Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το κινητό τέλος! Πήγα σήμερα να το πάρει ένα ξαδελφακι μου και δυστυχώς δεν το είχαν ούτε στη Vodafone, ούτε στο MediaMarkt... Παντως το κινητό αυτό ήταν value of money.

το κινητο θα ηταν ακομα στα ραφια αλλα εγιναν πολλα

αλλαξε το ονομα σε σονυ και εβγαλαν απειρες συσκευες...

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μέχρι πριν ένα μήνα μπορεί και λιγότερο υπηρχε ακόμα στα ράφια, αλλά είναι λογικό από τη στιγμή που βγήκαν τόσα καινούργια μοντέλα να αποσύρουν τα παλιά

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Κοντά χρόνο δεν έκλεισε το κινητό στα ράφια;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Κοντά χρόνο δεν έκλεισε το κινητό στα ράφια;

ναι...εγω το πηρα στις 12 δεκεμβριου...μεσα νοεμβρη νομιζω ερχοταν...δειτε στην αρχη του θεματος

τωρα που εβαλα καποιες εφαρμογες επεσε το συνολο της ραμ μου στο 180 το πολυ

μετα απο 700 ωρες ξανα το ξαναεκλεισα γιατι ειχα 80 mb ram

και εκανε αρκετουτσικα κολληματα

Το κινητό αναμένεται να έρθει τέλη Οκτωβρίου. Προφανώς για να μην συμπέσει με την κυκλοφορία του Ray το οποίο διατίθεται ήδη επίσημα.

Υ.Γ.: Αν και το έγραψα και στο επίσημο θέμα ας το αναφέρω κι εδώ. Το Neo δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στην Ελλάδα.

Κυκλοφόρησε και επίσημα πλέον! Από μια σύντομη αναζήτηση στα διαδικτυακά μαγαζιά το βρίσκει κανείς στα 284. Δεν είναι και άσχημη η τιμή του.
Edited by giothesuper

Φιλικά Γιώργος

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ναι...εγω το πηρα στις 12 δεκεμβριου...μεσα νοεμβρη νομιζω ερχοταν...δειτε στην αρχη του θεματος

τωρα που εβαλα καποιες εφαρμογες επεσε το συνολο της ραμ μου στο 180 το πολυ

μετα απο 700 ωρες ξανα το ξαναεκλεισα γιατι ειχα 80 mb ram

και εκανε αρκετουτσικα κολληματα

Αρκετό καιρό έμεινε στα ράφια ή κάνω λάθος;

1000ώρες θες να κλείσεις;!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Να θυμήσω ότι η φύση ενός forum είναι διαφορετική από τη φύση ενός chat room. Κάνουμε ερωτήσεις εφόσον έχουμε εξαντλήσει άλλους τρόπους άντλησης πληροφοριών και αφού έχουμε κάνει χρήση της Αναζήτησης της ιστοσελίδας.

Η ερώτηση "Τί είναι το τάδε;" έχει τεράστια διαφορά από την ερώτηση "Έψαξα να βρω τί είναι το τάδε, το βρήκα αλλά δεν κατάλαβα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος;" ;)

Συνεχίζουμε! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Νομίζω ότι έμεινε αρκετό καιρό στην αγορά λαμβανομένου υπόψη της φύσης των συγκεκριμένων προϊόντων.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ZXR για ενα καλο format στο κινητο τη προτινεις; sus και μετα επαναφορα εργ. ρυθ.; και λεω μετα να κανω root και να βαλω την .587 λες να εχω προβλημα;
Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015)

Νομίζω ότι έμεινε αρκετό καιρό στην αγορά λαμβανομένου υπόψη της φύσης των συγκεκριμένων προϊόντων.

Κ τα πήγε καλά σε πωλήσεις

Αρκετό καιρό έμεινε στα ράφια ή κάνω λάθος;

1000ώρες θες να κλείσεις;!

ναι και μπορω αντεχει το κινητο μαλλον..τωρα αυτο το διαστημα δεν θα το χρησημοποιω και οσο τωρα

οσο για τις πωλησεις...δες τις σελιδες του θεματος και καταλαβαινεις...:lol:

και εχω και γνωστους που το εχουν

Φιλικά Γιώργος

Με το που το συνδεω στο pc το βλεπει κανονικα σαν xperia u>internal storage. Σε λειτουργια MTP κανω κανονικα drag and drop οτιδηποτε. Ισως δεν εχουν εγκατασταθει σωστα οι drivers. Και το pc companion μου δουλευει.

Νομιζω ειναι αρκετα δυνατο το ηχειο. Βεβαια πρωτα ενεργοποιησα το xloud στις ρυθμισεις ηχου.

Οχι ,η διαφανης μπαρα δεν αφαιρειται.

Ποιοί drivers? Εγκαθιστά το τηλέφωνο drivers στο Pc?? Τη να κάνω για να τους επανεγκαταστήσω?

Το Airdroid δεν κατάλαβα ούτε εγώ τη είναι άλλα εαν έχει επεξηγηθή σε άλλη ενότητα αφήστε το. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ε :happy:

Sorry ρε παιδιά, θα το κοιτούσαν στο google, απλώς δεν ήξερα πώς υπάρχει Airdroid και Android. Νόμιζα πώς ο φίλος το είπε για πλάκα, αλλιώς θα έψαχνα! Και πάλι sorry για την αναταραχή που προκάλεσα!:cry:

Μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε στο ερώτημά μου στη 13 σελίδα το τελευταίο post?

Μη με παρεξηγείτε, δεν τα πάω καλά με τα κινητά!!:oops::worry:

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Lumia 925

πφφφ, και το SEUS μου λέει ότι έχω το πιο προσφατο λογισμικό. την προηγούμενη έκδοση έχω, πως είναι δυνατόν να το βγαζει έτσι?

Το κινητό παιδιά υπάρχει στον κωτσοβολο Βέροιας.νομιζω ήταν στα 229 η 239.όποιος το θέλει ας έρθει σε επικοινωνία μαζί τους.

Να ρωτησω το εξης. Κατεβασα το google maps και για να πατησω πλοηγηση μ λεει να ανοιξω το gps. Αν το κανω θα χρεωνομαι;

Οχι φιλε μου δεν χρεωνεσαι αλλα καλυτερα να κατεβασεις καποιο καλο προγραμα πλοηγησης οπως ειναι το igo για να κανεις σωστα τη δουλεια σου! Λογικα απο τη διαβασα hackers χτυπησαν το sonymobile.com και πρεπει να εχουν θεμα... Και γω θελω να κανω φορματ και δεν μπορω ουτε απο sus ουτε απο pc companion... εχω χαλασει το αρχειο systemui.apk επειδη δοκιμαζα διαφορα και τωρα εχω μεινει με ενα κινητο χωρις μπαρα και ολο μαυρο χαχαχα... Τι να πω αυτη η Sony πρεπει να επενδυση στην ασφαλεια της κι αλλο... ας δοκιμασει και ερασιτεχνες (οπως εμεις) που ασχολούμαστε με την ασφαλεια... χαχαχα Edited by Inf3rn0_MaSt3R
εμμ
Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015)

Ναι μονο το 3g σε χρεωνει γιατι εκεινο ειναι που χρειαζεται απο τον παροχο σου δεδομενα! το wifi χρειαζεται δεδομενα απο εναν router/modem και το GPS απο δορυφορο οποτε με αυτα τα δυο δεν χρεωνεσαι!

Για να μην κανω καμια γκαφα.. Οταν παταω στο google maps πλοηγηση μ λεει οτι δεν εχω ενεργοποιησει το Gps και εχει τρεις επιλογες:

1. Υπηρεσια τοποθεσιασ google και λεει wifi ¨η δικτυο κινητης τηλεφονιας κτλ

2. Με gps

3. Λεει ψαχνοντας το goole

Ποια απο τα τρια να ξεκαρω; εγω εκανα το 1 και το 2

To 2. με GPS θα σου δειξει που εισαι και τη υπαρχει γυρω σου... θα επιλεξεις το 1. οταν εισαι σπιτι σου στο wifi σου και θες να βρεις καποια διευθυνση πριν πας απο εκει η να δεις οτιδηποτε! Οποτε αμα εισαι στο δρομο και θες να δεις ενεργοποιεις το 2

Ευχαριστω.. Πως απενεργοποιω τωρα τη 2η επιλογη; Με τη δευτερη χρεωνομαι δλδ; Και κατι αλλο.. Αν εχω ενεργοποιησει μονο το 1ο πατωντας την πλοηγηση μ βγαζει τις επιλογες και δε μπορω να αναζητησω διαδρομη Edited by apopetro

Τικαρε τις 2 πρωτες επιλογες και πατα το κουμπι πισω και μετα κανε οτι θες απο τις επιλογες που σου δινει

ΕΛΕΟΣ με την SONY θελω να κανω φορματ στο κινητο μου και δεν μπορω... ειναι για φτυσιμο... Απο χτες το μεσημερι αυτο ολο...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ΕΛΕΟΣ με την SONY θελω να κανω φορματ στο κινητο μου και δεν μπορω... ειναι για φτυσιμο... Απο χτες το μεσημερι αυτο ολο...

Εξήγησε καλύτερα τι πρόβλημα έχεις.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...