firekostas Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ναι υπάρχει. Bootloader εχεις ξεκλειδωσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Bootloader εχεις ξεκλειδωσει? Ναι........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 παιδες γειας σας απο εχθες δεν μου βλεπει την καρτα μνημης ουτε στον υπολογιστη φενεται τι παιζει ουτε στο πς κομπανιον φενεται μηπως τα επαιξε η καρτα μνημης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω 4 0 4 ρουταρισμενο με 4 1 β 0 587 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 παιδες γειας σας απο εχθες δεν μου βλεπει την καρτα μνημης ουτε στον υπολογιστη φενεται τι παιζει ουτε στο πς κομπανιον φενεται μηπως τα επαιξε η καρτα μνημης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχω 4 0 4 ρουταρισμενο με 4 1 β 0 587 Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα και να την ξανά βάλεις κατά πρώτο, κατά δεύτερο βάλε την κάρτα σε μια συσκευή ανάγνωσης καρτών αν έχεις για να είσαι σίγουρος ότι φταίει τελικά η κάρτα. Ίσως έχει κουνηθεί από τη θέση της. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ναι........ Μετονόμασε τον κερνελ σε boot.img και ριξτον χύμα στην επιφάνεια εργασιας,όχι στον φάκελο firmwares του flashtool.επέλεξε την επιλογή fastboot και δοκίμασε.εννοείται οτι συνδέσεις το κινητό σε fastboot mode κρατώντας πατημένο το κουμπάκι του μενού (με τις 3 παύλες) και το συνδεεις να γίνει μπλε το λαμπάκι.αλλιως δοκίμασε με το fastboot. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Τα δοκίμασα αλλά στο log λέει the Device must be rooted first, ενώ είμαι root. Όταν λες fastboot εννοίς άλλος τρόπος εκτός fashtool?? Edited March 23, 2013 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα και να την ξανά βάλεις κατά πρώτο, κατά δεύτερο βάλε την κάρτα σε μια συσκευή ανάγνωσης καρτών αν έχεις για να είσαι σίγουρος ότι φταίει τελικά η κάρτα. Ίσως έχει κουνηθεί από τη θέση της. 1 το δοκιμασα 2 δεν εxω συσκευή ανάγνωσης καρτών καμια αλλη ιδεα???????????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 1 το δοκιμασα 2 δεν εxω συσκευή ανάγνωσης καρτών καμια αλλη ιδεα???????????????? Δοκίμασε μια άλλη κάρτα στο κινητό σου, όλο και κάπου θα έχεις μια microsd ξεχασμένη. Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoar Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Δοκίμασε μια άλλη κάρτα στο κινητό σου, όλο και κάπου θα έχεις μια microsd ξεχασμένη. το εκανα τωρα και την βλεπει κανονικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Τα δοκίμασα αλλά στο log λέει the Device must be rooted first, ενώ είμαι root. Όταν λες fastboot εννοίς άλλος τρόπος εκτός fashtool?? Ναι εννοω το fastboot σαν προγραμμα.Κοιτα εδω στο #4ο θεμα και πες μου αν χρειαστεις κατι.Κατεβασε μια και το root checker απο το play για να σιγουρευτεις αν εισαι root.Και δοκιμασε να κανεις update το flashtool στην τελευταια εκδοση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Να ενημερώσω πως βγήκε η ZELLY CREAM 2.5. Είναι μακράν ότι καλύτερο έχω βάλει στο neo v μου. Είμαι με locked bootloader και τρέχει εκπληκτικά με τον official kernel. Παιδιά δοκιμάστε την. Η έκδοση 2 είχε αρκετά bugs και αυτή τώρα τρέχει απίστευτα γρήγορα και με τρομερές καινοτομίες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38084530#post38084530 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Να ενημερώσω πως βγήκε η ZELLY CREAM 2.5. Είναι μακράν ότι καλύτερο έχω βάλει στο neo v μου. Είμαι με locked bootloader και τρέχει εκπληκτικά με τον official kernel. Παιδιά δοκιμάστε την. Η έκδοση 2 είχε αρκετά bugs και αυτή τώρα τρέχει απίστευτα γρήγορα και με τρομερές καινοτομίες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38084530#post38084530 Απόστολε λέω να την περάσω κι εγώ, μπορείς στα γρήγορα τις οδηγίες εγκατάστασης στα Ελληνικά; Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ναι εννοω το fastboot σαν προγραμμα.Κοιτα εδω στο #4ο θεμα και πες μου αν χρειαστεις κατι.Κατεβασε μια και το root checker απο το play για να σιγουρευτεις αν εισαι root.Και δοκιμασε να κανεις update το flashtool στην τελευταια εκδοση. Τα ίδια λέει και στο fastboot sending 'boot' (7808 KB)... FAILED (remote: The Device must be rooted first) finished. total time: 0.001s από root είμαι το τσέκαρα με αυτό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Τα ίδια λέει και στο fastboot sending 'boot' (7808 KB)... FAILED (remote: The Device must be rooted first) finished. total time: 0.001s από root είμαι το τσέκαρα με αυτό Το USB debugging ειναι τικαρισμενο?Sorry αν τα εχεις κανει ολα αυτα αλλα μου φαινεται πολυ κουλο αυτο που σου συμβαινει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Απλά την κατεβάζετε και την βάζετε στην κάρτα μνήμης σας (όπως είναι σε μορφή zip). Κάνετε επανεκκίνηση και μπαίνετε στο cwm. Από εκεί κάνετε τα εξής: 1.wipe data/factory reset 2.wipe cache partition 3.format /cache (από το μενού mounts & storage) 4.format /data (από το μενού mounts & storage) 5.format / system (από το μενού mounts & storage) 6.wipe Dalvik Cache (από το μενού advanced) Αφού τα κάνετε αυτά διαλέγετε install zip from sdcard - choose zip from sdcard - και διαλέγετε την rom που κατεβάσατε (αναλόγως σε ποιο φάκελο την αντιγράψατε) και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Για όσους ενδιαφέρονται λύθηκε και το bug που όταν έκανες επανεκκίνηση έχανε το τηλέφωνο την ρύθμιση σε GSM και έπρεπε να το κάνετε χειροκίνητα. Ορίστε και το λινκ για να την κατεβάσετε -> Zelly Cream v2.5.2 by gagan.u20.zip - 307.33 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) ^ USB debugging ναι τικαρισμένο. Instal PC Companion Ξετικαρισμένο. USB Connection Mode στο Mass Storage. Επιλεγμένο το install unknown sources. Edited March 23, 2013 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Απλά την κατεβάζετε και την βάζετε στην κάρτα μνήμης σας (όπως είναι σε μορφή zip). Κάνετε επανεκκίνηση και μπαίνετε στο cwm. Από εκεί κάνετε τα εξής: 1.wipe data/factory reset 2.wipe cache partition 3.format /cache (από το μενού mounts & storage) 4.format /data (από το μενού mounts & storage) 5.format / system (από το μενού mounts & storage) 6.wipe Dalvik Cache (από το μενού advanced) Αφού τα κάνετε αυτά διαλέγετε install zip from sdcard - choose zip from sdcard - και διαλέγετε την rom που κατεβάσατε (αναλόγως σε ποιο φάκελο την αντιγράψατε) και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Για όσους ενδιαφέρονται λύθηκε και το bug που όταν έκανες επανεκκίνηση έχανε το τηλέφωνο την ρύθμιση σε GSM και έπρεπε να το κάνετε χειροκίνητα. Ορίστε και το λινκ για να την κατεβάσετε -> Zelly Cream v2.5.2 by gagan.u20.zip - 307.33 MB CWM περνάει αυτόματα όπως η ultimate HD; Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 ^ USB debugging ναι τικαρισμένο. Instal PC Companion Ξετικαρισμένο. USB Connection Mode στο Mass Storage. Επιλεγμένο το install unknown sources. Μηπως (ξανακανω και εγω την ερωτηση για σιγουρα) δεν εχεις ξεκλειδωσει Bootloader? εχεις κανει την διαδιακασια με τα καλωδια και το testpoint? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Την διαδιακασια με τα καλωδια δεν χρειάστηκε να την κάνω, ήταν ήδη ξεκλείδωτος ο bootloader. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Την διαδιακασια με τα καλωδια δεν χρειάστηκε να την κάνω, ήταν ήδη ξεκλείδωτος ο bootloader. Να το ! το βρηηηηκαμε! Που το ξερεις οτι ηταν ξεκλειδωτος? Πηγες μηπως στισ πληροφοριες και ειδες το "YES" ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Ναί........... Πάντως αν είναι κλωσμένος ο bootloader να δοκιμάσω αυτό??? Edited March 23, 2013 by maarinos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Ναί........... Ελα ομως που αυτο το yes σημαινει οτι σου επιτρεπεται να ξεκλειδωσεις τον bootloader, οχι οτι ειναι ξεκλειδωτος! κλειδωμενος ειναι! Απλα διαβαζε πιο προσεχτικα τις οδηγιες και τουσ οδηγους για να μην κανεις και καμια ζημια το κινητο σου! ;) (Α) 1. Πληκτρολογήστε *#*#7378423#*#* 2. Στο μενού που θα εμφανιστεί, επιλέγουμε service info 3. Στο επόμενο μενού επιλέγουμε configuration 4. Στο κάτω μέρος, βλέπετε Bootloader unlock allowed: Αν εκεί γράφει yes, τότε μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά με τα βήματα του οδηγού παρακάτω. Αν γράφει no ή unknown ή οτιδήποτε άλλο, τότε δυστυχώς δε μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον bootloader σας με αυτόν τον τρόπο. Edited March 23, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 CWM περνάει αυτόματα όπως η ultimate HD; Ναι το έχει ήδη μέσα και δε χρειάζεται να το περάσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Ναί........... Πάντως αν είναι κλωσμένος ο bootloader να δοκιμάσω αυτό??? κανοντας αυτο χανεις την εγγυηση... αν και νομιζω καπου εχω δει οτι μπορεις να τον ξανακλειδωσεις... δεν ξερω ομως (χλωμο μου φαινεται), μη σε παρω και στο λαιμο μου.. εγω παντως ακολουθησα αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 Βασικα θελει λιγο ψαξιμο πριν το κανεις, διαβασε γενικως για το ξεκλειδωμα και αποφασιζεις.. Edited March 23, 2013 by xristos9298 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ο λόγος για την lupus kernel, πιο πολύ διάρκεια μπαταρίας, μετά την εγκατάσταση της Xperia Ultimate HD 3.0.2 έκανα battery calibration, θα δώ πως πάει. Και πάλι ευχαριστώ (koul01 firekostas xristos9298), σε αυτό το troubleshooting. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts