Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λειτουργικό σύστημα android 61%!!!!!!!!!!!!!!! καλά τι στο διάολο!!!!!!! 61% ειναι υπερβολικό σε πολύ μεγάλο βαθμό κάτι κάνει νερά

κάτσε να σου πω για αρχή να σβήσεις κάποιες εφαρμογές που έχει rom από μόνη της μπας και κάποια προκαλεί κάτι

+ ποιο speedy έβαλες αυτο που έδωσα στο Link η το perfomance edition?

+ ποια gaaps πέρασες αυτά που έδωσα εγω η από κάπου τα βρήκες (αυτα που έδωσα εγώ είναι debloated)

σβινεις

VoiceDialer.apk

VisualizationWallpapers.apk

VideoEditor.apk

Tag.apk

SpareParts.apk

QuickSearchBox.apk

PicoTts.apk

PhaseBeam.apk

NoiseField.apk

MagicSmokeWallpapers.apk

LiveWallpapers.apk

HoloSpiralWallpaper.apk

Gallery2.apk (πέρνα το quick pic για το galery )

Galaxy4.apk

DSPManager.apk

Development.apk

CMWallpapers.apk

CMUpdater.apk

Apollo.apk (είναι music player πέρνα οτιδήποτε άλλο το συγκεκριμένο έχει θέματα)

μπορείς να σβήσεις και το Camera.apk και να βάλεις το Snap Camera HDR v3.3.0 που ειναι πολύ καλύτερη

κατά τα άλλα θα βάλω εδώ την rom με βγαλμένα όλα αυτά ώστε να βάζετε κατευθείαν

Tον kernel που μου εδωσες και τα gapps που μου εδωσες

Αυτα που μου λες να σβησω να τα σβησω με το root app delete?ή απο το system/app

Edited by tzagaritos

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tον kernel που μου εδωσες και τα gapps που μου εδωσες

Αυτα που μου λες να σβησω να τα σβησω με το root app delete?ή απο το system/app

σβιστα με καποια εφαρμογουλα που σβινει τα systems apps πχ αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidsail.dsappremover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZHNhaWwuZHNhcHByZW1vdmVyIl0.

τώρα πάντως ανεβάζω cm 9,1 με κάποια tweaks και βγαλμένα σκουπίδια (3 εφαρμογές μόνο δεν έσβησα music player/gallery και camera) αυτές αν θέλει κάποιος της βγαζει και αντικαταστήσει με κάτι καλύτερο

θα γράψω και αναλυτικά πως και τι αν θες περίμενε λιγάκι να την ανεβάσω να βάλεις κατευθείαν αυτήν

σβιστα με καποια εφαρμογουλα που σβινει τα systems apps πχ αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidsail.dsappremover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZHNhaWwuZHNhcHByZW1vdmVyIl0.

τώρα πάντως ανεβάζω cm 9,1 με κάποια tweaks και βγαλμένα σκουπίδια (3 εφαρμογές μόνο δεν έσβησα music player/gallery και camera) αυτές αν θέλει κάποιος της βγαζει και αντικαταστήσει με κάτι καλύτερο

θα γράψω και αναλυτικά πως και τι αν θες περίμενε λιγάκι να την ανεβάσω να βάλεις κατευθείαν αυτήν

ωραιος εισαι φιλε κατι αλλο μηπως εχει παρει το ματι σου κανενα mod για γρηγοροτερο lock wifi?

ωραιος εισαι φιλε κατι αλλο μηπως εχει παρει το ματι σου κανενα mod για γρηγοροτερο lock wifi?

γρηγορότερο? σε μένα άμεσα συνδέετε πόσο ποιο γρήγορο (μόνο σε δημόσια hotspot αργεί αρκετά )

62% το upload :p

γρηγορότερο? σε μένα άμεσα συνδέετε πόσο ποιο γρήγορο (μόνο σε δημόσια hotspot αργεί αρκετά )

62% το upload :p

χαχαχα τα εσβησα εγω παντως αυτα που μου ειπες εγω εχω την ιδεα οτι με την jelly bean κλειδωνε πιο γρηγορα

Λοιπόν αυτή είναι μια cm9.1 με βγαλμένες κάποιες εφαρμογές και περασμένα κάποια tweaks για ταχύτητα σταθερότητα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

(θέλει unlocked bootloader βέβαια )

οδηγίες

1. κατεβάζουμε αυτά τα 3 αρχεία (links παρακάτω) FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip , gapps-ics-20120429-signed.zip και boot.img (που είναι και το kernel)

boot.img

https://mega.co.nz/#!TlYQWYTS!WNtPGXOEj-mQPrn8pbJuqjjYoFVej258gocxHs7NMzA

FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip

https://mega.co.nz/#!j4AhAJgL!WkCHKEXIs0zv57EEPwf-GVkNCI4jukaO9YkBJ0-wQk0

gapps-ics-20120429-signed.zip

https://mega.co.nz/#!yso0UARJ!ZREv6yKh4WRfSlGbXbwVEjsDxjdLjy_0b36qkA2gwgA

2. βάζουμε τα αρχεία FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip και το gapps-ics-20120429-signed.zip στην μνήμη του κινητού

3. κλείνουμε το κινητό μπαίνουμε στο fastboot και περνάμε το boot.img (kernel δλδ) με όποιο τρόπο θέλετε (προτιμώ το flashtool)

4. αφού περάσουμε το kernel μπαίνουμε στο cwm (επανωτά volume up απο την στιγμή που πατάμε να ανοίξει το κινητό) και επιλέγουμε

wipe data/factorey reset και wipe cache μετα παμε στο advanced και επιλεγουμε wipe davlic cache

5. μετά από αυτό πάμε στην προηγούμενη οθόνη και επιλέγουμε το install zip from sdcard ->choise zip from sd και επιλέγουμε το αρχείο FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip το οποίο είχαμε βάλει πριν στην μνήμη του κινητού αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση κάνουμε επανεκκίνηση

6. μετά την επανεκκίνηση περιμένουμε να ανοίξει το κινητό κανονικά μπαίνουμε στης ρυθμίσεις οθόνης και απενεργοποιούμε την αυτόματη φωτεινότητα και πάλι κάνουμε επανεκκίνηση και μπαίνουμε στο cwm

7. στο cwm επιλέγουμε το install zip from sdcard ->choise zip from sd και επιλέγουμε το αρχείο gapps-ics-20120429-signed.zip και περιμένουμε να εγκατασταθεί και κάνουμε επανεκκίνηση

8. αν θέλετε ενα ωραίο skin κατεβάστε αυτό κάντε το install και επιλέξτε το στης ρυθμίσεις ->θέματα και κάντε επανεκκίνηση (το skin το έχω πάρει από έναν φύλο δεν έχω ηδέα αν ειναι με πληρωμή η free)

CM_HTC_LOOK.apk

https://mega.co.nz/#!O0xijLxD!VPpImCagztBT1qgvghfNa0maxbowwzApPV9fzo6x_6I

α και κάτι ακόμη δεν έχω αφαιρέσει 3 εφαρμογές (που θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση)

Gallery2.apk (είναι το album φωτογραφείον και θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση με το quick pic από το market)

Apollo.apk (είναι music player της google θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση με κάποιο player της επιλογής σας)

Camera.apk (είναι η εφαρμογη cameras που είναι άθλια θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση με το Snap Camera HDR v3.3.0 και άνω)

αφαίρεση εφαρμογών μπορούν να γίνουν με το DroidSail Super App Remover από το market

Edited by egodemis

Εγώ έχω μια παρατήρηση στη στοκ ρομ.Όταν το φορτιζω κλειστό βλέπω ότι πέφτει για πλάκα ξ μπαταρία χωρίς χρήση,όταν κοιτάζω τα ποσοστά το λειτουργικό σύστημα είναι πάντα στη κορυφή.Ενώ όταν το φορτιζω ανοιχτό όλα οκ.

Το χει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εγώ έχω μια παρατήρηση στη στοκ ρομ.Όταν το φορτιζω κλειστό βλέπω ότι πέφτει για πλάκα ξ μπαταρία χωρίς χρήση,όταν κοιτάζω τα ποσοστά το λειτουργικό σύστημα είναι πάντα στη κορυφή.Ενώ όταν το φορτιζω ανοιχτό όλα οκ.

Το χει παρατηρήσει κανείς άλλος;

βασικά είναι πρόβλημα αισθητήρα νομίζει ότι έχει φορτίσει ενώ δεν έχει και μετά πέφτει μπαταρία μεχρι ενός σημείο τσακ μπαμ δεν το ελισα πότε στην cm λύθηκε μόνο του μετά από 3 4 φορτίσεις εκφορτισεις πλέον δεν κάνει αυτό τα κουφά

Θα ηθελα αν ρωτησω το εξης:

Εχει βγει σε ολους σας η τελευταια αναβαθμιση (100) ή υπαρχουν και μερικοι οπως εγω που περιμενουμε ακομα?

Θα ηθελα αν ρωτησω το εξης:

Εχει βγει σε ολους σας η τελευταια αναβαθμιση (100) ή υπαρχουν και μερικοι οπως εγω που περιμενουμε ακομα?

@demis εμένα ακόμα να στρώσει δηλαδή:p άντε να δω με την .100 αν το κάνει

Από voda το χεις αγορασμένο;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

γεια σας, εχω το xperia p απο τον φεβρουαριο και ομολογουμενος με το προη γουμενο android ηταν πολυ καλυτερο. μετα την αναβαθμιση αντιμετωπισα καποια μικρα προβληματακια. το led φωτακι δεν λειτουργει οταν εχω καποιο μηνυμα η αναπαντητη. τωρα τελευταια ουτε οταν περνω ειδοποιηση απο το fb αναβοσβηνει. πριν μια εβδομαδα εκανα την νεα αναβαθμιση αλλα το προβλημα παραμενη. οταν το γυρισα στις εγοστασιακες ρυθμισης λειτουργησε για μια μερα και μετα παλι τα ιδια. οταν φορτιζει ακι οταν τελειωνει η μπαταρια λειτουργει κανονικα. μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος με αυτο το προβλημα;;;;

Οχι.Δεν ειναι καποιος εταιριας.Απλα δεν ξερω μεχρι ποτε θα κρατησει η αναβαθμιση...

Το έχεις βάλει στο pc companion κ στο seus κ δε τη βρίσκει;

γεια σας, εχω το xperia p απο τον φεβρουαριο και ομολογουμενος με το προη γουμενο android ηταν πολυ καλυτερο. μετα την αναβαθμιση αντιμετωπισα καποια μικρα προβληματακια. το led φωτακι δεν λειτουργει οταν εχω καποιο μηνυμα η αναπαντητη. τωρα τελευταια ουτε οταν περνω ειδοποιηση απο το fb αναβοσβηνει. πριν μια εβδομαδα εκανα την νεα αναβαθμιση αλλα το προβλημα παραμενη. οταν το γυρισα στις εγοστασιακες ρυθμισης λειτουργησε για μια μερα και μετα παλι τα ιδια. οταν φορτιζει ακι οταν τελειωνει η μπαταρια λειτουργει κανονικα. μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος με αυτο το προβλημα;;;;

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο,έχεις ενεργοποιήσει το stamina mode;

Ναι. Μου λενε και τα 2 προγραμματα οτι εχω την τελευταια εκδοση.Σε φορουμς λενε πολλοι οτι το αναβαθμιζουν ως και σημερα.Δεν θα ηθελα να την περασω χειροκινητα γιατι δεν το εχω ξανακανει και μηπως κατι παει στραβα....Μεχρι ποτε να περιμενω δεν ξερω!!

Ναι. Μου λενε και τα 2 προγραμματα οτι εχω την τελευταια εκδοση.Σε φορουμς λενε πολλοι οτι το αναβαθμιζουν ως και σημερα.Δεν θα ηθελα να την περασω χειροκινητα γιατι δεν το εχω ξανακανει και μηπως κατι παει στραβα....Μεχρι ποτε να περιμενω δεν ξερω!!

Υπομονή τότε θα έρθει!Έμενα ήρθε πριν μια βδομάδα.Θα σε ενημερώσει το update center

Λοιπόν αυτή είναι μια cm9.1 με βγαλμένες κάποιες εφαρμογές και περασμένα κάποια tweaks για ταχύτητα σταθερότητα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

(θέλει unlocked bootloader βέβαια )

οδηγίες

1. κατεβάζουμε αυτά τα 3 αρχεία (links παρακάτω) FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip , gapps-ics-20120429-signed.zip και boot.img (που είναι και το kernel)

boot.img

https://mega.co.nz/#!TlYQWYTS!WNtPGXOEj-mQPrn8pbJuqjjYoFVej258gocxHs7NMzA

FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip

https://mega.co.nz/#!j4AhAJgL!WkCHKEXIs0zv57EEPwf-GVkNCI4jukaO9YkBJ0-wQk0

gapps-ics-20120429-signed.zip

https://mega.co.nz/#!yso0UARJ!ZREv6yKh4WRfSlGbXbwVEjsDxjdLjy_0b36qkA2gwgA

2. βάζουμε τα αρχεία FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip και το gapps-ics-20120429-signed.zip στην μνήμη του κινητού

3. κλείνουμε το κινητό μπαίνουμε στο fastboot και περνάμε το boot.img (kernel δλδ) με όποιο τρόπο θέλετε (προτιμώ το flashtool)

4. αφού περάσουμε το kernel μπαίνουμε στο cwm (επανωτά volume up απο την στιγμή που πατάμε να ανοίξει το κινητό) και επιλέγουμε

wipe data/factorey reset και wipe cache μετα παμε στο advanced και επιλεγουμε wipe davlic cache

5. μετά από αυτό πάμε στην προηγούμενη οθόνη και επιλέγουμε το install zip from sdcard ->choise zip from sd και επιλέγουμε το αρχείο FXP216-cm-9-20130419-debloated-nypon.zip το οποίο είχαμε βάλει πριν στην μνήμη του κινητού αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση κάνουμε επανεκκίνηση

6. μετά την επανεκκίνηση περιμένουμε να ανοίξει το κινητό κανονικά μπαίνουμε στης ρυθμίσεις οθόνης και απενεργοποιούμε την αυτόματη φωτεινότητα και πάλι κάνουμε επανεκκίνηση και μπαίνουμε στο cwm

7. στο cwm επιλέγουμε το install zip from sdcard ->choise zip from sd και επιλέγουμε το αρχείο gapps-ics-20120429-signed.zip και περιμένουμε να εγκατασταθεί και κάνουμε επανεκκίνηση

8. αν θέλετε ενα ωραίο skin κατεβάστε αυτό κάντε το install και επιλέξτε το στης ρυθμίσεις ->θέματα και κάντε επανεκκίνηση (το skin το έχω πάρει από έναν φύλο δεν έχω ηδέα αν ειναι με πληρωμή η free)

CM_HTC_LOOK.apk

https://mega.co.nz/#!O0xijLxD!VPpImCagztBT1qgvghfNa0maxbowwzApPV9fzo6x_6I

α και κάτι ακόμη δεν έχω αφαιρέσει 3 εφαρμογές (που θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση)

Gallery2.apk (είναι το album φωτογραφείον και θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση με το quick pic από το market)

Apollo.apk (είναι music player της google θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση με κάποιο player της επιλογής σας)

Camera.apk (είναι η εφαρμογη cameras που είναι άθλια θα συνιστούσα αφαίρεση και αντικατάσταση με το Snap Camera HDR v3.3.0 και άνω)

αφαίρεση εφαρμογών μπορούν να γίνουν με το DroidSail Super App Remover από το market

Παιδια ι cm σε jelly bean ν εχει παλι προβληματα οπως στην official rom?

Παιδια ι cm σε jelly bean ν εχει παλι προβληματα οπως στην official rom?

ναι έχει γιατί είναι βασισμένη στο ίδιο kernel

αυτό που παραθέτω είναι cm 9.1 (4.0.4 ics)

ναι έχει γιατί είναι βασισμένη στο ίδιο kernel

αυτό που παραθέτω είναι cm 9.1 (4.0.4 ics)

Kαταλαβα φιλαρακο μολις την περασα στο

!!!!!!!!:D

Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,επανεγκατασταση με το sus, και ξανα επαναφορα.Ασε λιγη ωρα μεταξυ του καθε βηματος.Αν δεν λυθει ισως να ειναι ενα απο τα κολληματα του λογισμικου.Κοιτα και στο φορουμ της σονυ μηπως βρεις και εκει καποια λυση!

Καλησπερα. Μου έχει έρθει μια ειδοποιηση για αναβαθμιση μονο μεσω υπολογιστη, συγκεκριμένα για την 62Α1100.

Ομως με το Sony Udate Service οσες φορες κι αν προσπαθησα μου σταματαει τη διαδικασια σε διαφορα σταδια και βγάζει: "Αδυναμία φορτωσης ενημερώσεων". Εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικους υπολογιστες.

Οποιος μπορει και θελει, ας με φωτισει!

Υ.Γ.

Το προσπαθησα και με το PC companion και εχει τα ιδια προβληματα, πριν λιγο σταματησε με error στη μεση του downloading

Edited by elgian

• The title was changed to Sony Xperia P