Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίμενα πως και πως την 4.0.4 μήπως και ληθούν κάποια θέματα αλλά τζίφος. Τα παγώματα και οι επανεκκινήσεις είναι καθημερινό φαινόμενο και συνήθως όταν μπαίνω στο ίντερνετ. Να πω ότι είμαι με stock 4.0.4 και 2 φλασαρίσματα με SUS. Σαν την stock GB .62 δεν θα ξαναυπάρξει μου φαίνεται.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδιά.εκανα repair με seus για να μπει η Ελλημική ics 4.0.3,επειδή είχα την πρερουταρισμένη και δεν μπορουσα να δω αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ.Επειτα απο την εγκατασταση ποση ώρα χρειαζετασινα φενει μεσω ΟΤΑ η 4.0.4?πρεπει να ενεργοποιησω τα gsm data?thanks

απο το ebay γερμανιας 1.5 ευρωω :P

το λινκ το εχω χασει τωρα αλλα ειναι πολλα ποστ πριν:p

και δουλευει αριστα

Kάνε ένα κόπο φιλαράκι μπας και το βρεις και ξαναποστάρεις.

Δεν είναι καιρός για πρίγκιπες!!!:lol:

καλημέρα παιδιά.εκανα repair με seus για να μπει η Ελλημική ics 4.0.3,επειδή είχα την πρερουταρισμένη και δεν μπορουσα να δω αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ.Επειτα απο την εγκατασταση ποση ώρα χρειαζετασινα φενει μεσω ΟΤΑ η 4.0.4?πρεπει να ενεργοποιησω τα gsm data?thanks

Το έχουμε πει πολλές φορές. Μέσω ΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μόνο μέσω PC Companion..

Κάπου πηρε το μάτι μου κατά xda μεριά ότι σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο easy root...Άντε να δούμε!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δε χρειάζεται ώρα. Πηγαίνεις στις εφαρμογές -> Update Center -> Επιλέγεις το "Σύστημα" (τρίτο εικονίδιο κάτω δεξιά) και κάνεις ανανέωση.

Μια χαρά γίνεται ΟΤΑ. Αν φυσικά έχεις ελληνική 4.0.3.

για hdmi πήρα το παρακάτω ανταπτορ, για όποιον ενδιαφέρεται.

φθηνο και σωστο

http://www.ebay.com/itm/150790749016?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Πολλοί εδώ, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ περάσαμε την 4.0.4 μέσω ΟΤΑ και μάλιστα έμεινε το root, οπότε μην λέμε οτι θέλουμε;)

Όσο για τον φίλο πιο πάνω αν έχεις την ελληνική ics λογικά θα σου εμφανίσει μνμ.

Πολλοί εδώ, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ περάσαμε την 4.0.4 μέσω ΟΤΑ και μάλιστα έμεινε το root, οπότε μην λέμε οτι θέλουμε;)

Όσο για τον φίλο πιο πάνω αν έχεις την ελληνική ics λογικά θα σου εμφανίσει μνμ.

ναι το μυνημα παρουσιάστηκε μετα απο κανα 15λεπτο,κατεβασα το update δυστθχώες απέτυχε να το περάσει.ίσως επειδή ήδη ειχα πειράξει το κινητό με προγράμμτα

Μια χαρά γίνεται ΟΤΑ. Αν φυσικά έχεις ελληνική 4.0.3.

Ήξερα ότι γίνεται μέσω PC Companion η αναβάθμιση. Συγγνώμη. Δικό μου λάθος!:)

Είχα ρυθμίσει στη Χρήση Δεδομένων να με ειδοποιήσει όταν φτάσω στα 100ΜΒ για περίοδο χρήσης 6 Μαΐου-5 Ιουνίου. Όντως με ενημέρωσε βγάζοντας προειδοποιητικό σήμα στην μπάρα ενημερώσεων.

Πως στο καλό φεύγει αυτή η η προειδοποίηση χρήσης δεδομένων από την μπάρα;;;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Είχα ρυθμίσει στη Χρήση Δεδομένων να με ειδοποιήσει όταν φτάσω στα 100ΜΒ για περίοδο χρήσης 6 Μαΐου-5 Ιουνίου. Όντως με ενημέρωσε βγάζοντας προειδοποιητικό σήμα στην μπάρα ενημερώσεων.

Πως στο καλό φεύγει αυτή η η προειδοποίηση χρήσης δεδομένων από την μπάρα;;;

Με αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής; Η επανεκκίνηση του κινητού αν δεν δουλέψει έτσι..

Δεν είναι κάποια εφαρμογή που τρέχει. Ειδοποίηση είναι. Restart, βγάλσιμο μπαταρίας δεν δουλεύουν.

Δεν είναι κάποια εφαρμογή που τρέχει. Ειδοποίηση είναι. Restart, βγάλσιμο μπαταρίας δεν δουλεύουν.

καλυτερα να κατεβασεις μια αλλη εφαρμογη απο το μαρκετ,εγω εχω to my data manager και ειναι πολυ αξιοπιστο

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, επειδή σάββατο θα δώσω το widfire και θέλω να πάρω καινούριο κινητό ποιό μου προτείνετε από αυτά τα 4?

SE Xperia Mini, Motorola Fire XT, Nokia 500 ή Xperia Neo V? :worry:

Ξέρω θα μου πείτε το Symbian είναι ξεπερασμένο, έλα όμως που έχω και μια αδυναμία στα Νοκια και το συμπιαν:p

Kάνε ένα κόπο φιλαράκι μπας και το βρεις και ξαναποστάρεις.

Δεν είναι καιρός για πρίγκιπες!!!:lol:

εκανα τον κοπο αλλα το λινκ εχει ληξει...δεν το πουλανε πια μαλλον

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, επειδή σάββατο θα δώσω το widfire και θέλω να πάρω καινούριο κινητό ποιό μου προτείνετε από αυτά τα 4?

Ξέρω θα μου πείτε το Symbian είναι ξεπερασμένο, έλα όμως που έχω και μια αδυναμία στα Νοκια και το συμπιαν:p

εισαι σε λαθος θεμα...πηγαινε στην επιλογη συσκευης

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλύτερα ρώτα στην επιλογή συσκευής. Θα πάρεις πιο πολλές γνώμες..

καλυτερα να κατεβασεις μια αλλη εφαρμογη απο το μαρκετ,εγω εχω to my data manager και ειναι πολυ αξιοπιστο

Δεν ρωτάω αυτό. Δεν ψάχνω για εφαρμογή μέτρησης δεδομένων. Ζητάω να μου πει αν ξέρει κάποιος πως να βγάλω την ειδοποίηση από την μπάρα. Πόσο πιο απλά να το πω;

Δεν ρωτάω αυτό. Δεν ψάχνω για εφαρμογή μέτρησης δεδομένων. Ζητάω να μου πει αν ξέρει κάποιος πως να βγάλω την ειδοποίηση από την μπάρα. Πόσο πιο απλά να το πω;

Απλά το λες αλλά έχω μια ερώτηση. Το πλάνο μέσα από κάποια εφαρμογή δε το έκανες; Αν μπεις σε αυτή και απενεργοποιήσεις τα notifications;

Ο μόνος τρόπος που μπορώ να φανταστώ είναι επανεκκίνηση της συσκευής αλλά είπες πως δε λειτουργεί. Κανονικά θα έπρεπε να γίνεται... Κουφό...

To πλάνο το έκανα μέσα από το Ρυθμίσεις-->Χρήση δεδομένων. Το υποστηρίζει εγγενώς η ICS.

Ξερεισ κανεις που μπορω να βρω drivers για SEMC FLASH DEVICE για Windows XP? Γιατι στην διαχείριση Συσκευών μου το βγαζει με κιτρινο κυκλο και θαυμαστικο μεσα.και μαλλον αυτο φταει που οταν συνδέω το Neo κρατόντας πατημένω το back δεν κανει τίποτα και δεν μπορω να κανω αναβάθμισει.

To πλάνο το έκανα μέσα από το Ρυθμίσεις-->Χρήση δεδομένων. Το υποστηρίζει εγγενώς η ICS.

Δεν έχω ics αλλά δοκίμασε να σύρεις την μπάρα. Κάπου νομίζω το είχε πάρει το μάτι μου ότι έτσι γίνεται.

Καλησπέρα στην παρεα! Εχω την version 2.3.4 build number: 4.02.A.0.62

Μηπως μπορει κανεις να δωσει τα φωτα του για να υποστηριζει 160 χαρακτηρες το σμσ? Δεν βρισκω καπου καποια επιλογη :(

Καλησπέρα στην παρεα! Εχω την version 2.3.4 build number: 4.02.A.0.62

Μηπως μπορει κανεις να δωσει τα φωτα του για να υποστηριζει 160 χαρακτηρες το σμσ? Δεν βρισκω καπου καποια επιλογη :(

Κατεβασε απλα το handcent sms

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...