tzagaritos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 αυτό http://uploaded.net/file/ii1igt16/from/97391y ωραιος ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 ναι αλλα τι θα βάλει? jb? όλες jb το βασικό προβλιμα κλήσεων το έχουν σε όλες της rom Και γενικός περίεργα προβλήματα δεν λύθηκαν πουθενά. ics? μιας από τα ίδια............. gb οκ εδώ πάω πάσο το gb λειτουργούσε άψογα Το τι θα βαλει ειναι ενα θεμα προσωπικο και παει συμφωνα με τις αναγκες και την χρηση που κανει ο καθενας !!!!!!! Υπαρχουν τοσες που η καθε μια εχει το κατι διαφορετικο!!!!!! Ας πουμε στην ics εγω πρωτεινω την jelly cream (με βαση παντα οτι δουλευει και σε κλειδωμενο κινητο)....γιατι την ειχα δοκιμασει και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και σε αυτονομια και σε λειτουργιες!!!!!!! Απο την jelly bean συνεχιζω να συστηνω την dark rom που εδω και καιρο εχει να μου παρουσιασει κατι.... Τωρα για κερνελ δεν μιλαω γιατι θεωρω οτι ψαχνουμε ρομ που να δουλευει με κλειδωμενο κινητο.... Αυτες οι δυο παντως ειναι οι πιο σταθερες και με το οσο δυνατον λιγοτερα προβλημματα στο κινητο , απο οσες εχω δοκιμασει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ρε φιλε egodemis την ωραια γραμματοσειρα που εχεις βαλει που την βρηκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ρε φιλε egodemis την ωραια γραμματοσειρα που εχεις βαλει που την βρηκες? απο μια rom του galaxy s3 την πήρα και την εβαλα σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitosa Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 γεια σας ,χρειάζομαι παρακαλώ την βοήθεια σας αγόρασα προ μηνός ένα xperia p και είμαι πολύ ευχαριστημενος . Χθες παρουσιαστηκε ξαφνικά ένα πρόβλημα με το άλμπουμ φωτογραφιών , όταν θέλω να δω τις φώτο από το άλμπουμ εμφανίζεται μαύρη οθόνη έχω κάνει επανεκκίνηση άλλα τίποτα καμμια ιδέα παρακαλώ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 γεια σας ,χρειάζομαι παρακαλώ την βοήθεια σας αγόρασα προ μηνός ένα xperia p και είμαι πολύ ευχαριστημενος . Χθες παρουσιαστηκε ξαφνικά ένα πρόβλημα με το άλμπουμ φωτογραφιών , όταν θέλω να δω τις φώτο από το άλμπουμ εμφανίζεται μαύρη οθόνη έχω κάνει επανεκκίνηση άλλα τίποτα καμμια ιδέα παρακαλώ...? Χιλιοειπωμένο πρόβλημα.. Βάλε από το play το quickpic ή κάθε φορά που στο κάνει αυτό πήγαινε στις ρυθμίσεις,εφαρμογές βρες το άλμπουμ κ κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 υπαρχει καμια καλη ρομ που να μην εχει πολλα bugs, να κραταει η μπαταρια και να ''τρεχει'' το κινητο?? και καποιος καλος kernel?? :) μπορει να με βοηθησει καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Το τι θα βαλει ειναι ενα θεμα προσωπικο και παει συμφωνα με τις αναγκες και την χρηση που κανει ο καθενας !!!!!!! Υπαρχουν τοσες που η καθε μια εχει το κατι διαφορετικο!!!!!! Ας πουμε στην ics εγω πρωτεινω την jelly cream (με βαση παντα οτι δουλευει και σε κλειδωμενο κινητο)....γιατι την ειχα δοκιμασει και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και σε αυτονομια και σε λειτουργιες!!!!!!! Απο την jelly bean συνεχιζω να συστηνω την dark rom που εδω και καιρο εχει να μου παρουσιασει κατι.... Τωρα για κερνελ δεν μιλαω γιατι θεωρω οτι ψαχνουμε ρομ που να δουλευει με κλειδωμενο κινητο.... Αυτες οι δυο παντως ειναι οι πιο σταθερες και με το οσο δυνατον λιγοτερα προβλημματα στο κινητο , απο οσες εχω δοκιμασει.... Δηλαδη μπορω να βαλω εκτος απο την jeally cream, και την dark rom με κλειδωμενο bootloader? :) Να φανταστω ραδιοφωνο δεν παιζει σε καμια απο τις δυο σωστα? Η dark rom δεν εχει το θεμα με τις κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 μπορει να με βοηθησει καποιος?? βαζεις μαμα ρομ, κανεις ροοτ απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335992 κανεις και αυτο : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226899 δουλευουν ολα αψογα οποιες ρομ και αν δουλεψα, ολες ειχαν και καποιο προβλημα. καλυτερη απο την μαμα δεν υπηρχε. την ελαφρωνεις οσο εσυ θελει με root explorer και job done. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolitosa Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ευχαριστώ πολύ iliasx8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) βαζεις μαμα ρομ, κανεις ροοτ απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2335992 κανεις και αυτο : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226899 δουλευουν ολα αψογα οποιες ρομ και αν δουλεψα, ολες ειχαν και καποιο προβλημα. καλυτερη απο την μαμα δεν υπηρχε. την ελαφρωνεις οσο εσυ θελει με root explorer και job done. το δευτερο link τι ειναι?? το root explorer και το job done ειναι εφαρμογες μεσα απο play store?? τι ακριβως κανουν?? μπορω να κανω ροοτ και απο εδω http://waledacdroid.blogspot.com/2013/06/how-to-root-xperia-p-xperia-go-on-412.html ?? Edited July 12, 2013 by JimmyTrelas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 απο μια rom του galaxy s3 την πήρα και την εβαλα σε μένα κανενα link εχουμε?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 κανενα link εχουμε?:P αμέ γιατί όχι το κάνα και pack οδηγίες 1. κανε backup την rom (απο cwm) σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά δεν θα ξεκινήσει καν η συσκευή και άντε από την αρχή μετά για αυτο BACKUP 2. περνάς από το cwm το αρχείο όπως όλα τα πακέτα κλασσικά (install zip from sdcard) https://mega.co.nz/#!6o4x2ZQD!Xjf5Z2byvtS_PKatBVB_YBzJBzoGEt482ICOGTCtvO0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) μπορω να κανω ροοτ και απο εδω http://waledacdroid.blogspot.com/2013/06/how-to-root-xperia-p-xperia-go-on-412.html ?? ειναι το ιδιο, αν δεις το λινκ xda κατω ειναι αυτο που λεει ο elephantas Edited July 12, 2013 by ypatios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δηλαδη μπορω να βαλω εκτος απο την jeally cream, και την dark rom με κλειδωμενο bootloader? :) Να φανταστω ραδιοφωνο δεν παιζει σε καμια απο τις δυο σωστα? Η dark rom δεν εχει το θεμα με τις κλησεις? Το ραδιο παιζει κανονικα σε ολες τις ρομ (εκτος απο τις cm9 και cm10).... Και οι δυο μπαινουν και σε κλειδωμενο bootloader αρκει να εχεις τους τελευταιους oficial kernel της καθε εκδοσεις.... Το .75 generic world (ICS ) για την jelly cream και τον .100 (JB ) για την dark rom)....φυσικα να εισαι root (πρωτειμησε να φλασαρεις ετοιμους κερνελ ) και να εχεις περασει και το cwm ....Ολες οι οδηγιες δινονται αναλυτικα και στις δυο ρομ... Στην dark rom ακομα δεν μου εχει παρουσιαστει το προβλημμα με τις κλησεις.....Μονο μια φορα μου "παγωσε" το κινητο την ωρα που με καλουσαν αλλα ηταν οταν εκανα την αναβαθμιση του phantom (custom kernel )...Επισης αν εχεις πολλες εφαρμογες (εγω εχω 35 ) αργει λιγο να αναψει το κινητο (αν κανεις επανεκινηση )....Βεβαια περιμενω την αναβαθμιση που λενε οτι ειναι ετοιμη και την τεσταρουν..... Η Jelly cream θελει τον oficial kernel της ics (αν θυμαμαι ο 75 ειναι). Εχει εφαρμογες και το περιβαλλον της JB, και δεν ειχα κανενα προβλημμα στο κινητο...Νομιζω οτι δεν ειχε προβλημμα και η καμερα (το bug που οταν ειχες την ρυθμιση στα 8mp σκοτεινιαζε η μιση φωτο....). Με αυτη την ρομ και κερνελ τον .75 generic world ειχα και τις μεγαλυτερες επιδοσεις στο θεμα της μπαταριας απο οτιδηποτε αλλο εχω δοκιμασει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 αμέ γιατί όχι το κάνα και pack οδηγίες 1. κανε backup την rom (απο cwm) σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά δεν θα ξεκινήσει καν η συσκευή και άντε από την αρχή μετά για αυτο BACKUP 2. περνάς από το cwm το αρχείο όπως όλα τα πακέτα κλασσικά (install zip from sdcard) https://mega.co.nz/#!6o4x2ZQD!Xjf5Z2byvtS_PKatBVB_YBzJBzoGEt482ICOGTCtvO0 Γεια σου ρε μεγαλε egodemis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Γεια σου ρε μεγαλε egodemis! :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Το ραδιο παιζει κανονικα σε ολες τις ρομ (εκτος απο τις cm9 και cm10).... Και οι δυο μπαινουν και σε κλειδωμενο bootloader αρκει να εχεις τους τελευταιους oficial kernel της καθε εκδοσεις.... Το .75 generic world (ICS ) για την jelly cream και τον .100 (JB ) για την dark rom)....φυσικα να εισαι root (πρωτειμησε να φλασαρεις ετοιμους κερνελ ) και να εχεις περασει και το cwm ....Ολες οι οδηγιες δινονται αναλυτικα και στις δυο ρομ... Στην dark rom ακομα δεν μου εχει παρουσιαστει το προβλημμα με τις κλησεις.....Μονο μια φορα μου "παγωσε" το κινητο την ωρα που με καλουσαν αλλα ηταν οταν εκανα την αναβαθμιση του phantom (custom kernel )...Επισης αν εχεις πολλες εφαρμογες (εγω εχω 35 ) αργει λιγο να αναψει το κινητο (αν κανεις επανεκινηση )....Βεβαια περιμενω την αναβαθμιση που λενε οτι ειναι ετοιμη και την τεσταρουν..... Η Jelly cream θελει τον oficial kernel της ics (αν θυμαμαι ο 75 ειναι). Εχει εφαρμογες και το περιβαλλον της JB, και δεν ειχα κανενα προβλημμα στο κινητο...Νομιζω οτι δεν ειχε προβλημμα και η καμερα (το bug που οταν ειχες την ρυθμιση στα 8mp σκοτεινιαζε η μιση φωτο....). Με αυτη την ρομ και κερνελ τον .75 generic world ειχα και τις μεγαλυτερες επιδοσεις στο θεμα της μπαταριας απο οτιδηποτε αλλο εχω δοκιμασει.... Ωραιος! σε ευχαριστω πολυ! Μηπως εχεις λινκ απο τους xda για να βρω τις οδηγιες για τις δυο αυτες ρομ? Συγγνωμη που τα θελω ολα στο πιατο, αλλα ειμαι και λιγο ασχετος και δεν με εμπιστευομαι και πολυ στο θεμα του πειραγματος ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Τι θα λεγατε για bravia engine και xloud στην cm9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Τι θα λεγατε για bravia engine και xloud στην cm9? xloud άχρηστο είναι στο xperia p (λόγου ηχείου του) στην jb μάλιστα από μαμά sony λειτουργεί μόνο 15% έντασης από το xloud γιατί είχαν παράσιτα στα ηχεία (κακό ηχείο) η bravia engine λειτουργεί αποκλειστικά στης δύο εφαρμογές της sony (το album που είναι μόνιμα χαλασμένο και το movie που δεν παιζει τα μισά format) bravia engine χαλαρά βαζεις αλλά από την στιγμή που αναγκαζεσε να βάλεις εφαρμογές της sony άστο αν δεν θα ήταν τόσο κακογραμμένες το συζητάμε αν θέλεις να δεις πως θα είναι χωρίς bravia engine δες κάποια φωτογραφία με quick pic για παράδειγμα η οποιοδήποτε άλλο album εκτός της sony το ιδιο και για vidieo βαλε οποιοδήποτε άλλο player και δες πως ειναι το μόνο κάλο που είχε η sony είναι το xloud.................. που στο συγκεκριμένο κινητό είναι δώρο άδωρο............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ρε φίλε 2 πράγματά έχω παρατηρήσει το ηχείο παίζει πιο σιγά και κάτι με την ποιότητά των φωτογραφιων καμία ιδέα-λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Τις τελευταίες μέρες το gmail μου κάνει νερά.Ενώ πριν καμία βδομάδα μου ερχόντουσαν τα mail μόνα τους τώρα έχει σταματήσει αυτό.Πρέπει να μπω εγω στην εφαρμογή κ να κάνω εγώ συγχρονισμό. Εννοείται ότι ο συγχρονισμός είναι στο αυτόματο. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Ρε φίλε 2 πράγματά έχω παρατηρήσει το ηχείο παίζει πιο σιγά και κάτι με την ποιότητά των φωτογραφιων καμία ιδέα-λυση? αυτό το ποιο σιγά είναι κλειστό xloud (πριν στης 95% συσκευών μεν έπαιζε δυνατά αλλά με παραμορφιση) ποια ποιότητα? δεν βγαζει καλά φώτο? σβήσε την μαμά εφαρμογή cameras και αγόρασε η βρες τελευταία Snap Camera HDR Snap Camera HDR v3.3.0 είναι τελευταία έκδοση Τις τελευταίες μέρες το gmail μου κάνει νερά.Ενώ πριν καμία βδομάδα μου ερχόντουσαν τα mail μόνα τους τώρα έχει σταματήσει αυτό.Πρέπει να μπω εγω στην εφαρμογή κ να κάνω εγώ συγχρονισμό. Εννοείται ότι ο συγχρονισμός είναι στο αυτόματο. απεγκατάσταση εγκατάσταση Edited July 13, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) απεγκατάσταση εγκατάσταση Καλά που πέρασα την .100 κ έκανα πανεύκολα root κ θα δοκιμάσω αυτό που λες..Ίσως κ με εκκαθάριση δεδομένων να πετύχει:confused: Edit:άκυρο..Ίσως είχα ξετικαρει καταλαθος την εμφάνιση ειδοποιήσεων μέσα από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές στο gmail.Όλα καλά τώρα! Edited July 12, 2013 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 το δευτερο link τι ειναι?? το root explorer και το job done ειναι εφαρμογες μεσα απο play store?? τι ακριβως κανουν?? γιατι δεν παιρνω απαντησεις?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts