airness Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδιά η καλύτερη εφαρμογή για διαγραφή εφαρμογών συστήματος είναι το sd maid pro.Μην παιδεύεστε με root explorer.Το sd maid pro είναι αναγκαίο εργαλείο για όποιον ασχολείται σοβαρά με το κινητό του και έχει root. Πως το χρησιμοποιώ φίλε μου το sd maid pro; Ποια αρχεία μπορώ άφοβα να σβήσω;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Αν εννοείς ότι δεν φαίνεται μετά από reboot το widget, τότε θα πρέπει να περάσεις την εφαρμογή στην μνήμη του τηλεφώνου. Εντάξει, λειτούργησε με τον astro τελικά. Ευχαριστώ! Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis270 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Καλησπερα παιδια,εχω τον apex launcher,ξερει κανεις καμμια εφαρμογη για να αλλαξω τα εικονιδια της αρχικης οθονης??:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisjo Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μόλις έχω αγοράσει το το xperia neo v αλλά δεν ξέρω από πού κατεβάζω η βρίσκω παιχνίδια και πως, θα ήθελα τα φώτα σας! Έχω και άλλες απορίες αλλά να τες πάρουμε μια μια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Play store και θα βρεις οτι υπάρχει διαθέσιμο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Καλησπερα παιδια,εχω τον apex launcher,ξερει κανεις καμμια εφαρμογη για να αλλαξω τα εικονιδια της αρχικης οθονης??:D Δοκίμασε αυτά εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aac.lpphcicons https://play.google.com/store/apps/details?id=kov.theme.ics Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και γω, ενω στα αλλα λεει οτι δημιουργει αρχειο .bak και το σβηνω στο minfree δεν το εμφανιζει! :/ μηπως αυτη τη γραμμη πρεπει να την γραψουμε και στο build.prop? "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" πρεπει να την γραψουμε και στο build.prop? την έγραψα και στο build.prop για δοκιμή αλλά δεν είναι λύση. Πάλι μετά την επανεκκίνηση αλλάζουν οι τιμές. Κάτι παίζει με το .bak του minfree United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) Εγώ δεν έγραψα τίποτα στο build.prop. Μετά από επανεκκίνηση σου κράτησε τις νέες τιμές το minfree; (sorry για το διπλό post. Ξέχασα την πολλαπλή παράθεση) Και νέα ερώτηση. Ξέρει κανείς σε πόσα MB μεταφράζονται οι τιμές στο minfree μετά το tweek για να προσπαθήσω να| το πειράξω από το rom toolbox και να δω αν θα το κρατήσει; Edited May 5, 2012 by Fick United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
festo Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 καλησπέρα. εγκατέστησα το android 4 και θέλω να κάνω root με το Z4root αλλα δεν με αφήνει κολλάει όλο το σύστημα. το έχει κάνει κανεις μετά το update σε ice cream αν δουλεύει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μόλις έχω αγοράσει το το xperia neo v αλλά δεν ξέρω από πού κατεβάζω η βρίσκω παιχνίδια και πως, θα ήθελα τα φώτα σας! Έχω και άλλες απορίες αλλά να τες πάρουμε μια μια Πριν τις απορίες ρίξε και μια ματιά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 ;) Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airness Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Πως το χρησιμοποιώ φίλε μου το sd maid pro; Ποια αρχεία μπορώ άφοβα να σβήσω;;;; νάσαι καλά φίλε μου...χίλια ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Σε μενα οταν με κρατημένο το back button, συνδέω πάλι το καλώδιο δεν κανει απολυτος τίποτα....... Είναι περίεργο αυτό... Χρειάζονται και τα ομοιματικά η μόνο το echo και τα υπόλοιπα? Επισης και εμενα δεν μου τα αλλαζει με root explorer.Υπαρχει περιπτωση να μπορουμε να συνδεθουμε με καποιο ftp προγραμμα οπως filezilla να δουμε τα αρχεια και να κανουμε αυτες τις αλλαγες στο pc και μετα πισω παλι? Με τα ομοιωματικά. Γιώργο δοκίμασα αλλά δε βγαίνουν τέλεια Είναι όντως Γιώργος και αυτός ή μπερδεύτηκες; :p θελω να περασω την ics αλλα δεν μπορω να ξαναστεισω το κινητο φτου και απο την αρχη. αν παρω backup με το titanium μετα θα βρω το κινητο οπως ειναι τωρα? ps τωρα κολλαει παρα πολυ και κανει επανακινησεις μονο του. οταν επαναφερω το backup θα εχω τα ιδια? thanks Θα κάνεις backup τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη μαζική λειτουργία. Το ίδιο θα κάνεις και με την επαναφορά. Αν κάνεις repair λογικά το πρόβλημα θα πρέπει να λυθεί. Εφάρμοσα της οδηγίες του zxr από τον οδηγό Tweaking στην έκδοση 4.0 για περισσότερη μνήμη ram, μετά το restart βλέπω να έχω πάνω κάτω στα 176 με 171ΜΒ free ram, να είναι OK?? Μια χαρά είναι! Ωστόσο σίγουρα οι τιμές στο minfree έχουν διατηρηθεί; εγω το δοκιμασα εκανα ακριβως οτι ελεγε αλλα με τιποτα δεν μου αλλαζει μονιμα το minfree.. μετα απο ρεσταρτ επανερχεται... πειραξα και το hw_config.sh και το bulid.prop (αυτα τα 2 παραμενουν αλλαγμενα)... το minfree λεει οτι δημιουργει ενα .bak το οποιο ομως δεν το βρισκω πουθενα για να το σβησω... τι συμβαινει?? Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ και ψάχνω για λύση. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και γω, ενω στα αλλα λεει οτι δημιουργει αρχειο .bak και το σβηνω στο minfree δεν το εμφανιζει! :/ μηπως αυτη τη γραμμη πρεπει να την γραψουμε και στο build.prop? "echo "6144,9216,12288,18432,21504,24576" > /sys/module/lowmemorykiller/parameters/minfree" πρεπει να την γραψουμε και στο build.prop? Και στα δυο αρχεία το έχω γράψει αλλά δεν κάνει διαφορά. Το πρόβλημα είναι το .bak αρχείο που δεν μπορούμε να βρούμε για να το σβήσουμε. Σε επανεγκατασταση δεν αλλάζει κάτι. Συγγνώμη που συνεχίζω την απάντηση αλλά κρασαρε πάλι ο dolphin. Χρειάζεται να κάνω φορματ στην κάρτα ή επιδιόρθωση με το seus?Α χρειαστεί επιδιόρθωσηρπρέπει να κάνω unroot τη συσκευή ; Οι εφαρμογές πρέπει να περάσουν μια μια μετά ; Στα προβλήματα που είδα να αναφέρουν γενικά χρήστες που πέρασαν την 4.0 δεν είδα να υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα. Απεγκατέστησε όλους τους browser και δοκίμασε με τον stοck για να δεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα. Παιδια τα αρχεια .bak που δημιουργουνται στα tweaks τα κραταμε ή τα σβηνουμε? Τα σβήνουμε (αν τα βρούμε!!! :p ) Και νέα ερώτηση. Ξέρει κανείς σε πόσα MB μεταφράζονται οι τιμές στο minfree μετά το tweek για να προσπαθήσω να| το πειράξω από το rom toolbox και να δω αν θα το κρατήσει; ΜΒ = (Pages * 4) / 1024 όπου pages οι τιμές που έχει το minfree. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μια χαρά είναι! Ωστόσο σίγουρα οι τιμές στο minfree έχουν διατηρηθεί; Μετά από restart δεν διατηρήθηκαν:(:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Είναι όντως Γιώργος και αυτός ή μπερδεύτηκες;:p Χμμμ μάλλον μπερδεύτηκα:p Λες να πεσα μέσα στο όνομα του!!:confused Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μια γρήγορη ερώτηση. Ένας φίλος πάτησε αναγκαστική διακοπή στην εφαρμογή της μουσικής από το μενου των ρυθμίσεων και εξαφάνισε από παντου την εφαρμογή. Μετά από reboot, του την εμφανίζει στο μενου των ρυθμίσεων αλλά όχι στο συρτάρι των εφαρμογών. Τι παίζει; Το κινητό είναι εντελώς stock... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μιας και την βλέπει στις Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές αν μπει μέσα τι επιλογές έχει; Η Αναγκαστική διακοπή είναι ενεργή; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Μιας και την βλέπει στις Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές αν μπει μέσα τι επιλογές έχει; Η Αναγκαστική διακοπή είναι ενεργή; Όταν λες ενεργή; Αν μπορεί να την επιλέξει εννοείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiophonic Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 (edited) εμενα δε μου εχει σταλθει η αναβαθμιση, να ανησυχησω; Edited May 5, 2012 by radiophonic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Όταν λες ενεργή; Αν μπορεί να την επιλέξει εννοείς; Ναι εμενα δε μου εχει σταλθει η αναβαθμιση, να ανησυχησω; Θα σου έρθει. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 εμενα δε μου εχει σταλθει η αναβαθμιση, να ανησυχησω; Δοκίμασες να συνδέσεις το κινητό στον υπολογιστή σου; στο pc companion; Γιατί OTA δεν σου δίνει ένδειξη αναβάθμισης. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 εμενα δε μου εχει σταλθει η αναβαθμιση, να ανησυχησω; μεσω pc companion γινεται η αναβαθμηση...οχι μεσω update center Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Παιδιά, ενημερωτικά να σας πω ότι τα tweaks για την RAM δουλεύουν κανονικά εδώ και καιρό, άπό την 1η στιγμή που βγήκε η prerooted Nordic και την πέρασα. (όλες οι εντολές περασμένες, όλα τα bak σβησμένα κλπ) Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Μπορει στην prerooted επειδη να ειναι πειραγμενη γι αυτο! ;) στην επισημη οπως ακριβως την περασαμε απο το pc companion η SUS, δεν μπορουμε να βρουμε το .bak αρχειο του minfree ωστε να το σβησουμε!!!! Και γι αυτο τα νουμερα των pages μετα απο restart επανερχονται στα default! Σωστά. Προσπάθησα με το rom toolbox να αλλάξω τις τιμές στο minfree και επέλεξα apply on boot μπας και τις κρατήσει. Έκανα ένα restart και με την εκκίνηση έτρεξε από μόνο του το rom toolbox και τις άλλαξε. Άρα δεν τις κρατάει αλλά τις αλλάζει με το boot. Μπορεί κάποιος πάντως να το επιλέξει σαν προσωρινή λύση μέχρι να βρούμε το :X το minfree.bak United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Οι μονοι μονιμη λυση, ειναι το autokiller, που κανει ακριβως αυτο που θελουμε, δηλαδη βαζουμε τις τιμες των pages που επιθυμουμαι, και τις κραταει, μετα απο restart το autokiller τρεχει και αλλαζει παλι τις τιμες μονο του!!! Ακριβώς αυτό κάνει και το rom toolbox. Απλώς αντί για pages έχει τις τιμές σε mb. United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisjo Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Οι επαφές μου βρίσκονται στην κάρτα sim αλλά δεν εμφανίζονται στο xperia neo v τι πρέπει να κάνω για να βλέπω τις επαφές μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts