egodemis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 και αρχισαν τα bug ακομα δεν την εβαλα? ωραια, με βλεπω να βαζω την ics νωριτερα απ οτι σκοπευα :) οπος αρκετοί από εδώ πήγαν η σε cm 9 η σε ics μαμά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μόλις πέρασα τη dark κ τη στήνω.. Για την ώρα δε με βολεύει το πληκτρολόγιο της οπότε όποιος έχει το κλασικό πληκτρολόγιο της j.b ας το στείλει π.μ. Γιατί έχω 2 φωτογραφικές;!Ποια να κρατήσω;Ποια είναι καλύτερη; απ οτι εχω διαβασει, η cyber shot ειναι χειροτερη απ την αλλη . ;) Ποια dark εβαλες τελικα? Το πληκτρολογιο ειναι ιδιο νομιζω απλα ειναι μαυρο. Αν γινεται να αλλαξει θα το θελα και γω αν μπορει να μας πει καποιος πως να το βαλουμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) οπος αρκετοί από εδώ πήγαν η σε cm 9 η σε ics μαμά Εγω ομως ειμαι απο τους λιγους που θα παραμεινω σε Jb και custom rom μεχρι τελικης πτωσεως :lol: ΜΗΝ δοκιμασετε στην dark rom η' στην jb .....Ανοικτα δεδομενα ολη μερα , 3g ολη μερα και ραδιο κανα 5ωρο συν τις υπολοιπες λειτουργιες (κλησεις , μηνυματα )...Η οθονη δεν εχει σημασια που θα την εχετε (στο 20 % την ειχα)....Θα απογοητευτειτε :cry: ..... Δεν μπορω να βγαλω screenshot γιατι......ετρεχα να προλαβω να ερθω σπιτι να προλαβω να το φορτησω πριν κλεισει το κινητο !!!!! :lol: Ηλια κρατα και τις δυο και παιξε μαζι τους....H cybershot εχει καλυτερη ληψη και την πανοραμικη λειτουργια...Η εφαρμογη camera ...με εκπλησει καθε μερα !!!! Εχει ενα πολλαπλο μενου που μπορεις να κανεις επεξεργασια στην φωτογραφια άμεσα και μια λειτουργια που ακομα προσπαθω να καταλαβω τι κανει ????:wacko: Στο σχεδιο δειχνει περιστροφη της συσκευης !!!! AntonisStaras (Σε λενε Αντωνη????) Γενικα δεν εχω δει κανενα κολλημα ακομα...Μονο ενα περιεργο πραγμα εκανε σημερα που δοκιμαζα....Στο μενου ηχων και στο μενου κλησεων εχει μια λειτουργια που ειναι ιδια !!!!!!!! " Δονηση κατα το κουδουνισμα " λεει και ειναι και στο δυο τικαρισμενο....Το τηλεφωνο δονηται πριν ακουστει ο ηχος της κλησης και κατα την διαρκεια της...Αν ξετικαρεις την μια επιλογη δεν αλλαζει κατι....Αν ξετικαρεις και τις δυο τοτε σταματαει η δονηση αλλα....ο ηχος κλησης κανει φοβερες διακοπες και τρεμουλα !!!!!!!!!! Δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση κατι παρομοιο που ανεφερε ενας φιλος πιο πριν..... Και η διαπιστωση που εκανα (ειχα αναφερει την παρατηρηση και σε παλιοτερο μηνυμα).....Το stamina του κινητου δουλευει καλυτερα μονο του (ασχετα αν δεν ειναι σωστος ο χρονος που υπολογιζει ....).Δεν χρειαζεται εξτρα εφαρμογη για την μπαταρια...Ειδα οτι με το stamina και το DU Battery saver που δουλευω τοσο καιρο η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα σε αυτην την rom ..... Για το πληκτρολογιο..... Μενου< ρυθμισεις<γλωσσα και εισαγωγη<προεπιλογη<Ρυθμιση μεθοδων εισαγωγης< το σκιτσακι της ρυθμισης διπλα απο το "πληκρολογιο Xperia" και δοκιμαστε τις επιλογες που εχει !!!!!!!!!!!!! Και κατι αλλο....(ενα ενα τα θυμαμαι)....Τα μηνυματα γραφονται σε 70 χαρακτηρες.....δεν εχει την επιλογη για 160 χαρακτηρες !!!!!!!!!! Edited July 23, 2013 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Εγω ομως ειμαι απο τους λιγους που θα παραμεινω σε Jb και custom rom μεχρι τελικης πτωσεως :lol: ΜΗΝ δοκιμασετε στην dark rom η' στην jb .....