Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα ένα live wallpaper χτες, το nexus. Το εγκατέστησα, όλα μια χαρά, σήμερα αποφάσισα να το απεγκαταστήσω.

Πήγα στις εφαρμογές, έκανα εκκαθάριση δεδομένων, μετά "κατάργηση", όλα καλά, όμως όταν πηγαίνω στις "ζωντανές ταπετσαρίες" βρίσκεται εκεί και μπαίνει πάλι και ως wallpaper μια χαρά!

Δεν βγαίνει τελικά; Απαξ και το εγκαταστήσεις, μένει μόνιμα;

Scotty, beam us up.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια ερωτησούλα. Έχω κάνει unlock και root και έχω την 4.1.Α.0.562 nordic.¨εχει βγάλει μήνυμα για αναβάθμιση σε 4.1.Β αλλά επειδή είναι unlocked δεν κάνει το update. Το 4.1.Β έχει 4.0.4 kernel έτσι δεν είναι? Θα πρέπει να περάσω kernel και rom για να τα αναβαθμίσω? Αν ναι μπορεί κάποιος να linkάρει τί πρεπει να κατεβάσω?
Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty:

Για να κανω αναβαθμιση ΟΤΑ ποια εφαρμογη διαγραφω απο τις ρυθμισεις - στα Ελληνικα παρακαλω- για να αναγκαστει να δεχθει την αναβαθμιση;

εμένα ακόμα δεν ήρθς στο pc companion. δεν είναι παράλογο?

Όχι δεν είναι παράλογο. Δεν γίνονται σε όλους ταυτόχρονα οι ενημερώσεις.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

αξιότιμοι συναγωνιστές,

μετά από μήνες εξοικείωσης με το Χ8, αρκετές custom rom και μια γρήγορη μετάβαση από Xperia mini pro ( το οποίο δυστυχως μου γλύστρησε και ήθελε για αλλαγή οθόνης 138 ευρά!!!!) να μαι κι εγώ ανανεωμένος με το U. δεν θα σας κουράσω: το μόνο αρνητικό είναι ότι κι αυτό είναι επιρρεπές στις τούμπες (με το που άνοιξα το κουτί μου έπεσε και εκανε ενα τσακ σε μια γωνία αλλά δουλεύει 1000%) και ότι δεν έχει υποδοχή για μνήμη. κατα τα άλλα, όλα είναι εξαιρετικά, κάμερα οκ, συστήματα πλοήγησης,ασύρματα κλπ δουλεύουν μια χαρά και είναι όντως πολύ εύχρηστο. περί μπαταρίας αν δεν λες την ιστορία της ζωής σου σε καθημερινή βάση η μπαταρία κρατάει άνετα 24 ώρες με χρήση ιντερνετ και πλοήγησης.

έχω μια ακαδημαική ερώτηση: σκέφτομαι να κόψω τη νοβα και να αγοράσω την υπηρεσία μέσω vodafone για mobile tv. υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω εικόνα από το κινητό σε οθόνη PC ή σε τηλεόραση;

Όχι δεν είναι παράλογο. Δεν γίνονται σε όλους ταυτόχρονα οι ενημερώσεις.

ναι το ξέρω, αλλά μου φαίνεται πως αυτή τη φορά παρα άργησε να μου έρθει. συνήθως ερχόταν 3-4 μέρες μετά το ξεκίνημα

καλησπερα,

εχω το κινητο περιπου 1 1/2 μηνα και εχω το εξης θεμα:

Στο αμαξι εχω ενσωματωμένο bluetooth. Με ενεργοποιημενο το bluetooth κανονικά στο κινητο, δεν με προτρεπει να συνδεθει με το αμαξι. Οταν το κανω εγω μου ζηταει καθε φορα κωδικο και τον οποιο τον εισαγω και επειτα επιτυνχανεται η συνδεση. Παλαιοτερα με το Nokia (6300i) που ειχα δεν συναντησα κανενα προβλημα, μολις εβαζα εμπρος το αμαξι η συνδεση γινοταν αυτοματα απο μονη της.

Υπάρχει κατι που πρεπει να κανω;

Παιδια κανεις καμια ιδέα;

Σύνδεσα το κινητό και άνοιξα το PC Companion και ενώ έχει Gingerbread μου λέει ότι έχει την τελευταία έκδοση Android και δεν κάνει αναβάθμιση σε ICS. Καμιά ιδέα?

ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα να διαβασεις e-book,που να ζουμαρεις τη σελιδα και να σου επαναπροσαρμοζει το κειμενο οπως κανει ο browser;

ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα να διαβασεις e-book,που να ζουμαρεις τη σελιδα και να σου επαναπροσαρμοζει το κειμενο οπως κανει ο browser;

adobe reader ;;

adobe reader ;;

δε το κανει δυστυχως..πρεπει να συρεις τη σελιδα για να διαβασεις,δε σου προσαρμοζει το κειμενο στην οθονη.thanks παντως

Δοκίμασε το aldiko. Μπορείς να μεγαλώσεις το μέγεθος το γραμμάτων και να αναπροσαρμοστεί το κείμενο.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το τελευταίο μήνα έχω πρόβλημα με το Skype. Μπαίνω, μου λέει κάτι για skype credits, δεν μου δείχνει καθόλου τις επαφές μου και δεν μπορώ να βγώ, καθώς κάνει αιώνια sign out. Έχει κανείς άλλος τέτοιο πρόβλημα?

μια χαρα δουλευει το skype. Σβηστο και ξανα εγκατεστησε το

This is Sparta!!!:nagger:

Γεια σας παιδια.Εχω το xperia neo v και εχει χαθει το ελληνικο πληκτρολογιο..δεν μπορω να το βρω με τιποτα!

μαλλον εχω κανει βλακεια καταλαθος ε? τωρα τι κανω? :Ρ

πως χαθηκε? κατω δεξια εχει μια μπαλιτσα. απο εκει αλλαζει η γλωσσα

εντωμεταξυ πρεπει να σταματησε να πουλιεται το κινητο μας,απο την βονταφον τουλαχιστον...τωρα 2-3 μερες δεν υπαρχει καν στην ιστοσελιδα...

ναι τελος το neo V σταματησε. πηγα κι εγω να το αγορασω για τον γιο μου και μου ειπαν οτι σταματησε και στη θεση του εχουν το

live το οποιο δεν μου γεμισε το ματι

Ρε παιδιά, το έχει άλλος αυτό; Τις τελευταίες βδομάδες, το ξεκλείδωμα του κινητού δε γίνεται τόσο εύκολα όσο παλιότερα. Σαν να έχει χάσει ευαισθησία η οθόνη στο σημείο που σέρνεις από αριστερά προς δεξιά. Καμιά ιδέα;

Εναλλακτικά, χρησιμοποιεί κανείς κάποιο app για το ξεκλείδωμα;

εγω χρησιμοποιω το lock quick πολυ καλο και δεν εχω κανενα προβλημα

Καλησπέρα και πάλι μετά από κάμποσες μέρες απουσίας!

Μόλις επέστρεψα από 14-ήμερο road trip σε 11 χώρες της Ευρώπης. Ένα θα πω μόνο: το κινητάκι το Ξ Ε Π Α Τ Ω Σ Α!!!

Επι 14 μέρες το GPS ήταν διαρκώς ανοιχτό με το iGo να οδηγεί εντός και εκτός πόλεων, κλήσεις, μηνύματα, WiFi, μουσική, ραδιόφωνο, μετατροπέας νομισμάτων, προγράμματα ταξιδιωτικών οδηγών, skype, browsing, έλεγχος email με Κ9, yahoo, gmail, φωτογραφίες, LapseIt, βίντεο. Θα μπορούσα να γράφω ώρες τα πόσα άλλα έκανε το κινητό αλλά δεν έχει νόημα.

Το συμπέρασμα είναι ότι για να καταλάβεις τι εστί smartphone θα πρέπει να βρεθείς στο δρόμο. Εκεί πραγματικά καταλαβαίνεις τις δυνατότητές τους.

Το κινητό ανταποκρίθηκε σχεδόν άριστα μιας και με όλα αυτά που πέρασε έκανε μόνο ένα restart (κι αυτό σε άσχετη στιγμή) και πραγματικά αποτελεί μια από τις τίμιες αγορές.

Η αλήθεια όμως (για να λέμε τα πράγματα και με το όνομά τους) είναι ότι η συσκευή την χρειάζεται λίγη μνήμη παραπάνω ενώ αν θέλουμε να πάμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα τότε πάμε σε δυο πυρήνες.

Όπως και να έχει με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο με βάση τα όσα βασανιστήρια της έκανα οπότε άριστα ως γενική βαθμολογία!

καλως ορισες, κι εγω περιμενω το update που δεν εχει ερθει ακομα,,,,,εκανα root την περασμενη εβδομαδα και θελω να ρωτησω αν ερθει η νεα kernel 587 και την βαλω θα χασω το root?

Καταρχην καλως ηρθες και παλι!Μια και σε πετυχαινω προχειρο γιατι εχασα και εγω επεισοδια λογω απουσιας,η 4.0.3. βελτιωθηκε εκει που ''πονουσε''?Τουλαχιστον εκει που ειχα παρατηρησει εγω,δλδ αδυναμο σημα Wifi, εκεινο το σπαστικο lagαρισμα στην ληψη video, και κρασαρισμα σε καποια gps π.χ. Sygic που χρησιμοποιω?Κατα τα αλλα καλο χρυσο και τιμιο το Neo V (ειδικα αφου μου βγηκε 15 ευρω με την επιδοτηση) αλλα συμφωνω απολυτα μαζι σου...Τα 320 mb ram δεν φτανουν ουτε για ζητω αν φορτωσεις εφαρμογες και ο μονοπυρηνος ωρες ωρες δειχνει να ζοριζεται...Εγω παντως σε 20ημερη αδεια το ευχαριστηθηκα πολυ...Gps στο φουλ,συνεχες browsing (ναναι καλα η Vodafone και το 1.5 GB τζαμπα :p ) ωραιες φωτο και βιντεο (ειναι απο τα δυνατα σημεια του) και πληρης θα ελεγα αξιοποιηση της ενοιας Smartphone....

Υ.Γ. Αξιζει το update σε ICS επιτελους????Αισθανομαι σαν ανθρωπος των σπηλαιων με την 2.3.4.042....:X

αξιζει αλλα να κανεις root για να βγαλεις ολες τις αχρηστες εφαρμογες.Εγω γι αυτο εκανα root εβγαλα οτι αχρηστο ειχε βαλει η μαμα εταιρεια και τωρα το κινητο ουτε ζεσταινεται και σερφαρω μια χαρα και ποτε να μην μπαινετε fb απο την εφαρμογη εγω την εβγαλα μονο απο dolfin αυτο εχω να περιηγουμαι με wifi τελειος, και με 3G ο opera mini

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

μπορει καποιος να μου εξηγισει τα συμβολα οταν τα δεδομενα ειναι ενεργα?

συνηθως πανω απο τα βελακια μου βγαζει το G. καποιες φορες ομως, βγαζει Η και Ε. τι σημαινει το καθενα?

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

H (HSDPA High-Speed Downlink Packet Access)

E (EDGE Enhanced Data Rates for GSM Evolution)

Με τον χαρακτήρα σκέτο σημαίνει υπάρχει διαθεσιμότητα

Με τον χαρακτήρα και βελάκι πάνω και κάτω γίνεται λήψη και αποστολή δεδομένων

Και για επίλυση σε άλλες απορίες Neo V User Giode Greek

Edited by maarinos

μπορει καποιος να μου εξηγισει τα συμβολα οταν τα δεδομενα ειναι ενεργα?

συνηθως πανω απο τα βελακια μου βγαζει το G. καποιες φορες ομως, βγαζει Η και Ε. τι σημαινει το καθενα?

το Η και το Ε σημαινει πως το σημα ειναι καλυτερο απο το απλο G

H (HSDPA High-Speed Downlink Packet Access)

E (EDGE Enhanced Data Rates for GSM Evolution)

Με τον χαρακτήρα σκέτο σημαίνει υπάρχει διαθεσιμότητα

Με τον χαρακτήρα και βελάκι πάνω και κάτω γίνεται λήψη και αποστολή δεδομένων

Και για επίλυση σε άλλες απορίες Neo V User Giode Greek

το Η και το Ε σημαινει πως το σημα ειναι καλυτερο απο το απλο G

ευχαριστω κ τους δυο

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

Πως μπορω να το εχω μονιμα στο ανιχνευσιμο; Η επιλογη ειναι για 2 λεπτα νομιζω...

Αν δε μ'απατά η μνήμη μου στη gb είναι μόνιμα εκεί,στην ics έχει επιλογή για απεριόριστο,αλλά κ πάλι δεν είμαι σίγουρος

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...