Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ρουτινα ειναι στο driver.. απλα δεν ειχα προετοιμασει την ρομ για την αλλαγη. εχω πατσαρει ενα lib ηχου ωστε να επικοινωνει με την ρουτινα. Βασικα να τρεχει σωστα η ρουτινα..

Προσαρμοσε τη αναλογα με τις αναγκες σου σαφως. Για αποφυγη feedback για χαμηλη μνημη να πω το εξης.. 128mb δυναμικα και οχι απευθειας θα δεσμευονται απο την ram. Σε αυτα τα 128mb θα χωρανε 443mb συμπιεσμενης πληροφοριας. Ουσιαστικα και το multitasking γινεται καλυτερο αλλα και δεν υπαρχει περιπτωση να "μεινει" καποιος απο μνημη.

Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια

οκ κτιριακή αν βρω κάτι προβληματικό σου στείλω feedback

για ram ήθελα πολύ ελεύθερη επειδή ανοίγω ταυτόχρονα skype/viber/music player pro/browser με πολλές καρτέλες και όταν είναι ανοιχτά ταυτόχρονα τρώνε κάνα 400 mb ram στην ξεφτίλα για αυτό καίγομαι για free ram οχι τπτ άλλο

+ θα ήταν πολύ καλό να έβαζες το 2g/3g toggle γιατί λόγο μπαταρίας είμαι συνέχεια κλείσε άνοιξε 3g

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οκ κτιριακή αν βρω κάτι προβληματικό σου στείλω feedback

για ram ήθελα πολύ ελεύθερη επειδή ανοίγω ταυτόχρονα skype/viber/music player pro/browser με πολλές καρτέλες και όταν είναι ανοιχτά ταυτόχρονα τρώνε κάνα 400 mb ram στην ξεφτίλα για αυτό καίγομαι για free ram οχι τπτ άλλο

+ θα ήταν πολύ καλό να έβαζες το 2g/3g toggle γιατί λόγο μπαταρίας είμαι συνέχεια κλείσε άνοιξε 3g

Ανοιξε αρκετες εφαρμογες και κατεβασε το zram status απο το playstore. Θα δεις ποσα mb θα φορτωνονταν κανονικα στην μνημη και ποσα mb τελικως φορτωθηκαν μετα την συμπιεση..

Οτι συναντησεις απο θεματα μου λες.

Ανοιξε αρκετες εφαρμογες και κατεβασε το zram status απο το playstore. Θα δεις ποσα mb θα φορτωνονταν κανονικα στην μνημη και ποσα mb τελικως φορτωθηκαν μετα την συμπιεση..

Οτι συναντησεις απο θεματα μου λες.

α zram έχει το kernel? οκ τότε δεν ήξερα απλός οκ οκ μου λύθηκαν απορίες

α zram έχει το kernel? οκ τότε δεν ήξερα απλός οκ οκ μου λύθηκαν απορίες

zram και zcache οχι default αλλα με αρκετες αλλαγες για βελτιστοποιηση συμπιεσης και λιγοτερα cpu cycles (αρα μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας)

zram και zcache οχι default αλλα με αρκετες αλλαγες για βελτιστοποιηση συμπιεσης και λιγοτερα cpu cycles (αρα μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας)

good πειράζονται να φανταστο αν θέλω? :D αν και αφού λες τα προέβλεψες όλα αυτά θα είμαι οκ

κυριακουλα έρχεται δοκιμή άντε να δούμε :D

χιλια thanx μόνο και μόνο που κάθεσαι απαντάς εδώ και στο xda (γιατί έχει κάποιους μην πω πως φέρονται εκεί πέρα..... εγώ δεν ρωτάω μεν αλλά βλεπω αντιμετώπιση μερικές φορές)

good πειράζονται να φανταστο αν θέλω? :D αν και αφού λες τα προέβλεψες όλα αυτά θα είμαι οκ

κυριακουλα έρχεται δοκιμή άντε να δούμε :D

χιλια thanx μόνο και μόνο που κάθεσαι απαντάς εδώ και στο xda (γιατί έχει κάποιους μην πω πως φέρονται εκεί πέρα..... εγώ δεν ρωτάω μεν αλλά βλεπω αντιμετώπιση μερικές φορές)

Μπορεις να τα πειραξεις σαφως :)

Να σαι καλα φιλε μου..

νικολα,

η cybershot δεν ανοιγει καν.εκανα clear data απο apps and reboot,αλλα τιποτα.

μπορει βεβαια να φταιω κι εγω επειδη δεν εκανα clean install.

ειχες δικιο για το tethering οτι ηθελε data ανοιχτα.σορυ, δεν το πολυκατεχω το συγκεκριμενο.

ειμαι σε LB,αρα χρειαζεται να ξαναπερασω το cwm,οπως ειπες.

εκανα αρκετες κλησεις και οντως το προβλημα δεν εμφανιστηκε.επισης μου δινει την εντυπωση οτι αποκρινεται πιο γρηγορα η εφαρμογη.

(ισως να ειναι και placebo effect,αλλα μου ειπαν οτι με ακουγαν πιο καθαρα χθες σε σχεση με τις προηγουμενες μερες.μπορει να ειναι και λογω σηματος βεβαια)

νικολα,

η cybershot δεν ανοιγει καν.εκανα clear data απο apps and reboot,αλλα τιποτα.

μπορει βεβαια να φταιω κι εγω επειδη δεν εκανα clean install.

ειχες δικιο για το tethering οτι ηθελε data ανοιχτα.σορυ, δεν το πολυκατεχω το συγκεκριμενο.

ειμαι σε LB,αρα χρειαζεται να ξαναπερασω το cwm,οπως ειπες.

εκανα αρκετες κλησεις και οντως το προβλημα δεν εμφανιστηκε.επισης μου δινει την εντυπωση οτι αποκρινεται πιο γρηγορα η εφαρμογη.

(ισως να ειναι και placebo effect,αλλα μου ειπαν οτι με ακουγαν πιο καθαρα χθες σε σχεση με τις προηγουμενες μερες.μπορει να ειναι και λογω σηματος βεβαια)

Αντι να περνας ξανα την rom flashare αυτο http://www.mediafire.com/?bo1v8w6yjpqg3h6

:)

Λοιπόν μετά από λίγη χρήση και δύο φορές εγκατάσταση ένα έχω να πω τόσα bugs μαζεμένα ούτε επίτηδες να γίνεται ρε παιδί μου,

τα θέματα δεν αλλάζουν οι περισσότερες προεγκατεστημένες εφαρμογές fc συνεχόμενα το δε θέμα που υπάρχει ήδη τι να πώ γιατι ρε φιλαράκι μου αφαίρεσες το πολύ ωραίο μπλε που είχε για επιλογή η jb?

Δηλαδή ας πούμε ενεργοποιώ τα δεδομένα και βλέπεις αυτή την άσπρη επιλογή πές μου ειλικρινά σου αρεσει?

Τέλος πάντων σε ευχαριστούμε για την προτίμηση να δούμε πρώτοι εμείς την καινούργια enigma αλλά εγώ θα την απέσυρα για reupdate

δεν ξέρω ίσως να είμαι περίεργος...

Α και αυτά τα έκανα και με locked και με unlocked bd.

Και εννοείτα και το fix...

νικολα,

καταρχην να σε ευχαριστησω για τις γρηγορες απαντησεις σου και τον χρονο που διαθετεις.

στα δικα μας τωρα.

αφου εβαλα cwm εγκατεστησα το fix day zero για το προβλημα με το movies.εκανα επανεκκινηση,δεν δουλευει.εκανα clear data and reboot,παλι δεν δουλευει.

ακριβως το ιδιο και με το camera fix που εδωσες πριν.

επαναλαμβανω, οτι μπορει να ειναι και δικο μου φταιξιμο, λογω μη καθαρης εγκαταστασης.

εφοσον καταφερες,απο'οτι φαινεται ,και ελυσες το σοβαρο προβλημα με τις κλησεις,ειμαι σιγουρος οτι αυτα τα θεματακια(αν υφιστανται) θα τα λυσεις πριν ανεβασεις τη ρομ στο xda.

ελπιζω να μην σε πρηζω επισημαινοντας τα διαφορα ''bugs'

thanks a lot:)

Λοιπόν μετά από λίγη χρήση και δύο φορές εγκατάσταση ένα έχω να πω τόσα bugs μαζεμένα ούτε επίτηδες να γίνεται ρε παιδί μου,

τα θέματα δεν αλλάζουν οι περισσότερες προεγκατεστημένες εφαρμογές fc συνεχόμενα το δε θέμα που υπάρχει ήδη τι να πώ γιατι ρε φιλαράκι μου αφαίρεσες το πολύ ωραίο μπλε που είχε για επιλογή η jb?

Δηλαδή ας πούμε ενεργοποιώ τα δεδομένα και βλέπεις αυτή την άσπρη επιλογή πές μου ειλικρινά σου αρεσει?

Τέλος πάντων σε ευχαριστούμε για την προτίμηση να δούμε πρώτοι εμείς την καινούργια enigma αλλά εγώ θα την απέσυρα για reupdate

Το ύφος σου είναι εριστικο.Παρ"ολα αυτα τα θέματα αλλάζουν κανονικά, τα fc"s που λες δεν υφιστανται καθώς θα γινόταν και σε μένα και στον χρήστη που την εγκατέστησε. Τα themes είναι αυτά και προσωπικά μου αρέσουν και όσο για την άσπρη επιλογή δεν είναι άσπρη φίλε, είναι μαύρο το πλαίσιο με λευκά γράμματα γιατί υπάρχουν αρκετοί που μπορεί να ανοίξουν κατά λάθος Mobile data και είναι προτιμότερο να το επιβεβαιώσουν από το να χρεωθουν άσκοπα. Και έκατσες να κάνεις relock τον boot loader σύμφωνα με τα όσα λες.. Δεν εξηγείς ούτε αν έκανες καθαρή εγκατάσταση ούτε αν την πέρασες από ήδη υπάρχουσα ούτε αν χρησιμοποιείς mods.. Θα έλεγα το ύφος σου την επόμενη φορά που θα γράψεις να είναι πιο κόσμιο διαφορετικά αν είσαι developer θα χαρώ να δοκιμάσω μια rom σου

Με εκτίμηση

@harispao Έχουμε προνόμιο να έχουμε developer στο myphone να μας δίνει να δοκιμάζουμε πρώτοι το update του κ τον ειρωνεύεσαι;Οκ δεκτό κ σεβαστή η γνώμη σου να μη σ'αρεσει κάτι ή να πήγε κάτι στραβά στην εγκατάσταση αλλά υπάρχει κ ο καλός ο λόγος χωρίς ειρωνείες.

Στο επόμενο όμως update που θα δώσει ο Νίκος πρώτο στους XDA ας μη γκρινιαξουμε που δε το δώσε εδώ πρώτα.Κ αν το δώσει στους XDA σε ευχαριστούμε που θα είσαι η αιτία..

Υ.Γ Συγγνώμη Zxr για το off topic κ ευχαριστώ το Νίκο για τη rom του.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

έτσι για να δω τι έχει και τι δεν έχει καθαρά και μόνο λόγου του ήθους σου σήμερα πέρασα την rom ούτε αφαίρεσα τπτ από μέσα ούτε τπτ (δλδ δεν αφαίρεσα άχρηστα για μένα πράγματα για να εχω ολοκληρωμένη άποψη δλδ) το μόνο που συνάντησα είναι ένα κόλλημα πρώτη φορά που λύθηκε με restart είμαι εδώ και κάτι ώρες δεν κάνει κιχ είχα δεχτεί και αρκετές κλήσεις μέχρι τώρα κλπ όλα καλά

unlocked bootloader nemesis kernel

οκ για τα χρώματα είναι θέμα γούστου καθαρά μπορεί να μην με τρελαίνουν ούτε εμένα τα μαύρα χρώματα αλλά όπως είπα θέμα γούστου είναι αυτό εξαλου μπορείς να τα κάνεις όπως τα γουστάρεις αν ξέρεις κάτι παραπάνω

το ήθος σου είναι πάντως το λιγότερα εριστικό για να μην προβώ στα ακατάλληλες εκφράσεις,,,,,,,,,,, δεν σαρεσει κάτι το λες εξηγείς ΗΡΕΜΑ και ΟΜΟΡΦΑ εκτός και αν είσαι 15 16 χρονών κλπ τότε κάπως σου συγχωρείτε όλο αυτό

χίλια sorry zxr για offtopic αλλά οκ όταν γράφουν τέτοια δεν μπορώ να κάτσω έτσι

Το ύφος σου είναι εριστικο.Παρ"ολα αυτα τα θέματα αλλάζουν κανονικά, τα fc"s που λες δεν υφιστανται καθώς θα γινόταν και σε μένα και στον χρήστη που την εγκατέστησε. Τα themes είναι αυτά και προσωπικά μου αρέσουν και όσο για την άσπρη επιλογή δεν είναι άσπρη φίλε, είναι μαύρο το πλαίσιο με λευκά γράμματα γιατί υπάρχουν αρκετοί που μπορεί να ανοίξουν κατά λάθος Mobile data και είναι προτιμότερο να το επιβεβαιώσουν από το να χρεωθουν άσκοπα. Και έκατσες να κάνεις relock τον boot loader σύμφωνα με τα όσα λες.. Δεν εξηγείς ούτε αν έκανες καθαρή εγκατάσταση ούτε αν την πέρασες από ήδη υπάρχουσα ούτε αν χρησιμοποιείς mods.. Θα έλεγα το ύφος σου την επόμενη φορά που θα γράψεις να είναι πιο κόσμιο διαφορετικά αν είσαι developer θα χαρώ να δοκιμάσω μια rom σου

Με εκτίμηση

αστον μην δίνεις σημασία είναι προφανώς από τους κλασσικούς κράχτες που τους φταίει και ο αέρας που κινείτε στην ατμοσφαιρα ........

Edited by egodemis

@harispao Έχουμε προνόμιο να έχουμε developer στο myphone να μας δίνει να δοκιμάζουμε πρώτοι το update του κ τον ειρωνεύεσαι;Οκ δεκτό κ σεβαστή η γνώμη σου να μη σ'αρεσει κάτι ή να πήγε κάτι στραβά στην εγκατάσταση αλλά υπάρχει κ ο καλός ο λόγος χωρίς ειρωνείες.

Στο επόμενο όμως update που θα δώσει ο Νίκος πρώτο στους XDA ας μη γκρινιαξουμε που δε το δώσε εδώ πρώτα.Κ αν το δώσει στους XDA σε ευχαριστούμε που θα είσαι η αιτία..

Υ.Γ Συγγνώμη Zxr για το off topic κ ευχαριστώ το Νίκο για τη rom του.

Παιδιά ώπα εάν ακούστηκε έτσι χίλια συγνώμη.

Νικόλα ρε φ'ιλε τι να πώ αν το πήρες και εσύ έτσι συγνώμη άνθρωπέ μου ήθελα να τονίσω ορισμένα bugs που θεωρώ ότι υπήρξαν, με καθαρή εγκατάσταση πάντα, και τις δύο φορές.

Εντάξει παίζει να μην έχει κάτσει καλα αλλά δεν σου έβαλα και χέρι σου πρότεινα reupdate.

Τέλος πάντων λυπάμαι πολύ για την παρεξήγηση Νικόλα μου αρέσουν όλες σου οι rom ειλικρινά και μου φάνηκε περίεργο να υπάρχουν bugs απανωτά σε αυτή.

Κια όχι δεν είμαι developer απλός χρήστης είμαι που σε ευχαρίστησε και σε ευχαριστεί για το προνόμιο που μας έδωσες να δοκιμάσουμε πρώτοι την δημιουργία σου.

Θέλω να πιστεύω ότι ο harispao σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει ειρωνικός. Αναμφίβολα το ύφος του post θα έπρεπε να είναι διαφορετικό μιας και ο γραπτός λόγος εύκολα παραξηγείται.

Ένα post με τεκμηριωμένες προτάσεις και σχόλια σχετικά με την rom θα ήταν πιο εποικοδομητικό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Θέλω να πιστεύω ότι ο harispao σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει ειρωνικός. Αναμφίβολα το ύφος του post θα έπρεπε να είναι διαφορετικό μιας και ο γραπτός λόγος εύκολα παραξηγείται.

Ένα post με τεκμηριωμένες προτάσεις και σχόλια σχετικά με την rom θα ήταν πιο εποικοδομητικό.

ZXR σε ευχαριστώ που προσπαθείς να λύσεις μια παρεξήγηση γιατί ούτε 16 είμαι ούτε νευρόσπαστο που κράζει συνέχεια,και έχεις ένα δίκιο ο γραπτός μου λόγος βγήκε τσαντισμένος και ούτε εγώ δεν κατάλαβα πώς.

Απλώς χρωστούσα μια συγνώμη στο Νικόλα και είπα να την δώσω.

Τέλος πάντων μη χαλάμε το forum αν θέλεις μπορείς να διαγράψεις τα τελευταία post μου η και όλα άν χρειάζεται μην τσαντίζονται και 'αλλοι διαβάζοντάς τα.

Απο μέρους μου τιμωρία σιωπής σε εμένα ενός μηνός:X

Σκεφτηκα να δωσω την updated rom πρωτα απο εδω, οποτε μπορειτε να κατεβασετε την enigma v5.1 απο: http://www.mediafire.com/download/i4qr0f7gc552ytw/Enigma_5.1.zip

Επιγραμματικα εχουν γινει βελτιστοποιησεις στην διαχεριση μνημης, στον dialer, εχουν ανανεωθει εφαρμογες και αρκετα πραγματα ακομα που θα αναγραψω στο xda.

Αν συναντησετε fc στην εφαρμογη ταινιες, απλα βρειτε την στο /system/app σαν "SemcVideo.apk" και εγκαταστηστε την σαν κανονικη εφαρμογη.

Σας ευχαριστω

μπραβο ρε φιλαρακι!!! δωσε τα φωτα σου να γινουμε καλυτεροι!!! την περναω αμεσως !!!:thanks: :!: :up:

ZXR σε ευχαριστώ που προσπαθείς να λύσεις μια παρεξήγηση γιατί ούτε 16 είμαι ούτε νευρόσπαστο που κράζει συνέχεια,και έχεις ένα δίκιο ο γραπτός μου λόγος βγήκε τσαντισμένος και ούτε εγώ δεν κατάλαβα πώς.

Απλώς χρωστούσα μια συγνώμη στο Νικόλα και είπα να την δώσω.

Τέλος πάντων μη χαλάμε το forum αν θέλεις μπορείς να διαγράψεις τα τελευταία post μου η και όλα άν χρειάζεται μην τσαντίζονται και 'αλλοι διαβάζοντάς τα.

Απο μέρους μου τιμωρία σιωπής σε εμένα ενός μηνός:X

:thumbup:

Πάντα ο Γιώργος είναι στο ρόλο του πυροσβέστη:)

Δυστυχώς ο γραπτός λόγος παρεξηγείτε εύκολα!Αφού ξεκαθάρισε το τοπίο χαίρομαι:D καθώς δεν είμαι κ πολύ flame τύπος!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Σκεφτηκα να δωσω την updated rom πρωτα απο εδω, οποτε μπορειτε να κατεβασετε την enigma v5.1 απο: http://www.mediafire.com/download/i4qr0f7gc552ytw/Enigma_5.1.zip

Επιγραμματικα εχουν γινει βελτιστοποιησεις στην διαχεριση μνημης, στον dialer, εχουν ανανεωθει εφαρμογες και αρκετα πραγματα ακομα που θα αναγραψω στο xda.

Αν συναντησετε fc στην εφαρμογη ταινιες, απλα βρειτε την στο /system/app σαν "SemcVideo.apk" και εγκαταστηστε την σαν κανονικη εφαρμογη.

Σας ευχαριστω

φιλε μου εγω απλα περναω τον nemesis κανω εγκατασταση την ρομ και μετα ενα wipe factory και ειμαι ετοιμος?cm9 εχω τωρα

edit: διβαζα το post της v3 βρηκα της v5 και ειδα τις οδηγιες

Edited by tzagaritos

Παιδια η enigma μπαινει και χωρις τον nemesis σωστα? Το λεω γιατι ειμαι locked και εχω τον μαμα κερνελ.

Αντε ρε παιδια μακαρι να παει καλα αυτη η ρομ! Καιρος ηταν να βρεθει κατι με λιγα προβληματα και κυριως χωρις προβλημα στις κλησεις!!

Θα περιμενω λιγο καιρο μας πουν τα παιδια που την εχουν βαλει αν οντως παει καλα σε βαθος χρονου και θα την βαλω και γω!

Ενα μεγαλο ευχαριστω και απ εμενα στον Νικολα για οσα μας προσφερει! :)

Σας ευχαριστω

Eγω που εχω ηδη την 5.0, την περναω απλα απο πανω χωρις κανενα wipe?

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Eγω που εχω ηδη την 5.0, την περναω απλα απο πανω χωρις κανενα wipe?

Σε κάποιο ποστ πιο πάνω ανέφερε ότι μπορούμε να το κάνουμε χωρίς wipe αλλά προτιμά με wipe.

Εχει κανεις αλλος προβλημα με το cybershot?

Νικόλα τι πρόβλημα έχει;

wipe data ή wipe cache/dalvik?

Θα ήταν προτιμότερο με wipe data/factory reset

Σε κάποιο ποστ πιο πάνω ανέφερε ότι μπορούμε να το κάνουμε χωρίς wipe αλλά προτιμά με wipe.

Νικόλα τι πρόβλημα έχει;

Σε μερικούς φαίνεται ότι δεν ανοίγει αν δεν κάνω λάθος..θα ήθελα feedback για το συγκεκριμένο και από άλλους. Δοκιμάστε να κάνετε force stop και clear data και απευθείας reboot προτού την ανοίξετε και πείτε μου

Edited by zxr

• The title was changed to Sony Xperia P