Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια πως μπαινω με fastboot μπας και το ξεμπρικαρω

Σύντεκνε (από εκεί κοντά είμαι και εγώ!) χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει, δοκίμασε αυτό!

• Κατεβάζουμε το pc companion στο pc

•κλικάρουμε το support zone

•Θα κατεβάσει πρόγραμμα

•Ανοίγουμε το support zone

•Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό

•Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη

•κλικάρουμε επιδιόρθωση

•Απενεργοποίηουμε το κινητό

•Και ακολουθούμε τις οδηγίες

Θα επανέλθει σε εντελώς stock μορφή!

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σύντεκνε (από εκεί κοντά είμαι και εγώ!) χωρίς να είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει, δοκίμασε αυτό!

• Κατεβάζουμε το pc companion στο pc

•κλικάρουμε το support zone

•Θα κατεβάσει πρόγραμμα

•Ανοίγουμε το support zone

•Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό

•Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη

•κλικάρουμε επιδιόρθωση

•Απενεργοποίηουμε το κινητό

•Και ακολουθούμε τις οδηγίες

Θα επανέλθει σε εντελώς stock μορφή!

Ποιο προγραμμα εννοεις απο το support zone το seus?

Ουφ..το ειδε τελικα το seus και ξεικανει τωρα εγκατασταση ..αντε να δουμε

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Το SEUS δεν μπορει να φλασαρει!!!!! Ο μονος τροπος ωστε να εχουμε ενα γρηγορο τηλ ειναι αυτος που αναφερει μερικες σελιδες πισω ο myweca!!!! Αρκετα για σημερα ακολουθω την σιγουρη μεθοδο για ISC root!!!! Αρκετα ζορισα το τηλ.!!!!! χεχε

Και μια ερωτηση απο μενα, μπορουμε να βαλουμε τα widgets (wifi on/off, ring/vibration etc) και το icon battery στην ICS? Το δοκιμασε κανενας;

Σιγουραααααα;;;;; Εεεεε θελει ξυλο η Sony!!!! Αφησε καταρα η Ericsson!!!!!

χαχαχα! Ναι ναι μόλις το έκανα!! Jet

Και μια ερωτηση απο μενα, μπορουμε να βαλουμε τα widgets (wifi on/off, ring/vibration etc) και το icon battery στην ICS? Το δοκιμασε κανενας;

Μάλλον αναφέρεσαι στις συντομεύσεις στην status bar. Δοκίμασα το MoreQuicklyPanel το οποίο νομίζω πως απαιτεί μόνο root. Το κακό είναι πως δεν έχει on/off της κίνησης δεδομένων. Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά!

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Με τον τρόπο που σου έδειξα τελικά;

Ευχαριστω παιδες ολα καλα επιτελους ..κι η 4 ειναι ωραια ,γρηγορη

Φιλε Αλκη συντεκνακι ,ανοιξα το companion πηγα στο support zone τιποτα ,κλεινω ,ξανα ανοιγω το seus και ευτυχως πηρε μπρος ,σε ευχαριστω πολυ!

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Weather Widget; γιατί χωρίς τον go δεν μπορώ να βάλω το δικό του που είχα πριν την ICS.

Ψάξε λίγο το getjar!

Δίνει δωρεάν το Beautiful Widgets!

(Όπως επίσης και το Smart Office 2!)

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Παιδια εχω καταμπερδευτει. Σημερα γυρναω σπιτι και θα περασω την ics. Λοιπον εχω την .62 με ροοτ και περασμενο τον οδηγο του lousou76. Ποιον οδηγο προτεινεται;
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλησπέρα κι από εμενα

Μόλις εβαλα κι εγώ την ICS από τον οδηγό εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597760

Όλα τέλεια μόνο που οι εφαρμογές μου δεν σβήστικαν ούτε ότι ρυθμίσεις που είχα κάνει και το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι root :blink: οχι ότι με χαλάει αλλά τι παίζει??

Θα πρέπει να του κάνεις ξανά εγκατάσταση την ICS με το SUS. Έτσι θα αποφύγεις και τα lag... Στη συνέχεια μπορείς να κάνεις root με τη μέθοδο του DoomLord και είσαι έτοιμος!

Έχετε να προτείνετε κανένα launcher για την ICS εκτός από τον go;

Apex Launcher! Ο καλύτερος με διαφορά!

Mα δεν μπουταρει :confused:

Εφόσον σου εντοπίζει τη συσκευή το SUS (SEUS) μπορείς να κάνεις επιδιόρθωση (ακόμη και αν αναφέρει ότι έχεις την τελευτάια έκδοση).

Weather Widget; γιατί χωρίς τον go δεν μπορώ να βάλω το δικό του που είχα πριν την ICS.

Τα widget του Xperia S δεν είναι συμβατά με την ICS (αν αναφέρεσαι στο νέο -αναπτυσόμενο- widget του καιρού)

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Αν δεν θέλεις να τα χάσεις.... :worry:

μα απο οτι ξερω δεν χανεις τιιποτα με την επισημη αναβαθμιση

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά κι από εμένα ! Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή (όχι για root) που να εμποδίζει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες εφαρμογές;

2) Μετά τη χρήση του Advanced Task killer (σε crazy level) δείχνει συνήθως available memory μικρότερη από 100 Μ. Μόνο μετά από τη φόρτιση ανεβαίνει λίγο μεταξύ 100-120 Μ. Είναι φυσιολογικό; Για να αυξήσω τη μνήμη, τι πρέπει να τσεκάρω;

Ευχαριστώ!

Παρατήρηση... Με την pre-rooted εμένα δεν μου έβγαλε το θέμα με τους 70 χαρακτήρες στα sms. Μια χαρά στέλνω 160 χαρακτήρες.
Sony Xperia Z5 Premium

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά κι από εμένα ! Ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

1) Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή (όχι για root) που να εμποδίζει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες εφαρμογές;

2) Μετά τη χρήση του Advanced Task killer (σε crazy level) δείχνει συνήθως available memory μικρότερη από 100 Μ. Μόνο μετά από τη φόρτιση ανεβαίνει λίγο μεταξύ 100-120 Μ. Είναι φυσιολογικό; Για να αυξήσω τη μνήμη, τι πρέπει να τσεκάρω;

Ευχαριστώ!

1) AD Blocker & Data Toggle Trial

2) Να σβήσεις τον Advanced Task Killer..

εγω με την κανονικη χωρις το root καταλαβα πως το κινητο δεν πολυ τραβα αν δεν βγαλεις system apps και με autostarts να μην τρεχει οποτε να ναι τις εφαρμογες το κινητο φυσαει..
:thanks:

1) AD Blocker & Data Toggle Trial

2) Να σβήσεις τον Advanced Task Killer..

1) Δεν είναι trial μόνο για 3 μέρες;;;

2) Σίγουρα δε χρειάζεται;;;

Extra: 3) από τις εφαρμογές μου στο Google play, πώς μπορώ να κάνω delete κάποιες;

Edited by CDR

1) Δεν είναι trial μόνο για 3 μέρες;;;

2) Σίγουρα δε χρειάζεται;;;

1) Σωστός. Μπορείς να αγοράσεις το κανονικό..

2) Σίγουρα. Τσάμπα πόρους καταναλώνει και δε κάνει και σωστή δουλειά..

1) Σωστός. Μπορείς να αγοράσεις το κανονικό..

2) Σίγουρα. Τσάμπα πόρους καταναλώνει και δε κάνει και σωστή δουλειά..

Προτιμότερο είναι να τις κλείνεις εσύ χειροκίνητα

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Περασα τη νεα εκδοση του android αλλα δεν βρισκω πως το κανουμε ροοτ.

Υπαρχει ή ειναι νωρις?

Αν μιλάς για την ICS δες εδώ.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

στην prerooted εκδοση παγωτου που μας βρηκε o myweca εβαλα με επιτυχια και statusbar+black keyboard imageshack.us/photo/my-images/189/screenshot2012032117271.png/ και το ICS-Nordic562-SystemUI+Home.zip

στην prerooted εκδοση παγωτου που μας βρηκε o myweca εβαλα με επιτυχια και statusbar+black keyboard imageshack.us/photo/my-images/189/screenshot2012032117271.png/ και το ICS-Nordic562-SystemUI+Home.zip

Με ποιο τροπο τα περασες?

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...