sfikas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 root γινεται και με κλειδωμενο bootloader .........Βεβαια στην jb ειναι πιο χρονοβορα η διαδικασια.... Οποτε αυτο δεν σε επηρεαζει σε κατι....Με ξεκλειδωτο bootloader μπορεις να περνας πιο ευκολα καποιες καλες custom rom...και γινεται πιο ευκολα το root στην jb.... Προς sfikas .... Η CM10 σε καλυπτει????? Εχω ακουσει (και διαβασει ) οτι εχει και αυτη καποια ψιλοπροβληματακια !!!!!!! Την εχεις περασει??? Το bug των εισρχομενων κλησεων που αναφερουμε κατι σελιδες πιο πισω υπαρχει σε αυτη την ρομ???? Γιατι σε enigma και MoonBraker v2 εμφανιζεται μετα απο λιγες μερες..... Επισης η cm10 ultra slim που περασα για δοκιμη ειχε ενα σωρο προβλημματα με πιο σημαντικο οτι δεν ακους τον ηχο κλησης και δεν ξυπναει η οθονη οταν σε καλουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οχι φιλε μου δεν την εχω περασει!!! απλα θελω να πω οτι η cm10 ειναι κατι το διαφορετικο απο τις αλλες!!! αλλα οπως λες κ εσυ εχει τα προβληματακια της!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Απαντάω μόνος μου δια της ατόπου απαγωγής αφού το άφησα ανοικτό όλη μέρα. Το Stamina Mode δεν κλείνει το WiFi. Συνεπώς είναι καλύτερα από πλευράς μπαταρίας να έχεις ανοικτά τα δεδομένα αντί για το WiFi, γιατί σου τα κλείνει μετά από λίγο που δεν χρησιμοποιείς το κινητό και έτσι εξοικονομείς ενέργεια.[/Q Για εξοικονόμηση ενεργειας καλυτερα να το κλείνεις μονο σου!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 εμένα μου κλίνει μετά από κάποια ώρα (λεπτά) Περίεργο, εμένα δεν δείχνει να κλείνει καθόλου. Για εξοικονόμηση ενεργειας καλυτερα να το κλείνεις μονο σου!!!!;) Ναι, μάλλον. Πίστευα ότι το Stamina Mode θα με γλύτωνε από τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Περίεργο, εμένα δεν δείχνει να κλείνει καθόλου. μετά από κάποια ώρα μου το κλίνει κλπ μόλις ξεκλειδώσω το τηλέφωνο ανάβει πάλι With Battery STAMINA mode, Wi-Fi and data traffic are disabled during standby, but you still receive incoming calls, texts, and alarms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Κλεινει το wifi με το stamina ....Ισως να μπερδευεσαι με το εικονιδιο που παραμενει οταν ανοιξεις την οθονη.... Θα το καταλαβεις αν εισαι - για παραδειγμα - στο google play αφησε την οθονη να σβησει...μετα απο κανα τριλεπτο αναψε την και προσπαθησε να αλλαξεις σελιδα στο google play .....Θα σου βγαλει οτι δεν υπαρχει συνδεση...Απλος θελει ενα μικρο χρονο απο την ωρα που σβηνει η οθονη για να απενεργοποιηθει το wifi και ενα μικρο χρονο για να ξαναλειτουργησει μολις την αναψεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας μετα απο πτωση μου βγηκε η σιμ και τωρα δεν τη δεχεται καθολου δλδ την κουμπωνω και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα μου την πεταει εξω παρολο που βαζω και το καπακι μονο αμα την κραταω με το χερι μου δουλευει και μολις παρω το χερι μου την πεταει κατευθειαν εχει τυχει σε κανεναν θα τρελαθω :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας μετα απο πτωση μου βγηκε η σιμ και τωρα δεν τη δεχεται καθολου δλδ την κουμπωνω και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα μου την πεταει εξω παρολο που βαζω και το καπακι μονο αμα την κραταω με το χερι μου δουλευει και μολις παρω το χερι μου την πεταει κατευθειαν εχει τυχει σε κανεναν θα τρελαθω :cry::cry::cry: έσπασε ο μηχανισμός.......... ξέχνα το αν μπορείς κάπως να στερεώσεις μέσα την sim καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλησπερα παιδια θελω την βοηθεια σας μετα απο πτωση μου βγηκε η σιμ και τωρα δεν τη δεχεται καθολου δλδ την κουμπωνω και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα μου την πεταει εξω παρολο που βαζω και το καπακι μονο αμα την κραταω με το χερι μου δουλευει και μολις παρω το χερι μου την πεταει κατευθειαν εχει τυχει σε κανεναν θα τρελαθω :cry::cry::cry: Μαλλον ηρθε η ωρα να το πας στο μαστορα του. :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας σχετικά με το WiFi και το Stamina Mode, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να διαφωνήσω μαζί σας. :) Χθες που άφησα ανοιχτό το WiFi όλη μέρα με ενεργοποιημένο το Stamina Mode μου αύξησε πάρα πολύ την κατανάλωση ενέργειας και από το γράφημα και τα στατιστικά έδειχνε ότι ήταν ανοιχτό όλη μέρα χωρίς διακοπές. Όχι, δεν το χρησιμοποιούσα κάθε λίγο και λιγάκι! Επίσης, στη Διαχείριση Ενέργειας κάτω από το Stamina Mode γράφει "Απενεργοποιεί τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη". Κουβέντα για το WiFi! Τέλος, στο WiFi αν πατήσεις "Σύνθετα", έχει ρύθμιση "Wi-Fi ενεργό στην αναστ. λειτ." με επιλογές "Πάντα", "Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο", "Ποτέ". Εμένα ήταν by default στο "Πάντα". Σήμερα το έβαλα στο "Ποτέ" και ελπίζω να μου το κλείνει κι εμένα όταν είναι σε standby όπως κάνει και σε σας. Αλήθεια σε σας ήταν στο "Ποτέ" από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Nεα απο το μετωπο Αφου λοιπον με επιασε φλασιαση και δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, κατεληξα στην CM9 σε συνδιασμο με τον speedy kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206248 Δεν εχω ραδιοφωνο(who cares), δεν δουλευουν τα λεντακια στα τρια πληκτρα κατω(αυτο καπως κακο), δεν δουλευει η εστιαση με το πληκτρο(πατας ομως στην οθονη και εστιαζει), αλλα η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης Θα την αλλαξω μονο οταν βγει χωρις προβληματα η CM10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Nεα απο το μετωπο Αφου λοιπον με επιασε φλασιαση και δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, κατεληξα στην CM9 σε συνδιασμο με τον speedy kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206248 Δεν εχω ραδιοφωνο(who cares), δεν δουλευουν τα λεντακια στα τρια πληκτρα κατω(αυτο καπως κακο), δεν δουλευει η εστιαση με το πληκτρο(πατας ομως στην οθονη και εστιαζει), αλλα η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης Θα την αλλαξω μονο οταν βγει χωρις προβληματα η CM10 είχα βάλει και εγώ cm9 το βράδυ δεν κατάφερα να λειτουργώ το κινητό........ αυτά τα πλήκτρα κάτω όταν δεν φωτίζουν δεν μπορείς να τα πετύχεις εύκολα.................. + δεν δουλεύει autobrightness αυτό με κάνει συνέχεια ανέβα κατέβα την φωτινοτιτα και είναι σπαστικό Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας σχετικά με το WiFi και το Stamina Mode, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να διαφωνήσω μαζί σας. :) Χθες που άφησα ανοιχτό το WiFi όλη μέρα με ενεργοποιημένο το Stamina Mode μου αύξησε πάρα πολύ την κατανάλωση ενέργειας και από το γράφημα και τα στατιστικά έδειχνε ότι ήταν ανοιχτό όλη μέρα χωρίς διακοπές. Όχι, δεν το χρησιμοποιούσα κάθε λίγο και λιγάκι! Επίσης, στη Διαχείριση Ενέργειας κάτω από το Stamina Mode γράφει "Απενεργοποιεί τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη". Κουβέντα για το WiFi! Τέλος, στο WiFi αν πατήσεις "Σύνθετα", έχει ρύθμιση "Wi-Fi ενεργό στην αναστ. λειτ." με επιλογές "Πάντα", "Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο", "Ποτέ". Εμένα ήταν by default στο "Πάντα". Σήμερα το έβαλα στο "Ποτέ" και ελπίζω να μου το κλείνει κι εμένα όταν είναι σε standby όπως κάνει και σε σας. Αλήθεια σε σας ήταν στο "Ποτέ" από την αρχή; προφανώς δεν σου λειτουργεί σωστά (εμένα είναι στο ποτέ) για τα το λένε όλοι ότι κλείνει και το γράφει και η sony..... προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Nαι σωστα, δεν δουλευει το autobrightness και μαλιστα αν καταλαθος ειναι ενεργοποιημενο lagαρει την συσκευη Ουτε αυτο με προβληματιζει ομως, πιο πολυ για τα λεντακια με νοιαζει, αλλα μαθαινω τυφλο συστημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Nαι σωστα, δεν δουλευει το autobrightness και μαλιστα αν καταλαθος ειναι ενεργοποιημενο lagαρει την συσκευη Ουτε αυτο με προβληματιζει ομως, πιο πολύ για τα λεντακια με νοιαζει, αλλα μαθαινω τυφλο συστημα :lol: το autobrightness μου έχει γλιτώσει από πολύ κόπο (στο xperia p έχει αρκετά καλή αυτή η λειτουργία) καλά τα lendakia πατούσα νύχτα όπου νάνε :lol: και μια συμβουλή προς εσένα μην κάνεις τόσες φορές flash........... nand degradation ξέρεις τι είναι? αν όχι διάβασε λίγο θα καταλάβεις τι θα γίνει σιγά σιγά αν συνεχίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) και μια συμβουλή προς εσένα μην κάνεις τόσες φορές flash........... nand degradation ξέρεις τι είναι? αν όχι διάβασε λίγο θα καταλάβεις τι θα γίνει σιγά σιγά αν συνεχίσεις Θεωρητικα ειναι ολα αυτα, δεν εχεις τιποτα να φοβασαι Αν ηταν ετσι θα επρεπε να ειχα παρει ηδη πολλες συσκευες στο χερι Στο κατω κατω της γραφης μια συσκευη ειναι που θα την εχουμε για 1-2 χρονια ΤΟ ΠΟΛΥ, σιγα μην καθομαι να προσεχω οτιδηποτε κτλ επειδη μπορει ο χρονος ζωης της μνημης να πεσει απο τα 80 στα 40 χρονια :lol: Edited June 6, 2013 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Nεα απο το μετωπο Αφου λοιπον με επιασε φλασιαση και δοκιμασα τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, κατεληξα στην CM9 σε συνδιασμο με τον speedy kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206248 Δεν εχω ραδιοφωνο(who cares), δεν δουλευουν τα λεντακια στα τρια πληκτρα κατω(αυτο καπως κακο), δεν δουλευει η εστιαση με το πληκτρο(πατας ομως στην οθονη και εστιαζει), αλλα η διαφορα ειναι παραπανω απο εμφανης Θα την αλλαξω μονο οταν βγει χωρις προβληματα η CM10 Δηλαδη ρε φιλαρακι ...ποια διαφορα ????? Αφου δεν δουλευει το ενα δεν δουλευει το αλλο !!!!!!!!!! Σε τι κανει την διαφορα?????? :D (αστειευομενος ρωταω...Μην παρεξηγηθω ;) ) Βασικα εγω με την Enigma που ειχα πριν και με την Moonbraker που εχω τωρα αν εξαιρεσω το προβλημμα με τις κλησεις (που και αυτο το εχω λυσει κατα μεγαλο ποσοστο με τα κολπα του egodemis) δεν θα ελεγα οτι εχω ιδιαιτερα προβλημματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Θεωρητικα ειναι ολα αυτα, δεν εχεις τιποτα να φοβασαι Αν ηταν ετσι θα επρεπε να ειχα παρει ηδη πολλες συσκευες στο χερι Στο κατω κατω της γραφης μια συσκευη ειναι που θα την εχουμε για 1-2 χρονια ΤΟ ΠΟΛΥ, σιγα μην καθομαι να προσεχω οτιδηποτε κτλ επειδη μπορει ο χρονος ζωης της μνημης να πεσει απο τα 80 στα 40 χρονια :lol: έχω ξεκάνει δυο συσκευές όλο κάτι ξέρω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Aπο τι ομως, σου επεσαν απο το 3ο οροφο? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Aπο τι ομως, σου επεσαν απο το 3ο οροφο? :lol: και όμως από πολλά flash nand έχει γίνει καρααργη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Tα μετρησες δηλαδη και με το sd tools και ειχε πεσει η ταχυτητα τοσο πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Tα μετρησες δηλαδη και με το sd tools και ειχε πεσει η ταχυτητα τοσο πολυ? τα κινητά που λέω είναι htc wildfire xperia neo και galaxy s έχουν φτάσει σε σημείο να αργουν λες και έχουν 128 mb ram και για να flasaro μια rom εκεί που στην αρχή επερνε κατο από ένα λεπτό πχ 350 mb τώρα κάνει πάνω από 10 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Παιδιά, γειά χαρα.Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθειά σας. :) Εχθές άνοιξα το άλμπουμ και δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε τoυς φάκελλους που έχει η σόνυ μέσα.Υπάρχουν οι επιλογές ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ αλλά τα άλλα είναι κενά. Τις φώτο που μετέφερα απο bluetooth τις βρίσκω στο bluetooth/οι λήψεις μου και τις φώτο που τράβηξα, τις βρίσκω ανοίγοντας την κάμερα. Τίποτα δεν έχει χαθεί αλλά δεν είναι στο άλμπουμ και βρίσκονται στην διαδρομή για όσες τράβηξα με κάμερα, storage/sdcard0/DCIM/ και για όσες μετέφερα με bluetooth στην διαδρομή storage/sdcard0/bluetooth. Το τηλέφωνο δεν είναι ρουτ. Τι να κάνω για να μου ξανάρθουν στο άλμπουμ οι φώτο και αν είναι δυνατόν και οι φάκελλοι της σόνυ ? Ευχαριστώ. Επίσης να πώ οτι, κάποια στιγμή προσπάθησα να ενεργοποιήσω το officesuite και σήμερα προσπαθώντας να αλλάξω μία εικόνα σε επαφή, μου έδωσε τις επιλογές να την βρώ στο officesouite ή άλμπουμ μου. Edited June 7, 2013 by kles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Παιδιά καλημέρα, προχτές παρήγγειλα για ένα ξαδερφάκι μου το κιν. και εχθές το παρέλαβε κ το είχε φόρτιζε μέχρι τις 17:00. Το έβγαλε από το φορτιστή κ μέχρι τις 22:00 είχε πέσει στο 5% η μπαταρία με screen time 1:40:00 (το ποσοστό κατανάλωσης ήταν το 65% της συνολικής από την οθόνη-στο αυτόματο ο φωτισμός). Ακούω για θέματα αυτονομίας αλλά νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Εσείς τι λέτε? Περιμένω σήμερα να δω πως θα τα πάει μήπως θέλει να "στρώσει"(δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ) και μετά επιστροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Παιδιά, γειά χαρα.Έχω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι την βοήθειά σας. :) Εχθές άνοιξα το άλμπουμ και δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε τoυς φάκελλους που έχει η σόνυ μέσα.Υπάρχουν οι επιλογές ΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ αλλά τα άλλα είναι κενά. Τις φώτο που μετέφερα απο bluetooth τις βρίσκω στο bluetooth/οι λήψεις μου και τις φώτο που τράβηξα, τις βρίσκω ανοίγοντας την κάμερα. Τίποτα δεν έχει χαθεί αλλά δεν είναι στο άλμπουμ και βρίσκονται στην διαδρομή για όσες τράβηξα με κάμερα, storage/sdcard0/DCIM/ και για όσες μετέφερα με bluetooth στην διαδρομή storage/sdcard0/bluetooth. Το τηλέφωνο δεν είναι ρουτ. Τι να κάνω για να μου ξανάρθουν στο άλμπουμ οι φώτο και αν είναι δυνατόν και οι φάκελλοι της σόνυ ? Ευχαριστώ. Επίσης να πώ οτι, κάποια στιγμή προσπάθησα να ενεργοποιήσω το officesuite και σήμερα προσπαθώντας να αλλάξω μία εικόνα σε επαφή, μου έδωσε τις επιλογές να την βρώ στο officesouite ή άλμπουμ μου. Βάλε quick pic από το playstore για το album το default της sony έχει θέμα Παιδιά καλημέρα, προχτές παρήγγειλα για ένα ξαδερφάκι μου το κιν. και εχθές το παρέλαβε κ το είχε φόρτιζε μέχρι τις 17:00. Το έβγαλε από το φορτιστή κ μέχρι τις 22:00 είχε πέσει στο 5% η μπαταρία με screen time 1:40:00 (το ποσοστό κατανάλωσης ήταν το 65% της συνολικής από την οθόνη-στο αυτόματο ο φωτισμός). Ακούω για θέματα αυτονομίας αλλά νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Εσείς τι λέτε? Περιμένω σήμερα να δω πως θα τα πάει μήπως θέλει να "στρώσει"(δε ξέρω τι άλλο να σκεφτώ) και μετά επιστροφή οπα μια μισή ώρα?? μια φορά μου έχει τύχει μόνο στην εξής κατάσταση μόνιμο 3g ανοιχτό και με χαμηλό σήμα εκεί κανένα κινητό δεν τα βγάζει πέρα αυτό που λες είναι υπερβολικό παντός κάνε και άλλα test μπας και είναι χαλασμένη μπαταρία ορίστε δικά μου στατιστικά με ενάμιση ώρας χρήσης οθόνης http://img826.imageshack.us/img826/2252/screenshot2013060711055.png http://img690.imageshack.us/img690/5499/screenshot2013060711061.png Edited June 7, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) το 3g ήταν κλειστό. Τελευταία ευκαιρία σήμερα κ έφυγε πίσω Μια χαρά είσαι κατανάλωση 28% Edited June 7, 2013 by kohatzim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 το 3g ήταν κλειστό. Τελευταία ευκαιρία σήμερα κ έφυγε πίσω Μια χαρά είσαι κατανάλωση 28% και να φανταστείς από αυτές της ενάμιση ώρες 1 ώρα είναι browsing (στο κρεβάτι χάζευα forums) συνήθως με normal χρήση βγάζω (αν το χρησιμοποιώ λίγο παραπάνω) 14 ώρες με 4 - 5 ώρες οθόνη (σε αυτόματο πάντα) αν λίγο ποιο αραιά χρήση βγάζω δυόμιση μέρες (55 ώρες συνήθως) με 3 άωρες οθόνη αλλά μου έχει τύχει σε 3,5 ώρες να μηδενίσω την συσκευή με μιάμιση ώρα οθόνης ήμουνα με 3g έκανα browsing - viber - skype και είχα 1 γραμμή σήμα.......... αυτό με την μία γραμμή έκανα το τηλέφωνο ζεστό σαν κόλαση και ρούφηξε την μπαταρία σαν νεράκι αν μπαταρία συνεχίζει να φεύγει τα ίδια σε σένα και δεν ζεσταίνετε η συσκευή τότε το πας πίσω αν ζεσταίνετε κάτι παίζει να είναι η software η κάτι περιβαλλοντικό πχ κακό σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts