Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα χθες πήρα το xperia p σε κόκκινο(φανταστικό χρώμα) και θέλω να κάνω μια ερώτηση για να σβήσω ότι σαβούρα έχει βάλει μέσα η google πρέπει να το κάνω root?

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπέρα χθες πήρα το xperia p σε κόκκινο(φανταστικό χρώμα) και θέλω να κάνω μια ερώτηση για να σβήσω ότι σαβούρα έχει βάλει μέσα η google πρέπει να το κάνω root?

Σωστά,ics ή jelly bean έχεις;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

δεν έβαλε η google την σαβούρα αλλά η sony (και μάλιστα μπόλικη)

και ναι πρέπει να κάνεις root

Σωστά,ics ή jelly bean έχεις;

jelly bean έχω

δεν έβαλε η google την σαβούρα αλλά η sony (και μάλιστα μπόλικη)

και ναι πρέπει να κάνεις root

εντάξει εννοώ κάτι google+ για αυτό είπα google,αξίζει να κάνω root η όχι?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

τα εκανα αυτα που ειπες,εφτιαξε παντου εκτοσ απο τη homescreen και το μενου των εικονιδιων..κατα τα αλλα δουλευει κανονικα..

για αρχή πάνε settings->display και τικαρε το auto rotate αν είναι τικαρισμενο ξετικαρε το και τικαρε το πάλι αν δεν άλλαξε τπτ κάνε restart αν πάλι τπτ περνά από το flashtool τελευταία έκδοση (θα σβηστούν ολα) αν πάλι τπτ τα κακαροσε ο σενσορας και ώρα για εγγύηση

τα εκανα αυτα που ειπες,εφτιαξε παντου εκτοσ απο τη homescreen και το μενου των εικονιδιων..κατα τα αλλα δουλευει κανονικα..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

εντάξει εννοώ κάτι google+ για αυτό είπα google,αξίζει να κάνω root η όχι?

ναι αξίζει με τα χίλια

δεν φταις εσύ για homescreen είναι πρόβλημα της sony(software) αν θες κατέβασε άλλο launcher από market πχ apex launcher δες πως πάει με αυτό

θα σβηστουν παλι ολα? μονο το JB_prerooted_6.2.A.0.400 περναω και μετα ειμαι κομπλε η θελει παλι να περασω την ics και να τα κανω ολα απ την αρχη?

:O

Υ.Γ Παρακαλω τον mod να διορθωσει το ποστ στην αρχικη σελιδα για να μην κανουν και αλλα παιδια λαθος!

Διορθώθηκε. Μ'αρέσει που είχα πει να τσεκάρετε αν οι αλλαγές που έκανα ήταν σωστές.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Διορθώθηκε. Μ'αρέσει που είχα πει να τσεκάρετε αν οι αλλαγές που έκανα ήταν σωστές.

:p:p εγώ τσέκαρα τα αρχεία κλπ δεν διάβασα πρώτη πρόταση :D

καλά δεν πειράζει ότι έγινε έγινε άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε

Δεν πειραζει φιλε μου, εμενα μαρεσε η ταλαιπωρια γιατι εμαθα και κατι για το κινητο! απλα στο πα για να μην κανουν λαθος αλλα παιδια :)

αν πάλι κάνεις λαλακια θα φτιάξω ειδικά για σένα μια rom με ολα τα πράγματα βγαλμένα απο μέσα :D :D :D:lol:

αα δεν νομιζω να κανω αλλη ! θα προσεχω!! :D

Edited by AntonisStaras

Δεν πειραζει φιλε μου, εμενα μαρεσε η ταλαιπωρια γιατι εμαθα και κατι για το κινητο! απλα στο πα για να μην κανουν λαθος αλλα παιδια :)

αα δεν νομιζω να κανω αλλη ! θα προσεχω!! :D

άντε καλή ταλαιπωρία τότε :lol:

Κατ αρχην το τηλ φαίνεται καλό από τη πρώτη επαφή που είχα. Θέλω όμως να ρωτήσω..δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου και ενώ τις μετέφερα από το pc(μπαίνω στο άλμπουμ κ δε βλέπω τπτ). Επίσης δεν υπάρχει Όπως το Samsung που είχα φάκελος που να βλέπεις την εσωτερική μνήμη αναλυτικά(σαν τον explorer). Αν ξέρει κανείς κάτι να με ενημερώσει ευχαριστώ

Κατ αρχην το τηλ φαίνεται καλό από τη πρώτη επαφή που είχα. Θέλω όμως να ρωτήσω..δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου και ενώ τις μετέφερα από το pc(μπαίνω στο άλμπουμ κ δε βλέπω τπτ). Επίσης δεν υπάρχει Όπως το Samsung που είχα φάκελος που να βλέπεις την εσωτερική μνήμη αναλυτικά(σαν τον explorer). Αν ξέρει κανείς κάτι να με ενημερώσει ευχαριστώ

Κατεβασε απο το play store τον ES explorer η' καποια αλλη εφαρμογη αρχειων.....

Ρε παιδια επειδη εχω μεινει λιγο πισω εχουμε καμια αξιολογη εξελιξη οσο αναφορα το android development?ευκολος τροπος root ή οτιδιποτε αλλο?

Πως μπαινω ρε παιδια στο recovery??? Κάνω τα βηματα της αρχικης σελιδας μια χαρα και τιποτα.... Volume up πατημενο και power button δε ειοναι ο συνδυασμος???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως μπαινω ρε παιδια στο recovery??? Κάνω τα βηματα της αρχικης σελιδας μια χαρα και τιποτα.... Volume up πατημενο και power button δε ειοναι ο συνδυασμος???

volume - οταν ανοιξεις το κινητο ή απο restart, το πατας διακεκομενα μεχρι να μπει στο recovery

Ρε παιδια επειδη εχω μεινει λιγο πισω εχουμε καμια αξιολογη εξελιξη οσο αναφορα το android development?ευκολος τροπος root ή οτιδιποτε αλλο?

υπάρχει εύκολος αλλά χάνεις την εγγύηση

ο δύσκολος τρόπος πάντως στην πρώτη σελίδα είναι γραμμένος (από μένα)

παιδια τι apps προτεινετε για να τερματιζουν τις διαδικασιες και να εχουμε καλυτερη καταναλωση μπαταριας σε root συσκευες? Το ψαξα λιγο και ειδα οτι το auto killer memory optimizer ειναι αρκετα καλο.. Αξιζει? Το χει δοκιμασει κανεις?

παιδια τι apps προτεινετε για να τερματιζουν τις διαδικασιες και να εχουμε καλυτερη καταναλωση μπαταριας σε root συσκευες? Το ψαξα λιγο και ειδα οτι το auto killer memory optimizer ειναι αρκετα καλο.. Αξιζει? Το χει δοκιμασει κανεις?

greenify :)

Γεια σας!!! μαλλον θα κανω το κινητο ροοτ γτ εχει καποια θετικα!!Θα ηθελα αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει!!!θελω να το κανω ροοτ με τον πολυπλοκο τροπο με τον οποιο εμεθα πως δεν χανεις την εγγυηση...πως γινεται?? και επισης θα ηθελα να μου πειτε πως να γυρισω στην ics ωστε να μην εχω τα προβληματα με τις κλησεις!!!Οταν το κανω ροοτ και γυρισω στην ics θα μπορω να κανω ενημερωση λογισμικου οταν ξανα βγαλει και αν η sony??Θα χασω τα δεδομενα μου (φωτογραφιες,παιχνιδια κλπ)??

δεν ξερω αν τα εχετε γραψει σε προηγουμενες σελιδες...αν τα εχετε γραψει μπορειτε να μου στειλετε αυτες τις σελιδες???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! :) :D :happy:

Όταν κάνεις root χάνεις την εγγύηση όποιον τρόπο και να χρησιμοποιήσεις. Το root δεν επηρεάζει τις αναβαθμίσεις. Όταν πρόκειται για minor αναβαθμίσεις συνήθως δεν χάνεις κάτι. Καλό όμως είναι να κάνεις πρώτα ένα backup.

Δες τον Οδηγό αρχαρίων για τα υπόλοιπα ερωτήματά σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Όταν ξεκλειδώσεις το bootloader χάνεις την εγγύηση. Αν είναι να γυρίσεις σε ics γυρνά και μετά κάνε root που είναι πιο εύκολο. Είμαι από κινητό οπότε δεν μπορώ τώρα να βάλω link, αλλά και μια βόλτα στο xda θα σε βοηθήσει

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Όταν ξεκλειδώσεις το bootloader χάνεις την εγγύηση. Αν είναι να γυρίσεις σε ics γυρνά και μετά κάνε root που είναι πιο εύκολο. Είμαι από κινητό οπότε δεν μπορώ τώρα να βάλω link, αλλά και μια βόλτα στο xda θα σε βοηθήσει

γινεται να γυρισω χωρις να κανω ροοτ??πως??

Tωρα θα κανω τον κακο της παρεας

Συμβουλη:

Ή ξεκλειδωστε τα παντα ή αφηστε το κινητο ως εχει

Το να κανεις root μονο ή να βαζεις rom με κλειδωμενο bootloader, ειναι σαν να κανεις ντουζ με αδιαβροχο

Ταδε εφη Aftergr

Tωρα θα κανω τον κακο της παρεας

Συμβουλη:

Ή ξεκλειδωστε τα παντα ή αφηστε το κινητο ως εχει

Το να κανεις root μονο ή να βαζεις rom με κλειδωμενο bootloader, ειναι σαν να κανεις ντουζ με αδιαβροχο

Ταδε εφη Aftergr

Γιατί το λες αυτό?

Αν κάποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με custom roms, και θέλει να έχει τα οφέλη του root . Γιατί πρέπει να ξεκλειδώσει τον bootloader ?

• The title was changed to Sony Xperia P