Ανοικτα δεδομενα ολη μερα , 3g ολη μερα και ραδιο κανα 5ωρο συν τις υπολοιπες λειτουργιες (κλησεις , μηνυματα )...Η οθονη δεν εχει σημασια που θα την εχετε (στο 20 % την ειχα)....Θα απογοητευτειτε :cry: ..... Δεν μπορω να βγαλω screenshot γιατι......ετρεχα να προλαβω να ερθω σπιτι να προλαβω να το φορτησω πριν κλεισει το κινητο !!!!! :lol: Ηλια κρατα και τις δυο και παιξε μαζι τους....H cybershot εχει καλυτερη ληψη και την πανοραμικη λειτουργια...Η εφαρμογη camera ...με εκπλησει καθε μερα !!!! Εχει ενα πολλαπλο μενου που μπορεις να κανεις επεξεργασια στην φωτογραφια άμεσα και μια λειτουργια που ακομα προσπαθω να καταλαβω τι κανει ????:wacko: Στο σχεδιο δειχνει περιστροφη της συσκευης !!!! AntonisStaras (Σε λενε Αντωνη????) Γενικα δεν εχω δει κανενα κολλημα ακομα...Μονο ενα περιεργο πραγμα εκανε σημερα που δοκιμαζα....Στο μενου ηχων και στο μενου κλησεων εχει μια λειτουργια που ειναι ιδια !!!!!!!! " Δονηση κατα το κουδουνισμα " λεει και ειναι και στο δυο τικαρισμενο....Το τηλεφωνο δονηται πριν ακουστει ο ηχος της κλησης και κατα την διαρκεια της...Αν ξετικαρεις την μια επιλογη δεν αλλαζει κατι....Αν ξετικαρεις και τις δυο τοτε σταματαει η δονηση αλλα....ο ηχος κλησης κανει φοβερες διακοπες και τρεμουλα !!!!!!!!!! Δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση κατι παρομοιο που ανεφερε ενας φιλος πιο πριν..... Και η διαπιστωση που εκανα (ειχα αναφερει την παρατηρηση και σε παλιοτερο μηνυμα).....Το stamina του κινητου δουλευει καλυτερα μονο του (ασχετα αν δεν ειναι σωστος ο χρονος που υπολογιζει ....).Δεν χρειαζεται εξτρα εφαρμογη για την μπαταρια...Ειδα οτι με το stamina και το DU Battery saver που δουλευω τοσο καιρο η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα σε αυτην την rom ..... Για το πληκτρολογιο..... Μενου< ρυθμισεις<γλωσσα και εισαγωγη<προεπιλογη<Ρυθμιση μεθοδων εισαγωγης< το σκιτσακι της ρυθμισης διπλα απο το "πληκρολογιο Xperia" και δοκιμαστε τις επιλογες που εχει !!!!!!!!!!!!! Δε μου βγάζει επιλογή λέξεων όπου και να το βάλω! Δεν έβαλα τη cybershot από το menu installation αλλά της jelly bean stock. απ οτι εχω διαβασει, η cyber shot ειναι χειροτερη απ την αλλη . ;) Ποια dark εβαλες τελικα? Το πληκτρολογιο ειναι ιδιο νομιζω απλα ειναι μαυρο. Αν γινεται να αλλαξει θα το θελα και γω αν μπορει να μας πει καποιος πως να το βαλουμε. :) v2.5 dark Αντώνη. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Εγω ομως ειμαι απο τους λιγους που θα παραμεινω σε Jb και custom rom μεχρι τελικης πτωσεως :lol: πρέπει να μαζευτούμε να ψήσουμε την sony να σου στίσει μνημείο :p http://img62.imageshack.us/img62/6622/lo9.png Και κατι αλλο....(ενα ενα τα θυμαμαι)....Τα μηνυματα γραφονται σε 70 χαρακτηρες.....δεν εχει την επιλογη για 160 χαρακτηρες !!!!!!!!!! αυτό λύνεται εύκολα κάνοντας edit ένα αρχείο αν θες τόσο πολύ θα σου πω :p Edited July 23, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 πρέπει να μαζευτούμε να ψήσουμε την sony να σου στίσει μνημείο :p http://img96.imageshack.us/img96/8655/5uk2.jpg αυτό λύνεται εύκολα κάνοντας edit ένα αρχείο αν θες τόσο πολύ θα σου πω :p Αν μου βγαλεις για θεμα αυτη την εικονα θα .....κερασω μια μπυρα :lol: Δεν με καιει ιδιαιτερα το θεμα των μηνυματων αλλα οτι υπαρχει καλο ειναι να το εχουμε.... Δοκιμαστε μια την νεα V2.5 ....ετσι οπως ειναι πανω απο την προηγουμενη... Θα δειτε διαφορα....Απλος προσεξτε στο τελος αν σας βγαλει μηνυμα το cwm για να το φτιαξεις να ΜΗΝ το επιλεξετε....πατηστε go back ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν μου βγαλεις για θεμα αυτη την εικονα θα .....κερασω μια μπυρα :lol: Δεν με καιει ιδιαιτερα το θεμα των μηνυματων αλλα οτι υπαρχει καλο ειναι να το εχουμε.... Δοκιμαστε μια την νεα V2.5 ....ετσι όπως είναι πάνω από την προηγούμενη... Θα δείτε διαφορά....Απλος προσεξτε στο τελος αν σας βγαλει μηνυμα το cwm για να το φτιαξεις να ΜΗΝ το επιλεξετε....πατηστε go back ..... πάνε με root explorer sto /data/data/com.sonyericsson.conversations/shared_prefs άνοιξε για επεξεργασια το αρχειο com.sonyericsson.conversations_preferences.xml κανε add κάπου στην μέση αυτή την γραμμή <boolean name="semc_pref_key_character_conversion_visibility" value="true"> αν υπάρχει και είναι false απλος γύρνα την σε true save and restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Εγω ομως ειμαι απο τους λιγους που θα παραμεινω σε Jb και custom rom μεχρι τελικης πτωσεως :lol: ΜΗΝ δοκιμασετε στην dark rom η' στην jb .....Ανοικτα δεδομενα ολη μερα , 3g ολη μερα και ραδιο κανα 5ωρο συν τις υπολοιπες λειτουργιες (κλησεις , μηνυματα )...Η οθονη δεν εχει σημασια που θα την εχετε (στο 20 % την ειχα)....Θα απογοητευτειτε :cry: ..... Δεν μπορω να βγαλω screenshot γιατι......ετρεχα να προλαβω να ερθω σπιτι να προλαβω να το φορτησω πριν κλεισει το κινητο !!!!! :lol: Ηλια κρατα και τις δυο και παιξε μαζι τους....H cybershot εχει καλυτερη ληψη και την πανοραμικη λειτουργια...Η εφαρμογη camera ...με εκπλησει καθε μερα !!!! Εχει ενα πολλαπλο μενου που μπορεις να κανεις επεξεργασια στην φωτογραφια άμεσα και μια λειτουργια που ακομα προσπαθω να καταλαβω τι κανει ????:wacko: Στο σχεδιο δειχνει περιστροφη της συσκευης !!!! AntonisStaras (Σε λενε Αντωνη????) Γενικα δεν εχω δει κανενα κολλημα ακομα...Μονο ενα περιεργο πραγμα εκανε σημερα που δοκιμαζα....Στο μενου ηχων και στο μενου κλησεων εχει μια λειτουργια που ειναι ιδια !!!!!!!! " Δονηση κατα το κουδουνισμα " λεει και ειναι και στο δυο τικαρισμενο....Το τηλεφωνο δονηται πριν ακουστει ο ηχος της κλησης και κατα την διαρκεια της...Αν ξετικαρεις την μια επιλογη δεν αλλαζει κατι....Αν ξετικαρεις και τις δυο τοτε σταματαει η δονηση αλλα....ο ηχος κλησης κανει φοβερες διακοπες και τρεμουλα !!!!!!!!!! Δεν ξερω κατα ποσο εχει σχεση κατι παρομοιο που ανεφερε ενας φιλος πιο πριν..... Και η διαπιστωση που εκανα (ειχα αναφερει την παρατηρηση και σε παλιοτερο μηνυμα).....Το stamina του κινητου δουλευει καλυτερα μονο του (ασχετα αν δεν ειναι σωστος ο χρονος που υπολογιζει ....).Δεν χρειαζεται εξτρα εφαρμογη για την μπαταρια...Ειδα οτι με το stamina και το DU Battery saver που δουλευω τοσο καιρο η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα σε αυτην την rom ..... Για το πληκτρολογιο..... Μενου< ρυθμισεις<γλωσσα και εισαγωγη<προεπιλογη<Ρυθμιση μεθοδων εισαγωγης< το σκιτσακι της ρυθμισης διπλα απο το "πληκρολογιο Xperia" και δοκιμαστε τις επιλογες που εχει !!!!!!!!!!!!! Και κατι αλλο....(ενα ενα τα θυμαμαι)....Τα μηνυματα γραφονται σε 70 χαρακτηρες.....δεν εχει την επιλογη για 160 χαρακτηρες !!!!!!!!!! Ναι φιλε μου , Αντωνη με λενε. Οσον αφορα την καταναλωση νομιζω οτι η dark ειναι καπως καλυτερα απο την στοκ jb αλλα ωστοσο καιει και αυτη αρκετα.. Σαν την ics ( τη μαμα ειχα) τιποτα! :( Το lag που ειχα σημερα, μπορει να ναι και απ τα πολλα μηνυματα (πανω απο 1500) που εχω... τι να πω... Θα δειξει η πορεια! :D @egodemis αν μπορεις φιλε μου πες μας πως γινεται να κανουμε τους χαρακτηρες 160! edit: ωραιος, θα το δοκιμασω και θα σου πω! Edited July 23, 2013 by AntonisStaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ναι φιλε μου , Αντωνη με λενε. Οσον αφορα την καταναλωση νομιζω οτι η dark ειναι καπως καλυτερα απο την στοκ jb αλλα ωστοσο καιει και αυτη αρκετα.. Σαν την ics ( τη μαμα ειχα) τιποτα! :( Το lag που ειχα σημερα, μπορει να ναι και απ τα πολλα μηνυματα (πανω απο 1500) που εχω... τι να πω... Θα δειξει η πορεια! :D @egodemis αν μπορεις φιλε μου πες μας πως γινεται να κανουμε τους χαρακτηρες 160! edit: ωραιος, θα το δοκιμασω και θα σου πω! Θα συμφωνησω μαζι σου για την ics ....Για την σημερινη αποδοση της μπαταριας τωρα καταλαβα τι βλακεια εκανα...Κατα λαθος πηρα τον φορτιστη του γιου μου που ειχε παραπανω αμπερορια και δεν το φορτισε σωστα το κινητο !!!!!!! Παντως δες και τη νεα εκδοση της 2.5 (αν δεν το εχεις κανει ειδη...) Εγω ειδα διαφορα στην ταχυτητα του κινητου...εκατσε πιο καλα απο την πρωτη 2.5... Επισης αν περασετε εφαρμογη για τον ηχο (μεσω του aroma ) πρωτειμηστε το Viper απο το ACID.... Δες λιγο της ρυθμισης του cpu μεσα στο Διαχειρηση cpu No-frills...Και εμενα ζεσταινοταν στην αρχη αρκετα και αλλαξα της ρυθμισης σε Lionheart και row...Βεβαια αυτα αλλαζουν αναλογα με την χρηση....Αυτο που μου εκανε τρελλα κολληματα ηταν το powersave με deadline..... egodemis Θα πρεπει πρωτα να επιλεξω mount R/O αν θυμαμαι καλα??? Ανεβαζω την προσφορα για το θεμα....Μπυρα με μεζε ;) Ηλια η εφαρμογη cybershot βγαινει απο τον κερνελ...Γιαυτο εχεις δυο φωτογραφικες... Για το πληκτρολογιο το apk το παλιο δεν το εχω...Ισως να το εχει καποιος αλλος εδω μεσα να στο δωσει...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ηλια η εφαρμογη cybershot βγαινει απο τον κερνελ...Γιαυτο εχεις δυο φωτογραφικες... Για το πληκτρολογιο το apk το παλιο δεν το εχω...Ισως να το εχει καποιος αλλος εδω μεσα να στο δωσει...;) Μόνο η άλλη φωτογραφική βγαίνει ή συμβιβάζομαι με 2;! Όσο για τον ήχο φαντάζομαι ότι δε μπορώ να βάλω πια το viper..Αν περάσω εγώ χειροκίνητα θα πιάσει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 απο τελευταίο root explorer κάνεις όλα αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μόνο η άλλη φωτογραφική βγαίνει ή συμβιβάζομαι με 2;! Όσο για τον ήχο φαντάζομαι ότι δε μπορώ να βάλω πια το viper..Αν περάσω εγώ χειροκίνητα θα πιάσει; Ναι βγαινει η εξτρα...Αλλα εγω τις εχω και τις δυο....Δεν με ενοχλουν σε κατι... Αν εχεις την πρωτη V2.5 αξιζει να περασεις την νεα V2.5 ...Δεν χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο...Την περνας απο πανω και δεν χρειαζεται ξανα στησιμο... Το Viper που βρηκα στο μαρκετ ειναι στα κινεζικα!!!!!!!! Δεν ξερω αν εχει το ιδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Τη τελευταία έχω! Βρήκα να πληκτρολόγιο και κ θα το περάσω μέσω cwm. Το viper σου δε μπορείς να το στείλεις μέσω κάποιου Explorer; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν σου δουλέψει το πληκτρολόγιο, πόσταρέ το εδώ να το πάρουμε και μεις please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Ναι βγαινει η εξτρα...Αλλα εγω τις εχω και τις δυο....Δεν με ενοχλουν σε κατι... Αν εχεις την πρωτη V2.5 αξιζει να περασεις την νεα V2.5 ...Δεν χρειαζεται τιποτα ιδιαιτερο...Την περνας απο πανω και δεν χρειαζεται ξανα στησιμο... Το Viper που βρηκα στο μαρκετ ειναι στα κινεζικα!!!!!!!! Δεν ξερω αν εχει το ιδιο... οταν λες απο πανω εννοεις χωρις wipe data κλπ απο cwm ? Ετσι δεν ειναι επικινδυνο να κολλαει το συστημα και να εμφανισει bugs? εγω εχω την 2.0. Αρχικα ειχα περασει την 2.5 (την πρωτη που ειχε βγει) και μου χε εμφανισει καποια κολληματα, χαθηκε το ρουτ αλλα και το cwm.. μαλλον φταιει το γεγονος οτι στο τελος της διαδικασιας εγκαταστασης της 2.5 και ενω πατησα μετα να κανει reboot με ρωτησε αν ηθελα να κανω fix για να μη χαθει το ρουτ ....και δεν πατησα ναι :/ πάνε με root explorer sto /data/data/com.sonyericsson.conversations/shared_prefs άνοιξε για επεξεργασια το αρχειο com.sonyericsson.conversations_preferences.xml κανε add κάπου στην μέση αυτή την γραμμή <boolean name="semc_pref_key_character_conversion_visibility" value="true"> αν υπάρχει και είναι false απλος γύρνα την σε true save and restart ευχαριστω πολυ egodemis ! Το εκανα και εμφανιστηκε η εξοικονομηση κοστους! :) Edited July 23, 2013 by AntonisStaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Αν σου δουλέψει το πληκτρολόγιο, πόσταρέ το εδώ να το πάρουμε και μεις please... Πρώτη φορά κάνω upload link αν δε μπορείτε να το κατεβάσετε υπομονή μέχρι να γυρίσω σπίτι:p stock keyboard Xperia jelly bean Μέσω cwm το περνάτε. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πάνε με root explorer sto /data/data/com.sonyericsson.conversations/shared_prefs άνοιξε για επεξεργασια το αρχειο com.sonyericsson.conversations_preferences.xml κανε add κάπου στην μέση αυτή την γραμμή <boolean name="semc_pref_key_character_conversion_visibility" value="true"> αν υπάρχει και είναι false απλος γύρνα την σε true save and restart Στην cm9 δεν υπαρχει ο φακελος com.sonyericsson.conversations αλλα το αρχειο ειναι σε εναν φακελο που λεει ''text'' κτλ Εχει θεμα με μνμτ η cm9 ή να το αφησω ετσι οπως ειναι? Βασικα δεν στελνω καθολου sms αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Στην cm9 δεν υπαρχει ο φακελος com.sonyericsson.conversations αλλα το αρχειο ειναι σε εναν φακελο που λεει ''text'' κτλ Εχει θεμα με μνμτ η cm9 ή να το αφησω ετσι οπως ειναι? Βασικα δεν στελνω καθολου sms αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε :lol: αυτό που έδωσα είναι για μαμά rom (για να γράφει sony :p) εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ πας στης ρυθμίσεις μηνυμάτων και επιλέγεις stript unicode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Πρώτη φορά κάνω upload link αν δε μπορείτε να το κατεβάσετε υπομονή μέχρι να γυρίσω σπίτι:p stock keyboard Xperia jelly bean Μέσω cwm το περνάτε. αυτο το πληκτρολογιο ηλια ειναι σαν το κανονικο της jb stock? Εμενα με ενδιαφερει για παραδειγμα να εχω τα κλασικα πληκτρα με τα νουμερα που τα πιεζεις πολλες φορες οπως στα παλια κινητα. Αυτο υπαρχει στο πληκτολογιο που ανεβασες? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αυτό που έδωσα είναι για μαμά rom (για να γράφει sony :p) εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ πας στης ρυθμίσεις μηνυμάτων και επιλέγεις stript unicode Kαταλαβα, εγω(εμεις), πεσαμε στην χυτρα με τον μαγικο ζωμο οταν ειμαστε μικροι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 αυτο το πληκτρολογιο ηλια ειναι σαν το κανονικο της jb stock? Εμενα με ενδιαφερει για παραδειγμα να εχω τα κλασικα πληκτρα με τα νουμερα που τα πιεζεις πολλες φορες οπως στα παλια κινητα. Αυτο υπαρχει στο πληκτολογιο που ανεβασες? :) Ακριβώς αυτό που είχαμε πριν βάλουμε τη dark! Πρώτες εντυπώσεις καλές από τη rom. Γρήγορη,δε κολλάει καθόλου,με τις κλήσεις για την ώρα κανένα θέμα(δε ξέρω αν υπάρξει βέβαια),μπαταρία είναι νωρις να κρίνω αλλά δείχνει καλά σημάδια για την ώρα,κάμερα δεν έχω δοκιμάσει καμία απ'τις 2:p Στα μείον του ο ήχος,πολύ χαμηλή ένταση κ δε ξέρω αν οφείλεται στο ότι δεν επέλεξα το viper. Από θερμοκρασία μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται ένα κλικ πιο γρήγορα,δεν έχω βάλει το cpu frills να αλλάξω κάτι ρυθμίσεις που είπε ο expendable κ δε ξέρω αν μπορώ να τις κάνω με κλειδωμένο bootloader. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Παραθετω τα στατιστικα της πρωτης φορτισης με την dark rom V2 αν και δεν ηταν πληρης φορτιση,αλλα μεχρι το 96%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Kαταλαβα, εγω(εμεις), πεσαμε στην χυτρα με τον μαγικο ζωμο οταν ειμαστε μικροι :lol: ε όχι δεν είμαι τόσο χοντρός :lol: Παραθετω τα στατιστικα της πρωτης φορτισης με την dark rom V2 αν και δεν ηταν πληρης φορτιση,αλλα μεχρι το 96%. το ποιο σημαντικό δεν αναφέρεις όμως οθόνη στα ποσά % ήταν? μπορείς να βγάλεις ακομι και 8 ώρες οθόνη αλλά τέρμα κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 το ποιο σημαντικό δεν αναφέρεις όμως οθόνη στα ποσά % ήταν? μπορείς να βγάλεις ακομι και 8 ώρες οθόνη αλλά τέρμα κάτω Α, δεν εχω ιδεα... δεν το κοιταξα καν :/ Περασα το πληκτρολογιο της στοκ jb αλλα εχει ενα θεμα! Δεν φαινονται ολες οι φατσουλες ! :X Για την ακριβεια οι τερμα δεξιες φαινονται μισες και τις πατας δυσκολα ! Γιατι αραγε γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Α, δεν εχω ιδεα... δεν το κοιταξα καν :/ Περασα το πληκτρολογιο της στοκ jb αλλα εχει ενα θεμα! Δεν φαινονται ολες οι φατσουλες ! :X Για την ακριβεια οι τερμα δεξιες φαινονται μισες και τις πατας δυσκολα ! Γιατι αραγε γινεται αυτο? Το χει κ σε σένα ε;μάλλον δεν είναι συμβατό με την ανάλυσή μας:confused: Από ήχο πως σου φαίνεται; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts