iliasx8 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Για πείτε εντυπώσεις ε;; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Για πείτε εντυπώσεις ε;; εντυπώσεις θα έλεγα μετά από 4 5 μέρες να πουν αρχικές εντυπώσεις δεν θα μας λύσουν τις κύριες απορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Το μαυρο υπαρχει και σε αυτη την ρομ :D Επιτελους μια ταπετσαρια με Ελληνικο νησι (συγκεκριμενα η Σαντορινη ;) ) cybershot με ολες τις λειτουργιες κανονικα....... ραδιοφωνο κανονικα.... Πολυ πιο γρηγορη απο την dark σε ολα... Για την μπαταρια δεν μπορω να πω ασφαλη αποτελεσματα προς το παρων αλλα στην μια ωρα πληρης λειτουργιας για το στησιμο και τις δοκιμες (αφου καθησε η ρομ) επεσε 5% Εχει καποια νεες ρυθμισεις για το ποιες εφαρμογες θελουμε να ξεκινανε στο ανοιγμα του κινητου και αρκετες ρυθμισεις για το λαμπακι (αναπαντητες και μηνυματα δουλευουν και με την εξοικονομηση σε λειτουργια ;) ) Θελει να ακολουθησετε τις οδηγιες οπως τις λεει ο Νικος.... Παρτε ενα μπακ απ στο τιτανιουμ ολων των εφαρμογων που θελετε και αλλο ενα στο CWM πληρες Περνατε την ρομ και το αφηνετε να επανεκινησει....Οταν ανοιξει το ξανακλεινετε και περνατε (προαιρετικα) το αρχειο small app fix (ειναι το δευτερο το μικρο ) ...Επανεκινηση και στησιμο...Μολις τελειωσετε ξανα επανεκινηση.... Αν καποιες εφαρμογες που ειχατε παρει μπακ απ στο τιτανιουμ δεν λειτουργησουν (Η εφαρμογη δυστηχως σταματησε να λειτουργει ) μπειτε στις ρυθμισεις > εφαρμογες > ολες και καντε εκαθαριση δεδομενων Τωρα για τα μπαγκ της JB ...υπομονη.....Δυο δοκιμαστικες που εκανα δεν ειχε προβλημμα....Θα δουμε ;) Πρωτη εντυπωση....Αρκετα καλη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 (edited) απο dark rom με στοκ kernel πρεπει να περασω παλι official ftf?δε νομιζω,τουλαχιστον ετσι καταλαβα.. wipe data και factory reset θα κανω. @egodemis δοκιμασα σημερα για λιγο την snap camera hdr που εχεις προτεινει αρκετες φορες και μπορω να πω οτι εχεις δικιο. ειναι πολυ καλη εφαρμογη και καποιες φωτογραφιες που συγκρινα μου φανηκαν καλυτερες με snap. μου κρασαρε ομως οταν πηγα να βγαλω φωτο ενω τραβουσα βιντεο.:( επισης,τα βιντεο δεν μου τα ανοιγε με mx player;) Edited August 4, 2013 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 απο dark rom με στοκ kernel πρεπει να περασω παλι official ftf?δε νομιζω,τουλαχιστον ετσι καταλαβα.. wipe data και factory reset θα κανω. @egodemis δοκιμασα σημερα για λιγο την snap camera hdr που εχεις προτεινει αρκετες φορες και μπορω να πω οτι εχεις δικιο. ειναι πολυ καλη εφαρμογη και καποιες φωτογραφιες που συγκρινα μου φανηκαν καλυτερες με snap. μου κρασαρε ομως οταν πηγα να βγαλω φωτο ενω τραβουσα βιντεο.:( επισης,τα βιντεο δεν μου τα ανοιγε με mx player;) video θα δοκιμάσω τώρα και φωτογραφία edit: video κανονικά παίζει με mx και φώτο μερικές τράβηξα δεν κρασαρες cm9.1 εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 ΟΔΗΓΟΣ ΠΩΣ ΚΆΝΟΥΜΕ UNLOCK ΤΟ BOOTLOADER ΣΤΟ XPERIA P ΜΕ ΤΑ WINDOWS 8 1. Κατεβάζεις αυτό (είναι drivers) https://mega.co.nz/#!TxgwBZ6S!R2Rjk1roaCnuwCoOWswvwXePxXAQ84AVs_AAfhgGNZw 2. Κάνεις αυτή την διαδικασία (δλδ θα μπεις με το disable driver signature enforcement) http://www.craftedge.com/tutorials/driver_install_windows8/driver_install_win8.html 3. Κάνεις εγκατάσταση τα drivers που έδωσα (τικαρες το “xperia p, u, sola” και το “fastboot drivers” και “flashmode drivers” 4. Κάνεις restart το pc 5. Κατεβάζεις το αρχείο για το fastboot και αποσυμπιέσεις το περιεχομενο του στο C:\fastboot (δλδ μόλις μπεις στο C:\fastboot να βλέπεις τα αρχεία που είχε μέσα το zip) https://mega.co.nz/#!mwphVSzR!KmNF0T1G-YylcfCd-dHfEH2W1uAqr-fFveWKS5VFdeM 6. Τρέξε την γραμμή εντολών σαν διαχωριστής (ορίστε το πώς) http://techdows.com/2012/01/windows-8-running-command-with-admin-previliages.html 7. Πας σε φάκελο C:\fastboot απλός γράφοντας εντολή cd C:\fastboot λογικα θα σου δείξει ότι είσαι στον φάκελο fastboot αν ναι όλα καλά 8. Τώρα κλείσε το κινητό σύνδεσε καλώδιο usb στον υπολογιστή (στο κινητό όχι ακόμη ) κρατάς πατημένο το κουμπάκι volume up (αυτό που ανεβάζει την φωνή) και όσο το κρατάς συνδέεις το καλώδιο, κρατά το 3 4 δευτερόλεπτα ακόμη αφού συνδέσεις το καλώδιο και άστο (καλώδιο δεν το πειράζεις) χτύπα μια εντολή fastboot.exe -i 0x0fce getvar version αν σου βγάλει αποτελέσματα είσαι οκ (αν δεν συνδέετε και το κινητό μπήκε σε κατάσταση φόρτισης μπαταρίας κανε ξανά το βήμα 8 ) 9. Μετά γράφεις την εντολή fastboot.exe -i 0x0fce oem unlock 0xKEY οαπου το KEY είναι το κλειδί που πήρες από την sony στο site της (δλδ σου το έστειλαν με email) εδώ δλδ http://unlockbootloader.sonymobile.com/ 10. Λογικά θα σου πει ok unlocked κλπ μετά από αυτό το κάνεις ότι θέλεις το κινητό Στο 5ο βημα προβλημα..δεν υπαρχει φακελος στο C: με το ονομα Fastboot αλλα υπαρχει Flashtool.. τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Στο 5ο βημα προβλημα..δεν υπαρχει φακελος στο C: με το ονομα Fastboot αλλα υπαρχει Flashtool.. τι κανω?? Ρε φίλε μας δουλεύεις παραδέξου το!!!!! :shock: :shock: :shock: Φτιάξε εσύ τον φάκελο κι εκει μέσα κάνε unzip...... Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Στο 5ο βημα προβλημα..δεν υπαρχει φακελος στο C: με το ονομα Fastboot αλλα υπαρχει Flashtool.. τι κανω?? είπα by default κατά την εγκατάσταση του flashtool σου γράφει που το περνάει :) εκτός και αν μας δουλεύεις γιατί ια κλάψω :blink::cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Εγώ σου είπα τι να κάνεις..Πες του zxr να τα βάλει αρχική σελίδα:p Ο zxr είναι διακοπές! Όπως έγραψα και στον egodemis θα μπει αμέσως μόλις αποκτήσω full πρόσβαση. :lol: zxr συγνωμη...ξεφυγαμε λιγο λογω καλοκαιριου ;) Δεν πειράζει. Θεωρώ ότι πλέον πρέπει να κάνετε εσείς το moderating γνωρίζοντας πότε πρέπει να σταματήσετε κάτι χωρίς να έχετε εμένα από πάνω. :) Ρε φίλε μας δουλεύεις παραδέξου το!!!!! :shock: :shock: :shock: Φτιάξε εσύ τον φάκελο κι εκει μέσα κάνε unzip...... Ψυχραιμία! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που εβαλα την jb(εκδοση 400) δεν μπορω να λαβω και να στειλω mms.Eχω cosmote.Το τεχνικο τμημα το παλεψε πανω απο μια ωρα αλλα τιποτα.Αλλαξα καρτα sim και τιποτα.Συμβαινει και σε καποιον απο εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που εβαλα την jb(εκδοση 400) δεν μπορω να λαβω και να στειλω mms.Eχω cosmote.Το τεχνικο τμημα το παλεψε πανω απο μια ωρα αλλα τιποτα.Αλλαξα καρτα sim και τιποτα.Συμβαινει και σε καποιον απο εσας? δυστυχώς δεν εχω λογισμικό της sony στο κινητό για να δοκιμάσω....... όταν λαμβάνεις mms τα data τα έχεις ανοιχτά? (3g+data) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 εχω παρατηρησει οτι απο τοτε που εβαλα την jb(εκδοση 400) δεν μπορω να λαβω και να στειλω mms.Eχω cosmote.Το τεχνικο τμημα το παλεψε πανω απο μια ωρα αλλα τιποτα.Αλλαξα καρτα sim και τιποτα.Συμβαινει και σε καποιον απο εσας? το παθένω και εγω αλλά όχι πάντα καποια μου έρχονται.. το άλλο προβλημα που μου εμφάνησε τωρα τελευταια είναι αφού το φορτίσω μετά για καποιο λόγω το λειτουργικό μου τρώει πολυ μπαταρια και στρώνει μετά απο 2 reboot έχει τύχει σε κανεναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Dark Rom v2.5 ή Enigma Rom v5.0?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Dark Rom v2.5 ή Enigma Rom v5.0?? Κ ότι θα έγραφα να μας πουν εντυπώσεις όσοι έχουν βάλει την enigma.Έχω όρεξη να στήσω τηλέφωνο το βράδυ! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 δυστυχώς δεν εχω λογισμικό της sony στο κινητό για να δοκιμάσω....... όταν λαμβάνεις mms τα data τα έχεις ανοιχτά? (3g+data) με την ics ουτε τα data ειχα ανοιχτα οτε το 3g και ομως λαμβανα θα προσπαθησω και με sim vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Enigma V5 Δαγκωτο.........:D Αν εχετε ξεκλειδωτο κινητο βαλτε και τον phantom power save σαν kernel..... Επισης δοκιμαστε και τον Next Launcher (ανεξαρτητα απο την ρομ που φορατε....) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Έβαλα την enigma και θέλω να μπω σε cwm και δε μπαινω.Πάει χάθηκε; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Enigma V5 Δαγκωτο.........:D Αν εχετε ξεκλειδωτο κινητο βαλτε και τον phantom power save σαν kernel..... Επισης δοκιμαστε και τον Next Launcher (ανεξαρτητα απο την ρομ που φορατε....) ;) Θα τα κανω... ;) Edited August 6, 2013 by JimmyTrelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Enigma V5 Δαγκωτο.........:D Αν εχετε ξεκλειδωτο κινητο βαλτε και τον phantom power save σαν kernel..... Επισης δοκιμαστε και τον Next Launcher (ανεξαρτητα απο την ρομ που φορατε....) ;) φιλαρα στελε μας τα link μπας κ τη δοκιμασουμε!!! προβληματα με dialer υπαρχουν?:lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 @sfikas οριστε τα links http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391858 Eκει που λεει downloads να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει.μπορουμε να την περασουμε πανω απο αλλη rom? 'η πρεπει να κανουμε ολη τη διαδικασια απο την αρχη?(περασμα με sus την official,root,περασμα cwm και μετα φλασαρισμα της ρομ). οποιος την εχει βαλει(με αυτο τον τροπο 'η πανω απο αλλη κατευθειαν)και μπορει ,ας πει εντυπωσεις για το πως καθεται καλυτερα. βασικα,εκανα μια πατατα οταν περασα κατι toggles στην dark rom και μετα δεν μπορουσα να την συνεφερω,οποτε περασα την moonbreaker για δοκιμη.για να περαστει ομως χρειαστηκε να φλασαρω κερνελ(στοκ λογικα,μιας και εχω LB) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 @sfikas οριστε τα links http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391858 Eκει που λεει downloads να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει.μπορουμε να την περασουμε πανω απο αλλη rom? 'η πρεπει να κανουμε ολη τη διαδικασια απο την αρχη?(περασμα με sus την official,root,περασμα cwm και μετα φλασαρισμα της ρομ). οποιος την εχει βαλει(με αυτο τον τροπο 'η πανω απο αλλη κατευθειαν)και μπορει ,ας πει εντυπωσεις για το πως καθεται καλυτερα. βασικα,εκανα μια πατατα οταν περασα κατι toggles στην dark rom και μετα δεν μπορουσα να την συνεφερω,οποτε περασα την moonbreaker για δοκιμη.για να περαστει ομως χρειαστηκε να φλασαρω κερνελ(στοκ λογικα,μιας και εχω LB) Εγώ ήμουν με dark rom.Έκανα wipe data κ έβαλα την enigma.Για την ώρα καλή δείχνει!Με ψιλοχαλάει που αλλάζει η status bar ανάλογα με το σε ποια εφαρμογή είσαι.Πχ.είναι ανοιχτόχρωμη η εφαρμογή γίνεται κ η status ανοιχτόχρωμη,είσαι σε σκούρο γίνεται ανάλογη! Εγώ δε μπορώ να μπω σε Cwm.Expendable εσύ μπαίνεις; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εγώ ήμουν με dark rom.Έκανα wipe data κ έβαλα την enigma.Για την ώρα καλή δείχνει!Με ψιλοχαλάει που αλλάζει η status bar ανάλογα με το σε ποια εφαρμογή είσαι.Πχ.είναι ανοιχτόχρωμη η εφαρμογή γίνεται κ η status ανοιχτόχρωμη,είσαι σε σκούρο γίνεται ανάλογη! Εγώ δε μπορώ να μπω σε Cwm.Expendable εσύ μπαίνεις; λογικά όποιος μπορεί να μπει είναι με άλλο kernel που έχει ενσωματωμένο το cwm (λογικά πάντα ) δοκιμάσατε να περασετε ξανά το cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 (edited) Εγώ ήμουν με dark rom.Έκανα wipe data κ έβαλα την enigma.Για την ώρα καλή δείχνει!Με ψιλοχαλάει που αλλάζει η status bar ανάλογα με το σε ποια εφαρμογή είσαι.Πχ.είναι ανοιχτόχρωμη η εφαρμογή γίνεται κ η status ανοιχτόχρωμη,είσαι σε σκούρο γίνεται ανάλογη! Εγώ δε μπορώ να μπω σε Cwm.Expendable εσύ μπαίνεις; Κανονικα.... Μηπως πριν κανει επανεκινηση το κινητο πατησες να φτιαχτει το cwm κα το διεγραψε???? Μαλλον θα πρεπει να το ξαναπερασεις !!!!!!! ΑΑΑΑΑΑ....εφαγα φλασια..βοηθησαν και αυτα που εγραψε ο egodemis ...Αν ειστε με στοκ κερνελ πρεπει να ξαναβαλετε το CWM Αν ειστε με custom κερνελ προσεξτε το τελευταιο μηνυμα του cwm πριν την επανεκινηση...Πατηστε go back για να κανει επανεκινηση το κινητο και οχι αυτο που ζηταει το cwm (νομιζω λεει να φτιαχτει η' να διαγραφει.....κατι τετοιο ) asbatey.. αν εχεις τον .100 σαν κερνελ περνατην πανω απο την dark (κανοντας wipe factory reset )...Δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο....Μονο μην ξεχασεις να παρεις μπακ απ στο τιτανιουμ για να ξαναβαλεις τις εφαρμογες που θελεις αμεσως και να μην ψαχνεις... Στον dialer ακομα δεν εχω το γνωστο προβλημμα (βεβαια ουτε στην dark το ειχα ;) ) παρολλο που προσπαθησα να αφησω την μνημη να γεμισει και δεν εχω κανει εκαθαρισει και επανεκινηση ακομα !!!!!! Παντως στην 4.4 και στην moonbraker το ειχα αμεσως (με τον .400 κερνελ ) Edited August 7, 2013 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 @Expendable ειμαι με moonbreaker τωρα,αλλα τον ιδιο κερνελ πρεπει να χρησιμοποιουν λογικα.(3.08+) battery calibration που λεει,πως κανουμε?σβηνουμε τα battery stats απο cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Οκ θα το ξαναπεράσω! Τελικά το πληκτρολόγιο που έχει αν είχε κ τα σημεία στίξης πάνω όπως ήταν το στοκ θα ήταν καλό.Μου αρέσει η εμφάνιση του.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts