit: οριστε ...--> https://mega.co.nz/#!BEk0DQ4K!ExGD2zqKnOCLSXhnZhrdlV9lv_srdeiXw--GkzFjZek Edited September 7, 2013 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 οκ σε μισο λεπτο σε εχω Edit: οριστε ...--> https://mega.co.nz/#!BEk0DQ4K!ExGD2zqKnOCLSXhnZhrdlV9lv_srdeiXw--GkzFjZek Οσο κοιταω το log flashare αυτο http://www.mediafire.com/download/7cqskatvxdwfk0l/Conversations-Mod.zip Θα φαινονται τα links πιο σκουρα ενω εχουν ενεργοποιηθει οι 160 χαρακτηρες (οταν φτανεις προς το τελος του μηνυματος θα δεις και τον counter) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Οσο κοιταω το log flashare αυτο http://www.mediafire.com/download/7cqskatvxdwfk0l/Conversations-Mod.zip Θα φαινονται τα links πιο σκουρα ενω εχουν ενεργοποιηθει οι 160 χαρακτηρες (οταν φτανεις προς το τελος του μηνυματος θα δεις και τον counter) οκ αρχηγε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 οκ αρχηγε!!! Δοκιμασε το v3 fix http://www.mediafire.com/download/54wc3438x4dh2b1/Camerafix_v3.zip Πριν το flashareis κανε wipe cache και dalvik cache. Μολις bootarei μην την ανοιξεις. Πηγαινε Settings--> Apps--> All βρες την και κανε force close και clear data. Προσπαθησε να την ανοιξεις και πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts